• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال پژمان

javidjava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
اون قسمت که پژمان پدربزرگشو تو حموم میشست رو دیدید؟
مثل من یاد جدایی نادر از سیمین افتادیـــد؟
مردم از خندهــــــــــــــــــــــــ
دارن پای فیلما و بازیگرای فیلمای دیگه رو به این فیلم وا می کنند جذاب بشه،واقعا کارشون حرف نداره : )))

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
به نظر من تا الان که عالی بوده و همچین فیلمی تو قسمت فوتبال کم بوده امیدوارم تو قسمت های بعدی بیشترم بشه اون دوستان فوتبالی هم ایراد میگیرن بهتره به قرارددادی میلیاردی خودشون نگاهی بندازن که پول مفت میگیرن و اندازه یه مهندس و پزشک که عمری برای حقوق بالای 2 میلیون زحمت میکشن تلاش ندارن از این حرفم شاید یعده ناراحت شن ولی حرف حق تلخ حقوق و دستمزد فوتبالیست های ایرانی باید به زیر 50 میلیون بیاد پول نفت مارو ببین به چه پیرمردایی میدن فقط تاسف میشه خورد

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
وتبالیست های زیادی در ایران و جهان بوده اند که در فیلم و سریال یا در نقش خود یا در نقشی دیگر بازی کرده اند؛ اما تفاوت پژمان جمشیدی این است که او در سریالی طنز، نقش فوتبالیستی به نام پژمان جمشیدی را بازی کرده است. کار وقتی سخت تر می شود که این جمشیدی ِ سریال، فوتبالیستی ابله است که نمی خواهد قبول کند ستاره شهرتش رو به افول است و دیگر جایی در فوتبال و سر زبان ها ندارد.

* این پژمان، آن پژمان نیست

جمشیدی اما این ریسک را پذیرفته و معتقد است مردم حتما می فهمند این سریال سرگذشت زندگی من نیست.او در توضیح بیشتر می گوید:«من فکر می کنم مردم ما این چند سال از نظر فرهنگ دیداری مثل سینما و تلویزیون رشد عجیبی داشته اند. فکر کنم همه بدانند پژمان جمشیدی با خودش شوخی کرده تا مردم را یاد فوتبالیست های فراموش شده بیاندازد. مطمئنم آن ها که پیام سریال را می گیرند می دانند که این جمشیدی واقعی نیست.بایداین شخصیت باید یک جاهایی نقد بشود.باید شوخی باشد.ما در سریال فوتبالیست ابله داریم مثل کاراکتر پژمان،‌فوتبالیست کتابخوان هم داریم.»

* «پژمان» حاصل کل کل با پیمان

شاید برای شما هم این سوال مطرح شده که چرا پژمان جمشیدی سوژه سریال شده؟ این همه بازیکن معروف تر بوده و هست. خودش می گوید:« اول من ادعایی ندارم که بهترین فوتبالیست این مملکت هستم. در هنر هم هرگز ادعایی نداشته ام. کارنامه ام کاملا مشخص است.این که چرا من برای این کار انتخاب شدم، به خاطر رفاقت و آشنایی ام با پیمان قاسمخانی (یکی از نویسندگان سریال) بر می گردد.»

جمشیدی قبل از این که چگونگی انتخابش برای سریال را تعریف کند، داخل پرانتز نکته جالبی مطرح می کند:« راستش در ایران سراغ نداریم کسی تا این حد با خودش شوخی کند. روزی که فیلمنامه نوشته شد، به هر کس نشان می دادید حاضر نبود ساخته شود؛ چه برسد به این که بازی کند.»

جمشیدی با این کار یک جورایی در بالابردن جنبه آدم ها پیش قدم شده و به قول معروف ریسک کرده. حالا به نفعش باشد یا متضرر شود، در طول زمان مشخص می شود. تا این جای کار که باز یازی او حسابی با استقبال مواجه شده.

جمشیدی به بحث اصلی یعنی چگونگی انتخابش برای سریال برمی گردد:« ایده اصلی سریال مال خودم بود. پیمان قاسم خانی دوست 12 ساله من است و آن را برایش تعریف کردم .منتهی قرار نبودخودم بازی کنم. دلیل این که پذیرفتم این بود که پیمان به من اعتماد کرد.خیلی هم نگران بودم چون ‌تیم سازنده آبرو وحیثیت شان را گذاشته بودند وسط. اگر پژمان جمشیدی بد بازی می کرد وسریال زمین می خورد به ضرر همه تمام می شد. این انتخاب ریسک و اعتماد دوجانبه بود.»

شاید برای تان جالب باشد بدانید این ایده ایده از دل کل کل پژمان و پیمان بوجود آمده:« من و پیمان به خاطر سن شوخی داریم. او می گوید در حرفه ما 45 سالگی تازه اول راه است ولی برای فوتبالیست ها 30 سالگی یعنی پایان کار حرفه ای. این حرف ها باعث شد خیلی راحت تر با او درد دل کنم.»

جمشیدی از آن به بعد خاطراتش را برای قاسمخانی تعریف می کرد: «من سال ها می رفتم بانک وکارت شناسایی نشان نمی دادم. این اواخر کارمند بانک از من کارت خواست و چون نداشتم چکم برگشت خورد. پیمان گفت این ها را بنویس، شاید یک روز به درد خورد.» جمشیدی ابتدا به این که سریال ساخته می شود زیاد خوشبین نبوده اما شبکه سه طرح قاسمخانی را می پذیرد و بعد از آن نوشتن فیلمنامه شروع می شود: «موقعی که فیلمنامه داشت کامل می شد پیمان گفت این نقش را باید یک فوتبالیست بازی کند. پس بهتر است خودت بازی کنی.»

* اتفاقات واقعی است؟

بعد از آن مهراب و پیمان قاسمخانی شروع به کامل کردن فیلمنامه می کنند. پژمان جمشیدی می گوید:«این دو اشراف کامل به ریزه کاری های فوتبال دارند، برای همین من در فیلمنامه دخالتی نداشتم.»

اتفاقات سریال هم مبنای شان خیلی واقعی نیست. مثلا جمشیدی واقعی اصلا نامزد نداشته و هنوز هم ازدواج نکرده است. یا قضیه وانت سوار شدن اشاره ای است به سوارکردن آری هان سرمربی هلندی تیم ملی پشت وانت! «کل یوم» اصطلاح امیر قلعه نویی است که به جای «کلهم» می گوید. صفرهای پول اشاره به ریاضی ضعیف علی پروین دارد. باشگاه «فشاپویه» هم همان استیل آذین است. نویسندگان سریال این اتفاقات واقعی را در کاراکتر پژمان جمع کرده اند. البته از این شوخی ها باز هم در سریال خواهیم دید.

البته اتفاقاتی مثل بی تیم شدن جمشیدی و مشکل مالی واقعی است. می گوید:« به همه می گویم این سریال برای مردم خنده دار است اما برای ما فوتبالیست ها که این راه را رفته ایم یک طنز تلخ است. از ته دل این سریال را به اسطوره هایی که برای من هیچ وقت فراموش نمی شوند ولی در جامعه اسمی از آن ها دیگر نیست تقدیم کرده ام. باید قبول کنیم در سطح جامعه مجتبی محرمی،ابطحی، نامجو مطلق، شاهرخ بیانی و امثال این نسل که شخصا عاشق شان بوده و هستم دیگر وجود ندارد.»

* صدا، دوربین، حرکت

جمشیدی پیش از این سریال، نقشی خیلی کوتاه در سریال «ساختمان پزشکان» بازی کرده بود. می پرسم جلوی دوربین استرس نداشتید؟ با خنده می گوید:« آن موقع واقعا نداشتم. بر عکس از وقتی که پخش سریال شروع شده دچار استرس شده ام. این نگرانی البته طبیعی است.» سروش صحت گفته با جمشیدی مثل یک بازیگر حرفه ای رفتار می کردم. خود جمشیدی هم می گوید:« فقط سکانس اول را دو برداشته گرفتیم. بقیه سکانس ها با یک برداشت گرفته می شد.»

* دلیل بلاهت پژمان

شاید برای شما هم این سوال مطرح است که چرا پژمان این قدر نادان است. جمشیدی می گوید: «ابله بودن این کاراکتر به این خطر است که خیلی متوجه تغییرات و زوال شهرتش نشود. چون اگر آدم با هوشی باشد بعد از چند واکنش منفی از سوی مردم، متوجه می شد و پی زندگی اش می رفت. او تازه در قسمت بیست و پنجم می فهمد که دیگر شهرت سابق را ندارد. پس باید این بلاهت را داشته باشد تا اتفاقات را به نفع خودش تعبیر کند.»

* چرا خسرو حیدری؟!

خسرو حیدری. با این فوتبالیست بیشتر از همه شوخی می شود. جمشیدی درباره علت آن این گونه توضیح می دهد: «خسرو کسی است که آمده جای پژمان در تیم ملی بازی می کند. همین باعث شده نسبت به او حسادت کند. البته در عالم واقعیت هم این اتفاق برای خیلی از فوتبالیست ها رخ می دهد.»

* سینما سخت تر است یا فوتبال؟

پژمان جمشیدی درپاسخ به سوال پایانی هم این گونه می گوید: «فوتبال چون برای من عشق بود راحت تر بود. تنها چیزی که در بازیگری اذیتم کرد برنامه آن بود. فوتبال زندگی مشخصی دارد ولی برای بازیگری تو هفت صبح آفیش می شوی و یازده باید بروی جلوی دوربین. اما بعدا عادت کردم.»

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
مثل موش رفتن توی سوراخ...این جور موقع ها که میشه پیداشون میشه....اصلا یادم رفته بود کسی به اسم نکیسا هم وجود داره!!

عزیز اینجوریهام که میگی نیست
نیما نکیسا اون موقعها معروف بوده و هنوزم هستند کسانی که بشناسن اینجور افراد رو.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
پایتخت شیراز کجاست؟ :lol:

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
امشب خيلي جالب بود

اين رهبري فر هم خوب پاچه خواري ميكنه

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
امشب دیگه اوجش بود و دیگه پایین نمیاد از انونس قسمت آینده هم معلومه ...

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
اوجش بود یعنی امشب تک تک صحنه ها و سکانس ها خنده دار بود و برای شاد بودن وقت کم می آوردی.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اخرش رو رسیدم
ولی قشنگ بود
یاد کارا دانشجوها بعد امتحان افتادم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
این ***** فرد واقعا خودش یه پا بازیگره
فوتبالیست نمیشد الان یه بازیگر درست و حسابی بودش

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
قسمت دیشب واقعا عالی بود.ولی تو یکی دو قسمت قبل تر این قاسم خانی واقعا شورش رو در آورده بود.سریال پژمان رسما شده بود سریال بهاره.

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
با اینکه اخرای سریال رسیدم ولی خیلی باحال بود مخصوصا سام درخشانی که خیلی خونسرد تیکه مپرونه این پسر واقعا استعداد بالایی داره سریالش واقعا قشنگه بعد دودکش به نظرم چیزی جدیدیه

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
دیشب دیگه ترکیدم از خنده. پژمان جمشیدی فیلمه خداییش:lol:

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
اگه ***** فر خوب بازی نمی کرد کل سریال نابود می شد قسمت نهم پیوند خوبی شد برای ادامه کار و هر کسی این قسمتو ندیده باشه خیلی ضررکرده...

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
حمله ملی پوش سابق به "پژمان"

سهراب بختیاری‌زاده باتجربه‌ترین بازیکن لیگ برتر فوتبال ایران است. بازیکنی که به عنوان کاپیتان تیم استقلال خوزستان کماکان نقطه اطمینان عبداله ویسی سرمربی این تیم خوزستانی است. به گزارش کافه سینما به نقل از گل، با سهراب چهارشنبه شب و پس از پخش آخرین قسمت سریال پژمان صحبت کردیم، سریالی که با بازی غیرمنتظره پژمان جمشیدی حالا پربیننده‌ترین سریال صداوسیما است. بختیاری‌زاده در این زمینه نقطه نظرات جالبی دارد.

