• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سر سوزن سينما...

چرا نمي رين سينما؟

• very good

Votes: 1 25.0%

Votes: 0 0.0%
  • not bad

• bad

• بله

• بله, البته با ویراستاری( ویرایش, ادیت) انسان

• الان نه ولی در آینده ی نزدیک ممکنه

• حالا حالا ها که بعیده. ممکنه در آینده ی دور

• به هیچ وجه. اصلا این کار توسط رایانه غیر ممکنه. زبان انسانی را اصلا رایانه نمی تونه بفهمه

• كاملا موافقم

• يه جورايي قبول دارم

• برو بابا‌،‌بي كار

• برو اين حرفها رو واسه عمٌت بگو

• تا بیایند و چند تا سوال بپرسن و چیزی یاد بگیرن، کامنت(نظر) ی بگذارند یا مطلبی ثبت کنند

• تا مواردی که دیگران نوشته اند را نگاهی بیاندازند و چیزی بیاموزند

• تا به قسمت داونلود نگاهی بیاندازند یا لیست اعضا را ببینند لینک(پیوند) شان را در آن ثبت کنند

• تا اسمشان در این جا هم ثبت شده باشد

• همین طوری! از روی دلخوشی

• دلیل خاصی ندارد

• نمی دانم

• به من چه!؟

• اصلا به تو چه مربوطه ها؟

• عالي

• ضعيفتر از پرشين و بلاگر است

• Yes

• No

• Not bad

• كم و بيش

• هميشه و پيگيرانه

• به ندرت

• عمرا

• هميشه و پيگيرانه

• كم و بيش

• به ندرت

• عمرا

• بله

• خير

• عالی

• خوب

• متوسط

• Persepolis

• Sepehan

• Esteghlal

• Pas

• Fajr-Sepasi

• Peykan

• Foolad

• Saipa

• ZobAhan

• Bargh

• Persepolis

• Esteghlal

• Persepolis

• Sepehan

• Esteghlal

• Pas

• Fajr-Sepasi

• Peykan

• Foolad

• Saipa

• ZobAhan

• Bargh

• مجله كاغذي

• وب سايت مجله

• هردو

• هيچكدام

• خنده دار بود!

• بی مزه بود!

• عجب جک و جونورهایی پیدا میشه ها!!!!

• خوبه

• خيلي هم بد نيست

• بهتر از هيچ چيه

• صد رحمت به همون هيچ چي!

• خوبه.چون باعث ميشه شبها زودتر بخوابيم!

• مسخره اس

• ريده بيدن بهتر بيد!

• GetRight

• Gozilla

• Download Accelerator Plus

• ديگر (نام ببريد..)

• FlashGet

• سه چهار تا

• هف هشت تا

• يه ده پونزده تا

• only وبلاگ خودم

• سه چهار تا

• هف هشت تا

• يه ده پونزده تا

• برو بالا

• تو رو خـــــدا منو هم راه بدين!

• اگه بشه كه خوبه

• فرقي برام نداره

• خيلي مهم نيست

• اصلا اگه خدا بخواد به زور هلم بده خودمو ميكشم!

• بله

• خیر

• يک ساعت يا کمتر

• دو ساعت

• سه ساعت

• چهار ساعت

• پنج تا هشت ساعت

• هشت تا ده ساعت

• بیش از ده ساعت

• 25 ساعت در شبانه روز !!!! (آخر خوره بازی !!!!)

• بعله

• نه

• تو اگه آدام بودي اين حرفو نمي زدي

• Blogger

• Blogsky

• Persianblog

• Other

• وقت ندارم

• حال ندارم

• پول ندارم

• آخه اينام فيلمه؟!

• كلا با سينما حال نمي كنم

• كي گفته نمي رم؟!

