• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال پژمان

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
تا اینجا که این سریال یک طنز با کلاس ( کلاسیک) و شیک بوده با ضایعات کم و قابل تحمل.
خنده دارترینش هم قسمت سوم و ساختمان باشگاه و فروش باشگاه به شهر خاش بود و قضیه آینده نگری و صحبت با در و دیوار و تخیل درباره آسمان ( که بشه دفتر مدیریت باشگاه) هم جالب بود.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
پژمان جمشیدی انگار از اول بازیگر بوده. خیلی خوبه بازیش

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
بدیش این بود که دیگه رستم توش نیست باید استفاده بیشتری از نقش رستم میشد!

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
بازیش از فوتبالش خیلی بهتره این بشر . از اون پسره که مدیر برنامه هاشه که یه چند سالیه داره سعی میکنه بازیگر شه که خیییییلی بهتر بازی میکنه :lol:

سام درخشانی باحال ترین بازیشو تو نابرده رنج کرد. اونجا خیلی زوج توپی با کامبیز دیرباز بود :D

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
مگر کسی هم هست که پژمان جمشیدی را نشناسد؟

آن کسانی که مردم نمیشناسند فوتبالیست های دهه شصت و پنجاه هستند.
همانها که فوتبال را به خاطر عشق بازی می کردند نه پول

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
اون تیکش باحاله که میگه آفتاب رفت :lol:

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
خوبیه دیگه این سریال اینه که از پرحرفی و تکیه کلام تکرارشونده در هر دقیقه و ثانیه خبری نیست و طنز شیک و کلاسیکی داره که از موقعیتهای ناب بدست میاد... مقایسه کنید با دودکش که آمپاس آمپاس کردنشون تمومی نداشت

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
خوبیه دیگه این سریال اینه که از پرحرفی و تکیه کلام تکرارشونده در هر دقیقه و ثانیه خبری نیست و طنز شیک و کلاسیکی داره که از موقعیتهای ناب بدست میاد... مقایسه کنید با دودکش که آمپاس آمپاس کردنشون تمومی نداشت

دوست عزیز دودکش تو ایران از نظر طنز تکه تو ایران کار داره تا همچی سریالی دوباره ساخته شه درسته تیکه ها زیاد بود ولی میچسبید مخصوصا با بازی قسنگ هومن برق نورد البته همه قشنگ بازی کردن ولی برق نورد دیگه ترکوند سریال پزمان هم عالی ولی کار زیاد داره

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزیز دودکش تو ایران از نظر طنز تکه تو ایران کار داره تا همچی سریالی دوباره ساخته شه درسته تیکه ها زیاد بود ولی میچسبید مخصوصا با بازی قسنگ هومن برق نورد البته همه قشنگ بازی کردن ولی برق نورد دیگه ترکوند سریال پزمان هم عالی ولی کار زیاد داره

عزیزم جنابعالی خودت به دودکش در ذهنت رجوع کن این آمپاس آمپاس کردنها مغزو منفجر میکنه چون هیچ موقعیت طنزی نداره و اگه یه بار دیگه نگاه کنی تازگی نداره چون دوباره می بینی چند نفر سرجاشون هی دارن می گن آمپاس یا برادرش که مرتب می گفت کندم کندم ... اصلا دودکش سریال موقعیت حتی کلام هم نبود طنز تکیه کلام بود و شانس داشت بازیگر خوبی مثل برق نورد داشت .

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
میدونم چی میگین شاید هم حق با شما باشه ولی همین که کلمه هایی میگفتم که عمرم نشنیده بودم و تو جاهای مناسب بکار میبردن سریال خیلی قشنگ میکرد البته بهتره از اصل تاپیک که سریال پژمان دور نشیم

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
2-1-2013217194155.jpg

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
راستی الان پژمان تو چه تیمیه؟
من لیگ ایران رو زیاد دنبال نمیکنم

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
انتقاد نکیسا از تحقیر در سریال پژمان

خیلی از اهالی فوتبال با سواد هستند ولی در این فیلم فوتبالیست را در حدی پایین آورده اند که حتی یک شمارش ساده را هم بلد نیست.

نیما نکیسا یکی از منتقدان سریال پژمان در مورد سریال گفت: پژمان جمشیدی دوست و یار پانزده – شانزده سالۀ بنده است من پژمان را دوست دارم و فضای جدیدی را که دارد تجربه می کند را به او تبریک می گویم زیرا خیلی خوب بازی کرده و با تیم قویی در این سریال همراه است من سه مسأله در این سریال را مورد انتقاد قرار داده ام.

1- جایگاهی که برای ما فوتبالیستها در این سریال نمایش داده اند فوتبالیستها را افرادی بی سواد معرفی کرده اند.

2- از جایگاه تمسخر و تحکم در این سریال از زبان ما و در مورد ما صحبت می شود.

3- فوتبالیست ها را افرادی عصبانی و خودخواه معرفی کرده اند.

وی افزود: بازیکنان، مربیان و دیگر اهالی فوتبال با تحمل سختی و ریاضت به جایگاه های بالا دست می یابند.

نیما نکیسا در مورد حرف پژمان جمشیدی که گفته گفتگوهای خصوصی در این سریال فقط طنز است و کلیت این فیلم به فوتبالیست ها نزدیک است گفت: اگر طنز قرار بود در این سریال باشد نباید این مسئله وجاحت و شخصیت فوتبالیست در جامعه را خراب کند، زیرا یک فوتبالیست به آسانی این شأن و منزلت را در فوتبال و جامعه به دست نیاورده با تحمل مشکلات فراوانی به جایگاه خود دست پیدا می کند و حرفه ای زندگی می کند.

نکیسا گفت: من با تمام این صحبتها باز هم به تمامی هنرمندان این سریال به لحاظ بازی خوب و قویشان تبریک می گویم بنده اصلاً فکر نمی کردم پژمان به این خوبی بازی کند.

جمشیدی لیسانس عمران دارد و تجربه ای هم در بازیگری نداشته ولی خیلی خوب بازی کرده اما چرا در سکانسی که دو شب گذشته پخش شد و آقایی که نقش پدر پژمان را بازی می کرد می گفت: کسی که فوتبالیست شود نمی تواند انسان تحصیل کرده ای باشد و یک فرد تحصیلکرده هم نمی تواند فوتبالیست شود، این اشتباه است زیرا خیلی از فوتبالیست های کشورمان تحصیلکرده هستند. بنده در رشته ی آسیب شناسی حرکات اصلاحی تحصیل کرده ام و حتی دعوت به استادی در قیام دشت شده ام. اشخاصی هم مثل سپهر حیدری، افشین پیروانی، محمد مایلی کهن و خیلی افراد دیگر تحصیل کرده اند به همین علت من از این سریال و بعضی از دیالوگها در این سریال انتقاد کرده ام و به خاطر این کار هم هیچ شخصی ایراد از کار بنده نمی تواند بگیرد.

وی در مورد این مسأله که چرا فوتبالیستها باید خود بخواهند زندگی مبهمی برای جامعه داشته باشند ولی برخی مانند علی دایی اینگونه نباشند گفت: دایی به دلیل شرایطی که دارد و سرمربی پرسپولیس است مردم از سطح سواد وي خبر دارند ولی تعداد زیادی از افراد فوتبالی کنار هستند و ترجیح می دهند زندگی آرامی داشته باشند به همین دلیل است که در دید جامعه نیستند.

وي خاطرنشان کرد: بنده باز هم تأکید می کنم به کار ایرادی نگرفته ام فقط به چند دیالوگ این سریال شکایت دارم، شخصیت یک فوتبالیست درون منزل و بیرون از منزل با هم تفاوت چشمگیری دارد ولی اگر به مردم القا شود که اهالی فوتبال بی سواد هستند و شخصیتمان خرد شود باعث خالی تر شدن استادیومها می شود که این به فوتبال کشورمان ضربه خواهد زد.
برترین ها

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اگه امکانش هس یکی از بچه ها خلاصه هر قسمت از سریال رو بنویسه تا کسایی که مثل من شرایط دیدن سریال و تکرارشو ندارن بخاطر مشغله کاری استفاده کنن.
ممنون

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
انتقاد نکیسا از تحقیر در سریال پژمان

خیلی از اهالی فوتبال با سواد هستند ولی در این فیلم فوتبالیست را در حدی پایین آورده اند که حتی یک شمارش ساده را هم بلد نیست.

نیما نکیسا یکی از منتقدان سریال پژمان در مورد سریال گفت: پژمان جمشیدی دوست و یار پانزده – شانزده سالۀ بنده است من پژمان را دوست دارم و فضای جدیدی را که دارد تجربه می کند را به او تبریک می گویم زیرا خیلی خوب بازی کرده و با تیم قویی در این سریال همراه است من سه مسأله در این سریال را مورد انتقاد قرار داده ام.

1- جایگاهی که برای ما فوتبالیستها در این سریال نمایش داده اند فوتبالیستها را افرادی بی سواد معرفی کرده اند.

2- از جایگاه تمسخر و تحکم در این سریال از زبان ما و در مورد ما صحبت می شود.

3- فوتبالیست ها را افرادی عصبانی و خودخواه معرفی کرده اند.

وی افزود: بازیکنان، مربیان و دیگر اهالی فوتبال با تحمل سختی و ریاضت به جایگاه های بالا دست می یابند.

نیما نکیسا در مورد حرف پژمان جمشیدی که گفته گفتگوهای خصوصی در این سریال فقط طنز است و کلیت این فیلم به فوتبالیست ها نزدیک است گفت: اگر طنز قرار بود در این سریال باشد نباید این مسئله وجاحت و شخصیت فوتبالیست در جامعه را خراب کند، زیرا یک فوتبالیست به آسانی این شأن و منزلت را در فوتبال و جامعه به دست نیاورده با تحمل مشکلات فراوانی به جایگاه خود دست پیدا می کند و حرفه ای زندگی می کند.

نکیسا گفت: من با تمام این صحبتها باز هم به تمامی هنرمندان این سریال به لحاظ بازی خوب و قویشان تبریک می گویم بنده اصلاً فکر نمی کردم پژمان به این خوبی بازی کند.

جمشیدی لیسانس عمران دارد و تجربه ای هم در بازیگری نداشته ولی خیلی خوب بازی کرده اما چرا در سکانسی که دو شب گذشته پخش شد و آقایی که نقش پدر پژمان را بازی می کرد می گفت: کسی که فوتبالیست شود نمی تواند انسان تحصیل کرده ای باشد و یک فرد تحصیلکرده هم نمی تواند فوتبالیست شود، این اشتباه است زیرا خیلی از فوتبالیست های کشورمان تحصیلکرده هستند. بنده در رشته ی آسیب شناسی حرکات اصلاحی تحصیل کرده ام و حتی دعوت به استادی در قیام دشت شده ام. اشخاصی هم مثل سپهر حیدری، افشین پیروانی، محمد مایلی کهن و خیلی افراد دیگر تحصیل کرده اند به همین علت من از این سریال و بعضی از دیالوگها در این سریال انتقاد کرده ام و به خاطر این کار هم هیچ شخصی ایراد از کار بنده نمی تواند بگیرد.

وی در مورد این مسأله که چرا فوتبالیستها باید خود بخواهند زندگی مبهمی برای جامعه داشته باشند ولی برخی مانند علی دایی اینگونه نباشند گفت: دایی به دلیل شرایطی که دارد و سرمربی پرسپولیس است مردم از سطح سواد وي خبر دارند ولی تعداد زیادی از افراد فوتبالی کنار هستند و ترجیح می دهند زندگی آرامی داشته باشند به همین دلیل است که در دید جامعه نیستند.

وي خاطرنشان کرد: بنده باز هم تأکید می کنم به کار ایرادی نگرفته ام فقط به چند دیالوگ این سریال شکایت دارم، شخصیت یک فوتبالیست درون منزل و بیرون از منزل با هم تفاوت چشمگیری دارد ولی اگر به مردم القا شود که اهالی فوتبال بی سواد هستند و شخصیتمان خرد شود باعث خالی تر شدن استادیومها می شود که این به فوتبال کشورمان ضربه خواهد زد.
برترین ها

مثل موش رفتن توی سوراخ...این جور موقع ها که میشه پیداشون میشه....اصلا یادم رفته بود کسی به اسم نکیسا هم وجود داره!!

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
صحبت های علی کریمی درباره ی سریال پژمان

روزنامه گل: علی کریمی چندان اهل تلویزیون دیدن و دنبال کردن سریال ها نیست. جادوگر که همیشه زندگی حرفه ای و منظمی را دنبال می کند، به خاطر ساعت صرف شام و خوابش چند قسمت بیشتر از برنامه نود را ندیده است. البته همین علی کریمی که در مورد آن صحبت می کنیم، گاهی سریال زیر آسمان شهر را چنان دنبال می کرد که به خاطر آن حتی قید برنامه های دیگر خود را می زد.

به هر حال جادوگر محبوب فوتبال ایران این شب ها یکی از بینندگان سریال پژمان است. کریمی با توجه به نگرش و قلم جادویی پیمان قاسم خانی که مثل چماق مدام روی سر پژمان فرود می آید، در مورد پربیننده ترین سریال این شب های تلویزیون ایران هم صحبت های جالبی می کند: «سریال خوبیه. توی این چند شب هم سریال رو دیدم اما به نظر من خود هنرپیشه ها و بقیه قشرها هم یکسری مسائل و مشکلاتی دارن که می شد به اونها هم اشاره کرد. من نمی گم فوتبالیست ها ایرادی ندارن و همه چیز درسته ولی به هر حال یکسری چیزهای مثبت هم هست که می شد به اونها پرداخت. البته الان نمی شه در مورد این قضیه نظر داد ... فعلا خیلی زودهکه بخوایم قضاوت کنیم ولی امیدوارم که داستان به این سمت و سو بره.»

هرچند کریمی نمی دانست که ما پس از گفتگو با او، با پیمان قاسم خانی تماس می گیریم ونظر او را در مورد جادوگر می گیریم ولی این کار اتفاق های جالبی را به همراه داشت. پیمان قاسم خانی که کلا اهل مصاحبه نیست، برای دومین بار در طی چند روز گذشته با «گل» به صحبت پرداخت: «تحت هر شرایطی هر چی علی آقا بگه درسته! ما علی آقا رو اونقدر دوست داریم که مقابل ایشون حرفی برای گفتن نداریم. خیلی خوشحالم که علی کریمی سریال ما رو دیده ولی در مورد موضوع درستی که ایشون گفته، باید بگم که ما توی قسمت های آینده یکسری از هنری ها رو هم وارد داستان می کنیم و اتفاقا خودزنی جالبی انجام می دیم!»

علی کریمی که از طریق دوستانش در جریان مصاحبه پیمان قاسم خانی با «گل» قرار گرفته بود، از تعریف و تمجیدهای بهترین نویسنده طنز ایران در مورد خودش به وجد آمده بود: «همانطور که شما هم می گین پیمان قاسم خانی یکی از بهترین نویسنده های ایرانه. از طرف من به پیمان قاسم خانی بگین که من کارهای ایشون رو دوست دارم و برام خیلی جالبه که ایشون هر چی می نویسه، می گیره و مردم ازش استقبال می کنند.از طرف من به بچه های سریال پژمان خسته نباشین بگین و امیدوارم که توی قسمت های بعدی این سریال بهتر و پربیننده تر بشه.»

پیمان قاسم خانی به شدت فوتبالی است، پس از صحبت های علی کریمی از خاطرات ورزشی اش در مورد جادوگر می گوید: «من کریمی رو از وقتی می شناختم که سالنی بازی می کرد. اون موقع خود ما هم فوتسال بازی می کردیم و من کریمی رو از همون سال ها به خوبی می شناختم. همیشه پیش خودم می گفتم که اگه این بازیکن تکنیکی بیاد توی فوتبال چه اتفاق خوبی می افته و بالاخره هم شنیدم کریمی وارد فوتبال شده و خیلی طول نکشید که علی آقا خودش رو نشون داد و به یک اسطوره بزرگ تبدیل شد.»

وقتی به قاسم خانی می گوییم که کریمی به راحتی از سریال پژمان انتقادهایی داشته، چنین می گوید: «از علی کریمی به این دلیل خوشم میاد که حرفش رو بدون رودربایستی و مشکلی می زنه. کریمی یکسری خصوصیات اخلاقی جالب داره که برای من خیلی محترم و قابل توجه است. کریمی اگر از ما و سریال ما انتقادی هم داشته باشه، ما حرفی نمی زنیم چون از پس جادوگر برنمیایم (خنده) البته خواهش من از کریمی اینه که قسمت های بعدی رو ببینه و منتظر وارد شدن ماجراهای هنری ها به داستان باشه.»

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
اگه امکانش هس یکی از بچه ها خلاصه هر قسمت از سریال رو بنویسه تا کسایی که مثل من شرایط دیدن سریال و تکرارشو ندارن بخاطر مشغله کاری استفاده کنن.
ممنون

قسمتها به هم ربطی ندارن
تازه چیزی هم نبینی چیزی از دست ندادی

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61

اتفاقا دودکش که خیلی مزخرف بود!

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
«پژمان» فردا پخش نمی‌شود

مجموعه تلویزیونی «پژمان» به کارگردانی «سروش صحت» فردا - شنبه ۱۳ مهر- پخش نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، مجموعه پژمان که در 25 قسمت 45 دقیقه ای تولید شده، فردا به علت شب شهادت امام محمد تقی(ع) به روی آنتن نمی رود.

این سریال هر شب جز پنجشنبه ها و جمعه ها ساعت 20:45 پخش می شود و تکرار آن روز بعد ساعت 14:25 روی آنتن می رود.

داستان پژمان را پیمان قاسمخانی و مهراب قاسم خانی به تهیه کنندگی محسن چگینی نوشته اند و سام درخشانى، بهاره رهنما، شقایق دهقان، هوشنگ حریرچیان، بیژن بنفشه خواه، اردشیر کاظمى، رضا کریمی، ویدا جوان، غلامحسین لطفی، حسین *******، اصغر حیدری و با معرفی پژمان جمشیدی در آن ایفای نقش می کنند.

این مجموعه داستان یک فوتبالیست از خودراضی و ناشی است که فصل جدید فوتبال آغاز شده، اما هنوز نتوانسته است تیمی را برای خود دست و پا کند و این موضوع ماجراهایی جدیدی را پیش روی او قرار خواهد داد و....

بالا