آقای بختیاری‌زاده چه خبر؟
هیچی! مشغول استراحت هستیم و تماشای سریال پژمان.
ظاهرا خیلی از این سریال خوشت نیامده؟
مهم نیست که من خوشم بیاید یا نه، مهم این است که همه این سریال را تماشا می‌کنند. پژمان جمشیدی هم خوب بازی کرده که باید به او خسته نباشید گفت.
این‌ها را واقعا می‌گویی؟
بله جدی عرض می‌کنم بازی پژمان واقعا هنرمندانه است، شما با من موافق نیستید؟
به نظر منظورت چیز دیگری است؟
منظور من هر چه که هست در مقابل موجی که یک رسانه مهم مثل صداوسیما راه می‌اندازد خیلی به چشم نمی‌آید من باید متاسف باشم از اینکه در این روزگار زندگی می‌کنم. در روزگاری اگرچه فوتبالیست‌ها هنوز مهمترین چهره‌های رسانه‌ای و سرگرم‌ کننده مردم هستند اما حالا طوری با آنها رفتار می‌شود که فکر می‌کنی همه‌شان فاسد و بی‌خانواده و مشکل‌دار هستند. این تصویری است که دارد از فوتبالیست‌ها بیرون می‌آید و نمی‌شود کتمانش کرد. این موجی است که چند سال است راه افتاده، شاید بعد از صعود تیم ملی به جام جهانی 98 که فوتبال در ایران خیلی مهم شد. نمی‌دانم چه چیزی پشت سر تخریب چهره فوتبالیست‌ها هست، اما هست. متاسفانه همه دارند فوتبال و فوتبالیست‌ها را می‌زنند اولین موج بحث پول و ثروت‌اندوزی فوتبالیست‌ها بود حالا هم بحث، بحث تبانی است و در سریال پژمان هم چیزهای عجیب و غریب را می‌بینیم که البته ممکن است بخشی از آ ن حقیقت داشته باشد.
آیا خود فوتبالیست‌ها عامل به وجود آمدن این جو نیستند؟
شاید فوتبالیست‌هایی داشته باشیم که از این رفتارها هم بکنند اما این همه آدم شاخص هم بوده‌اند. علی دایی، علی پروین، پرویز دهداری که آدمی بوده با تفکرات خیلی خاص و روشنفکرانه همه بازیکنان خوب دهه 60 احمدرضا عابدزاده که نمونه‌اش در هیچ جای دیگر پیدا نمی‌شود. خیلی‌ها کلی استقلال و پرسپولیسی و خوزستانی و ... چند مدیر خوب داشته‌ایم که کارشان در فوتبال دیده شده. چرا از آنها چیزی ساخته نشده، چرا هیچ وقت درباره یک قهرمان مطلب مثبت درج نشده؟ کل تلاش صداوسیما و شبکه سه که کنداکتورشان را به فوتبال پر می‌کنند یک سریال بود که همه یادمان هست در چه کیفیتی و چه داستانی پخش شد. آیا واقعا فوتبال اینقدر بد است؟ اگر بد است از لیست برنامه‌ها حذفش کنید. همین امروز دیدم که اخبار یک صحنه دعوا در یک تئاتر را نشان داد در یاسوج. مجری گفت اشتباه نکنید اینجا زمین فوتبال نیست ... ببخشید همه فوتبال این است همه‌اش دعوا و جنجال و بی‌اخلاقی یعنی من هیچ چیز مثبتی نداریم. پس چرا 10-15 روزنامه ورزشی در می‌اید چرا این همه سایت داریم، چرا 2 شبکه تلویزیونی داریم که پر بیننده‌ترین‌هایش فوتبالی‌اند.
آیا به سازندگان این سریال انتقاد داری؟
نه. چه انتقادی آنها کارشان را می‌کنند اما کاش نویسندگان محترم این سریال و کارگردان آن درباره چیزهای دیگری هم بعدا فیلم بسازند مثل اینکه چطور ممکن است یک دختر کم سن و سال در سینما یک شبه نقش اول بگیرد یا مثلا در این مورد فیلم بسازند که آیا این نقش اول شدن و ستاره شدن مربوط به شایستگی‌های این خانم است یا به توانایی‌های دیگر ایشان ربط دارد. بیایند اصلا درباره فضای سینما و پشت پرده‌های آن بسازند. آیا جراتش هست؟ مشخص هست که چرا آمدن سراغ فوتبال چون خود ما فوتبالیست‌ها اصلا حواسمان به این چیزها نیست؛ به اینکه چه تصویری از ما به جامعه ارائه می‌شود.
حرف آخر؟
اتحادیه بازیکنان که چند وقت پیش تشکیل شد باید در این‌ جور مواقع واکنش نشان بدهد والا بود و نبودش به چه درد می‌خورد.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
واکنش خداداد عزیزی به سریال پژمان
خداداد عزیزی در گفت‌وگو با ایلنا اظهار داشت: مقابل ایران‌جوان بوشهر باختیم اما این بازی از نظر ما اصلا بازی نبود چون تا زمانی که داور سوت آغاز بازی را نزده بود، منتظر یک اتفاق عجیب مثل روزهای قبل بودیم و آمادگی نداشتیم. البته باخت توجیه ندارد اما هر لحظه یک خبر می‌رسید و ما کلا در یک ماه گذشته بلاتکلیف بودیم. واقعیت این بود که بازی با ایران‌جوان بوشهر دومین بازی تدارکاتی‌مان بود و ما حتی بازی تدارکاتی هم نداشتیم. در کل بازی بدی نبود و نیمه اول خوب بازی کردیم اما از دقیقه 75 به بعد بچه‌های ما از نظر بدنی کم آوردند و کار ما سخت شد.

وی در مورد ادامه کار ابومسلم گفت: حتما در ادامه وضعیت‌مان بهتر می‌شود چون تیم خوبی داریم اما یک ماه گذشته آنقدر حاشیه بود که بچه‌های ما اصلا نمی‌دانستند چکاره‌اند. الان درست نیست باخت را گردن بازیکنان بیندازیم چون در شرایط ایده‌آل تمرین نکردند اما وضعیت‌مان روز به روز بهتر می‌شود.

مدیرفنی ابومسلم در مورد هدف تیمش در این فصل گفت: آنقدر در این مدت جنگ و دعوا داشتیم که هدفی برای ادامه کار ترسیم نکردند و هدف اصلی ما بردن این جنگ بود که بردیم. اعتقاد دارم اگر بدن بچه‌ها آماده شود، شانس صعود به لیگ برتر را داریم چون تیم خوبی داریم.

وی در ادامه در مورد سریال "پژمان" و انتقادات مطرح شده نسبت به آن گفت: یکی- دو قسمت این سریال را دیدم و فکر می‌کنم شرایط فوتبالیست‌ها اینجوری که سریال پژمان نشان می‌دهد، نیست. این سریال کمدی است و وضعیت فوتبالیست‌ها به این فضاحت نیست و فکر نمی‌کنم فوتبالیست‌ها اینقدر بی سواد و تابلو باشند.

مدیر فنی ابومسلم متذکر شد: پژمان جمشیدی دوست من است و بازیکن ملی بوده و وقتی چنین سریالی بازی می‌کند، یعنی دوست دارد او را اینطوری نشان بدهند که مدام پس‌گردنی بخورد و وقتی خودش این شرایط را دوست دارد، من چه بگویم اما خودم هیچ‌وقت اجازه نمی‌دهم راجع به من چنین سریالی بسازند چون اینطوری نیستم که مدام بابام به من پس گردنی بزند یا دنبال این باشم که مردم هر جا می‌روم من را بشناسند. به هر حال این سریال کمدی است و نمی‌دانم چه بگویم.

عزیزی در پایان گفت: پژمان جمشیدی از دوستان من است اما خودم حاضر نیستم به هر قیمتی جلو دوربین بروم. این سریال راجع به خود پژمان جمشیدی است چون اسم سریال هم پژمان است و راجع به ما نیست و حتما خود پژمان دوست دارد اینطوری نشان داده شود اما من هیچ‌وقت اجازه نمی‌دهم در موردم اینطوری فیلم بسازند. من هرجا می‌روم مردم صحبت می‌کنند و لطف دارند اما خودم دنبال این نیستم که کسی من را بشناسد و کارم را راه بیندازند. شخصیت آدم‌ها با هم فرق دارد و نمی‌شود گفت چون پژمان در چنین سریالی بازی کرده همه فوتبالیست‌ها اینطوری هستند.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
یکی نیس به خداداد بگه ببند دهنتو . فرق کمدیو واقعیتو نمیفهمه بیسواد . اونوقت میگه فوتبالیستها اینجوری نیستن . بابا تو که فرق طنزو جدی رو نمیفهمی ساکت باش . دم جمشیدی گرم . بعد مدتها با این سریالای در پیتی و سخیف کمدی یه طنز درس و حسابی دیدیم

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
یکی نیس به خداداد بگه ببند دهنتو . فرق کمدیو واقعیتو نمیفهمه بیسواد . اونوقت میگه فوتبالیستها اینجوری نیستن . بابا تو که فرق طنزو جدی رو نمیفهمی ساکت باش . دم جمشیدی گرم . بعد مدتها با این سریالای در پیتی و سخیف کمدی یه طنز درس و حسابی دیدیم

تایید

ارسال نشده توسط آیپد مینی

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
حمید درخشان: سریال"پژمان" واقعیت ورزشکاران ملی ماست

پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: آنچه در سریال پژمان می‌گذرد یک وقعیت است.

حمید درخشان در گفت‌وگو با ایلنا اظهار داشت: عده‌ای از اتفاقاتی که برای یک بازیکن ملی در سریال پژمان می‌گذرد، انتقاد می‌کنند اما آنچه در این سریال می‌گذرد، یک واقعیت است و زندگی ورزشکارانی که از اوج خارج می‌شوند، به همین منوال می‌گذرد و نمونه‌های زیادی داریم. وقتی دوران فوتبال یک فوتبالیست تمام می‌شود، در جامعه به آنها خیلی بها داده نمی‌شود و این مسئله از واقعیت‌های فوتبال است.

وی افزود: خیلی از پیشکسوتان هستند که در سطح ملی بوده‌اند اما الآن به سختی زندگی آنها می‌گذرد و این سریال واقعیت آنها است و نباید از این واقعیت‌ها فرار کنیم چراکه داریم با همین واقعیت‌ها زندگی می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بازیکن ملی کنار گوسفند و پشت وانت می‌نشیند یا نه، گفت: البته بزرگنمایی مشکلات پیشکسوتان در این سریال در مواردی یک مقدار زیاد بود، اما در گذشته دیده‌ایم که یکی از تیم‌ها بازیکن ملی داشته و آنها را با وانت جا به جا کرده و در برنامه 90 هم نشان داده‌اند. ما نمی‌توانیم واقعیت را کتمان کنیم و به نظرم توهینی به بازیکنان ملی ما در این سریال نشده و واقعیت‌ها را می‌گوید.

این پیشکسوت پرسپولیس متذکر شد: بازیکنانی که فوتبال شان تمام می‌شود، چطور زندگی می‌کنند؟ مجتبی محرمی الآن کجا افتاده و چه شرایطی دارد؟ هیچ کسی حال این بچه را نپرسید و فقط نشستیم و این حرف‌ها را زدیم اما واقعیت همیشه تلخ است. مجتبی محرمی بازیکن بزرگ و ملی بوده و رو دستش نمی‌آید اما بروید ببینید زندگی او چطور و به چه سختی می‌گذرد.

درخشان در پایان گفت: من در این سریال در یک مقطع کوتاه و در نقش خودم و به عنوان یک مربی بازی کردم و این مسئله در فیلم مستند زندگی خودم هم بوده و تجربه خوبی بود و نشان داد فوتبالیست‌ها استعدادهای زیادی دارند. بهروز *****‌فرد واقعا در این سریال عالی بازی کرد و نشان داد به جز فوتبال، هنرمند هم هست و حتی ممکن است از کارگردان‌های دیگر هم پیشنهاد داشته باشد چون بهروز هم سیمای خوب و هم فیزیکی خوبی دارد.

بالا