• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر این گوشی شیائومی hongmi بدجوری رو مخه ، تا حالا ازش نفروختین مشتری یه ریوویو بذاره
دوتا سوال ازش بپرسیم با رایتل سازگاره؟ باطریش چجوریاس؟
راستی تو سایت xiaomi نوشته نسخه فیکش توبازاره، شما اصلشو میتونین بیارین؟

http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=131&sort=p.price&order=ASC&limit=100
گرفته بودند سه نفر و اتفاقایکیشون، یک ریویو کوچک گذاشته بود..با رایتل بله، باتریش یک روز استفاده نرمالو دووم میاره
کلا نه طرفم و نه خودم اهل فیکیم..
سلام عزیز سی پی یو استفاده شده در تبلتonda v795m بهتره یا تبلت های pipo میخوام بدونم که سی پی یو onda فقط امتیاز بنچ مارک خوبی داره یا قدرت هم داره.؟
یه توضیح کامل بدی ممنون میشم
در کل فناوری استفاده شده در اون پردازشگر، از سری جدیدتریه که باتری مصرف کنی کمتر و سرعت فرکانس پردازشگری بیشتری رو میده..از لحاط گرافیکی هم بسیار قویتره نسبت به Mali400 استفاده شده در rk3188...خود این پردازشگر هم قابلیت دادن 4K رو بصورت خروجی(و نه فقط ورودی) داره....
آنتوتوش تقلبی و دستکاری شده نیست،اگه منظورتون اونجور چیزیه

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام امیر جان
اقا یکی از آشناها طالبه گوشی zp990 که سفارش دادم شده. احتمالا بدم بهش
بخوام یه چیز بهتر بگیرم چی پیشنهاد میدی؟
البته ناگفته نماند گوشیش خیلی عالیه مخصوصا کاربردی بودن کیفش . شاید دوباره از همین مدل سفارش دادم
فقط دو تا ضعف توش دیدم:
1- دوربینش عالی نست
2- بعضی از قسمت های بدنش از لحاظ کیفیت ضعیفه. مثلا رنگ روی دکمه پاورش کم کم ریخت یا فریم دور دوربینش یه قسمت هاش خش افتاده

مدل zp998 کی میاد و ایا ارزش صبر کردن داره ؟

amir1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
گفتم بنویسم شاید براتون جالب باشه
تجربه 10 روزه من با گوشی 8 هسته ای مدیاتک: zopo zp998

اولین سوالی که توی ذهن خیلیامون بود، cpu هشت هسته ای فوق العاده سریعه ؟! خلاصه بگم نه!
در اصل خیلی تفاوت محسوسی از نظر سرعت بین mtk 6592 و mtk6589T که توی گوشی zopo zp980 هست، ندیدم. چون ساختار هر دو cpu یکی هست، از نظر سرعت پردازش هیچ آپدیت خاصی مدیاتک ایجاد نکرده. توی بازی های سنگین مثل آسفالت 8 که روی هردو گوشی اجرا کردم تفاوتی نبود، توی اجرای چندین برنامه همزمان (مالتی تسکینگ) تفاوت خاصی نبود. حتی برنامه cpu spy هم نصب کردم و طبق بررسی 3 روزه استفاده سنگین از گوشی، دیدم 90 درصد مواقع فقط 2 هسته اول گوشی فعال میشن، و خیلیی کم هسته 3 و خیلی کمتر هسته 4! یعنی علنا 4 هسته بلا استفاده داره!... حتی به نظرم اگر یه گوشی با cpu mtk6582 با رم 2 گیگ داشته باشید، بازم برای 70 درصد اپ ها خیلی تفاوتی وجود نداره.
مساله اصلی توی استفاده از هسته های cpu ، بیشتر مواقع خود برنامه ها هستند، که تعریف میکنند توی اجراشون از چند هسته cpu استفاده کنن، همونجوریم که میدونید، بیشتر برنامه های مورد استفاده روزانمون روی یه هسته cpu فعال میشن فقط!
کوالکام چند ماه پیش توی تبلیغش مدیاتک رو مسخره کرده بود و میگفت ما توی هر نسل جدید cpu های snapdragon ، سرعت پردازش اونارو 200% بیشتر کردیم، اما مدیاتک فقط میاد تعداد هسته های cpu قدیمیش رو زیاد میکنه.. الان که میبینم، واقعا راست گفته. مدیاتک باید یه تحول اساسی تو cpu هاش ایجاد کنه بعد از 2 3 سالی که گذشته. نه اینکه فقط هسته هاشو زیاد کنه.