• Total voters
    4

mori

Registered User
لایک‌ها
14
حتما دوباره آوردن
مطمئن باش!!!!
من 5 شنبه قبلی دوستم رفت نداشتن خودم هم 4 شنبه تماس گرفتم نداشتن
تا عوض نکردن میرم

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از buf :
دوستاني كه هنوز فيلم "تهران ساعت 7 صبح" رو نديدن توصيه مي كنم اين مهم رو به انجام برسونن. ضرر نمي كنن!

سينما فلسطين ساعت 11-13-15-17-19

در مورد چي هست؟

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
topmovie_1090.jpg

مشخصات و خلاصه داستان
گالری عکس

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهش.
راستي هر كي فيلمو ديد (يا قبلا ديده) بياد اينجا نظر بده!

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بهمن قبادي: اين خبرها را با توجه به شرايط عراق كار مي‌كرديم، اخباري در مورد فيلمي كه موسيقي كردي، عربي را بررسي مي‌كند و در حقيقت با اين اخبار مي‌خواستيم، رد گم كنيم. چون اوضاع و شرايط در آنجا خيلي خطرناك بود، مادر آن شرايط سي نفر باديگارد داشتيم، كه كردهاي عراق آنها را در اختيار ما گذاشته بودند و تحت مراقبت آنها بوديم. به هر حال اگر اين نوع بازيهاي خبري را در عراق نداشتيم، احتمال هر اتفاقي بود، كه خوشبختانه نيفتاد. البته...

(مشروح: http://www.isna.ir/news/NewsCont.asp?id=451921 )

mori

Registered User
لایک‌ها
14
فيلم تهران ساعت 7 صبح، وارد ششمين هفته‌ي نمايش در سينما فلسطين شد و تصميم داريم كه بعد از عيد فطر، نمايش فيلم را در سينماهاي ديگري هم ادامه دهيم.
امير شهاب رضويان، ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار هنري ايسنا گفت: خوشبختانه استقبال از فيلم برخلاف انتظار من و پخش كننده فيلم بود، كه نشان دهنده ذائقه‌ي تماشاگر به فيلم‌هاي متفاوت است.
وي ادامه داد: ذائقه تماشاگر برخلاف تصور ما بسيار بهتر از فيلم‌هايي است كه به طور معمول مي‌سازيم و به خورد تماشاگر مي‌دهيم و پس ازشكست تجاري، بحران سينما را بهانه مي‌سازيم.
تماشاگر ايراني به نظر من از سوژه‌هاي تكراري خسته شده است و تجربه، نشان داده است فيلم‌هاي متفاوت هم مي‌توانند تماشاگر را جذب كنند .
وي ادامه داد: اگر براي فيلم‌هاي متفاوت شبيه‌ تهران ساعت7 صبح هم، امكان نمايش گسترده بوجود بيايد قطعا ميزان استقبال از آن بيشتر خواهد بود.
اين فيلم، الان در يك سينما نمايش داده مي‌شود و مديران سينما فلسطين هم، از فروش آن راضي هستند.
رضويان گفت: قطعا اين فيلم، گنجايش نمايش در پنج سينما را هم دارد كه اميدوارم موفق به جلب نظر موافق چند سينما بشويم.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چه خوب!! :)
راستي خودت ديديش بالاخره؟ چطور بود؟...

mori

Registered User
لایک‌ها
14
نه هنوز
همين هفته ميبينم
ولي داستانش رو كه خوندم فوق العاده بود

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
“باد مارا خواهد برد” اكران عمومي مي‌شود‌

