• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
با بحث که میرید جلو لینک دانلود رو هم بزارید تا درس عبرتی باشه برای این آقای به ظاهر فرهنگی !
عیب از ما بود که هر قسمت رو رفتیم خریدیم آخر سر هم معلوم نشد ادامه سریال چی شد ! در حالی که میتونستیم خیلی راحت دانلود کنیم
خوب مردم رو گذاشتید سر کار ! خوب !

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
انسان عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمی شود
کاش حالا یه محتوایی هم داشت

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
من که اصلا متوجه نشدم ایشون چی رو میخواستن جبران کنن و چطور ؟؟؟
چونکه اولا تو صحبتشون نگفتن که دلیل اینکه قهوه تلخ تموم نشد چی بوده ؟ بالاخره یا دلیل مجهی داشته که اگر میتونستن به مردم بگن بایستی در اون فیلم میگفت. یا اینکه دلیلش رو نمیشده گفت که در این صورت اصلا چرا اومده در این مورد صحبت کرده ؟ یا اینکه ملت رو سر کار گذاشته بودن و خوب کلاه بردار که نمیاد جلو دوربین بگه جبران میکنم !!!!

در مورد اینکه این قضیه مجهول رو چطور میخواد جبران کنه احتمالا به 2 شکل امکان پذیر خواهد بود :
1- شفاف سازی در مورد جوایز و قرعه کشی ها و جوایز زیاد به طوریکه بالاخره برای هر چند نفر که تو قرعه کشی شرکت میکنن احتمال برنده شدن یکیشون بالاتر بره. حالا میخواد جایزه ارزش ریالی پایینی داشته باشه
2-ساخت یک سریال جدید با کیفیت عالی که جناب مدیری رو مثل قدیمها به اوج برسونه که لازمه این داستان اینه که نوآوری داشته باشه و خلاصه کل داستان رو متحول کرده باشه

متاسفانه این 6 قسمت که اومده و من دیدم نوآوری نداشته
در مورد جوایز حداقل امیدوارم که اون شرایطی که گفتم داشته باشه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
جمشید : بازار طلا رو تا آخر هفته آروم میکنم پول میره به سمت ملک و املاک

" جمشید بسم الله " آیا ؟

اون تیکه آشپزخونه که گفت باید زبان بریل بلد باشی رو دوزایم نیفتاد . کسی فهمید به ما هم بگه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
منظورش این بود که باید نابینا باشی !

shame.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من هیچ دلیلی برای ادمه دادن بحث با کاربر hossein137 نمیدیدم ولی به خاطر حرفیکه راجع به من زد:
لازم میدونم مطالبی رو بگم
نکته اول و بسیار مهم اینکه در یک مباحثه طرفین بر اساس اظهار نظرات یکدیگر به یک ذهنیت و پیش فرضی از طرف مقابل می رسند و براساس آن ذهنیت جواب میدهند،من نه این کاربر را دیدم و نه میشناسم و نه اطلاع دارم چگونه زندگی میکند و از چه راهی سریال قهوه تلخ و یا ویلای من را تهیه کرده و میکند،امیدوار بودم این کاربر با بیست و چند سال سن موضوع به این بدیهی را درک کرده باشد که متاسفانه اینطور نبود!
در ادامه صحبتهای از ایشون را نقل قول میکنم:

و علاوه بر اینها گفتن و تایید نظر مبنی بر کپی کردن سریال جدید ایشون :