خوب گوشی 8 هسته به چه دردی میخوره الان؟ گرفتن امتیاز بالا توی انتوتو بنچمارک :D البته اشتباه نکنید منظورم این نیست که گوشی zopo zp998 گوشی بدیه، کاملا برعکس. با اینکه 5.5 اینچه اما از گوشی های 5 اینچی مثل iNEW v3 یا galaxy s3 خوش دست تره و کار کردن باهاش راحت تره! دوربین خیلی خوبی داره، صفحه نمایشش هم که فوق العادس... جنس بدنش هم میتونم بگم از همه گوشی های چینی که تا به امروز دیدم خییییییییییلی بهتره، واقعا بدنه مستحکم و خوش جنسی داره.. مخصوصا بک کاورش رو وقتی در بیارید ، یاد ک کاور های با کیفیت نوکیا که قبلا روی گوشی هاش میذاشت و تا چند سال هیچ چیزش نمیشد میافتید.

به نظرم اگر کوشی mtk6589T با 2 گیگ رم دارید، خیلی تفاوتی توی عملکرد با گوشی های 8 هسته درش نخواهید دید. اما اگر بجز قدرت cpu فاکتور های دیگه هم از جمله صفحه نمایش ، دوربین، اسپیکر و... مد نظرتون هست و از اینها توی گوشی فعلیتون راضی نیستید، میتونید سمت گوشی های جدید بیاید.

ارزون ترین 8 هسته های موجود هم الان zopo zp980+، umi x3, newman k2s هستk. که حدود 250 یا 260 دلاره. ولی به نظرم خوش ساخت ترین 8 هسته ای که تا الان اومده همین zopo zp998 هست. که میدونید برای سفارش هر کدوم از اینها بهترین کسی که براتون سفارش میگیره، همین آقا امیر هست

سلام
ممنون از اطلاعات مفيدي كه داديد. ميشه لطف كنيد و اين موارد را هم بررسي بفرماييد:
- حساسيت تاچ و سرعت حركت و جابجايي بين صفحه ها و منو ها در اين دستگاه (نسبت به zp980) .
- دوام شارژ باتري اين دستگاه (2400 ميلي آمپر) نسبت به zp980 ؟ به نظر مياد باتريش نسبت به سايز صفحه اش(5.5 اينچ) كمي ضعيف باشه.
-با توجه به اينكه ماژول دوربين در اين دستگاه تغيير كرده و وضوح آن كمي بيشتر شده، به نظر شما در سرعت فوكوس، رنگ پردازي، نويز و عكاسي در نور كم هم عملكردش بهتر شده؟ لطفا مقايسه قدرت فلاش دوربينش را هم بگيد.
- اگه ممكنه در مورد كيفيت و قدرت اسپيكرش هم كمي بيشتر بگيد.

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان به نظر شما من inew v3 بگیرم یا moto g?
منتظر جوابتون هستم

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
ممنون از اطلاعات مفيدي كه داديد. ميشه لطف كنيد و اين موارد را هم بررسي بفرماييد:
- حساسيت تاچ و سرعت حركت و جابجايي بين صفحه ها و منو ها در اين دستگاه (نسبت به zp980) .
- دوام شارژ باتري اين دستگاه (2400 ميلي آمپر) نسبت به zp980 ؟ به نظر مياد باتريش نسبت به سايز صفحه اش(5.5 اينچ) كمي ضعيف باشه.
-با توجه به اينكه ماژول دوربين در اين دستگاه تغيير كرده و وضوح آن كمي بيشتر شده، به نظر شما در سرعت فوكوس، رنگ پردازي، نويز و عكاسي در نور كم هم عملكردش بهتر شده؟ لطفا مقايسه قدرت فلاش دوربينش را هم بگيد.
- اگه ممكنه در مورد كيفيت و قدرت اسپيكرش هم كمي بيشتر بگيد.

- حساسیت تاچ به مراتب بهبود پیدا کرده بدون تماس انگشت با صفحه از فاصله ای بیشتر از نیم سانت هم عمل میکنه
- باتری که واقعا خوب جواب میده . با چیزی حدود ۵ ساعت وب گردی با وایفای بازم حدود 30 ٫ 34 درصد شارژ داره
- دوربین جزئیات بیشتری رو تو عکس ها ثبت می کنه. سرعت شاتر بالاست. سریع فوکس میکنه. در کل دوربین رضایت بخشی داره
با تنظیمات دستی ایزو میتونید تو نور کم هم عکس های خوبی بگیرید.
رنگ ها معمولی هست . خیلی گرم نیست ولی بازم با تنظیمات دستی میتونید رنگ های زنده تری تو عکس ها ببینید
فلاش هم خوبه رضایت بخشه .
- اسپیکر صدای خیلی شفاف و بلندی داره. چون دو تا اسپیکر قوی داره . کیفیت هدفون های روی گوشی هم به مراتب بهتر از هدفون های توی جعبه سایر گوشی های چینی مثل inew v3 هست و کیفیت و بیس خوبی داره.

Sent from my V3-E using Tapatalk

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
منتظر جوابتون هستم

اگه تا الان تجربه گوشی برند چین نداشتی، moto g بگیر بخاطر فراگیر تر بودنش و داشتن ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری بهتر
اما در کل v3 بهتره.
اگرم عجله نداری، تو این رنج قیمت گوشی های 8 هسته ای تا کمتر از یکی دو ماه دیگه عرضه میشن.

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
اگه تا الان تجربه گوشی برند چین نداشتی، moto g بگیر بخاطر فراگیر تر بودنش و داشتن ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری بهتر
اما در کل v3 بهتره.
اگرم عجله نداری، تو این رنج قیمت گوشی های 8 هسته ای تا کمتر از یکی دو ماه دیگه عرضه میشن.
من خودم الان هایر 910 دارم
خیلی هم راضی هستم
از inew v3 هم خیلی خوشم اومده اما بعضی دوستان باهاش مشکل تاچ پیدا کردن!!!
یعنی تاچش هنگ میکنه؟؟؟این حالا درست شدنی هست؟؟؟؟؟؟؟؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
من خودم الان هایر 910 دارم
خیلی هم راضی هستم
از inew v3 هم خیلی خوشم اومده اما بعضی دوستان باهاش مشکل تاچ پیدا کردن!!!
یعنی تاچش هنگ میکنه؟؟؟این حالا درست شدنی هست؟؟؟؟؟؟؟؟

بعضی دوستان یعنی کی؟ از دوستان ایرانی که خریدن منظورتون هست یا کسایی که تو یوتیوب ویدئو میذارن؟ من دوتا گرفته بودم یکیشم هم الان دست خودمه تا الان هیچ مشکلی بجز کمبود شارژ (در صورت وبگردی زیاد! وگرنه مکالمه و اس ام اس معمولی تا 2 3 روز جوابگو هست) باش نداشتم

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام

یکی از دوستان در تست گوشی هشت هسته ای فرموده بودند که هشت هسته ای در عمل هیچ فرقی با چهار هسته ای نسل قبل نداره .
باید در جواب عرض کنم که این گفته اصلا درست نیست،چون نسل جدید از هشت هسته هم زمان فعال استفاده میکنه این یعنی نرم افزار ها روانتر و سریعتر از قبل اجرا میشن. مثال : فرض کنید یه سنگ 100 کیلویی داریم و میخواهیم اینو بلند کنیم اگه یه نفر بخواد بلند کنه به احتمال زیاد غیر ممکنه ولی اگر تعداد نفر، بیشتر باشه این سنگینی بین افراد تقسیم میشن و بلند کردنش و جابجائیش اسان و سریعتر خواهد بود.این در هسته cpu و gpu هم صدق میکنه.
قویترین چیپ نسل قبلی مدیاتک mtk6589t بود و CPU ان 4 هسته با فرکانس 1500Mhz و GPU ان نیزSGX 544 تک هسته و با فرکانس 365Mhz کار میکرد و مموریش هم از نسل LPDDR1/LPDDR2 بود ولی اما در نسل جدید یعنی mtk6592 بطور خلاصه باید عرض کنم که بغیر از نوع معماری سی پی یو، همه چیزش تغییر کرده و بنوعی میشه گفت بروز شده است مثل مموری که از نسل سوم هستش و گرافیکش mali 450MP4 که 4 هسته ایست و واقعا بسیار پر قدرته و خلاصه چیپ جدید حداقل دو برابر قدرتمندتر از نسل قبلی است.
بشخصه اگه قرار باشه گوشی سفارش بدم از نسل جدید سفارش میدم چون سازنده چیپ پشتیبانی نرم افزاری خوبی ازش خواهد کرد مثل اپدیت درایورها برای ساختن کرنل های پرقدرت برای استفاده در رام های موجود و نسخه های بعدی اندروید و غیره ...اگر اینا هم نباشه حداقلش بخاطر GPU پرقدرتش که 4 برابر سریعتر از SGX 544 هستش که در بازی هایی که از موتورهای گرافیکی جدید استفاده کرده و خواهند کرد، کم نخواهد اورد.
با این حال مدیاتک در چیپ جدیدش از معماری قدیمی، چه در سی پی یو و چه در جی پی یو استفاده کرده که علتش چیزی جز پایین امدن هزینه تولید نیست و این چیپ اصلا برای قدرت نمایی نیامده و در واقع پیش بزرگانی که در چیپ شون از تکنولوژی های جدید بویژه در امر گرافیک بهره برده اند حرفی برای گفتن نداره و فقط امده تا با قیمت کمش بازار گوشی های کم قیمت رو بدست بگیره که تا حدودی موفق شده .

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
پس من همون inew v3 رو میگیرم :)
منتظرم تعطیلات تموم بشه و سری سوم inew v3 بیاد

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
- حساسیت تاچ به مراتب بهبود پیدا کرده بدون تماس انگشت با صفحه از فاصله ای بیشتر از نیم سانت هم عمل میکنه
- باتری که واقعا خوب جواب میده . با چیزی حدود ۵ ساعت وب گردی با وایفای بازم حدود 30 ٫ 34 درصد شارژ داره
- دوربین جزئیات بیشتری رو تو عکس ها ثبت می کنه. سرعت شاتر بالاست. سریع فوکس میکنه. در کل دوربین رضایت بخشی داره
با تنظیمات دستی ایزو میتونید تو نور کم هم عکس های خوبی بگیرید.
رنگ ها معمولی هست . خیلی گرم نیست ولی بازم با تنظیمات دستی میتونید رنگ های زنده تری تو عکس ها ببینید
فلاش هم خوبه رضایت بخشه .
- اسپیکر صدای خیلی شفاف و بلندی داره. چون دو تا اسپیکر قوی داره . کیفیت هدفون های روی گوشی هم به مراتب بهتر از هدفون های توی جعبه سایر گوشی های چینی مثل inew v3 هست و کیفیت و بیس خوبی داره.

سلام
عزیز کی سفارش دادی!؟ هزینش چند در اومد؟ من قبلا از امیر اقا پرسیدم گفت هنوز قابل سفارش نیست:(
قبلا گوشی چی داشتی؟ با سری zopo مثل 980 یا 990 تاحالا کار کردی؟
من خودم الان zp990 2/32 دارم که احتمالا بدمش به یکی از آشناها. این هشت هسته ای چشم رو گرفته
ممنون میشم نظرت رو بگی

A E

Registered User
لایک‌ها
189
مثل اینکه توی سال جدید قراره تنور 50 دلاری ها حسابی گرم بشه
بعد از Jiayu F1 و گوشی جدید Xiaomi ، حالا شرکت iFive تبلت 50 دلاری خودشو معرفی کرد که هر سه تاشون نسبت به قیمتشون امکانات عالی دارن
http://www.gizchina.com/2014/02/02/ifives-colorful-android-tablet-costs-just-50
احتمالا شرکت های چینی معروف دیگه هم برای رقابت حداقل یه مدل توی این حدود قیمت معرفی کنن که اگه اینطوری بشه مطمئنا سهم چینی ها توی بازار جهانی خیلی بیشتر میشه.
الان با این قیمت یه بسته پاستیل به زور میشه خرید :D

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
من هنوز کاملا در مورد inew v3نفهمیدم.خیلی ریوویو ازش خوندم.بعضی ها گفتن که دوربینش که میگن از سنسور سونی هست یک چیز فیک هست!!میگنnfcهم کار نمیکنه!!البته میگن سری eاینطوری هست!حالا اینا درستن؟!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
inew v3 چند قیمته ؟
هزینه سفارشش برابر 580 تومانه...حدود 50-70 احتمال گمرک خوریش هست که درکل براتون حدود 550 درمیاد.

