یه قسمتشو دیدم واقعا کار پایینی نسبت به برره و از این قبیل کاراشه
ارزش دیدن نداره به نظرم
به نظر منم آشغال بود مثه قهوه تلخ.
تایید میشهمحض اطلاع شما مهران مدیری این به قول شما اطلاعاتی مزدور (!) در حال حاضر نمایش اسم و تصویر ایشون در صدا و سیمای ملی(!) ممنوع شده هست
چی تایید میشه .مهران مدیری ممنوع التصویر شده ؟ آقا تمام عید رو داشتن تیکه سریالهاش رو نشون میدادن. توی برنامه شبهای شبکه 1 یه شب به عنوان بهترین بازیگر طنز انتخاب شد ... این چجور ممنوع التصویریه دیگه ؟تایید میشه
مجموعه هفتم فردا (سه شنبه) پخش میشهچی تایید میشه .مهران مدیری ممنوع التصویر شده ؟ آقا تمام عید رو داشتن تیکه سریالهاش رو نشون میدادن. توی برنامه شبهای شبکه 1 یه شب به عنوان بهترین بازیگر طنز انتخاب شد ... این چجور ممنوع التصویریه دیگه ؟
پ ن: الان نزدیک به یکماه از پخش قسمت 12 میگذره ، اما قسمت 13-14 هنوز نیومده. اینم از وعده پخش منظم روابط عمومی عزیز. اول گفتن یه هفته ، بعد شد 12 روز ، حالا شده 1 ماه. 2 روز دیگه هم ایام فاطمیه است بخوان هم نمیتونن پخش کنن.
حالا مگه حکومتی باشه و وزارتی باشه مشکلیه خوب اونام ارکانی از کشورمون هستند دیگه از بدنه اجتماع خودمونن.
به نظر منم آشغال بود مثه قهوه تلخ.
چند روزه که این اتفاق افتاده ، وگرنه خودم هم توی سین مثل سریال دیدم که آقای مدیری کاندید شده بود .چی تایید میشه .مهران مدیری ممنوع التصویر شده ؟ آقا تمام عید رو داشتن تیکه سریالهاش رو نشون میدادن. توی برنامه شبهای شبکه 1 یه شب به عنوان بهترین بازیگر طنز انتخاب شد ... این چجور ممنوع التصویریه دیگه ؟![]()
خوشحالم یه نفر پیدا شد هم نظرم باشه جفتشونم اشغال به تمام معنا بودن
والا من میدیدم ملت انچنان بابا اتی بابا اتی میکردن انگار غول کمدی ایران هستش:snitch:
چی تایید میشه .مهران مدیری ممنوع التصویر شده ؟ آقا تمام عید رو داشتن تیکه سریالهاش رو نشون میدادن. توی برنامه شبهای شبکه 1 یه شب به عنوان بهترین بازیگر طنز انتخاب شد ... این چجور ممنوع التصویریه دیگه ؟
پ ن: الان نزدیک به یکماه از پخش قسمت 12 میگذره ، اما قسمت 13-14 هنوز نیومده. اینم از وعده پخش منظم روابط عمومی عزیز. اول گفتن یه هفته ، بعد شد 12 روز ، حالا شده 1 ماه. 2 روز دیگه هم ایام فاطمیه است بخوان هم نمیتونن پخش کنن.
دادا باز من باید سند رو کنم؟
گوگل مرده؟
اصلا تو سایت خفن و مهم اعلام نام مهران مدیری در تلویزیون ممنوع شد - Bartarinha.IR | برترین ها
برترین ها زدنش به نقا از ایسنا
امروزم موقع برگشتن از کلاس های جبرانی(درس نخونم!)قسمت جدید رو گرفتم
جالب بود خیلی ولی شمایی که میای از قسمت 10 شروع میکنی به دیدن معلومه که خوشت نمیاد
توی این قسمت بابای پیرو سعی میکنن گول بزنن و مشکات رو بدزدن و پروفسور بزرگ میاد تا مشکات بزرگ رو زنده کنه
بیشتر از این توضیح نمیدام تا حال کنید(تا الانم خیلی توضیح دادم)
کل ایام عید خود مدیری رو تو تلویزیون نشون دادن و من با چشم خودم دیدمش ، من دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس رو ؟:lol: اگر بحث ممنوع التصویری بود ، چرا فیلمش- ایران 1500- تو سینما روی پرده است ؟
دادا میگم توی تلویزیون نامش نباید برده بشهکل ایام عید خود مدیری رو تو تلویزیون نشون دادن و من با چشم خودم دیدمش ، من دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس رو ؟:lol: اگر بحث ممنوع التصویری بود ، چرا فیلمش- ایران 1500- تو سینما روی پرده است ؟
سر قهوه تلخ هم دقیقا همین بازی رو درآوردن ، هر وقت که فروش کم میشد یه شایعه می کردن که مدیری احضار شده ، مدیری دستگیر شده ، پروانه پخش باطل شده. وزارت ارشاد مجوز نداده.... همش سوء استفاده از مردم ساده
بعد کی گفته من از قسمت 10 دیدم ؟:blink: ، من از همون قسمت اول دانلود کردم و دیدم ، بعضی از قسمتهاش در حد چند دقیقه خوب بود ، در کل این 14 قسمت ارزش خریدن که به نظر من اصلا نداشت ، ارزش دانلود کردن هم اگر ترافیکتون نامحدوده، شاید داشته باشه. اینم بگم که در بعضی از قسمتها از شدت بیمزگی و دلقک بازی مجبور بودم که فست فوروارد برم جلو ، چون واقعا غیر قابل تحمل بود