من هیچ دلیلی برای ادمه دادن بحث با کاربر
hossein137 نمیدیدم ولی به خاطر حرفیکه راجع به من زد:
لازم میدونم مطالبی رو بگم
نکته اول و بسیار مهم اینکه در یک مباحثه طرفین بر اساس اظهار نظرات یکدیگر به یک ذهنیت و پیش فرضی از طرف مقابل می رسند و براساس آن ذهنیت جواب میدهند،من نه این کاربر را دیدم و نه میشناسم و نه اطلاع دارم چگونه زندگی میکند و از چه راهی سریال قهوه تلخ و یا ویلای من را تهیه کرده و میکند،امیدوار بودم این کاربر با بیست و چند سال سن موضوع به این بدیهی را درک کرده باشد که متاسفانه اینطور نبود!
در ادامه صحبتهای از ایشون را نقل قول میکنم:
و علاوه بر اینها گفتن و تایید نظر مبنی بر کپی کردن سریال جدید ایشون :
http://forum.persiantools.com/t330784.html#post6149051
با توجه به نکته ای که در بالا اشاره کردم بنده براساس نظرات و تاییدی که ایشون داشتند به این ذهنیت رسیدم که ایشون سریال قبلی و جدید این کارگردان را از طریق کپی یا دانلود به دست می آورد و بر اساس همین ذهنیت با ایشون مباحثه کردم اما این کاربر با توسل به سفسطه و تحریک احساسات کاربران مطالبی رو میگفت برای پنهان کردن و توجیح کاریکه خود در ذهنیت من آن را
ایجاد کرده بود و اگر هم پستهای این شخص را بخوانید
توهینهای ریز و درشت و به خصوص اتهام شعار دادن و شعارزدگی ! * به من و کلی مطالب انحرافی خواهید دید.در حالیکه تمام سعی من بر خلاصه بودن و بیان مستقیم منظور بود و هیچ توهینی به ایشون نکردم نه در این تاپیک و نه در جای دیگر و بسیار با احترام با ایشون صحبت کردم و در آخر این کاربر با بیان این مطلب که :
خود را توجیه و الفرار!
اخلاق حکم میکند اگر حس میکنیم طرف مقابل به خاطر ندانستنن یا بیان نادرست مطلبی توسط ما و یا دروغگویی و تناقض گویی دچار سوءتفاهم و ذهنیت اشتباه شده است بلافاصله موضوع را روشن کنیم تا طرف بر اساس آن ذهنیت نادرست بحث را ادامه نده!
حرفیکه ایشون باید در ابتدای بحث میگفت را گذاشت در آخر بیان کرد و با تهمت شعاری بودن بحث را یکجانبه خاتمه داد!
ضمن اینکه اگر تمام مطالب گفته شده را نادیده بگیریم پستهای من در اکثر موارد جنبه عمومی و کلی دارد و قابل تعمیم دادن به این کاربر یا شخص دیگری نیست !و این نکته ای بود که این کاربر به خاطر ضعف ادراکی قادر به فهمیدن آن نبود.
من پستهای اکثر تاپیکهایی که درش شرکت میکنم رو از اول تا آخر میخوانم که هم حرف تکراری نزنم و هم از نظرات دیگران استفاده برده باشم به خصوص که اگر بخوام با کسی بحث کنم پستهای اون تاپیکشو تمام و کمال میخوانم تا مطلبی برام پنهان نماند و اگر طرف دچار تناقض گویی و انکار حرفهای قبلی خود شد دستش رو رو کنم و همین انتظار رو هم از دیگران دارم که اگر میخواهد قضاوتی در مورد من یا این کاربر و یا در مورد بحث ما کنند این روش را در پیش بگیرند.