سلام امیر جان
اقا یکی از آشناها طالبه گوشی zp990 که سفارش دادم شده. احتمالا بدم بهش
بخوام یه چیز بهتر بگیرم چی پیشنهاد میدی؟
البته ناگفته نماند گوشیش خیلی عالیه مخصوصا کاربردی بودن کیفش . شاید دوباره از همین مدل سفارش دادم
فقط دو تا ضعف توش دیدم:
1- دوربینش عالی عالی نیست
2- بعضی از قسمت های بدنش از لحاظ کیفیت ضعیفه. مثلا رنگ روی دکمه پاورش کم کم ریخت یا فریم دور دوربینش یه قسمت هاش خش افتاده
مدل zp998 کی میاد و ایا ارزش صبر کردن داره ؟
منتظر جوابتون هستم
البته گوشی coolpad Halo f1 که ریویوش رو درسایت gizchina هم میتونید ببینید هم مدنظر بگیرید(قابلیت اینترنت سیمکارتها رو نداره در ایران و فقط برای مکالمه).....گشیهای دیگه هم تو این رنج قیمت میان از شرکت تازه کار infocus و... و حتما thl هم خواهد داد...

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
من هنوز کاملا در مورد inew v3نفهمیدم.خیلی ریوویو ازش خوندم.بعضی ها گفتن که دوربینش که میگن از سنسور سونی هست یک چیز فیک هست!!میگنnfcهم کار نمیکنه!!البته میگن سری eاینطوری هست!حالا اینا درستن؟!

نه عزیز من همه چیز کار میکنه. خودم تو فرومای خارجی با همه inew v3 دار ها سر و کله زدم الان یه پا v3 مسترم
Otg با آپدیت نرم افزاری درست شد
Nfc بخاطر درست بسته نشدن قاب پشت گوشی و درست کانکت نشدن انتن ان اف اسی خیلیا باش مشکل داشتن.
راه حلش فشار دادن قاب تو ناحیه انتن ان اف سی هست نا خوب چفت بشه یا با یه سوزن یکم انتن ان اف سی رو بیارن بالا همین !
تنها مشکل گوشی که هنوز حل نشده . درصد باتری گوشی هست که قرو قاطیه و هیچ حسابی نمیشه روش کرد ‌ و دوم کامل شارژ نشدن باطری هست. با خود گوشی باتری ففط ۸۰ درصد شارژ میشه همیشه تو شارژ از درصد ۸۰ به ۱۰۰ توپچند دقیقه میرسه. این مشکل نرم افزاری هم نیست. چون ولتاژ باطری زمانی که طبق گفته گوشی فول شده ۴.۱۰۰ هست در صورتی که باتری فول گوشی باید 4.350 ولت باشه
اگر باتری رو با شارژر اکسترنال (خارج از گوشی ) شارژ کنید به اون ولت میرسه و تا ۵ ساعت ان اسکرین تایم میشه ازش گرفت. همه اینا رو خودم بررسی کردم و با نرم افزار تست کردم
الان شایعه جدیدی که یکی از فروشنده های چینی راه انداخته میگه این گوشی هایی که دست ما هست و مدلش خورده v3-E یعنی engineer model یعنی مدل نهایی نیست. ادعا کرده که مدل رسمی inew v3 آخر فبریه میاد یعنی همین ماه. البته کاملا غیر منطقیه چون هیچوقت یه کارخونه نمیاد چند هزار مدل آزمایشی درست کنه و بعدم بریزه تو بازار!! و از طرف دیگه هم تا الان که این گوشی دستمه ۴ تا اپدیت رسمی برای درست کردن باگ ها داده بیرون خود inew . یعنی چی؟ یعنی اینکه یه گوشی هست که خود شرکت داره ساپورتش میکنه. پس یعنی رسمیه.
دوربین هم چه سونی یا غیر سونی میتونم بگم دوربینش تا رنج گوشی ۱ تومنی دوربینی با کیفیت تر از پیدا نخواهید کرد

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
با سلام

یکی از دوستان در تست گوشی هشت هسته ای فرموده بودند که هشت هسته ای در عمل هیچ فرقی با چهار هسته ای نسل قبل نداره .
باید در جواب عرض کنم که این گفته اصلا درست نیست،چون نسل جدید از هشت هسته هم زمان فعال استفاده میکنه این یعنی نرم افزار ها روانتر و سریعتر از قبل اجرا میشن. مثال : فرض کنید یه سنگ 100 کیلویی داریم و میخواهیم اینو بلند کنیم اگه یه نفر بخواد بلند کنه به احتمال زیاد غیر ممکنه ولی اگر تعداد نفر، بیشتر باشه این سنگینی بین افراد تقسیم میشن و بلند کردنش و جابجائیش اسان و سریعتر خواهد بود.این در هسته cpu و gpu هم صدق میکنه.
قویترین چیپ نسل قبلی مدیاتک mtk6589t بود و CPU ان 4 هسته با فرکانس 1500Mhz و GPU ان نیزSGX 544 تک هسته و با فرکانس 365Mhz کار میکرد و مموریش هم از نسل LPDDR1/LPDDR2 بود ولی اما در نسل جدید یعنی mtk6592 بطور خلاصه باید عرض کنم که بغیر از نوع معماری سی پی یو، همه چیزش تغییر کرده و بنوعی میشه گفت بروز شده است مثل مموری که از نسل سوم هستش و گرافیکش mali 450MP4 که 4 هسته ایست و واقعا بسیار پر قدرته و خلاصه چیپ جدید حداقل دو برابر قدرتمندتر از نسل قبلی است.
بشخصه اگه قرار باشه گوشی سفارش بدم از نسل جدید سفارش میدم چون سازنده چیپ پشتیبانی نرم افزاری خوبی ازش خواهد کرد مثل اپدیت درایورها برای ساختن کرنل های پرقدرت برای استفاده در رام های موجود و نسخه های بعدی اندروید و غیره ...اگر اینا هم نباشه حداقلش بخاطر GPU پرقدرتش که 4 برابر سریعتر از SGX 544 هستش که در بازی هایی که از موتورهای گرافیکی جدید استفاده کرده و خواهند کرد، کم نخواهد اورد.
با این حال مدیاتک در چیپ جدیدش از معماری قدیمی، چه در سی پی یو و چه در جی پی یو استفاده کرده که علتش چیزی جز پایین امدن هزینه تولید نیست و این چیپ اصلا برای قدرت نمایی نیامده و در واقع پیش بزرگانی که در چیپ شون از تکنولوژی های جدید بویژه در امر گرافیک بهره برده اند حرفی برای گفتن نداره و فقط امده تا با قیمت کمش بازار گوشی های کم قیمت رو بدست بگیره که تا حدودی موفق شده .

اونوقت شما خودت گوشی با چیپ6589t کنار گوشی با چیپ 6592 گذاشتی و همزمان نرم افزار اجرا کردی? با cpu spy تست گرفتی ? دوست من عامل اصلی پروسس منابع اپلیکیشن ها رو خود الگوریتم بکار رفته توی اپلیکیشن تعریف میکنن نه cpu
بعدم چه من و شما بخوایم یا نخوایم دیگه گوشی جدید و اینده داری با چیپ ۴ هسته مدیاتک تولید نخواهد شد . رو به بازنشستگیه و جاشو داده به 6592 . من نگفتم کنده. نگفتم ضعیفه. گفتم اونجور تفاوتی نداره که بعد از اینکه ازش استفاده کردی با خودت بگی چه سرعتی !

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
عزیز کی سفارش دادی!؟ هزینش چند در اومد؟ من قبلا از امیر اقا پرسیدم گفت هنوز قابل سفارش نیست:(
قبلا گوشی چی داشتی؟ با سری zopo مثل 980 یا 990 تاحالا کار کردی؟
من خودم الان zp990 2/32 دارم که احتمالا بدمش به یکی از آشناها. این هشت هسته ای چشم رو گرفته
ممنون میشم نظرت رو بگی

والا من هزینشو که تعیین نمیکنم! باید ببینی اقا امیر با چه قیمتی گیر میاره.
من سفارشی نگرفتم. الانم چین تعطیله برای همین بهتون گفتن قابل تهیه نیست. صبر داشته باشید تا حدود یه هفته ده روز دیگه دست فروشنده های چینی میرسه و قابل سفارشه
Zp980 کار کردم
اگر از zp990 که داری ناراضی نیستی به نظرم اپگرید نکن. صبر بده تا مدل های بالاتر بیاد. چون از نظر قدرت سخت افزاری تفاوت زمین تا اسمونی ای نداره.
اما اگر بزرگه گوشی ۶ اینچی دستت. بفروشش zp998 بگیر چون واقعا خوش دسته
در مورد خود گوشی هم که تو پستای قبل کامل توضیح دادم . بازم اگه سوالی هست بفرمایید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا