• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
من هنوز کاملا در مورد inew v3نفهمیدم.خیلی ریوویو ازش خوندم.بعضی ها گفتن که دوربینش که میگن از سنسور سونی هست یک چیز فیک هست!!میگنnfcهم کار نمیکنه!!البته میگن سری eاینطوری هست!حالا اینا درستن؟!
اون لنز سونی exmor باتوجه به چندتا از گوشیهای دارای اون، که مقایسه کردم، نبوده ولی بله، بهترین 13 غیر سونی بازار زیر یک ملیون هست..مثلا از لنز umi cross هم خیلی کم بهتره..
فقط ممکنه در سری ساخت جدید، باتری رو بهینه کرده باشه یا...اینکه تفاوت فاحشی در چیزهاش ببینیم،خیر...
گوشی TCL Idol x+ 960 هشت هسته ای رو میشه سفارش داد و قیمتش چند درمیاد؟
بعد ازتطعیلات،هرچی هشت هسته ای قابل سفارش باشه و موجوددرچین،حتما تو سیات قرار میدم و اینجا هم اعلام میکنم
داداش hisense 6.8 و vivo3s نیومدن؟
vivo خیر و های سنس هم انشالله قیمت دو سه مدلشو بعد ازتعطیلات درمیارم و توسایت میزارم..

alireza20102010

Registered User
لایک‌ها
15
inew v3

از نظر دوربین و cpu شما تضمین میکنید که واقعی باشند ؟ خیلی واسم مهمه ...

ممنونم

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
داداش گوشی زیر 1 تومن چند مدل بهم معرفی می کنی که ارزش خرید داشته باشه؟؟؟

و گوشی 8 هسته ای چیز خوب چی پیشنهاد میدی؟

ali_barsa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یعنی دوربین گوشی inew v3 بهتر از گوشی zopo zp980 octa core هستش ؟ فکر نمیکنم اینطور باشه و اینکه یه خورده در مورد این هشت هسته ای ها توضیح بدین تفاوتشون در چیه با 4 هسته ای چون بعضی از بچه ها گفتن خیلی با مدل 4هسته ایش تفاوتی نداره اگه توضیح بدین ممنوم میشم.

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
یعنی دوربین گوشی inew v3 بهتر از گوشی zopo zp980 octa core هستش ؟ فکر نمیکنم اینطور باشه و اینکه یه خورده در مورد این هشت هسته ای ها توضیح بدین تفاوتشون در چیه با 4 هسته ای چون بعضی از بچه ها گفتن خیلی با مدل 4هسته ایش تفاوتی نداره اگه توضیح بدین ممنوم میشم.
مطمئنا ۸ هسته ای خیلی قوی تره از ۴ هسته ای.
دوستمون گفتند وقتی باهاش کار میکنی تفاوتی احساس نمیکنی چون همون ۴ هسته هم کافیه ولی سی پی یو ۸هسته ای مطمئنا یرای استفاده های سنگین مناسب تره و نمره بنچمارک بهتری هم می‌گیره.

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
پیرو صحبت های دوست عزیزم این رو هم باید بگم که به نظر من خرید هشت هسته ای فقط برای کسانی خوبه که عاشق قدرت خیلی زیاد و یجورایی همیشه دنبال بالاترین سخت افزارند...
مثلا شخصا خود من اگر با همین 600 بتونم یه 8 هسته زیبا بگیرم قطعا میگیرم در غیر اینصورت 4 هسته ای میگیرم...حالا چرا؟؟؟الان توضیح میدم...
ببینید دوستان اصولا از امروز تا 2 تا 3 سال دیگه هر بازی که بیاد قطعا همین 4 هسته ای خیلی راحت اجرا میکنه...
از طرفی هم اصولا بعد 2 یا 3 سال گوشی چینی اگر خراب هم نشه دل ادم رو میزنه و باید تعویض بشه!!!
اما در مقایسه 4 هسته و 8 هسته مهمتریم بخش کلاک سی پی یو هست تا وقتی که مثلا 8 هسته هم کلاکش اندازه همون 4 هسته 1.5 باشه تفاوت محسوسی تو کارایی دیده نمیشه...
پس 8 هسته اصولا به درد کسی میخوره که یا عاشق سخت افزار خیلی خوبه...
یا کلا در اینده قصد تعویض نداره{مثلا من 3 سال پیش یه کامپیوتر جم کردم و سعی کردم اخرین سخت افزار هارو جم کنم تا حدالاقل چند سال یس نیاز از تعویض باشم}
و کسی که صرفا دنبال چشمو هم چشمی و پنچمارک بالاست...
به نظر من یه 4 هسته ای با رم 2 و رزولیشن تصویر بالا بهتر از یه 8 هسته ای با رم 1 هست...
چون تو کارایی زیاد فرقی هم نداره...
حالا اگر من اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن تا ما هم رستگار شویم...
...........................................................................................................
راستی امیر خان با اومدن 8 هسته ای ها تو رنج 600 اصولا باید گوشی های 4 هسته ای ارزون بشن درسته؟
مثلا inew که الان 580 هست سفارشش باید خیلی کمتر بشه درسته یا من اشتباه میکنم...
این در صورتی هست که اصولا هر سال عید ها هم تخفیف سال نو میخوره به اجناس و هم گوشی اصولا باید بعد گذشت یک یا 2 سال باید اف بوخوره دیگه؟؟؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید در مورد قیمت ها بعد تعطیلات این چینی ها...
ارادت"

علیرضا ساعی

Registered User
لایک‌ها
93

صد در صد فرق داره خود سایت مدیاتک در مورد هشت هسته ای توضیح داده دعوت می کنم ببینید
http://www.mediatek.com/_en/_event/octacore/

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
یک سوالی دارم
چرا گوشی های چینی منو های اصلی خود گوشی وقتی تو سایت سازنده میریم مبینیم چینی و .. هست اما وقتی گوشی بدستمون میاد منو هاش فرق داره؟
چرا؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
inew v3
از نظر دوربین و cpu شما تضمین میکنید که واقعی باشند ؟ خیلی واسم مهمه ...
ممنونم
cpu که واقعیه..درمورد دوربین هم من عکس باهاش گرفتم و تو چند پست قبل تر دادم لینک ازش:
عکسهایی که از محیط بیرون گرفته شدند، ساعت سه که خورشید بالاست ، گرفته شدند و یک عکس هم در داخل گرفته شده...زیر نورخورشید هم معلومه که دیده میشه متنها...
http://8pic.ir/images/69164549361426468840.jpg
http://8pic.ir/images/63325784503934921516.jpg
http://8pic.ir/images/43623401492983984207.jpg
http://8pic.ir/images/56209313073548020138.jpg
البته تو خود لینک inew v3 در سایت amirexpress.ir هم عکسهای گرفته شده باهاش توسط دیگر کاربران خارجی گذاشته شده...همگی قابل اعتماد هستند...
داداش گوشی زیر 1 تومن چند مدل بهم معرفی می کنی که ارزش خرید داشته باشه؟؟؟
و گوشی 8 هسته ای چیز خوب چی پیشنهاد میدی؟
هشت هسته ای رو بزارید پس از تعطیلاتشون مشخص کنیم قیمتهاش و مناسب بودنش رو
اما فعلا زیریک ملیون، گوشی zte nubia z5s mini و Zopo zp980+ و jiayu g5 و البته اگه تا حدود یک وصد بریم،گوشی UMI cross رو هم اضافه کنید
دوربینش مسلما از zp980 بهتره...درمورد هشت هسته ای MTK6592T ، درسته که هر هشت هسته """میتونه""" با هم کار کنه ولی در حالت کلی، مثل چهارهسته ایش،"فقط" همون هسته اول و درصورت نیاز هسته دوم، در حال اجرا هستند....بنابراین درکارهای عادی، متوجه تفاوت کار در سرعت نمیشید....مگراینکه برنامه های سنگین یا بازیهای فوق سنگین فعلی اندروید اجرا باشه که نیاز باشه 4 یا 5 یا 6 هسته درحال پردازشگری باشند...از لحاظ قدرت گرافیکی مسلما خیلی قویتر هست ولی فعلا گرافیک بازیها اینقدر زیاد نیست که شما نیاز به هشت هسته ایها رواحساس کنید...یا بهتر بگم، اگه شما امتیاز Gflops پردازشگر quad core MT6589T رو هم نگاه کنید، 11.4 هست درحالیکه octa core MT6592 برابر 41.8 هست که کمتر از gflops برای گرافیک adreno320 مثلا در snapdragon600 / APQ8064 هست با امتیاز 57......اما رو همون چهار هسته ای 6589T هم شما تقریبا همه بازیها رو میتونید اجرا کنید....یا بهتر بگیم اینقدر گرافیک بازیهای اندرویدی بالانرفته که قدرت تراشه های گرافیکی بالا رفته...تو قسمت سرعت پردازشگری CPU هم که توضیح داده شد...
برای پیدا کردن glops ها از لینک زیر استفاده کنید:
http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops
فعلابرای یوزر عادی،هشت هسته ای (باتوجه به تقریبا هم قیمت بودن نسبت به گوشیهای چهارهسته ای) فقط بدلیل دهن پرکنه و میتونه در کمک در فروشش درماه های بعد،مخصوصا باتوجه به اینکه مدلهای دارای اون پردازشگر از HTC و Sony و LG هم وارد کشورمیشد و ممکنه قیمتهای نزدیکی پیدا کنند، پیشنهاد میشه..
باتشکر
باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یک سوالی دارم
چرا گوشی های چینی منو های اصلی خود گوشی وقتی تو سایت سازنده میریم مبینیم چینی و .. هست اما وقتی گوشی بدستمون میاد منو هاش فرق داره؟
چرا؟
خب چینیها گوشیها رو برای خودشون میزنند،بنابراین حتی بهترین گوشیهاشونم هنگام رونمایی حتی واژه MP تو قسمت دوربین استفاده نمیکنند و لغت چینیشو جلوی 13 مثلا مینویسند..مسلما تو سایتهای خودشون از زبون چینی در منو استفاده میکنند تا زبان انلگیسی...درضمن بعضی وقتها، رام اولیه شرکت دارای همون انگلیسی هم نیست، رام international یا multilanguage که به اختصار میگنش ML روش فلش میشه توسط کارخونه وقتی تقاضا برای خریدار خارجی هست..بعضی وقتها هم توسط طرف خودمون در چین این فلش انجام میشه قبل از تست گوشی....