http://forum.persiantools.com/t330784.html#post6149051

با توجه به نکته ای که در بالا اشاره کردم بنده براساس نظرات و تاییدی که ایشون داشتند به این ذهنیت رسیدم که ایشون سریال قبلی و جدید این کارگردان را از طریق کپی یا دانلود به دست می آورد و بر اساس همین ذهنیت با ایشون مباحثه کردم اما این کاربر با توسل به سفسطه و تحریک احساسات کاربران مطالبی رو میگفت برای پنهان کردن و توجیح کاریکه خود در ذهنیت من آن را ایجاد کرده بود و اگر هم پستهای این شخص را بخوانید توهینهای ریز و درشت و به خصوص اتهام شعار دادن و شعارزدگی ! * به من و کلی مطالب انحرافی خواهید دید.در حالیکه تمام سعی من بر خلاصه بودن و بیان مستقیم منظور بود و هیچ توهینی به ایشون نکردم نه در این تاپیک و نه در جای دیگر و بسیار با احترام با ایشون صحبت کردم و در آخر این کاربر با بیان این مطلب که :
خود را توجیه و الفرار!
اخلاق حکم میکند اگر حس میکنیم طرف مقابل به خاطر ندانستنن یا بیان نادرست مطلبی توسط ما و یا دروغگویی و تناقض گویی دچار سوءتفاهم و ذهنیت اشتباه شده است بلافاصله موضوع را روشن کنیم تا طرف بر اساس آن ذهنیت نادرست بحث را ادامه نده!
حرفیکه ایشون باید در ابتدای بحث میگفت را گذاشت در آخر بیان کرد و با تهمت شعاری بودن بحث را یکجانبه خاتمه داد!

ضمن اینکه اگر تمام مطالب گفته شده را نادیده بگیریم پستهای من در اکثر موارد جنبه عمومی و کلی دارد و قابل تعمیم دادن به این کاربر یا شخص دیگری نیست !و این نکته ای بود که این کاربر به خاطر ضعف ادراکی قادر به فهمیدن آن نبود.

من پستهای اکثر تاپیکهایی که درش شرکت میکنم رو از اول تا آخر میخوانم که هم حرف تکراری نزنم و هم از نظرات دیگران استفاده برده باشم به خصوص که اگر بخوام با کسی بحث کنم پستهای اون تاپیکشو تمام و کمال میخوانم تا مطلبی برام پنهان نماند و اگر طرف دچار تناقض گویی و انکار حرفهای قبلی خود شد دستش رو رو کنم و همین انتظار رو هم از دیگران دارم که اگر میخواهد قضاوتی در مورد من یا این کاربر و یا در مورد بحث ما کنند این روش را در پیش بگیرند.

سلام
امیدوارم حالت خوب باشه و ناراحتی ای پیش نیومده باشه.
به هر حال بهتر بود این حرف ها از طریق راه خصوصی تری بیان بشه.نه من قصد دارم دست کسی رو رو کنم و نه فکر کنم این سری حرف ها.که سر و تهش هیچ چیز مهمی نیست.برای بقیه و این تاپیک مناسب باشه.
من اون حرف رو راجع به شما نزدم.مربوط به دنیای واقعی میشد.اصلا" نمیدونستم که شما سن و سالت چقدر هست.برام هم مهم نبود.چون این جا یه فضای عمومی هست و مجازی.واقعیت کمی از این فضا فاصله داره.متاسفانه یا خوشبختانه این جا همه (مثل خودم) ادعای حرفه ای بودن و اخلاق میکنند.منظورم شما نیستی.منظورم امثال خودم هست.
در مورد توهینی که شما میگی من به شما کردم.به پست های اولیه تون رجوع کنید.تا جایی که خاطرم هست این شما بودید که به بنده و هر کسی که کار رو دانلود کنه لقب دزد گذاشتید.مطمئنا" دزد بودن توهین بدتری هست تا به شعار زدگی و امثالهم
پس فکر میکنم تو این مورد بی حساب شدیم.یا لااقل این طور بگم که من از توهینی که شما به بنده و هر کسی که گفت سریال رو دانلود میکنم و نمیخرم.گذشتم.
به شخصه هیچ علاقه ای ندارم به این که دست کسی رو تو جمع رو کنم.بارها شده که این تجربه رو داشته باشم که بخوام راز کسی رو نگه دارم و کار زشتش رو فقط به خودش بگم و نه به بقیه و به صورت افشاگری.گویا شما هم راه رئیس جمهور و رییس مجلس رو پیش میرید.یا لااقل از این روش اون ها درس گرفتید.که ادعای افشاگری و بردن آبرو و ... میکنید.
چی رو میخواید افشا کنید؟چه آتویی میخواید از من بگیرید؟
بگید تا خودم تو این جمع بگم.نیازی نیست شما وقت پر ارزشتون رو برای خوندن مطالب من وپیدا کردن اشکالاتش بگذارید.من در کل آدم متناقضی هستم.این جور بهتر میتونم بنویسم و بهتر میتونم عکس بگیرم.یعنی از چیزهایی که بدم میاد.به هر حال یک روز خوشم میاد.چون فرصت های جدیدی به من میده.برای بهتر فکر کردن و بهتر انتخاب کردن.
گفتید که مرا نمیشناسید و به صورت غریبه وارد شدید.ولی من نگفتم که شما رو نمیشناسم.چون به هر حال یادم هست که چند بار پی ام زده بودید و با هم حرف زدیم.حالا این وسط کی حرف ها رو انکار میکنه؟من یا شما؟به هر حال اون پی ام ها(که اکثرش به خاطر جابه جایی تاپیک بود از درون گفت و گو آزاد خدابیامرز) راهی بود برای حرف زدن و آشنایی.من لااقل سعی میکنم اگر اعصابم خورده و آم خوبی نیستم.این جا با کسی بدی نکنم.با همه دوست باشم.و کوچکترین چیزها برام مهمه.پس برای همین به صورت مبهمی هنوز هم پی ام های شما یادمه.هر چند ماه ها از اون گذشته.و این یعنی شما برای من مهم بودی.همه برای من مهم بودند.
برای من هیچ فرقی بین دانلود کردن/کپی کردن/رایتی خریدن و ... نیست.برای همین فکر نمیکردم برای شما مهم باشه.و برای همین نگفتم.اگر نه اصلا" شما به اصل قضیه نگاه کن.چه چیز مهمی این وسط هست که من یا شما بخوایم اعصاب خودمون رو خورد کنیم.با هم بحث کنیم.ناراحت یا عصبانی بشیم و ....
اصلا" به این فکر کن که چرا به این جا رسید؟ چرا شما مجبور به افشا گری شدید و فکر کردید اون پست من برای این بحث ها بوده؟ شما چرا نسبت به من حساس شدید؟
باور کن هیچ کدوم دلیل محکم و قانع کننده ای نداره.جواب های من و شما بچه گانه است.
اگر قراره من این وسط دستم رو بشه.

آقایون و خانم های عزیز.دست بنده رو شد.من یک دروغ گو هستم.من یک دزد هستم

کافیه؟
میدونم منظورت این نبوده ولی به هر حال من دوست ندارم وقتم رو برای بحث ها بگذارم.فکر میکنم اگر شما هم به کلیت موضوع بنگرید.به همین نتیجه برسید
شخصا" بابت پست هام و طرز فکرم از شما عذر میخوام.خواهش میکنم دیگه با من بحث نکنید.چون برام بیش از این اهمیتی نداره.حالا هم نه برای دفاع از خودم اومدم و نه چیزهایی که به این مفهموم نزدیکه.برای این اومدم و جواب دادم که شما برام مهم بودی.همین
روز خوش

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
11122_10151329129836032_2105012656_n.jpg
قرعه كشي سريال ويلاي من روز گذشته برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مراسم قرعه‌کشی جوایز سریال «ویلای من» با حضور مهران مدیری، انجام شد.
امروز در این مراسم یک ویلا، یک جایزه 10 میلیون تومانی، چهار جایزه 500 هزار تومانی و 14 جایزه 200 هزار تومانی قرعه‌کشی شد.
در مراسم قرعه‌کشی، ویلای اهدایی به (آقاي كارمندي) از مشهد رسید و مهران مدیری شخصا به طور زنده با وی تماس گرفت و این خبر را به برنده اعلام کرد.

(ضمناً برنده 10 ميليون توماني اين سريال نيز خانم 21 ساله خانه دار از شهرستان لنجان استان اصفهان بودند
776 جايزه نقدي ديگر نيز قرعه كشي شد كه در سايت ويلاي من اطلاعات برندگان به زودي درج خواهد شد)

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام
امیدوارم حالت خوب باشه و ناراحتی ای پیش نیومده باشه.
به هر حال بهتر بود این حرف ها از طریق راه خصوصی تری بیان بشه.نه من قصد دارم دست کسی رو رو کنم و نه فکر کنم این سری حرف ها.که سر و تهش هیچ چیز مهمی نیست.برای بقیه و این تاپیک مناسب باشه.
من اون حرف رو راجع به شما نزدم.مربوط به دنیای واقعی میشد.اصلا" نمیدونستم که شما سن و سالت چقدر هست.برام هم مهم نبود.چون این جا یه فضای عمومی هست و مجازی.واقعیت کمی از این فضا فاصله داره.متاسفانه یا خوشبختانه این جا همه (مثل خودم) ادعای حرفه ای بودن و اخلاق میکنند.منظورم شما نیستی.منظورم امثال خودم هست.
در مورد توهینی که شما میگی من به شما کردم.به پست های اولیه تون رجوع کنید.تا جایی که خاطرم هست این شما بودید که به بنده و هر کسی که کار رو دانلود کنه لقب دزد گذاشتید.مطمئنا" دزد بودن توهین بدتری هست تا به شعار زدگی و امثالهم
پس فکر میکنم تو این مورد بی حساب شدیم.یا لااقل این طور بگم که من از توهینی که شما به بنده و هر کسی که گفت سریال رو دانلود میکنم و نمیخرم.گذشتم.
به شخصه هیچ علاقه ای ندارم به این که دست کسی رو تو جمع رو کنم.بارها شده که این تجربه رو داشته باشم که بخوام راز کسی رو نگه دارم و کار زشتش رو فقط به خودش بگم و نه به بقیه و به صورت افشاگری.گویا شما هم راه رئیس جمهور و رییس مجلس رو پیش میرید.یا لااقل از این روش اون ها درس گرفتید.که ادعای افشاگری و بردن آبرو و ... میکنید.
بگید تا خودم تو این جمع بگم.نیازی نیست شما وقت پر ارزشتون رو برای خوندن مطالب من وپیدا کردن اشکالاتش بگذارید.من در کل آدم متناقضی هستم.این جور بهتر میتونم بنویسم و بهتر میتونم عکس بگیرم.یعنی از چیزهایی که بدم میاد.به هر حال یک روز خوشم میاد.چون فرصت های جدیدی به من میده.برای بهتر فکر کردن و بهتر انتخاب کردن.
گفتید که مرا نمیشناسید و به صورت غریبه وارد شدید.ولی من نگفتم که شما رو نمیشناسم.چون به هر حال یادم هست که چند بار پی ام زده بودید و با هم حرف زدیم.حالا این وسط کی حرف ها رو انکار میکنه؟من یا شما؟به هر حال اون پی ام ها(که اکثرش به خاطر جابه جایی تاپیک بود از درون گفت و گو آزاد خدابیامرز) راهی بود برای حرف زدن و آشنایی.من لااقل سعی میکنم اگر اعصابم خورده و آم خوبی نیستم.این جا با کسی بدی نکنم.با همه دوست باشم.و کوچکترین چیزها برام مهمه.پس برای همین به صورت مبهمی هنوز هم پی ام های شما یادمه.هر چند ماه ها از اون گذشته.و این یعنی شما برای من مهم بودی.همه برای من مهم بودند.
برای من هیچ فرقی بین دانلود کردن/کپی کردن/رایتی خریدن و ... نیست.برای همین فکر نمیکردم برای شما مهم باشه.و برای همین نگفتم.اگر نه اصلا" شما به اصل قضیه نگاه کن.چه چیز مهمی این وسط هست که من یا شما بخوایم اعصاب خودمون رو خورد کنیم.با هم بحث کنیم.ناراحت یا عصبانی بشیم و ....
اصلا" به این فکر کن که چرا به این جا رسید؟ چرا شما مجبور به افشا گری شدید و فکر کردید اون پست من برای این بحث ها بوده؟ شما چرا نسبت به من حساس شدید؟
باور کن هیچ کدوم دلیل محکم و قانع کننده ای نداره.جواب های من و شما بچه گانه است.
اگر قراره من این وسط دستم رو بشه.

آقایون و خانم های عزیز.دست بنده رو شد.من یک دروغ گو هستم.من یک دزد هستم

کافیه؟
میدونم منظورت این نبوده ولی به هر حال من دوست ندارم وقتم رو برای بحث ها بگذارم.فکر میکنم اگر شما هم به کلیت موضوع بنگرید.به همین نتیجه برسید
شخصا" بابت پست هام و طرز فکرم از شما عذر میخوام.خواهش میکنم دیگه با من بحث نکنید.چون برام بیش از این اهمیتی نداره.حالا هم نه برای دفاع از خودم اومدم و نه چیزهایی که به این مفهموم نزدیکه.برای این اومدم و جواب دادم که شما برام مهم بودی.همین
روز خوش

سلام
ای کاش این پستو نمیزدید تا بحث بیش تر از این ادامه پیدا نکنه!چون ظاهرا به این زودیا پایان نمیگیره!
به پست های اولیه تون رجوع کنید.تا جایی که خاطرم هست این شما بودید که به بنده و هر کسی که کار رو دانلود کنه لقب دزد گذاشتید.مطمئنا" دزد بودن توهین بدتری هست تا به شعار زدگی و امثالهم
بنده تنها گفتم این کار(دانلود-کپی-یا خریدن کپی)حرام،غیرقانونی و در نتیجه غیر شرعی هستش و هیچگاه عبارات دزد،حرامخور یا مفتخور را راجع به شما و امثال شما به کار نبردم!! ممنون میشم اگه اینکارو کردم اون پستو بهم نشون بدید! و تا جایی که یادم میاد از زمانی که در این فروم عضو شدم از این عبارات هیچگاه استفاده نکردم! ادعای اخلاقمدار بودن نمیکنم ولی هیچگاه از عبارات توهین آمیز و ناپسند حتی برای افراد لایقش هم استفاده نکردم!

گفتید که مرا نمیشناسید و به صورت غریبه وارد شدید.ولی من نگفتم که شما رو نمیشناسم.چون به هر حال یادم هست که چند بار پی ام زده بودید و با هم حرف زدیم.حالا این وسط کی حرف ها رو انکار میکنه؟من یا شما؟به هر حال اون پی ام ها(که اکثرش به خاطر جابه جایی تاپیک بود از درون گفت و گو آزاد خدابیامرز) راهی بود برای حرف زدن و آشنایی.من لااقل سعی میکنم اگر اعصابم خورده و آم خوبی نیستم.این جا با کسی بدی نکنم.با همه دوست باشم.و کوچکترین چیزها برام مهمه.پس برای همین به صورت مبهمی هنوز هم پی ام های شما یادمه.هر چند ماه ها از اون گذشته.و این یعنی شما برای من مهم بودی.

هنوز هم میگویم که شما را نمیشناسم و شما هم مرا نمیشناسید!اما نگفتم غریبه هستم و هیچ صحبتی با شما نداشتم! تمام اون پی ام هایی هم که بین من و شما رد و بدل شده راجع به مسائل فروم و انتقال تاپیکها و از این دست مسائل بوده که خودتون هم به این اشاره ای کردید! پس هیچ اطلاعاتی را جع به خودمون و مسئله مورد بحث بین من و شما رد و بدل نشده!

شاید شما و خیلی های دیگه ندونید که هدف من از شرع کردن و ادامه دادن بحث و گفتن و تاکید بر اینکه اینکارها حرام و غیرقانونی است تنها عمل به وظیفه ی نهی از منکر بودش!تنها همین!و اگر به خاطر این وظیفه نبودش به هیچ وجه بحث رو تا اینجا ادامه نمیدام! و هیچ دلیلی برای به قول شما افشاگری نمیدیدم و نمیبینم،چون هر حرفی که گوینده میزند کم و بیش شخصیت و طرز فکر گوینده را نشان میدهد.به هرحال بحث ما تو این تاپیک شروع شده و دلیلی موجهی نمیدیده و نمیبینم که بخوایم بحث رو به طور خصوصی ادامه بدیم چون حرفهایی راجع به من زدید که لازم بود در همین تاپیک جوابتونو بدم تا قضیه روشن بشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این بحث های بچگانه رو ول کنید لینک دانلود بزارید تا لااقل از این فروم کسی از این آقای دزد سریال رو نخره . من اولا از این آدم خیلی خوشم می اومد ولی الان فکر میکنم یه آدم شارلاتانه که سر مردم رو کلاه گذاشته . هیچ می دونستید کار ایشون خلافه . تو آمریکا یه زن از شرکت بازی سازی شکایت کرده به دلیل ناتمام ماندن بازی شرکت بازی سازی برای آخر بازی رو اصلا نساخته بوده چون فکر میکرده کسی نمی تونه به آخر بازی برسه ولی این خانم رسیده ! در آخر شرکت بازی سازی به پرداخت غرامت محکوم میشه !
من کاری ندارم تهیه کننده دیگه سریال رو ادامه نداده یا هر کوفت و زهر مار دیگه مردم به این اقا اعتماد کردن کسی که گفت کپی نکنید برید بخرید . دیگه حالم از این جور آدما به هم میخوره :puke: آدمایی که یه ذره به شعور ملت احترام قائل نیست

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
سریال های مدیری خیلی کم خرج ساخته میشه.
از بازیگران تکراری که همیشه در سریال هاش باهاش هستن گرفته تا لوکیشن های ثابت.برای مثال در قهوه تلخ تمام سریال در اتاق های یک قصر که البته معلوم نبود داخل قصر واقعی هست یا نه ساخته شده بود و این سریال هم تماما در یک ویلا فیلمبرداری شده.
در حالی که سریالی مثل دزد و پلیس صدها لوکیشن داشت.

بر خلاف تصور شما اين سريال، هزينه چند ميلياردي در پي داشته است.

این بحث های بچگانه رو ول کنید لینک دانلود بزارید تا لااقل از این فروم کسی از این آقای دزد سریال رو نخره . من اولا از این آدم خیلی خوشم می اومد ولی الان فکر میکنم یه آدم شارلاتانه که سر مردم رو کلاه گذاشته . هیچ می دونستید کار ایشون خلافه . تو آمریکا یه زن از شرکت بازی سازی شکایت کرده به دلیل ناتمام ماندن بازی شرکت بازی سازی برای آخر بازی رو اصلا نساخته بوده چون فکر میکرده کسی نمی تونه به آخر بازی برسه ولی این خانم رسیده ! در آخر شرکت بازی سازی به پرداخت غرامت محکوم میشه !
من کاری ندارم تهیه کننده دیگه سریال رو ادامه نداده یا هر کوفت و زهر مار دیگه مردم به این اقا اعتماد کردن کسی که گفت کپی نکنید برید بخرید . دیگه حالم از این جور آدما به هم میخوره :puke: آدمایی که یه ذره به شعور ملت احترام قائل نیست

هممانطور كه بارها اشاره كردم شما با دانلود كردن اين سريال علاوه بر انجام كار غير اخلاقي و غير قانوني، موجب از بين رفتن تلاش بيش از هزار نفر مي شويد.
ببينيد فرض كنيد شما در يك پيتزا فروشي غذا ميل كرديد، به هر دليلي از سرويس رستوران ناراضي بوديد، چند وقت بعد در پيتزا فروشي كناري غذا ميل مي كنيد ولي چون سرآشپز رستوران، سرآشپز رستوران قبلي است بدون پرداخت وجه از رستوران خارج مي شويد. به نظر شما اين كار منطقي است؟

منظورم نشان دادن مشكلات نيست ولي در اون لوكيشن شما سنخيتي با زندگي عادي مردم نميبيني
دوست عزيز اين كار طنز است.

با بحث که میرید جلو لینک دانلود رو هم بزارید تا درس عبرتی باشه برای این آقای به ظاهر فرهنگی !
عیب از ما بود که هر قسمت رو رفتیم خریدیم آخر سر هم معلوم نشد ادامه سریال چی شد ! در حالی که میتونستیم خیلی راحت دانلود کنیم
خوب مردم رو گذاشتید سر کار ! خوب !

اين سريال به پايان خواهد رسيد.

من که اصلا متوجه نشدم ایشون چی رو میخواستن جبران کنن و چطور ؟؟؟
چونکه اولا تو صحبتشون نگفتن که دلیل اینکه قهوه تلخ تموم نشد چی بوده ؟ بالاخره یا دلیل مجهی داشته که اگر میتونستن به مردم بگن بایستی در اون فیلم میگفت. یا اینکه دلیلش رو نمیشده گفت که در این صورت اصلا چرا اومده در این مورد صحبت کرده ؟ یا اینکه ملت رو سر کار گذاشته بودن و خوب کلاه بردار که نمیاد جلو دوربین بگه جبران میکنم !!!!

در مورد اینکه این قضیه مجهول رو چطور میخواد جبران کنه احتمالا به 2 شکل امکان پذیر خواهد بود :
1- شفاف سازی در مورد جوایز و قرعه کشی ها و جوایز زیاد به طوریکه بالاخره برای هر چند نفر که تو قرعه کشی شرکت میکنن احتمال برنده شدن یکیشون بالاتر بره. حالا میخواد جایزه ارزش ریالی پایینی داشته باشه
2-ساخت یک سریال جدید با کیفیت عالی که جناب مدیری رو مثل قدیمها به اوج برسونه که لازمه این داستان اینه که نوآوری داشته باشه و خلاصه کل داستان رو متحول کرده باشه

متاسفانه این 6 قسمت که اومده و من دیدم نوآوری نداشته
در مورد جوایز حداقل امیدوارم که اون شرایطی که گفتم داشته باشه

دوست عزيز در قسمت قرعه كشي وب سايت ويلاي من توضيح كاملي در باره قرعه كشي و جوايز وجود دارد، ضمناً قرعه كشي يك دستگاه ويلا و 777 جايزه تقدي نيز انجام شده است.

خیلی مضخرف شد
اصلم ارزش دیدن نداره
اميدواريم قسمت هاي آينده نظر شما را نيز تامين نمايد.
جهت اطلاع اين سريال توانسته است در اين مدت كوتاه جايگاه خود را در سبد خانوار ايراني باز نموده و پر فروشترين محصول حال حاضر شبكه خانگي باشد.
ضمناً در هفته هاي آينده اين سريال در اقليم كردستان عراق نيز توزيع خواهد شد.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
کاربر ـه arashb نمیدونم از عوامل ساخت این سریالی یا مسئول روابط عمومی و یا هرچیزی
کاری که آقای مدیری کرد یک کار خلاف شرع و یک دزدی و یک کلاه برداری بزرگ ـه
نمیدونم چرا باهاش هیچ برخوردی نشد به خاطر عدم پایبندی به چیزی که از قبل تعهد کرده بودن
بهتره به گوشش برسونید که از چشم همه ایرانی ها افتاده ... قهوه تلخ هم یک طنز بی ارزش فاقد محتوا همراه با لودگی گری به علاوه وجود عناصر و بازیگران زن درجه دو که تنها کاری که بلد بودن بکنن عشوه اومدن بود
من حتی رغبت نمیکنم که اینو دانلودش کنم چه برسه برم بخرم چون احساس میکنم به عنوان یک انسان وقتم بسیار بسیار با ارزش هست که بشینم پای این مضخرفات

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
عزیز کارگزدان بازیگر یا تهیه کننده فیلم عایا؟ :lol:
واقعا اخر الزمان شده

hosseinva

Registered User
لایک‌ها
207
من مهران مدیری خیلی دوست دارم ولی قهوه تلخ واقعا تلخ شد

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
فک کنم بیاد تو صدا و سیما به نفعشه واسه پروژه بعدیش... !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هممانطور كه بارها اشاره كردم شما با دانلود كردن اين سريال علاوه بر انجام كار غير اخلاقي و غير قانوني، موجب از بين رفتن تلاش بيش از هزار نفر مي شويد.
ببينيد فرض كنيد شما در يك پيتزا فروشي غذا ميل كرديد، به هر دليلي از سرويس رستوران ناراضي بوديد، چند وقت بعد در پيتزا فروشي كناري غذا ميل مي كنيد ولي چون سرآشپز رستوران، سرآشپز رستوران قبلي است بدون پرداخت وجه از رستوران خارج مي شويد. به نظر شما اين كار منطقي است؟

داداش من , تو پست قبلیم یکم تند رفتم . ولی واقعا به اون روزایی که می رفتم و سی دی های قهوه تلخ رو میخریدم فکر میکنم کلا از این آدم بدم میاد ! شما هر سریالی رو که اقای مدیری ساخته ان یا بازی کردن رو من دیدم از جنگ 77 بگیر تا پاورچین و نقطه چین و برره و مرد هزار چهره و ... چون کارهاشون رو دوست داشتم
این کارشون به نظرم سر کار گذاشتن مردم بود آخه یعنی چی یه سریال رو هی نگاه کنی یهو عوامل سریال بگن دیگه ادامه اش رو نمیسازیم ! یعنی مسئولیت کشک ! بعدشم سریال قبلی معلوم نشده بیاد یه سریال دیگه بسازه ؟! گیریم همه شایعه ها درست **** ! نذاشته که ادامه سریال ساخته بشه که به نظرم حرف ابلهانه ایه پس جایزه ها چی شد ؟ آیا جایزه ها رو هم **** ! نذاشت بدن به برنده ها ؟ این اسمش فریب نیست ؟
با همه به قول شما غیر اخلاقی و خلاق قانون من ترجیح میدم همون فیلم های دانلود شده ایشون رو نگاه کنم . همین الانش هم چند تا از قسمت هاش رو دانلود کردم ولی با این حال حتی رغبت ندارم نگاهشون کنم ! چون برام دیگه کارهای ایشون ارزش سابق رو نداره
یا حق

نفـرین شده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
فک کنم بیاد تو صدا و سیما به نفعشه واسه پروژه بعدیش... !

مدیری در تلویزیون بیاد به نفعشه چون خیلی بیشتر دیده خواهد شد.هر چه باشد مخاطبین شبکه خانگی خیلی کمتر از تلویزیون ملی هستند.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ایرادات سریال ویلای من از نظر من :

قسمت اول :
چطور یک وکیل زن (هنگامه مهاجر) در ایران حاضر می‌شود برای پرونده‌ایی که به عهده گرفته در ویلای کارفرمای‌اش به مدت نامحدود حبس شود؟

چرا "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری با عینک می خوابد؟

چطور "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری می‌خواهد شناسنامه جعل کند در صورتیکه نام برادر شخص ثروتمند را نمی دانند؟ اسم پدرش را چی بزند؟

قسمت دوم :

ارسلان با بازی مهران مدیری آن دسته گل، کادو و مدارک که به وکیل تقدیم کرد را از کجا آورد؟ وقتی به ویلا آمد که چیزی همراه‌اش نبود؟

از کی ناسا شده سازمان جهانی هوافضا؟
(ناسا سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریک است)

"هدایت" با بازی سیامک انصاری قرار بود شناسنامه‌ برای او جعل کند چطور شد که مهران مدیری پاسپورت، بلیط پرواز، شناسنامه پدرش، کارت شناسایی، ناسا و گرین کارت جعلی را به وکیل ارائه کرد؟

چطور ارسلان با بازی مهران مدیری شناسنامه جعلی پدرش را دارد اما نام پدرش را نمی‌داند و منتظر است از بین جملات پیشکار پدرش بفهمد که نام پدرش چیست؟

طنز قویی ندارد و اکثر لحظات‌اش خنده‌دار نیست و یا طنزش به درد کودکان و خردسالان می خوره!

دیدن‌ این سریال را پیشنهاد نمی‌کنم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
فاجعه است این سریال ! این چه وضعشه با این ساختش بعد شرکت فیلم هم با پنیر فتا ( پلیس) اومده به سایت های لینک های این سریال عرزشی رو دارن تهدید های کودکانه می کنه!

بالا