اگه برای دوروز بخوای گوشیهای نسل جدید چهارهسته ای رو استفاده کنی، برو سراغ Lenovo p780 با باتری 4000 و یا gionee m2 (که البته هنوز معلوم نیست نه قیمتش و نه قابل سفارش بودنش)سلام. حقیقتش من گوشیinew v3را خوشم اومد اما طبق مطالب سایت شما و چندجای دیگه انگار دوستان از باطریش راضی نبودن. یه سوال داشتم: اینکه برای مکالمه و اس تا چند ساعت دوام داره؟ حداقل دو روز را می کشونه؟
inew را بخاطر دوربین خیلی خوبش پسندیدم. این برندایی که گفتین دوربینشون در حد inew هست؟اگه برای دوروز بخوای گوشیهای نسل جدید چهارهسته ای رو استفاده کنی، برو سراغ Lenovo p780 با باتری 4000 و یا gionee m2 (که البته هنوز معلوم نیست نه قیمتش و نه قابل سفارش بودنش)
هرچند که میتونی یا باتری اضافه تهیه کنید و یا پاور بانک تهیه کنید
باتشکر
خیر..دوربین بالا و باتری عالی، تو اون رنج قیمتها نداریم...میریم طرف یک ملیون مثلا و گوشی umi cross که البته اونهم حدود یکروز و نیم دووم میاره حدوداinew را بخاطر دوربین خیلی خوبش پسندیدم. این برندایی که گفتین دوربینشون در حد inew هست؟
اوکی.ممنون از راهنماییت آقا امیر.پس با این حساب inew حدودا یک روز دوام داره (درصورت کار با نت)؟ اگر یک روز هم دووم بیاره برا من خوبه.خیر..دوربین بالا و باتری عالی، تو اون رنج قیمتها نداریم...میریم طرف یک ملیون مثلا و گوشی umi cross که البته اونهم حدود یکروز و نیم دووم میاره حدودا
داداش میشه نام کاربری یا شماره تماسشون رو بهم بدی من نمیشناسمشون متاسفانهآقا احسان یا اقای ترابی فکرکنم کار اونها باشه، هزینه کمتری میدید...ازاونها بپرسید،بهتره
باتشکر
پیشنهاد میدم باتری اضافه 25 تومانی رو بگیرید،نگاه کنید بالاخره Brightness ومیزان استفاده از تاچ و خود saving battery رام و... هم درباتری نگه داری تاثیر داره..میشه تا 7-9 شب هم بمونه براتون..اوکی.ممنون از راهنماییت آقا امیر.پس با این حساب inew حدودا یک روز دوام داره (درصورت کار با نت)؟ اگر یک روز هم دووم بیاره برا من خوبه.
http://forum.persiantools.com/members/ehsan90a.245776داداش میشه نام کاربری یا شماره تماسشون رو بهم بدی من نمیشناسمشون متاسفانه
یکبار قبلا اطلاعاتشو گذاشته بودم بازم میزارماره داش امیر منم این سوالو داشتم...
این inew یک روز رو میکشه؟؟؟
من کارم فقط اهنگ گوش میکنم تو مسیر دانشگاه شاید 1 ساعت اهنگ گوش کنم...
1 ساعت مکالمه کنم در مواردی هم کمتر...
روزی 10 دیقه هم تو نت باشم...
کلا با این حساب یک روز رو جواب میده؟؟؟
قابل سفارش انشالله بله،میشه...چون کمی دیر (خود سال نو میلادی)عرضه شد و تا اومد توسط عمده فروشها با قیمتهای درست حسابی تر عرضه بشه، تعطیلات خودچین اغاز شد،...انشالله بمحض قابل خرید بودن، خریداری میشهداداش Xiaomi Mi3 مدل اسنپ 800 میتونی پیدا کنی ... قیمتش ؟؟؟
به نظرت با این قیمت که نزدیک اس4 و نئت 3 هست خرید اونها بهتر نیست؟؟؟
اخه من عاشق طراحیش شدم
بعد از تعطیلات...چشمبا سلام خدمت امیر آقا
من یکی از این گوشی ها رو میخوام میتونید تهیه کنید + قیمت؟
http://www.merimobiles.com/jiayu-g2s-4-0-inch-dual-sim-white_p/meri7438.htm
http://www.merimobiles.com/jiayu-g2f_p/meri10230.htm
ممنون میشم جواب بدید.
انشالله اگه هفته اول بعد ازتعطیلات بده کارخونه بیرون،سفارشات،حدود دو تا سه هفته بعد دستتونهقیمت و زمان تحویل v3 سری چندمشو میارین؟
حدود 25 بهمناقا این تعطیلات کی تموم ؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
پیشنهادم بهتون فعلا ONDA V819 3g هست که هزینه سفارشش برابر 562 تومانهتبلت تا 700 تومن که همه فن حریف باشه چی پیشنهاد میدی؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
فعلا تعطیلن، بعدا مشخص یشه واگه بیرون زده شده باشه، قیمتشو تو سایت میزنم....سلام داداش خبری از vivo 3s نشده هنوز؟
انگو لکش کردی که اینطوری شدهدرود
دوستانی که مدل inew v3-e دارند مشکل تاچ پیدا نکرده اند؟
گوشی بعد از یک ساعت کار هنگ کرده و تاچ از کار افتاده است با ریست فکتوری هم درست نشد !