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس فرهنگ و هنر - سينما
از چندي پيش، اخباري شنيده مي‌شد كه قرار است «باد ما را خواهد برد» به كارگرداني عباس كيارستمي كه توليدشده در سال 79ـ80 است، در گروه مخاطب خاص اكران شود كه با تشكيل نشدن گروه مخاطب خاص، اين اتفاق نيز نيفتاد.
عباس گردان مسؤول پخش ”ايما فيلم “،در اينباره به خبرنگار هنري ايسنا گفت: به دليل اينكه، هنوز تكليف اكران گروه مخاطب خاص مشخص نشده، ما هم‌اكنون براي پخش اين فيلم با سينماها وارد مذاكره شده‌ايم و درنظر داريم «باد مارا خواهد برد» را در 4 تا 5 سينما فيلم را به نمايش بگذاريم.
وي افزود: با قطعي شدن قرارداد، براي قبل از جشنواره فيلم فجر، فيلم را به نمايش خواهيم گذاشت.
وي ضمن تائيد اينكه فيلم پروانه نمايش عمومي دارد، تصريح كرد: سال گذشته نيز براي اكران اين فيلم قرارداد بسته بوديم كه باز به دلايلي نشد، اما در هر صورت بحث قرارداد بستن براي اكران يك فيلم، اتفاق پيچيده‌اي نيست و اين اتفاق خواهد افتاد، البته ممكن است همزمان، گروه مخاطب خاص تشكيل شود و تعدادي از آن سينماها نيز جزء اكران اين فيلم قرار گيرند.
عباس كيارستمي نيز اواخر خردادماه امسال درگفت‌وگويي با ايسنا از به تعويق افتادن اكران اين فيلم به شدت انتقاد كرده بود. وي گفته بود قرار بود اين فيلم اكران شود،ولي نمي‌دانم چرا اكران نشده است، شايد هنوز وقت مرده‌اي براي نمايش اين فيلم پيدا نكرده‌اند!
در همين حال، ”سيدضيا هاشمي“ مسول گروه مخاطب خاص نيز خبر از آغاز به كار اكران اين گروه
در عيد فطر داده است و از ميان فيلم‌هايي كه پيش از اين نام برده مي شد، اكران فيلم چند تار مو، قطعي شده است.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خيلي رديف ميشه اگه پخش بشه
من با كيفيت فوق افتضاح ديدمش

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خوب بالاخره تهران ساعت 7 صبح رو ديدم
توصيه ميكنم حتما ببينيدش
نه تنها ضرر نميكنين بلكه تو اين وضعيت سينماي ايران كلي هم سود كردين!
فيلم كم و كاستي نداره
بازي هاي عالي فيلمنامه و داستان عالي(كه البته اگه فيلم كوتاه بود بهتر بود) كارگرداني خوب و ....
ديالوگ هاي فيلم واقعا شنيدنيه و اون طنز تلخش
حتما ببينيد همين!

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من رفتم دوئل رو ديدم با اينكه وسط ظهر بود تمام سالن پر شد...از دور كه صفو ديدم فكر كردم دارن قندوشكر ميدن!
مواد تبليغاتي خيلي خوب بود. روحم تازه شد... بابا مرديم از اين پوسترهاي جوادي!
جلوه هاي ويژه و صداي دالبي و اينام كه توپ ولي خود فيلم مالي نبود... هنوزم سرزمين خورشيد بهترين فيلم درويشه به نظر من...

