• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
به شخصه با کپي کارهاي توليد داخل بسيار مخالفم و تنها دليلم اينه که ميدونم دونه دونه ما به چه سختي و مشقتي داريم کار پيدا ميکنيم و هزينه زندگي تامين ميکنيم. در کشوري که چرخ توليدش عملا خوابيده و همين توزيع و ... عمده شغلهاي باقيماندست و دلم نمياد يه هموطن که ميدونم از اين سفره البته شايد فقط لقمه ناني سهم داره بي کار بشه. و معتقدم خشم به جايي که از کارگردان يک اثر وجود داره مجوزي براي کپي کار بعدي ايشون تحت عنوان انتقام!!!! فراهم نميکنه. واقعا نميتونم ارتباط اين دو رو با هم درک کنم. خيلي ساده انگارانه است اگه بخوايم کار نادرستي که انجام ميديم رو به اين شکل توجيه کنيم و براي درد وجداني که گرفتيم مرهم بسازيم.

به هر حال معتقدم جريمه کم فروش نخريدن و رسوا کردن اوست نه اينکه از مغازه اش دزدي کنيم!!!

ببخشيد خيلي طولاني شد

با تمام مسائلی که عنوان کردید و 80 درصد هم درست بودند ، اما شما قیاس مع الفارق کردید. 2 کار پی در پی آقای مدیری کاملا به هم مربوط هستند. مدیری از کار اولش سود زیادی کرد در حالیکه مردمی که اون کار را خریدند ضرر کردند. مدیری حتی حاضر نشد که هزینه کمی از جیبش بپردازه و یک پایان حتی تشریفاتی برای سریالش بسازه. طبیعیه که مدیری به مردم بدهکار و مردم از او طلبکار باشن
حالا میریم سر سریال بعدی ! یک شرکت به عنوان سرمایه گذار وسط اومده و میخواد از شهرت مدیری برای فروش سریال استفاده کنه. وقتی میخوان از حسن شهرت مدیری برای فروششون استفاده کنن، باید تبعات سوء سابقه اش رو هم تحمل کنن:D. مسئله غامضی نیست که قابل درک نباشه ، همه عوامل از شرکت گلرنگ بگیر تا اون سوپرمارکت و پخش کننده اشتباه کردن اگر فکر کردن که میتونن قبل از درست کردن خرابکاری قبلی با مدیری کار جدیدی انجام بدن. من تمام قسمتهای این سریال رو دانلود کردم و هیچ عذاب وجدانی هم ندارم.به شما هم توصیه میکنم نداشته باشی:p. شرکت گلرنگ اگر میخواست این کار جدید را سالم انجام بده ، باید یا کارگردان و تهیه کننده رو عوض میکرد و یا مبلغی بابت غرامت به خریداران قهوه تلخ پرداخت میکرد و یا ابتدا قهوه تلخ رو تموم میکرد بعدش میرفت سر کار جدید

در مورد قسمت قرمز رنگ . جریمه کم فروش نخریدن نیست. زنگ زدن به 127 و شکایت کردنه . اینجا هم دادستانی باید به نمایندگی از مردم از تهیه کنندگان قهوه تلخ شکایت میکرد و غرامت میگرفت که نکرد . توی هر کشوری که بود ، زندگی این آقا سیاه شده بود تا الان... تازه مردم ایران خیلی هنردوست هستن که ولش کردن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
با تمام مسائلی که عنوان کردید و 80 درصد هم درست بودند ، اما شما قیاس مع الفارق کردید. 2 کار پی در پی آقای مدیری کاملا به هم مربوط هستند. مدیری از کار اولش سود زیادی کرد در حالیکه مردمی که اون کار را خریدند ضرر کردند. مدیری حتی حاضر نشد که هزینه کمی از جیبش بپردازه و یک پایان حتی تشریفاتی برای سریالش بسازه. طبیعیه که مدیری به مردم بدهکار و مردم از او طلبکار باشن
حالا میریم سر سریال بعدی ! یک شرکت به عنوان سرمایه گذار وسط اومده و میخواد از شهرت مدیری برای فروش سریال استفاده کنه. وقتی میخوان از حسن شهرت مدیری برای فروششون استفاده کنن، باید تبعات سوء سابقه اش رو هم تحمل کنن:D. مسئله غامضی نیست که قابل درک نباشه ، همه عوامل از شرکت گلرنگ بگیر تا اون سوپرمارکت و پخش کننده اشتباه کردن اگر فکر کردن که میتونن قبل از درست کردن خرابکاری قبلی با مدیری کار جدیدی انجام بدن. من تمام قسمتهای این سریال رو دانلود کردم و هیچ عذاب وجدانی هم ندارم.به شما هم توصیه میکنم نداشته باشی:p. شرکت گلرنگ اگر میخواست این کار جدید را سالم انجام بده ، باید یا کارگردان و تهیه کننده رو عوض میکرد و یا مبلغی بابت غرامت به خریداران قهوه تلخ پرداخت میکرد و یا ابتدا قهوه تلخ رو تموم میکرد بعدش میرفت سر کار جدید

در مورد قسمت قرمز رنگ . جریمه کم فروش نخریدن نیست. زنگ زدن به 127 و شکایت کردنه . اینجا هم دادستانی باید به نمایندگی از مردم از تهیه کنندگان قهوه تلخ شکایت میکرد و غرامت میگرفت که نکرد . توی هر کشوری که بود ، زندگی این آقا سیاه شده بود تا الان... تازه مردم ایران خیلی هنردوست هستن که ولش کردن

با تشکر از شما . تعداد کمی از مردمی به خاطر جایزه و پایان پول دادن بابتش . مطمئن باش اگه فروش به حد مورد نظر نرسیده باشه اینم نیمه کاره رها میشه

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
با تشکر از شما . تعداد کمی از مردمی به خاطر جایزه و پایان پول دادن بابتش . مطمئن باش اگه فروش به حد مورد نظر نرسیده باشه اینم نیمه کاره رها میشه

دوستان عزيز
اين سريال صرف نظر از ميزان فروش به پايان مي رسد
تصور بسياري از دوستان از روند توليد و پخش بسيار ساده انگارانه است، دلايل توقف عرضه يك اثر اين چنيني هيچگاه كاهش فروش نمي تواند باشد و دلايل خارج از حيطه ي كنترل مي تواند خداي ناكرده باعث نيمه كار رها شدن گردد.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوستان عزيز
تصور بسياري از دوستان از روند توليد و پخش بسيار ساده انگارانه است، دلايل توقف عرضه يك اثر اين چنيني هيچگاه كاهش فروش نمي تواند باشد و دلايل خارج از حيطه ي كنترل مي تواند خداي ناكرده باعث نيمه كار رها شدن گردد.

طوری با اطمینان میگی که انگار قبلا این مسئله پیش اومده

کلا 4-5 تا سریال خانگی ساختن . هر وقت سریال ورشکست شد اما ادامه داد اونوقت مطمئن حرف بزن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
جناب روابط عمومي من يه پيشنهاد دارم . به جاي سريال هاي طولاني مدت . ايپزود هاي طنز ساخته بشه اينطوري كيفيت كار و بلاي آسماني و .. نازل نميشه

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
من قهوه ی تلخ رو بسیار دوست دارم.مهران مدیری رو هم همینطور . فیلم قهوه ی تلخ رو هم می خریدم و هم می فروختم. به نظرم یک شاهکار طنز بود، سکانس به سکانس و دیالوگ به دیالوگ اون پرمفهوم و پر از کنایه بود. فقط باید چشم بصیرت داشت تا بشه اون نکته ها رو گرفت و پیام رو درک کرد.
این دوستانی که شاکی هستند از ندادن جوایز قرعه کشی طوری با اعتماد به نفس و طلبکارانه صحبت می کنند انگار که یکی از برندگان این مسابقه بودند! اصلن از کجا معلوم بین این همه خریدار شما برنده می شدی؟! شما هر وقت توی مسابقه ی پیامکی برنامه ی نود برنده شدید اونجا هم برنده می شدید. من خودم 5 سال پیش از شرکت فینال برنده ی یک جایزه ی گرونقیمت شدم ، ولی هنوز که هنوزه ندادن ! این هم مثلن یک شرکت معتبری بوده و هست .
من چند تا گلایه و انتقاد به سری جدید کار مهران مدیری(ویلای من) دارم که البته می دونم شاید عملی نباشه. اول اینکه این مجموعه خیلی زود به زود پخش میشه. یعنی اگه مثلن به جای هفته ای یک بار، ماهی یک بار این مجموعه توزیع میشد خیلی بهتر بود . الان می بینید داخل مغازه ها هنوز سری قبلیش فروخته نشده باز سری جدید میاد و باز به همین ترتیب.
گلایه ی دیگه ی من نسبت به قیمت این سریال هست. 3000 تومن در هر هفته برای ما شهرستانی ها بسیار سنگین هست و شاید به همین دلیل عده ای علیرغم میل باطنی و فقط به دلیل مشکل مالی مجبور به داونلود یا کپی این سریال بشن . در مورد سریال هم فقط سری اولش رو خریداری کردم که البته هنوز فرصت تماشای اون رو به دست نیاوردم و بنابراین فعلن نظری هم ندارم

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
من قهوه ی تلخ رو بسیار دوست دارم.مهران مدیری رو هم همینطور . فیلم قهوه ی تلخ رو هم می خریدم و هم می فروختم. به نظرم یک شاهکار طنز بود، سکانس به سکانس و دیالوگ به دیالوگ اون پرمفهوم و پر از کنایه بود. فقط باید چشم بصیرت داشت تا بشه اون نکته ها رو گرفت و پیام رو درک کرد.
این دوستانی که شاکی هستند از ندادن جوایز قرعه کشی طوری با اعتماد به نفس و طلبکارانه صحبت می کنند انگار که یکی از برندگان این مسابقه بودند! اصلن از کجا معلوم بین این همه خریدار شما برنده می شدی؟! شما هر وقت توی مسابقه ی پیامکی برنامه ی نود برنده شدید اونجا هم برنده می شدید. من خودم 5 سال پیش از شرکت فینال برنده ی یک جایزه ی گرونقیمت شدم ، ولی هنوز که هنوزه ندادن ! این هم مثلن یک شرکت معتبری بوده و هست .
من چند تا گلایه و انتقاد به سری جدید کار مهران مدیری(ویلای من) دارم که البته می دونم شاید عملی نباشه. اول اینکه این مجموعه خیلی زود به زود پخش میشه. یعنی اگه مثلن به جای هفته ای یک بار، ماهی یک بار این مجموعه توزیع میشد خیلی بهتر بود . الان می بینید داخل مغازه ها هنوز سری قبلیش فروخته نشده باز سری جدید میاد و باز به همین ترتیب.
گلایه ی دیگه ی من نسبت به قیمت این سریال هست. 3000 تومن در هر هفته برای ما شهرستانی ها بسیار سنگین هست و شاید به همین دلیل عده ای علیرغم میل باطنی و فقط به دلیل مشکل مالی مجبور به داونلود یا کپی این سریال بشن . در مورد سریال هم فقط سری اولش رو خریداری کردم که البته هنوز فرصت تماشای اون رو به دست نیاوردم و بنابراین فعلن نظری هم ندارم

1-شما اگر پخش کننده سریال هستید که خب ذینفع قضیه هستید و نمیتونید بدون تعصب قضاوت کنید

2- شما از کجا میدونی ما برنده قرعه کشی 90 نشدیم ؟:D

3- من قهوه تلخ رو برای خنده اش میگرفتم ، حتی چند تا از قسمتاش رو اس ام اس نفرستادم ، بنابراین شانسی برای برنده شدن خونه و ... نداشتم. ما بحثمون سر جایزه نیست، سر توهین به مخاطبه. هر آدم با فرهنگی اگر جای مدیری بود دیگه خجالت میکشید جلوی چشم مردم آفتابی بشه. شما با مشاغل دیگه مقایسه کن. تو همین پی تی اگر کسی این کارو میکرد الان تاپیک شکایتش توی بازارچه بود:D. همین پی تی اگر قول سرویس سرور یکساله بده ، بعد یهو ماه نهم بگه دیگه برام نمیصرفه ، چه بلایی سرش میارن ؟
4- جایزه هم سر جای خودش ! کسی که 2500 بابت قهوه تلخ میداد ، کارت قرعه کشی داخلش رو هم میخرید.بنابراین چه شانس داشت یا نداشت ، قرعه کشی باید انجام میشد.هر کاری غیر از این مصداق کلاهبرداریه

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان عزيز

ما که هر چی میگیم شما میگی ساده انگارانه است:D. اما تجربه ما نشون داده که وقتی فروش خوب نباشه، دلایل خارج از حیطه کنترل بصورت خودجوش معمولا پیش میاد:p

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
من قهوه ی تلخ رو بسیار دوست دارم.مهران مدیری رو هم همینطور . فیلم قهوه ی تلخ رو هم می خریدم و هم می فروختم. به نظرم یک شاهکار طنز بود، سکانس به سکانس و دیالوگ به دیالوگ اون پرمفهوم و پر از کنایه بود. فقط باید چشم بصیرت داشت تا بشه اون نکته ها رو گرفت و پیام رو درک کرد. این دوستانی که شاکی هستند از ندادن جوایز قرعه کشی طوری با اعتماد به نفس و طلبکارانه صحبت می کنند انگار که یکی از برندگان این مسابقه بودند! اصلن از کجا معلوم بین این همه خریدار شما برنده می شدی؟! شما هر وقت توی مسابقه ی پیامکی برنامه ی نود برنده شدید اونجا هم برنده می شدید. من خودم 5 سال پیش از شرکت فینال برنده ی یک جایزه ی گرونقیمت شدم ، ولی هنوز که هنوزه ندادن ! این هم مثلن یک شرکت معتبری بوده و هست . من چند تا گلایه و انتقاد به سری جدید کار مهران مدیری(ویلای من) دارم که البته می دونم شاید عملی نباشه. اول اینکه این مجموعه خیلی زود به زود پخش میشه. یعنی اگه مثلن به جای هفته ای یک بار، ماهی یک بار این مجموعه توزیع میشد خیلی بهتر بود . الان می بینید داخل مغازه ها هنوز سری قبلیش فروخته نشده باز سری جدید میاد و باز به همین ترتیب. گلایه ی دیگه ی من نسبت به قیمت این سریال هست. 3000 تومن در هر هفته برای ما شهرستانی ها بسیار سنگین هست و شاید به همین دلیل عده ای علیرغم میل باطنی و فقط به دلیل مشکل مالی مجبور به داونلود یا کپی این سریال بشن . در مورد سریال هم فقط سری اولش رو خریداری کردم که البته هنوز فرصت تماشای اون رو به دست نیاوردم و بنابراین فعلن نظری هم ندارم
اصلا قیمت گذاریش ربطی به شهرستان یا تهران نداره که میگی ما نمیتونیم هفته ای 3 بدیم.....فکر کردی تمام تهرانی ها میتونن ؟ اتفاقا قدرت خرید هیچ ربطی به اسم شهر نداره.تمام ایران با یک اقتصاد و یک **** اداره میشه فرق تهران با شهرهای دیگه شاید توی درصد دستمزد ها و چند در صد قیمت کالاها باشه.که اتفاقا چون کالاها توی تهران گران تره قدرت خرید هم نسبت سیر نزولی داره.منتها ژنتیک و عادت بد ما ایرانی ها اینه به زور صورت خودمون رو با سیلی سرخ نگه میداریم. اگه قدرت خرید خیلی چیزهارو هم نداشته باشیم میریم میخریم که جا نمونیم یا کم نیاریم.مثل اروپایی ها نیستیم که اگه چیزی 1 دلار گران شد اعتصاب کنن تا اون شرکتو تحریم کنن تا قیمتشو اصلاح کنه.ما ملتی هستیم که اگه بنزین رو لیتری 80 هزارتومن اعلام کنن راحت همه میرن میریزن تو ماشین حتی اگه حرسشو بخورن بازهم میخرن. یعنی اعتراض فقط توی کلام ماست توی عمل ما و رفتار اجتماعیمون نیست ! 3 هزار تومن برای 2 قسمت 45 دقیقه ای خیلی زیاده ( نسبت به اقتصاد ایرانی) - حساب کنید اگه کل خریداران مجموعه های ارجینال رو مثلا20 میلیون نفر تخمین بزنیم(مثلا ) 20 میلیون رو ضربدر هر2 قسمت 3000 تومن بکنید.ببینید چقدر در میاد ؟! یعنی هر دو قسمت رو به مردم چیزی حدود 60000000000 تومن میفروشن . به نظر شما اقتصاد مردم ایران توانایی تزریق هفتگی این رقم رو به جیب یک عده داره ؟ اگه این رقم رو خودمون جمع کنیم باهاش میتونیم هر هفته با کمک هم یه بیمارستان یا یه مرکز عمومی ساخت ( هر هفته ) اگه اینطوری پیش بریم و میتونیم سر 10 سال کل چهره ایران رو متحول کنیم ( شبیه دوبی و ..... درش بیاریم)!!! چرا این پولو نمیایم صرف کار خوب و هدفدار بکنیم وقتی هرچی هر قیمتی بشه میخریم... نباید توقع ارزانی داشته باشیم

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
من که 100 تومن پول داده بودم اورجینال قهوه تلخو گرفتم تهشم نصفه تموم کردن . از اول میخواستم هی کپی رایتو رعایت کنم میبینم نه اینا جنبه ندارن من که دانلود میکنم اینترنتم قطع باشه میرم رایتیشو میگیرم 1 پنجم قیمت

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
حساب کنید اگه کل خریداران مجموعه های ارجینال رو مثلا20 میلیون نفر تخمین بزنیم(مثلا ) 20 میلیون رو ضربدر هر2 قسمت 3000 تومن بکنید.ببینید چقدر در میاد ؟! یعنی هر دو قسمت رو به مردم چیزی حدود 60000000000 تومن میفروشن .

20 میلیون نفر ؟؟؟؟!! اونوقت این آمار رو خودتون گرفتید؟!! اگه هر خانواده رو 4 نفر در نظر بگیریم این یعنی همه ی خانواده ها خریدار این مجموعه ها هستند ! در صورتیکه تازه اونایی هم که میخرن هر هفته به هفته نمی تونن بخرن. خیلی باشن یک میلیون هستند که نسخه ی اورجینال می خرند. تازه این یک میلیون هم بد از این بدقولی ها ریزش داشتند و خریداران شاید فقط چند صد هزار نفر باشند . برای من به عنوان یک فروشنده کاهش شدید فروش این مجموعه ها در مقایسه با 2 سال پیش بسیار محسوس هست. به قول یکی از دوستان گویا مشتری ها این سریال رو به چشم یک لاتاری نگاه می کردند تا یک محصول هنری !
حالا هم که از جایزه خبری نشده ناامید شدند و خرید اورجینال رو تحریم کردند.
ولی چیزی که جالب هست اینه که چه اون هایی که جز تحریم کننده ها هستند و داونلود و کپی می کنند و چه اونایی که همچنان محصولات رو به صورت اورجینال تهیه می کنند به هر حال هر دو گروه و تقریبن میشه گفت بیشتر مردم کشور سریال های مهران مدیری رو دنبال می کنند.
الان داشتم قهوه ی تلخ رو می دیدم قسمت 70 هستم، فقط گفتم دست مریزاد . حلالت باشه اون پولی که به سی دی ها دادم . بگیرید قسمت های پشت صحنه رو نگاه کنید تا ببینید با چه سختی و زحمتی این مجموعه ها تهیه شدند

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اصلا قیمت گذاریش ربطی به شهرستان یا تهران نداره که میگی ما نمیتونیم هفته ای 3 بدیم.....فکر کردی تمام تهرانی ها میتونن ؟ اتفاقا قدرت خرید هیچ ربطی به اسم شهر نداره.تمام ایران با یک اقتصاد و یک **** اداره میشه فرق تهران با شهرهای دیگه شاید توی درصد دستمزد ها و چند در صد قیمت کالاها باشه.که اتفاقا چون کالاها توی تهران گران تره قدرت خرید هم نسبت سیر نزولی داره.منتها ژنتیک و عادت بد ما ایرانی ها اینه به زور صورت خودمون رو با سیلی سرخ نگه میداریم. اگه قدرت خرید خیلی چیزهارو هم نداشته باشیم میریم میخریم که جا نمونیم یا کم نیاریم.مثل اروپایی ها نیستیم که اگه چیزی 1 دلار گران شد اعتصاب کنن تا اون شرکتو تحریم کنن تا قیمتشو اصلاح کنه.ما ملتی هستیم که اگه بنزین رو لیتری 80 هزارتومن اعلام کنن راحت همه میرن میریزن تو ماشین حتی اگه حرسشو بخورن بازهم میخرن. یعنی اعتراض فقط توی کلام ماست توی عمل ما و رفتار اجتماعیمون نیست ! 3 هزار تومن برای 2 قسمت 45 دقیقه ای خیلی زیاده ( نسبت به اقتصاد ایرانی) - حساب کنید اگه کل خریداران مجموعه های ارجینال رو مثلا20 میلیون نفر تخمین بزنیم(مثلا ) 20 میلیون رو ضربدر هر2 قسمت 3000 تومن بکنید.ببینید چقدر در میاد ؟! یعنی هر دو قسمت رو به مردم چیزی حدود 60000000000 تومن میفروشن . به نظر شما اقتصاد مردم ایران توانایی تزریق هفتگی این رقم رو به جیب یک عده داره ؟ اگه این رقم رو خودمون جمع کنیم باهاش میتونیم هر هفته با کمک هم یه بیمارستان یا یه مرکز عمومی ساخت ( هر هفته ) اگه اینطوری پیش بریم و میتونیم سر 10 سال کل چهره ایران رو متحول کنیم ( شبیه دوبی و ..... درش بیاریم)!!! چرا این پولو نمیایم صرف کار خوب و هدفدار بکنیم وقتی هرچی هر قیمتی بشه میخریم... نباید توقع ارزانی داشته باشیم

تعداد خریدارن سریال خانگی رو صد ها هزار هم نمیشه گفت . ده ها هزار تیراژ داره . شاید یه کم بیشتر 200-300 هزار

بهترین فیلمها 500 هزار نهایت یک میلیون هست اونوقت این 20 میلیون رو برای یه قسمت سریال کم !! نگفتی ؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
20 میلیون نفر ؟؟؟؟!! اونوقت این آمار رو خودتون گرفتید؟!! اگه هر خانواده رو 4 نفر در نظر بگیریم این یعنی همه ی خانواده ها خریدار این مجموعه ها هستند ! در صورتیکه تازه اونایی هم که میخرن هر هفته به هفته نمی تونن بخرن. خیلی باشن یک میلیون هستند که نسخه ی اورجینال می خرند. تازه این یک میلیون هم بد از این بدقولی ها ریزش داشتند و خریداران شاید فقط چند صد هزار نفر باشند . برای من به عنوان یک فروشنده کاهش شدید فروش این مجموعه ها در مقایسه با 2 سال پیش بسیار محسوس هست. به قول یکی از دوستان گویا مشتری ها این سریال رو به چشم یک لاتاری نگاه می کردند تا یک محصول هنری !

تعداد خریدارن سریال خانگی رو صد ها هزار هم نمیشه گفت . ده ها هزار تیراژ داره . شاید یه کم بیشتر 200-300 هزار

بهترین فیلمها 500 هزار نهایت یک میلیون هست اونوقت این 20 میلیون رو برای یه قسمت سریال کم !! نگفتی ؟

حالا در مثال مناقشه نیست!:Dایشون فقط یه عدد گفت برای درک بهتر مطلب ولی به خود مطلب توجه کنید.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
طوری با اطمینان میگی که انگار قبلا این مسئله پیش اومده

کلا 4-5 تا سریال خانگی ساختن . هر وقت سریال ورشکست شد اما ادامه داد اونوقت مطمئن حرف بزن
دوست گرامی
نخست: تولید سریال ویلای من رو به اتمام است.
دوم: قبل از شروع این سریال بیزینس مدل آن تهیه شده و احتمالات نتیجه فروش آن پیش بینی شده است.
و از همه مهمتر این سریال پر فروشترین محصول شبکه خانگی است.

ما که هر چی میگیم شما میگی ساده انگارانه است:D. اما تجربه ما نشون داده که وقتی فروش خوب نباشه، دلایل خارج از حیطه کنترل بصورت خودجوش معمولا پیش میاد:p

قصد جسارت نداشتم امر مدیریت بازار یکی از پیچیده ترین امور است ولی اگر روزی درگیر چنین پروژه های شدید خواهید دانست که مسائل خارج از حیطه کنترل بسیار فراتر است.

جناب روابط عمومي من يه پيشنهاد دارم . به جاي سريال هاي طولاني مدت . ايپزود هاي طنز ساخته بشه اينطوري كيفيت كار و بلاي آسماني و .. نازل نميشه

دوست عزیز
در حال حاضر مقدمات شروع دو سریال دیگر با دو کارگردان نام آشنای سیمای ایران توسط گلرنگ رسانه آماده شده و پس از آن دو احتمالاً اثر اپیزودیکی را دستور کار داریم.

استراتژی توزیع ما در سال 91, توزیع 10-12 روز یکبار بود و و برخی از مخاطبین این زمان را طولانی می پنداشتند. حتماً مستحضر هستید که طولانی شدن زمان بین مجموعه ها باعث فراموشی قصه سریال و در نتیجه از دست دادن مخاطب می گردد.
در حصوص قیمت, ما نیز از افزایش آن راضی نیستیم ولی به دلیل افزایش هزینه های تولید, تولید دیسک, بسته بندی, اقلام تبلیغاتی و ... محبور به این افزیش هستیم. با افزایش این قیمت نه تنها مارجین نهایی افزایش نمی یابد بلکه کاهش هم یافته است.
ما برای جبران ابن تفاوت قیمت, این سریال را با دوبله ترکی و کردی به همراه زیر نویس انگلیسی, عربی و نیز فارسی (جهت هموطنان ناشنوا) عرضه نموده ایم.
همانطور که می دانید قیمت دی وی دی 9 خام در بازار در حدود 3000 تا 3500 تومان می باشد.

همانطور که دوستان اشاره کردند طبق آمار سرشماری سال 90 در ایران 21,185,647 حانوار ساکن هستند. و تعداد محاطبین شبکه نمایش خانگی بسیار کمتر از این تعداد می باشد.
و در عین حال توجه داشته باشید که 3 هزار تومان قیمت فروش به مصرف کننده است و سود مغازه دار, هزینه های توزیع, هزینه تولید دیسک, چاپ و بسته بندی, هزینه تبلیغات و جوایز , هزینه های ساخت سریال و از همه مهمتر دستمزد حدود 1000 نفر نیرویی که درگیر این سریال هستند نیز در آن لحاظ شده است.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
من که 100 تومن پول داده بودم اورجینال قهوه تلخو گرفتم تهشم نصفه تموم کردن . از اول میخواستم هی کپی رایتو رعایت کنم میبینم نه اینا جنبه ندارن من که دانلود میکنم اینترنتم قطع باشه میرم رایتیشو میگیرم 1 پنجم قیمت

باید به این دوستان عزیز مدال افتحار داد!
مدال افتخار بابت پایمال کردن زحمات بیش از 1000 نفری که شبانه روز در تلاشند تا این سریال به موقع و با کیفیت مطلوب به دست مخاطبان خود برسد.
اینکه دیگری کالایی را با هر اشکالی عرضه کرده است مجوزی برای پایمال کردن حق دیگران نیست

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
قصد جسارت نداشتم امر مدیریت بازار یکی از پیچیده ترین امور است ولی اگر روزی درگیر چنین پروژه های شدید خواهید دانست که مسائل خارج از حیطه کنترل بسیار فراتر است.
خواهش میکنم. اما من در حال حاضر هم درگیر چنین پروژه هایی شاید حتی سنگینتر هستم. اگر تمایل داشتین در پبام خصوصی اسم شرکتمون و مشخصات خودم را براتون میفرستم تا خودتون قضاوت کنید. حتی خود شما هم از خدمات شرکت ما استفاده میکنید :D

من مطمئنم که اگر فروش به همین منوال پیش بره ، این سریال حتی اگر تولید شده باشه ، منظم پخش نخواهد شد تا شاید به صورت درهم و قاطی و اشانتیون فیلمهای دیگه به خورد مردم داده بشه

باید به این دوستان عزیز مدال افتحار داد!
مدال افتخار بابت پایمال کردن زحمات بیش از 1000 نفری که شبانه روز در تلاشند تا این سریال به موقع و با کیفیت مطلوب به دست مخاطبان خود برسد.
اینکه دیگری کالایی را با هر اشکالی عرضه کرده است مجوزی برای پایمال کردن حق دیگران نیست

پس بی زحمت به من هم یه مدال افتخار بدید:p. اون 1000 نفر باید میدونستن که نباید با یک آدم بدسابقه همکاری کنند تا اون آدم تنبیه بشه، حالا که کردن باید تبعاتش رو تحمل کنن

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
افتضاح...
بازیش هرچقدر خوبه(قلب یخی) ساخته هاش(ویلای من) انصافا مزخرفه!

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
مهران مدیری فقط برای کارهای عروسکی دهه ی شصت بدرد میخوره و دیگر هیچ....
نمیدونم شما از دست اند کارهای ایشونید یا نه ولی زیاد بزرگش نکنید لطفا
ضمنا همین کار ویلای من را هم دیدم کاملا بی محتوا بود حیف بازیگران خوبی که با مدیری کار میکنند مطمئن باشید تا قسمت های شصت هفتاد که سودش را کنه نیمه کاره ولش میکنه و احتمالا مدیری سراغ پروژه ی بعدی میره....
مدیری فقط به فکر جیب خودش و جلب توجهه فردی مغرور و خود شیفته
واقعا توی این چند سال اخیر فکر کرده جورج کلونیه!!!!!!!!!
توهم از این بالاتر!!!!
اگر اون جورج باشه پس منم مارلون بران دو هستم!!!(؛
هم کپی میکنم و هم دانلود!!!
تا این اثر های مضحک ساخته نشه چه برسه به اینکه ادامه پیدا کنه
فقط عطاران ، عبدی ، پرستویی و....
ممنون چون بحث آزاده نظرم را دادم کاملا هم نظر شخصیه بنده بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا