• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

new24

Registered User
لایک‌ها
300
منم ندیدم سریال عربی بذاره iFilm ، شما زبان رو ببر ور فارسی درست میشه :D

دوست عزیز سریال عربی هم پخش میکنه
منظورم از عربی یعنی اینکه توی کشور های عربی ساخته شده باشه
به مسئول صدا و سیما هم گیر دادن اونم گفتش که پخش نمیکنیم ولی اگرم پخش کنیم خوب هاش رو پخش میکنیم(این قسمت اخرش رو قشنگ یادم نیست ولی یک چیزی توی همین مایه ها بود!)
من تا الان 3 تاشو خودم دیدم(چند قسمتشو)
1-پرنسس...(اسمش یادم نیست ولی همش تو صحرا بودن و به این و اون حمله میکردن)
2-یکیش بود که یک فرد خیر و بزرگی بود که به بقیه کمک میکرد و یک برادر هم داشت و مادر پیرش و ....خیلی چرت بود همینقدرش یادمه
3-یکی هم چند مدت پیش پخش میکرد و الان نمیدونم پخش میکنه یا نه

مهم اینه که هیچکدومشون خوب نبود و به معنای کلمه مزخرف بودن منم پایه همه فیلم ها و سریال ها هستم و نشستم چند قسمتشو دیدم وگرنه عمرا نمیدیدم!!

new24

Registered User
لایک‌ها
300
مهران مدیری فقط برای کارهای عروسکی دهه ی شصت بدرد میخوره و دیگر هیچ....
نمیدونم شما از دست اند کارهای ایشونید یا نه ولی زیاد بزرگش نکنید لطفا
ضمنا همین کار ویلای من را هم دیدم کاملا بی محتوا بود حیف بازیگران خوبی که با مدیری کار میکنند مطمئن باشید تا قسمت های شصت هفتاد که سودش را کنه نیمه کاره ولش میکنه و احتمالا مدیری سراغ پروژه ی بعدی میره....
مدیری فقط به فکر جیب خودش و جلب توجهه فردی مغرور و خود شیفته
واقعا توی این چند سال اخیر فکر کرده جورج کلونیه!!!!!!!!!
توهم از این بالاتر!!!!
اگر اون جورج باشه پس منم مارلون بران دو هستم!!!(؛
هم کپی میکنم و هم دانلود!!!
تا این اثر های مضحک ساخته نشه چه برسه به اینکه ادامه پیدا کنه
فقط عطاران ، عبدی ، پرستویی و....
ممنون چون بحث آزاده نظرم را دادم کاملا هم نظر شخصیه بنده بود

Sent from my iPhone using Tapatalk
گل گفتی
همون پاورچین و برره هم مزخرف بود و سعی میکردن هی توش تیکه بندازن تا مردم به بدبختی شون بخنذن(تلخند)

راستی این قلب یخی که توش بازی میکنه قشنگه؟داستان جدید چیه؟
یک چند قسمت اون اولا ازش گرفتم حالم بهم خورد سی دی رو شکستم(یاس-البته اینجا دی وی دی مد نظرم بود اشتباهی سی دی شو شکستم:))

الان من کاملا میتونم بگم داستان ویلای من چی میشه اخرش چون همه سریالاشو مثل هم ولی با شوخی های مضحک و +99 میسازه

یکجایی فکر کنم توی یکی از روزنامه ها(سایت بهترین ها)خوندم در مورد سریال های مدیری و خنده بازار.
معلومه که خنده بازار برد دیگه گفتن نداره!!!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
باید به این دوستان عزیز مدال افتحار داد!
مدال افتخار بابت پایمال کردن زحمات بیش از 1000 نفری که شبانه روز در تلاشند تا این سریال به موقع و با کیفیت مطلوب به دست مخاطبان خود برسد.
اینکه دیگری کالایی را با هر اشکالی عرضه کرده است مجوزی برای پایمال کردن حق دیگران نیست

من هم اگر دسترسی به تنظیمات انجمن داشتم به شما مدال صحیح نوشتن می دادم !

[arashb;6734918از اظهار لطف حضرتعالي سپاسگذارم
متاسفانه به دليل كسرت پيام هاي دريافتي، امكان مشاهده همه پيامها براي ايشان وجود ندارد ولي مي توانيد از طريق ايميل [email protected] با ما در تماس باشيد.

موفق باشید
عزیز جان ؛ وقتی یه شبه یه موسسه فرهنگی می زنن باید هم مهران مدیری به خودش اجازه بده هر مزخرفی رو فیلم بگیره بفرسته برای انتشار !
آقای روابط عمومی کیفیتی که اون 1000 نفر شبانه روزی در تلاش اند فقط توی دوربین hd و میکس و صدا برداری یا طرح کاور خلاصه نمی شه ! کیفیت توی عمق اثر دیده می شه ! فیلم سال 1930 رو می بینی کیفیت افتضاح ولی اون قدر محتوا و جذابیت داره که 2 ساعت نگاه ش می کنی و آخر فیلم خسته نیستی ، بلکه انرژی گرفتی اما قهوه تلخ یا ویلای من که فقط به زور پولی که دادی باید به جای گریه ، بخندی !

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
هم کپی میکنم و هم دانلود!!!
تا این اثر های مضحک ساخته نشه چه برسه به اینکه ادامه پیدا کنه

خب عزیز من اگه مضحکه چرا اینقدر اصرار داری که تماشا کنی؟! خب آقا جان اگه مسخره س ، اگه خوب نیست کپی و داونلود هم نکن و نبین. حیف وقت شخص شخیص شما نیست که بیهوده سر این سریال های مضحک(!) هدر بره ؟!!!
شرط می بندم سریال قهوه ی تلخ رو ندیدی یا اگه دیدی فقط یکی دو قسمتش رو دیدی بعد سی دیش رو شکستی !! کی میخایم یاد بگیریم که تا وقتی چیزی رو ندیدیم اینطور بهش حمله نکنیم و نظرات کارشناسی ندیم؟! شما برای مثال اگه قهوه ی تلخ رو دیده باشی و هنوز عقیده داشته باشی که بی محتوا و لوس هست باید بگم که بسیار بد سلیقه هستی و اصلن چشم بصیرت نداری !

اینکه اینقدر قهوه ی تلخ رو مثال می زنم دلیلش اینه که هنوز آخرین اثر مهران مدیری(ویلای من) رو ندیدم و برعکس شما که راجع به همه چیز نظر میدید فعلن دست نگه می دارم و نظری نمیدم .
با اینحال همیشه مهران مدیری رو تحسین کرده و می کنم ، از ساعت خوش و ببخشید شما و نود شب و .... کارهاش رو دنبال کرده و خواهم کرد . ایشون یک پدیده هست ، حالا چه شما خوشت بیاد چه نیاد !

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بنده خد از اين همه طرفدار ذوق زده شده

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
آقا اینجا در مورد سریال ، صحبت و بحث میشه. لطفا بحث رو شخصی نکنید. به نظر من و ایشون، سریال مزخرف و بی مزه ایه و نظرمون رو مینویسیم . در عین حال قسمتهای بعدی رو هم دانلود میکنم ، شاید بهتر شده باشه:p
شما هم اگر دلباخته مدیری هستید ، بهتره نظر موافقتون رو بدون توهین به دیگران بنویسید ، وگرنه منم دوباره بحث تهرانی و شهرستانی رو شروع می کنما:D

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
نمایش مشخصات: reza_kphar - PersianTools Forums
تازه میخواستیم با این دوستمون یه بحثی کنیم:lol: بنده خدا بن شد.....:cool:
در کل مدیری و امثال اون ارزش وقت گذاشتن(!؟) ندارن چه برسه به بحث;)
موفق باشید

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
دیروز یک تا دوازده شو تو این پک یه دی وی دیا گرفتم دو هزار تومن!!
واقعا حیف اون دو تومن که دادم
نمی دونم ملت چه جوری هر هفته میرن میخرن!!!
به قوله یارو مقواااااااا
Sent from my Moto RMAXX

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
دیروز یک تا دوازده شو تو این پک یه دی وی دیا گرفتم دو هزار تومن!!
واقعا حیف اون دو تومن که دادم
نمی دونم ملت چه جوری هر هفته میرن میخرن!!!
به قوله یارو مقواااااااا
Sent from my Moto RMAXX
2تومن دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تازه شبانه میزارم دانلود شه که رایگانه حداقل غصه پولمو نخورم :)

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
2تومن دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تازه شبانه میزارم دانلود شه که رایگانه حداقل غصه پولمو نخورم :)[/QUO
نه بابا من حوصله دانلودشم ندارم تو خیابان داشت میفروخت گفتم به درک دو تومنم بدم بخرم :):D
Sent from my Moto RMAXX

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
2تومن دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تازه شبانه میزارم دانلود شه که رایگانه حداقل غصه پولمو نخورم :)[/QUO
نه بابا من حوصله دانلودشم ندارم تو خیابان داشت میفروخت گفتم به درک دو تومنم بدم بخرم :):D
Sent from my Moto RMAXX

جدا از بحث کپی رایت ، من حتی دلم نمیاد نصف شب بزارم دانلود بشه !
جای اون هزار تا چیز دیگه به درد بخور میشه گرفت . . .

kant

Registered User
لایک‌ها
5
مهران مدیری کلیپ طنز عیدی نمیده امسال؟

mdradikal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ضعیف ترین و یخ ترین و بی نمک ترین کار مهران مدیری بود این سریال ، از همون قسمت اول مشخص بود که با یه فیلم کلیشه ای که از اول تا آخرش نشستن رو مبل و تیکه های بی نمک و بی مزه میندازن و وراجی میکنن ،
من موندم چطور مهران مدیری با این همه سابقه هنوز متوجه نشده که این طنزهای کلامی و آبکی دیگه طرفدار نداره ، کمدی باید کمدی موقعیت باشد ، کمدی که کمدیِ موقعیت نباشد کمدی نیست :D
مثلا شما سریال پایتخت با اون همه پاچه خواری دولت و . . . باز هم دیدنش ارزش داره ، چون معلومه واسه کار زحمت کشیده شده
تو سریال ویلای من اون شخصیت آشپز و دختر و همکارش واقعا به معنای واقعی کلمه لوس و بی مزه هستن ، حتی یک دقیقه هم قابل تحمل نیستن ،
این سریال ویلای من اگه به همین روند فعلیش ادامه بده مطمئنا به سرنوشتی مشابه سرنوشت سریال چارخونه ی سروش صحت گرفتار میشه

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
من که دیگه خیلی وقته نخریدم ، پیشنهاد میکنم اگه وقت تون ارزش داره نخرید ...

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
دیروز تازه قسمت اول و دومش رو نگاه کردم . هنوز بعضی از بازیگرهاش وارد نشدند ، مثل عارف لرستانی یا هادی کاظمی .
تعجب کردم از اینکه محمد رضا هدایتی و جواد عزتی حضور ندارند
به هر حال اونطوری هم که دوستان بدسلیقه این کار رو طنز سخیف میدونند نبود و دیالوگ های جالبی داشت که به سختی های زندگی اشاره می کرد . مثل همون مهریه های سنگین و ..
اون صحبت ابتدایی مهران مدیری هم به دلم نشست و باور دارم که اون حرف ها رو با صداقت تمام گفت .واقعن راست میگن که هر آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دیروز تازه قسمت اول و دومش رو نگاه کردم . هنوز بعضی از بازیگرهاش وارد نشدند ، مثل عارف لرستانی یا هادی کاظمی .
تعجب کردم از اینکه محمد رضا هدایتی و جواد عزتی حضور ندارند
به هر حال اونطوری هم که دوستان بدسلیقه این کار رو طنز سخیف میدونند نبود و دیالوگ های جالبی داشت که به سختی های زندگی اشاره می کرد . مثل همون مهریه های سنگین و ..
اون صحبت ابتدایی مهران مدیری هم به دلم نشست و باور دارم که اون حرف ها رو با صداقت تمام گفت .واقعن راست میگن که هر آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند

توی تیتراژ نبودن خب؟

دوستان خواستم این زیرخاکی رو(البته فقط 15 روز از زیر گل موندنش میگذره اونم فوق فوقش)رو بالا بیارم تا یک کم دوباره بحث بشه روش
من قسمت 11-12 رایگان بدستم رسید(خانواده دوست خواهرم بدلیل تفاوت زمانی و ناهماهنگی 2 تا خریده بودن-خواهرم دانشجوی داندانپزشکیه-)منم گرفتم دیدمش نسبتا زیبا بود(نسبت به قبلیا)گفتم 9-10 رو هم بگیرم چون از 8-9 دیگه حالم بهم خورده بود
هیچی دیگه نسبتا قشنگ بود
کسی 13-14 یا 15-16 رو دیده؟به نظرتون می ارزه یا فقط پول دور ریختنه؟

من شبانه رایگان دارم ولی حوصله دان کردن ندارم اگه میشه یک کم داستانشو توضیح بدین

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سریال خوبیه ؟ ارزش دیدن داره ؟

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
محض اطلاع شما مهران مدیری این به قول شما اطلاعاتی مزدور (!) در حال حاضر نمایش اسم و تصویر ایشون در صدا و سیمای ملی(!) ممنوع شده هست
تبلیغات فیلم تهران1500 رو از شبکه های سیما تماشا کنید متوجه صحت موضوع خواهید شد

در ضمن گمون کنم شما طنز قهوه ی تلخ رو ندیدید ، وگرنه هیچگاه موضوع مضحک حکومتی بودن آقای مدیری رو مطرح نمی کردید

حالا مگه حکومتی باشه و وزارتی باشه مشکلیه خوب اونام ارکانی از کشورمون هستند دیگه از بدنه اجتماع خودمونن.

بالا