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
فيلم “ لاك پشتها هم پرواز مي‌كنند“ ساخته بهمن قبادي كمتر از يك ماه گذشته تقريبا در سه سينما به نمايش در آمده بود. اما هنوز اكرانش به يك ماه نرسيده بود كه از پرده برداشته شده و هم اكنون در تك سانس يك سينما به نمايش خود ادامه مي‌دهد .
بهمن قبادي در گفت‌وگو با خبرنگار هنري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) درباره‌ي اينكه آيا ساخت فيلم جديدي را آغاز خواهد كرد گفت: معلوم نيست، چون توقف نمايش “ لاك پشتها هم پرواز مي‌كنند“ در ايران، انرژي ساخت فيلم بعدي را از من گرفت.
وي در ادامه گفت: من نمي‌خواستم فيلم را در گروه مخاطب خاص اكران كنم، بلكه مي‌خواستم همانند بسياري از فيلمها در تعداد زيادي از سينماها به نمايش در‌آيد ، اما به اين شرط راضي شدم كه اينگونه به نمايش درآيد، كه در مدت طولاني “سه ماهه“ و در اين تعداد معدود سينما، به نمايش خود ادامه دهد اما حالا كمتر از يك ماه از نمايش آن نگذشته كه آن را برداشته‌اند و بايد مورد ويژه و دليل آن بگويند. سينمادارها از فروش فيلم راضي هستند، بنابراين دليلي براي برداشتن آن وجود ندارد.
وي ضمن اعلام اين اعتراض خود گفت: چرا فيلمي كه در دو سالن سينما بدون هيچ تبليغ و بيلبوردي به نمايش درآمد و فروش خوبي داشته ، فيلمي كه بصورت دالبي ديجيتال آماده شده اما در بعضي سينماها (صرفا بدليل خراب شدن يك دستگاه زيرنويس) بصورت dvd پخش شد.(اين يك فاجعه بزرگ است) اينگونه از اكران برداشته شد، آنهم در حاليكه تازه زمانيكه تبليغات تلويزيوني آن آغاز شده بود.
وي در ادامه تصريح كرد: من فيلم را براي مخاطب عام و براي تماشاچي و به احترام سينماي ملي ساختم اما چرا بايد در كشورهاي بيگانه‌اي مثل اسپانيا، ايتاليا نمايش آن با 80 كپي و 80 سينما آنهم دوبله شده انجام شود اما در مملكت خودم با دو كپي و دو سالن سينما ؟ بنابراين چه دليلي وجود دارد دوباره اينجا فيلم بسازم؟ پس به سرزميني مي‌روم و آنجايي فيلم مي‌سازم كه پخش فيلم درست است.
بهمن قبادي به ايسنا گفت: دو سال براي ساخت فيلم رنج بردم اما حالا فيلم درست ديده نمي‌شود و به نمايش آنهم كمك نمي‌كنند، طوري كه من خودم ، پوستر فيلم را به ديوارها زدم. به هر حال تا اينجا مسئول فيلم بودم و تا اين احظه هم هنوز مسئوليتش را دارم، چون همانند بچه‌ام فيلمهايم را دوست دارم،‌حالا چه كسي به داد بچه‌ام مي‌رسد؟
اين كارگردان سينماي ايران ضمن اشاره به تك سانس در سينما سپيده اظهار داشت: اين نوع نمايش، توهين به من فيلمساز است، به هر حال اگر تا ظرف چند روز آينده 3 تا 4 سالن سينما به نمايش فيلم اختصاص ندهند،‌محال است كه ديگر در اينجا فيلم بسازم، مي‌روم در سرزميني فيلم مي‌سازم كه براي فيلمهايم احترام قائل هستند.
وي گفت:در ايران، قبل از پخش، براي فيلمها احترام قائل هستند،‌ اما در حاليكه همه سينما يعني پخش، چرا كارشناسانه بامقوله پخش برخورد نمي‌كنند.
قبادي در پاسخ به اينكه آيا اين موضوع را با معاونت سينماي مطرح كرده به ايسنا : اتفاقا مطمئن هستم، آقاي حيدريان اين اتفاق را اگر بشنوند، ناراحت مي‌شوند، چون معاونت سينمايي كسي بود كه نگراني و دغدغه نمايش اين فيلم را داشت.
گفتني است “ لاك پشتها هم پرواز مي‌كنند“ ساخته بهمن قبادي روز جمعه در حاشيه جشنواره فيلم كوتاه، در سينما ايران به نمايش در خواهد آمد.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خانوما و آقايون لطفا مرام بذارين و زنگ بزنين به سينما سپيده و اعتراض كنين.
نه به خاطر بهمن قبادي بلكه به خاطر فيلمهايي كه جديدا اسمشونو گذاشتن "خاص" و زنده به گورشون كرده ن...

تكبير!

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از buf :
من رفتم دوئل رو ديدم با اينكه وسط ظهر بود تمام سالن پر شد...از دور كه صفو ديدم فكر كردم دارن قندوشكر ميدن!
مواد تبليغاتي خيلي خوب بود. روحم تازه شد... بابا مرديم از اين پوسترهاي جوادي!
جلوه هاي ويژه و صداي دالبي و اينام كه توپ ولي خود فيلم مالي نبود... هنوزم سرزمين خورشيد بهترين فيلم درويشه به نظر من...

من كه هنوز دوئل را نديدم. ايشاالله جمعه با رفقا
ولي موافقم كه پوستراش بيستن و حتي تيزراي تلويزيونيش
و اينكه سرزمين خورشيد خيلي بيست بود. و حداقل تا قبل از دوئل بهترين فيلم درويش.
دوئل را ببينم اظهار نظر خواهم كرد.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عباس كيارستمي:
سينما، بيانگر من و حقيقت است

واقع‌ نگري و احساسات شاعرانه، دو جنبه‌ي گوناگون شخصيت عباس كيارستمي است كه امسال در جشنواره بين‌المللي فيلم Thessaloniki مورد قدرداني قرار خواهد گرفت.
به گزارش سرويس بين‌الملل ايسنا، به نقل از منابع خبري اينترنتي، عباس كيارستمي قبل از آن‌كه قله‌هاي موفقيت را در اروپا بپيمايد و به عنوان مشهورترين سفير سينماي ايران معرفي شود، در جشنواره‌ي بين‌المللي فيلم Thessaloniki كشف شد.اين زمان سال 1992 بود و از آن زمان تاكنون كيارستمي در اين جشنواره چندين بار حضور يافته است.
امسال اين جشنواره در چهل و پنجمين سال تاسيس‌اش از اين كارگردان قدرداني به عمل مي‌آورد.
مسير كيارستمي يك مسير نامتعارف بود، اين مسير مملو از مناظر گوناگون و حقيقت‌هايي است كه بر چهره‌ي شخصيت‌ها حك شده و با واقعيت رابطه‌يي پنهان دارند. كمتر كسي در سال 1992 ممكن بود فكر كند كه فردي با چهره‌ي جدي هم چون كيارستمي كه صحنه‌ي ترافيك در تهران را به تصور كشيده بود، طي دهه‌ي گذشته به كارگرداني مشهور تبديل شود.يه گزارش ايسنا،متن زير گزيده‌يي از مصاحبه‌ي اين كارگردان با روزنامه‌ي بين‌المللي كاتيمريني است.
روزنامه‌ي كاتيمريني: به نظر مي‌آيد در فيلم “پنج“، شما در جستجوي به چالش كشيدن مرزهاي كارگرداني است وقتي به اين مرز رسيديد، به چه نكته‌يي دست يافتيد؟
عباس كيارستمي: آرزو و تلاش‌هايم براي كشف مفهوم “قابل رويت” آن هم بدون هر گونه ابزاري، به يك نقطه‌ي كور منتهي شد.
من هنوز با نگاهم در حال تجربه‌ كردن هستم، اين مسير، يك مسير دردناك است و مردم اندكي، قادرند مشكلات اين مسير را درك كنند. من اين مسير را براي جلب رضايت خودم انجام مي‌دهم.
روزنامه‌ي كاتيمريني: شايد راحتر باشد بگوييم كه فيلم “پنج” بيشتر به يك هنر ويديويي شبيه است تا يك هنر سينمايي. آيا مي‌توان در كل گفت كه مرزهاي بين اين دو هنر، در حال از بين رفتن هستند.
عباس كيارستمي: براي آنچه كه بگويم فيلم “پنج” در چه شاخه‌يي قرار دارد، هيچ تعريف درستي از اين دو شيوه ندارم. بعلاوه احساس نمي‌كنم كه اين وظيفه‌ي من است كه تفاوت اين دو را بيان كنم.