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام امیر جان زمان وارد شدن تب های جدید با cpu های rock chips 3288 کی هست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
راستی امیر خان با اومدن 8 هسته ای ها تو رنج 600 اصولا باید گوشی های 4 هسته ای ارزون بشن درسته؟
مثلا inew که الان 580 هست سفارشش باید خیلی کمتر بشه درسته یا من اشتباه میکنم...
این در صورتی هست که اصولا هر سال عید ها هم تخفیف سال نو میخوره به اجناس و هم گوشی اصولا باید بعد گذشت یک یا 2 سال باید اف بوخوره دیگه؟؟؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید در مورد قیمت ها بعد تعطیلات این چینی ها...
ارادت"
نه، همین الان گوشیهای دوهسته ای حدود 200-350 دلار هنوز داریم.....توسایت زوپو سر بزنید مثلا وقیمت دوهسته ایها و ویژگیهاشونو با مدلهای چهارهسته ایشون در رنج قیمت خودشون وکمتر ببینید
باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
لنوو k900 چنده الان ؟
cpu و دوربین این چطوره ؟
دوربینش خیلی عالیه...پردازشگرش قوی هست و امتیازش با انتوتو 3 نزدیک اس 4 قرار داشت (27 هزار)ولی در انتوتو4 به امتیاز snapdargon600 و گوشی مثل HTC one Max نزدیکه (20 هزار)
موجود دوستم داره با قیمت 1355 تومان با احتساب هزینه پست پیشتاز که قیمت خوبیه نسبت به بقیه سایتهایی که اوردند
سفارش از چینش،1.105.000 تومان میشه،که حالا باگمرک و... زیر یک ملیون و صد تموم میشه...

alireza20102010

Registered User
لایک‌ها
15
l
دوربینش خیلی عالیه...پردازشگرش قوی هست و امتیازش با انتوتو 3 نزدیک اس 4 قرار داشت (27 هزار)ولی در انتوتو4 به امتیاز snapdargon600 و گوشی مثل HTC one Max نزدیکه (20 هزار)
موجود دوستم داره با قیمت 1355 تومان با احتساب هزینه پست پیشتاز که قیمت خوبیه نسبت به بقیه سایتهایی که اوردند
سفارش از چینش،1.105.000 تومان میشه،که حالا باگمرک و... زیر یک ملیون و صد تموم میشه...

موجود دارید ؟
میشه از سایت سفارش داد ؟ چند روزه میرسه ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

alireza20102010

Registered User
لایک‌ها
15
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا