• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
مدیری قبلا گفته بود اگر روزی از من سریالی دیدید که با استقبال مردم مواجه نشد بدونید که دوره من به پایان رسیده

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
مدیری قبلا گفته بود اگر روزی از من سریالی دیدید که با استقبال مردم مواجه نشد بدونید که دوره من به پایان رسیده

امیدوارم خودشون هم متوجه بشن !! چون ما که فهمیدیم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این سریال که میشه گفت خیلی خیلی متوسطه،ولی این سریال تهران پلاک 1 که از شبکه تهران پخش میشه،آشغال ترین،لوس ترین،مزخرف ترین و بووووووووق ترین آشغالیه که تاحالا دیدم...در ضمن اونجاش رو اعصابه که کارگردانش گفته بقیه بلد نیستن طنز بسازن!!! من همون قسمت اول که شروع شد و دیدم قبل از تیتراژ آغازین علیرضا خمسه اومد و برای اشاره به اسپانسرشون "همراه اول" اون جملات بچه گانه رو گفت،فهمیدم آشغاله...که البته توی هر قسمت توسط بازیگرای مختلف سریال تکرار میشه! یعنی میخوام بگم اگه ویلای من رو با این به اصطلاح طنز بخوام مقایسه کنم،ویلای من رو می پرستم! :D

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
قسمت 7و8 رو دانلود کردم و دیدم. قسمت 8 در حدود 30 ثانیه خنده دار بود. 8 قسمتش همچنان روی هاردمه. هنوز به نظر من 8 قسمتش ارزش یک دیویدی خام رو نداره:blush:. 2 سری بعد رو هم دانلود میکنم ، اگر بیمزه بود کلا از روی هارد هم پاکش میکنم:D

پ.ن: خیلی احتمالش زیاده که این هم نیمه کاره رها بشه ، چون واقعا از نظر مالی پیشاپیش شکست خورده بود
تو بازم بن شدی که!ای داد

دوستان گرامي
متاسفم كه به دليل مشغله كاري كمتر به اينجا سر مي زنم.
در ابتدا از اظهار لطف دوستان نسبت به ابن سريال بسيار سپاسگذارم.
اين سريال توانسته است در اين مدت ارتباط مناسبي را با مخاطبان خود برقرار نمايد و طبعاً هر اثري باب ميل بخشي از جامعه است و براي بخش ديگري شايد زياد مطلوب نباشد. لذا مطلوب نيست كه نظر خود را له و يا عليه يك اثر، به كل جامعه تعميم دهيم.
در عين حال چون ساخت سريال هنوز به پايان نرسيده است تيم سازنده با در نظر گرفتن بازخوردها، انتقادات و پيشنهادات مطرح شده برآن است تا "ويلاي من" را به سليقه عمومي مخاطبان خود نزديكتر كرده و در عين حال سهم بيشتري از توجه جامعه را به خود معطوف نمايد.
لذا مايه خرسندي ما خواهد بود تا از اين طريق بتوانيم نظر بخشي از جامعه (عمدتاً بخش نوجوان و جوان متاثر از آثار روز سينماي جهان) را دريافت و براي تحت تاثير قراردادن آنان نيز برنامه ريزي نماييم.

با آرزوي بهروزي براي تك تك شما عزيزان

روابط عمومي سريال ويلاي من
شما لطف کن عزیزم سریال رو ببین جانب هیچ کی رو نگیر ببینم اخرش بلند می شی اون دی وی دی 3تومنی رو چکارش می کنی!

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
فیلم های طنز دسته بندی های مختلفی دارن.

طنز هم چند نوع داره. طنز بیانی-طنز موقعیت

در طول تاریخ سینما طنز موقعیتی همیشه موفق تر بوده.و مخاطبان بیشتر استقبال کردن و از نظر خنده هم نفوذ بهتری توی ذهن مخاطب داره.

طنز بیانی به فیلمهایی که گفته میشه که مخاطب رو با نوع حرف زدن و گفتن جمله های طنز آمیز بخندونه..
اما طنز موقعیتی طنزیه که با شکل دادن موقعیت های طنز آمیز لبخند بیاره. مثلا فیلم های چارلی چاپلین - لورل و هاردی و امثالهم همگی طنز موقعیت هستند چون اساسا کلام توی این فیلمها دیده نمیشه و مخاطب فقط با موقعیت های درست شده میخنده

سریال هایی مثل برره - باغ مظفر بیشتر طنز کلامی هستند.

مثلا برره با اون لهجه هاشون و حرفهایی که میزدن .باغ مظفر با گفت و گوی های شخصیت های فیلم مثل قلمراد و ....

به نظر من طنز های کلامی اصلا جذابیتی ندارن و همش باید به طرز حرف زدن کسی یا چرت و پرت گویی های بازیگر ها بخندی.

من خودم خوشم از چرت و پرت گویی نمیاد. روش خوبی برای خنداندن مخاطب نیست.... بهترین طنز اونه که بدون اینکه به کسی بخندی به موقعیت ها بخندی نه به یه سری آدم خاص یا چرت و پرتهای بی ادبانه

سریال ویلای من از این نظر قابل ستایشه که آمیخته ای از طنز موقعیت و گفتاری هست .

مهران مدیری کارش 20 هست و هرچی بسازه طرفدارش هستیم.قطعا برای هر کسی توی این کشور مشکلاتی هست.نمیتونیم فرض کنیم اینجا اروپاست ..از فیلم ساز و کارگردان و تهیه کننده و...حمایت نمیشه به همین جهت اینها همیشه با مشکل رو به رو هستند نباید تقصیر ها رو گردن کارگردان بندازیم.چون همه چیز به حمایت پشت پرده دولت و سیستم های وابسته و به تامین بودجه های تیم فیلم سازی برمیگرده که اگه نباشه به مشکل میخوره.

قهوه تلخ شاید نا تمام بود.اما صحنه های قشنگ هم داشت.البته چون داستان سنگینی داشت و توضیح بیشتری برای مخاطب میخواست بنابراین فاصله بین سکانس جدی و خنده زیاد بود اما در کل سریال ویلای من فاصله سکانس های جدی و طنزآمیز بسیار کمه و بهتره !

چیزی که خیلی حرکت خوبی بود این بود که برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران یک فیلم فقط مخصوص فارسها ساخته نشد.و به نژاد های دیگه ایرانی هم احترام گذاشته شد و به زبان های کردی و ترکی هم دوبله شده پخش شد.

من به عنوان یک کرد همیشه مجبورم شبکه های کردستان ترکیه و عراق و شبکه های کردهای سوئد رو بگیرم برای دیدن فیلمها یا برنامه های کردی ....هیچ امیدی ما هیچ وقت به ایران نداشتیم...اما این کار که البته نمیدونم ایده و پیشنهادش از طرف کی بوده اما به هرحال واقعا برای ما قابل ستایشه که بلاخره یکی پیدا شد که ایران رو فقط فارس ندونه و به مخاطبان غیر فارس هم احترام بزاره.

از استارتر تاپیک سوال میکنم آیا آقای مهران مدیری ایمیل یا راه ارتباطی دارن که بشه بهشون پیامی مستقیم فرستاد که از طرف ایشون خونده بشه ؟!!! اگه میشه منو راهنمایی کنید چون میخوام مستقیما ازشون بابت این کار تشکر کنم ونظرمو بهشون منتقل کنم

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
از استارتر تاپیک سوال میکنم آیا آقای مهران مدیری ایمیل یا راه ارتباطی دارن که بشه بهشون پیامی مستقیم فرستاد که از طرف ایشون خونده بشه ؟!!! اگه میشه منو راهنمایی کنید چون میخوام مستقیما ازشون بابت این کار تشکر کنم ونظرمو بهشون منتقل کنم

تماس با ما
سایتش فک کنم جواب بده
نمیدونم منم
ویلای من - سایت رسمی سریال ويلای من

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان گرامي
متاسفم كه به دليل مشغله كاري كمتر به اينجا سر مي زنم.
در ابتدا از اظهار لطف دوستان نسبت به ابن سريال بسيار سپاسگذارم.
اين سريال توانسته است در اين مدت ارتباط مناسبي را با مخاطبان خود برقرار نمايد و طبعاً هر اثري باب ميل بخشي از جامعه است و براي بخش ديگري شايد زياد مطلوب نباشد. لذا مطلوب نيست كه نظر خود را له و يا عليه يك اثر، به كل جامعه تعميم دهيم.
در عين حال چون ساخت سريال هنوز به پايان نرسيده است تيم سازنده با در نظر گرفتن بازخوردها، انتقادات و پيشنهادات مطرح شده برآن است تا "ويلاي من" را به سليقه عمومي مخاطبان خود نزديكتر كرده و در عين حال سهم بيشتري از توجه جامعه را به خود معطوف نمايد.
لذا مايه خرسندي ما خواهد بود تا از اين طريق بتوانيم نظر بخشي از جامعه (عمدتاً بخش نوجوان و جوان متاثر از آثار روز سينماي جهان) را دريافت و براي تحت تاثير قراردادن آنان نيز برنامه ريزي نماييم.

با آرزوي بهروزي براي تك تك شما عزيزان

روابط عمومي سريال ويلاي من

روابط عمومی جان میشه به اقای مدیری بگی دست نگه داره دیگه ادامه نده ؟ تا همونجایی که ساخته خوبه ؟

:|

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
از استارتر تاپیک سوال میکنم آیا آقای مهران مدیری ایمیل یا راه ارتباطی دارن که بشه بهشون پیامی مستقیم فرستاد که از طرف ایشون خونده بشه ؟!!! اگه میشه منو راهنمایی کنید چون میخوام مستقیما ازشون بابت این کار تشکر کنم ونظرمو بهشون منتقل کنم[/B]

از اظهار لطف حضرتعالي سپاسگذارم
متاسفانه به دليل كسرت پيام هاي دريافتي، امكان مشاهده همه پيامها براي ايشان وجود ندارد ولي مي توانيد از طريق ايميل [email protected] با ما در تماس باشيد.

موفق باشيد

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
روابط عمومی جان میشه به اقای مدیری بگی دست نگه داره دیگه ادامه نده ؟ تا همونجایی که ساخته خوبه ؟

:|

دوست عزيز اين سريال چند صد هزار هوادار دارد كه همواره مجموعه هاي آن را خريداري مي نمايند.

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
به شخصه زیاد کاراشو نمی پسندم . خیلی سطحی کار میکنه . مخاطبو اسکول فرض میکنه

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
قسمت 9و10 شاهکاری عظیم در کل تاریخ طنز

iA1xA.jpg

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
درود بر همگي عزيزان صاحب نظر

من هم دو تا ديسک از اين مجموعه (ديسک 1 و 4) رو خريداري کردم و فقط همين 4 قسمت رو ديدم و سخت ميتونم به خودم اجازه بدم بر اساس اين بخش کم در مورد کل کار و بخصوص آينده اون نظر قطعي بدم و فقط ميتونم بگم بنده رو به عنوان يک بيننده قديمي کارهاي آقاي مديري بسيار دلسرد کرد و فکر ميکنم همانند سريال قهوه تلخ که از اواسط خريداري نکردم و نديدم اين سريال رو نيز فعلا پيگيري نکنم. فکر ميکنم اين بازخورد طبيعي و عادي به يک کارگردان هست که تکرار مکررات حتي اگر زماني جذاب بوده به عذاب تبديل ميشه و تيپهاي تکراري و جملات و عبارات تکراري و شوخي ها (بهتر بگم لودگيهاي) تکراري هم به جاي خنداندن تماشاگر فقط خشم رو افزايش ميده چراکه حس ميکنه به شعورش توهين ميشه. نشانه اين خشم در بند بند بسياري از پستهاي اين تاپيک (و نه همه) نهفته است و مطمئن هستم اعضاي انجمن که نمونه خوبي از قشر تحصيلکرده جامعه هستن توصيف آماري قابل قبولي از پذيرش کار در جامعه و نظر بقيه مردم ارائه ميدن.

به شخصه با کپي کارهاي توليد داخل بسيار مخالفم و تنها دليلم اينه که ميدونم دونه دونه ما به چه سختي و مشقتي داريم کار پيدا ميکنيم و هزينه زندگي تامين ميکنيم. در کشوري که چرخ توليدش عملا خوابيده و همين توزيع و ... عمده شغلهاي باقيماندست و دلم نمياد يه هموطن که ميدونم از اين سفره البته شايد فقط لقمه ناني سهم داره بي کار بشه. و معتقدم خشم به جايي که از کارگردان يک اثر وجود داره مجوزي براي کپي کار بعدي ايشون تحت عنوان انتقام!!!! فراهم نميکنه. واقعا نميتونم ارتباط اين دو رو با هم درک کنم. خيلي ساده انگارانه است اگه بخوايم کار نادرستي که انجام ميديم رو به اين شکل توجيه کنيم و براي درد وجداني که گرفتيم مرهم بسازيم.

دلايل بسياري براي خشم از آقاي مديري وجود داره. تعهد ايشان دريافت مبلغ x تومان براي 2 قسمت سريال (طبق تعريف حداقل هر قسمت 40 دقيقه) + شرکت در قرعه کشي جوايز بود. سريالي که قسمت به قسمت آب رفت و به خوبي به ياد دارم آخرين ديسکي که خريدم کمتر از 30 دقيقه با حذف تيتراژ و تکرار قبلي ها محتوا داشت که آنهم در سخيف ترين و سطحي ترين و ابتدايي ترين شکل توليد شده بود. من به سبب بي اعتمادي که به **** قرعه کشي و جوايز در ايران دارم اصلا در اين بازي شرکت نکردم و خشم من از بابت افت کميت و کيفيت کار بود که مثال بارز کم فروشي است. بسياري نيز اثر رو براي بليت بخت آزمايي همراهش خريداري ميکردند و وقتي از حق کاملا بديهي خودشون (شرکت در قرعه کشي) محروم شدند خشمگين شدند.

اساسا فروش سريال با جوايز نامتناسب (ديسک 3000 توماني و آپارتمان 300 ميليوني آن زمان) نه شباهت به جايزه دارد و نه به محتوا (اثر هنري) مرتبط است و نه سنخيتي با وضعيت جاري اين سامانه داشت. تنها نامي که ميتوان بر روي آن گذاشت فروش بليط بخت آزمايي 3000 توماني بود و شايد خود مديري آين را ميدانست و دليل بي رمقي و نيمه کاره رها ماندن سريال همين باشد که مخاطبانشان رو عمدتا خريداران شانس ميدانستند تا پيگير کنندگان سريال. شروع اين روال ناميمون و ادامه دادن آن با سريال بعدي ايشان مبين ذوق (غير) هنري آقاي مديري است که فکر ميکنم باعث ورشکستگي اين صنعت در آينده نزديک خواهد شد. کما اينکه معتقدم کار فعلي ايشون نيز با شکست جدي روبرو ميشه. شايد اگر مديري اجازه ميداد (و بهتر بگم ميپذيرفت) که عامل مهم و حتي اصلي موفقيت وي نويسندگان چيره دستي بودند که با وي همکاري ميکردند وضع چيز ديگري بود. متاسفانه مديري تحمل هيچ نامي را در کنار خود ندارد و اين شده که عده اي بي هنر و چاپلوس تيم ثابت اورا تشکيل ميدهند.

به هر حال معتقدم جريمه کم فروش نخريدن و رسوا کردن اوست نه اينکه از مغازه اش دزدي کنيم!!!

ببخشيد خيلي طولاني شد

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دوست عزيز اين سريال چند صد هزار هوادار دارد كه همواره مجموعه هاي آن را خريداري مي نمايند.

حیف هیچ فیلم بهتری نداریم
مجبوریم سریال های مزخرف ببینیم که طنزشون شده طنز جنسی

کلا پر شوخی های بی مورد بود
اونوقت ما عینهو گوزن مجبور بودیم بریم بخریمش اما من به عنوان عضو انتحاری این انجمن روی هم تمام سریال رو دیدم و تا کنون 8 مجموعه بیشتر نخریدم که همونم کردن تو پاچمون
الانم بخاطر محدودیت حجمی جدید مخابرات میرم میخرمش

میگی چیکار کنیم؟؟؟؟

بشینیم فیلم هایی مثل چارچنگولی و خروس چنگی (عهد قدیم) رو ببینیم؟خوبه همون رو هم شبکه های مختلف 100 دفعه پخش میکنن
باز این شبکه آی فیلم اومده سریال های عرب سوسمار خور رو پخش میکنه،یکی از مسئولان صدا و سیما هم میگه نه ما فقط فیلم ایرانی پخش میکنیم و اگه بوده شبکه رو هک کردن:)))

میگی چیکار کنیم؟
تا ما دست به کار نشیم هیچکس هیچکاری نمیکنه
فکر کنین:
اون دستش هم باعث مشهور شدنش میشه.
وکیله هم عینهو بچه 2 ساله ......

ببخشید من کجام؟اینجا کجاست؟چی شده؟
وللش ما بریم پسته مون رو بخوریم که اساسی گشنه مونه

Last edited:

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
این شبکه آی فیلم اومده سریال های عرب سوسمار خور رو پخش میکنه،یکی از مسئولان صدا و سیما هم میگه نه ما فقط فیلم ایرانی پخش میکنیم و اگه بوده شبکه رو هک کردن:)))
عمو جوک میگی؟!! کی آی فیلم سریال عربی پخش کرده ؟!! همش داره سریال های ایرانی پخش می کنه ، میخای اسم سریال هاش رو هم بگم ؟! :p

اصلن مگه عربا سریال هم می سازن ؟! :lol:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
منم ندیدم سریال عربی بذاره iFilm ، شما زبان رو ببر ور فارسی درست میشه :D

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
قسمت جديدش نيومد بازار تا دانلود كنيم؟:D اگرچه دانلودش هم پول ميفته

-Arash-