روزنامه‌ي كاتيمريني: آيا فكر مي‌كنيد كه دوربين‌هاي ديجيتالي رابطه بين مخاطب و سينما و رابطه‌ي بين كارگردان‌ها با هنرشان را تغيير داده‌اند.
كيارستمي: واضح است كه دوربين‌هاي ديجيتالي ابزارهاي بسيار مهمي هستند. اين ابزار طي ساليان آينده تعريف جديدي از روابط بين هنرمندان و مردم ارايه خواهند داد.
روزنامه‌ي كاتيمريني: آيا سينما براي شما مفهوم فرار از حقيقت دارد و آيا محدوديت‌هاي بيشتري براي شما به وجود مي‌آورد؟
عباس كيارستمي: سينما بيانگر من و حقيقت است.
روزنامه‌ي كاتيمريني: حقيقت‌هايي زيادي وجود دارند. براي اروپايي‌ها، ايراني‌ها و شهروندان آفريقايي مفهوم حقيقت متفاوت است. سه سال پيش شما يك فيلم مستند را در آفريقا ساختيد. به رغم وجود درد، بدبختي و مرگ ناشي از ايدز در اين كشور، شما مفاهيم لذت آميزي را از آن برداشت كرديد.
عباس كيارستمي: حقيقت زندگي براي يك اروپايي، روش زندگي‌اش است. اين موضوع براي ايراني‌ها و افغاني‌ها نيز صدق مي‌كند، اگر چه تمام مردم با يكديگر فرق مي‌كنند. من معتقدم كه هر فيلم ساز با حقيقت زندگي‌اش كه بر اساس خاطرات و استعدادش پايه‌گذاري شده است، فيلم مي‌سازد.اين امر كاملا طبيعي است. تفاوت‌ها در جريان تلاش‌هاي كارگردان براي نگاه كردن به جامعه يا حوادث غم انگيز آن به وجود مي‌آيد.
روزنامه‌ي كاتيمريني: فيلم ديگر شما “10” درباره‌ي زندگي در ايران امروز از نقطه نظر يك زن است. عده‌يي مي‌گويند، اين فيلم يك فيلم افشاگرانه براي حكومت اسلامي است. آيا شما به يك چنين موضوعي عقيده داريد؟
عباس كيارستمي: فيلم “10” تنها درباره‌ي زنان در ايران نبود، بلكه درباره‌ي كل زنان در جهان است، من فكر نمي‌كنم پذيرش يا رد من از سوي مردم جزو مسووليت‌هايم به حساب آيد. من اين فيلم‌ها را براي تبليغات نمي‌سازم. فيلم‌هاي من درباره‌ي مردم است، مردمي كه قرباني ساختار جهاني قدرت مي‌شوند.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
بوف عزيز دوئل را به اتفاق دوستان ديدم.
بنظرم بهترين كار درويشه. يه جورايي جمع همه كارهاي گذشته اشه. چه از جهت فيلمنامه و چه از جهت كارگرداني و بالاخص از جهت جلوه هاي ويژه.
واقعا بايد بهش آفرين گفت. وليكن پايان فيلمشو دوست ندارم. بنظرم با ساختار داستان فيلم جور در نمياد. آخرشو خواسته يه حالي به تماشاگر بده. فقط يه عروسي كم داشت (مطابق فيلماي ايراني) كه اونم با زبان ايهام داشت.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نمي دونم... جلوه هاي ويژه كه حرف نداشت ولي كار منسجمي نبود به نظر من. كل داستان هم ارزش اين همه تشكيلاتو نداشت. منظورم اينه كه كاش روي فيلمنامه بيشتر كار مي كردن... براي اين كه درست و حسابي ايراد بگيرم بايد دوباره فيلمو ببينم چون الان درست يادم نيست ولي اون موقع كه داشتم مي ديدم زياد خوشم نيومد...
اما سرزمين خورشيد كار خيلي عميق تري بود به نظرم...

بالا