sinnaa
Registered User
مدیری قبلا گفته بود اگر روزی از من سریالی دیدید که با استقبال مردم مواجه نشد بدونید که دوره من به پایان رسیده
مدیری قبلا گفته بود اگر روزی از من سریالی دیدید که با استقبال مردم مواجه نشد بدونید که دوره من به پایان رسیده
تو بازم بن شدی که!ای دادقسمت 7و8 رو دانلود کردم و دیدم. قسمت 8 در حدود 30 ثانیه خنده دار بود. 8 قسمتش همچنان روی هاردمه. هنوز به نظر من 8 قسمتش ارزش یک دیویدی خام رو نداره:blush:. 2 سری بعد رو هم دانلود میکنم ، اگر بیمزه بود کلا از روی هارد هم پاکش میکنم
پ.ن: خیلی احتمالش زیاده که این هم نیمه کاره رها بشه ، چون واقعا از نظر مالی پیشاپیش شکست خورده بود
شما لطف کن عزیزم سریال رو ببین جانب هیچ کی رو نگیر ببینم اخرش بلند می شی اون دی وی دی 3تومنی رو چکارش می کنی!دوستان گرامي
متاسفم كه به دليل مشغله كاري كمتر به اينجا سر مي زنم.
در ابتدا از اظهار لطف دوستان نسبت به ابن سريال بسيار سپاسگذارم.
اين سريال توانسته است در اين مدت ارتباط مناسبي را با مخاطبان خود برقرار نمايد و طبعاً هر اثري باب ميل بخشي از جامعه است و براي بخش ديگري شايد زياد مطلوب نباشد. لذا مطلوب نيست كه نظر خود را له و يا عليه يك اثر، به كل جامعه تعميم دهيم.
در عين حال چون ساخت سريال هنوز به پايان نرسيده است تيم سازنده با در نظر گرفتن بازخوردها، انتقادات و پيشنهادات مطرح شده برآن است تا "ويلاي من" را به سليقه عمومي مخاطبان خود نزديكتر كرده و در عين حال سهم بيشتري از توجه جامعه را به خود معطوف نمايد.
لذا مايه خرسندي ما خواهد بود تا از اين طريق بتوانيم نظر بخشي از جامعه (عمدتاً بخش نوجوان و جوان متاثر از آثار روز سينماي جهان) را دريافت و براي تحت تاثير قراردادن آنان نيز برنامه ريزي نماييم.
با آرزوي بهروزي براي تك تك شما عزيزان
روابط عمومي سريال ويلاي من
از استارتر تاپیک سوال میکنم آیا آقای مهران مدیری ایمیل یا راه ارتباطی دارن که بشه بهشون پیامی مستقیم فرستاد که از طرف ایشون خونده بشه ؟!!! اگه میشه منو راهنمایی کنید چون میخوام مستقیما ازشون بابت این کار تشکر کنم ونظرمو بهشون منتقل کنم
دوستان گرامي
متاسفم كه به دليل مشغله كاري كمتر به اينجا سر مي زنم.
در ابتدا از اظهار لطف دوستان نسبت به ابن سريال بسيار سپاسگذارم.
اين سريال توانسته است در اين مدت ارتباط مناسبي را با مخاطبان خود برقرار نمايد و طبعاً هر اثري باب ميل بخشي از جامعه است و براي بخش ديگري شايد زياد مطلوب نباشد. لذا مطلوب نيست كه نظر خود را له و يا عليه يك اثر، به كل جامعه تعميم دهيم.
در عين حال چون ساخت سريال هنوز به پايان نرسيده است تيم سازنده با در نظر گرفتن بازخوردها، انتقادات و پيشنهادات مطرح شده برآن است تا "ويلاي من" را به سليقه عمومي مخاطبان خود نزديكتر كرده و در عين حال سهم بيشتري از توجه جامعه را به خود معطوف نمايد.
لذا مايه خرسندي ما خواهد بود تا از اين طريق بتوانيم نظر بخشي از جامعه (عمدتاً بخش نوجوان و جوان متاثر از آثار روز سينماي جهان) را دريافت و براي تحت تاثير قراردادن آنان نيز برنامه ريزي نماييم.
با آرزوي بهروزي براي تك تك شما عزيزان
روابط عمومي سريال ويلاي من
از استارتر تاپیک سوال میکنم آیا آقای مهران مدیری ایمیل یا راه ارتباطی دارن که بشه بهشون پیامی مستقیم فرستاد که از طرف ایشون خونده بشه ؟!!! اگه میشه منو راهنمایی کنید چون میخوام مستقیما ازشون بابت این کار تشکر کنم ونظرمو بهشون منتقل کنم[/B]
روابط عمومی جان میشه به اقای مدیری بگی دست نگه داره دیگه ادامه نده ؟ تا همونجایی که ساخته خوبه ؟
:|
دوست عزيز اين سريال چند صد هزار هوادار دارد كه همواره مجموعه هاي آن را خريداري مي نمايند.
عمو جوک میگی؟!! کی آی فیلم سریال عربی پخش کرده ؟!! همش داره سریال های ایرانی پخش می کنه ، میخای اسم سریال هاش رو هم بگم ؟!این شبکه آی فیلم اومده سریال های عرب سوسمار خور رو پخش میکنه،یکی از مسئولان صدا و سیما هم میگه نه ما فقط فیلم ایرانی پخش میکنیم و اگه بوده شبکه رو هک کردن))
اصلن مگه عربا سریال هم می سازن ؟! :lol: