• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دادا میگم توی تلویزیون نامش نباید برده بشه
نه اینکه فیلماشم نباید پخش بشه

باز شما ها تعصب بازی در آوردین؟

آخه نامش هم برده شد. روز 11 فروردین به عنوان بهترین بازیگر طنز در برنامه شبکه یک معرفی شد !:D

تازه فرضا هم که اینجوری که شما میگی باشه ، پس مشکلش با صدا و سیماست و مشکل سیاسی نداره اینجوری که دوستان میخوان به عنوان یک آزادیخواه در بند اسارت معرفیش کنن:rolleyes:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
آخه نامش هم برده شد. روز 11 فروردین به عنوان بهترین بازیگر طنز در برنامه شبکه یک معرفی شد !:D

تازه فرضا هم که اینجوری که شما میگی باشه ، پس مشکلش با صدا و سیماست و مشکل سیاسی نداره اینجوری که دوستان میخوان به عنوان یک آزادیخواه در بند اسارت معرفیش کنن:rolleyes:

ازادیخواه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ایشون رو نمیشناسم و به نظرم نباید نظر داد در این مورد ولی تا اونجا که من پشت صحنه رو دیدم با بازیگرا خوب بوده مخصوصا با همشهری ما(برزو ارجمند)!!!-البته نمیشه قضاوت کرد و جلوی اونهمه ادم و دوربین نمیشه خوب برخورد نکرد ولی بازم یک نمونه هست(حرف میزنم و حرف خودمو نقض میکنم!!حال میکنید؟--اون عقبیا حال میکنن؟)
واسه دستش دیدین چه الم شنگه ای راه انداخت؟خب دیوانه برو بیمارستان!!!!_تیمارستان!_
اره معرفی شد به این عنوان ولی دلیل نمیشه،میخوای جواد رضویان بهترین بازیگر کمدی بشه خب؟

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
مجموعه هشتم ( قسمت هاي 15 و 16) اول ارديبهشت در سراسر كشور
poster 8.jpg

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
به نظر من ارزش دیدن نداره این ها طنز واقعی نیستن
دوره قبل از انقلاب سینما و تلویزیون ایران پر بود از... و فیلم فارسی !
(جمله ای از یک منتقد)
متاسفانه مهران مدیری هم در سال های اخیر درگیر ساخت فیلم فارسی شده و هیچ کسی هم نیست به این خواننده قدیم و کارگردان امروز بگه اگر فیلم فارسی می خواستیم فیلم های صمد از اینی که تو می سازی با کیفیت تر اند!

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
خیلی هم خوبه
136639077716258_0Vilaye_Man_14.jpg

kolmak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
36
آقا جدیدا سریالش یکم خوب شده

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
از آب گل آلود ماهی نگرفته و مهران مدیری رو زیر سوال نبرین

سبکش خیلی هم خوبه . کارهای قبلیشو هم دوست داشتیم . ولی این یکی دشواری فیلمنامه و دیالوگ داره

بگیر نگیر داره . یک مجموعه در میان خوبه .

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
جناب روابط عمومي براي كاربران اين انجمن كه علاقه وافري به اين سريال و شركت گلرنگ رسانه دارند جوايزي در نظر نگرفتيد :)

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
بی مزه و کلیشه ای و تکراری

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
مدیری ریده دیگه ادا اطوارای مسخرش دورشون به سر اومده دیگه فقط هالو مشنگ ها از طنزهای مدیری خوششون میاد و بهش میخندن یه سری دلقک بازی تکراری که چندین ساله به شیوه های مختلف تکاررشون میکنه

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
بابا مسخرس قسمت اوشو گرفتم و به این نتیجه رسیدم پول حروم کنی است:D

بالا