• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
انگو لکش کردی که اینطوری شده
انگولک چیست ؟!
گوشی بعد از اینکه از جعبه خارج شد به شارژر زده شد (باطری نیمه پر بوده است )و در همین حال با گوشی کار شده یک بازی سبک نصب و کمی بازی شده (اسم بازی اگر مهم است سوال میکنم)
کمتر از یک ساعت گوشی هنگ کرده و تاچ از کار افتاد
سپاس

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
انگولک چیست ؟!
گوشی بعد از اینکه از جعبه خارج شد به شارژر زده شد (باطری نیمه پر بوده است )و در همین حال با گوشی کار شده یک بازی سبک نصب و کمی بازی شده (اسم بازی اگر مهم است سوال میکنم)
کمتر از یک ساعت گوشی هنگ کرده و تاچ از کار افتاد
سپاس
خوب نباید اینکارو میکردی اول باید خوب شارژ میشد.ولی فکر کنم از ابتدا اشکال داشته قبل خرید تست نشده بود مگه؟

delima

Registered User
لایک‌ها
5
چه ربطی داره؟
یعنی گوشی درحال شارز باشه بازی کنی
تاچ گوشی از کار میوفته و هنگ میکنه؟
نزنین از این حرفا

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
چه ربطی داره؟
یعنی گوشی درحال شارز باشه بازی کنی
تاچ گوشی از کار میوفته و هنگ میکنه؟
نزنین از این حرفا
نه دادا منظورم اینه گوشی آک اول باید بزاری تو شارز چند ساعت قشنگ باشه بعد استفاده کنی/گوشی ایشون فکر کنم از ابتدا اشکال داشته

shm744

Registered User
لایک‌ها
168
نه دادا منظورم اینه گوشی آک اول باید بزاری تو شارز چند ساعت قشنگ باشه بعد استفاده کنی/گوشی ایشون فکر کنم از ابتدا اشکال داشته
اخوی خداوکیلی حرفای خنده دار نزن !!!!
می خوایین راهنمایی کنین حداقل چهارتا حرف درست و حسابی بزنین و جک تعریف نکنین ...
واسه روفی کردن حرفتون هم تند و تند دلیل نیارین ...
اخوی احتمال زیاد گوشی شما مشکل داخلی داشته که بعد از چند بار استفاده خودشو نشون داده از این اتفاقا می افته ...
بنده هم یه w718 خریدم که از اول نمی تونست خودشو با کامپیوتر کانکت کنه بعد فهمیدم از یکی از چیپ های سخت افزاری ارتباط usb بوده ...
.....
این چینی ها قرار نیست عیدشون تموم بشه ؟
تو خبرا دیشب خوندم ورود کامپیوتر و موبایل و لوازم خانگی آزاد شده ...

علیرضا ساعی

Registered User
لایک‌ها
93
می خوایین راهنمایی کنین حداقل چهارتا حرف درست و حسابی بزنین و جک تعریف نکنین ...
اخوی احتمال زیاد گوشی شما مشکل داخلی داشته که بعد از چند بار استفاده خودشو نشون داده از این اتفاقا می افته ...
بنده هم یه w718 خریدم که از اول نمی تونست خودشو با کامپیوتر کانکت کنه بعد فهمیدم از یکی از چیپ های سخت افزاری ارتباط usb بوده ...
.....

اره درست شنیدی خبر مال دیروز
http://www.tabnak.ir/fa/news/377887/واردات-لوازم-خانگی-رایانه-و-تلفن-همراه-آزاد-شد

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
.....
دوست عزیز اگه خوب توجه میکردین میدیدین که منم از اول گفتم گوشی از ابتدا اشکال داشته که به این روز افتاده.

silver_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا حالاها عيد و تعطيلات دارن و تاخير بار!

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
سلام داداش ....

الان ارزونترین هشت هسته ای از برند زوپو چیه ؟

قیمتش ؟

مدلش؟

ممنون

mehdika

Registered User
لایک‌ها
1
سلام، Xiaomi MI3 تعداد ۱۰ عدد، هرکدوم چه قیمتی در میاد؟

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
والا من هزینشو که تعیین نمیکنم! باید ببینی اقا امیر با چه قیمتی گیر میاره.
من سفارشی نگرفتم. الانم چین تعطیله برای همین بهتون گفتن قابل تهیه نیست. صبر داشته باشید تا حدود یه هفته ده روز دیگه دست فروشنده های چینی میرسه و قابل سفارشه
Zp980 کار کردم
اگر از zp990 که داری ناراضی نیستی به نظرم اپگرید نکن. صبر بده تا مدل های بالاتر بیاد. چون از نظر قدرت سخت افزاری تفاوت زمین تا اسمونی ای نداره.
اما اگر بزرگه گوشی ۶ اینچی دستت. بفروشش zp998 بگیر چون واقعا خوش دسته
در مورد خود گوشی هم که تو پستای قبل کامل توضیح دادم . بازم اگه سوالی هست بفرمایید

Sent from my V3-E using Tapatalk
سلام
داداش جدا از بحث سرعت من دنبال اینم که از لحاظ امکانات و کیفیت چقدر تغییرات نسبت به سری های قبل کرده
مثلا به نظر خودت zp980 قشنگ و شیک تره یا zp998?
تغییراتی که تو دوربین و صفحه نمایش داده شده چقدر قابل لمسه ؟
کیفیت و قدرت صداش بهتر شده؟
کیفیت ساخت بدنه چطور؟ اخه گوشی خودم zp990 رینگ نقره ای دور فریم دوربینش شروع به سیاه شدن کرد و رنگ روی دکمه ای پاور و ولوم صدا هم شروع به ریختن کردش
واقعیتش من بین چند تا گزینه مرددم
zp998
lenovo k910
xiaomi mi3

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
داداش جدا از بحث سرعت من دنبال اینم که از لحاظ امکانات و کیفیت چقدر تغییرات نسبت به سری های قبل کرده
مثلا به نظر خودت zp980 قشنگ و شیک تره یا zp998?
تغییراتی که تو دوربین و صفحه نمایش داده شده چقدر قابل لمسه ؟
کیفیت و قدرت صداش بهتر شده؟
کیفیت ساخت بدنه چطور؟ اخه گوشی خودم zp990 رینگ نقره ای دور فریم دوربینش شروع به سیاه شدن کرد و رنگ روی دکمه ای پاور و ولوم صدا هم شروع به ریختن کردش
واقعیتش من بین چند تا گزینه مرددم
zp998
lenovo k910
xiaomi mi3
تا الان چندین بار درباره کیفیت صفحه و تاچ و قدرت اسپیکر ها در جوا بقیه دوستان گفتم. در کل آره واقعا بهتر شده.
کیفیت ساختش که واقعا قابل مقایسه با سری های قبلی نیست. واقعا بهبود چشمگیری داشته. تا الان که دستم بوده از نظر ظاهری هیچ مشکلی بهم نزده و فکر هم نکنم به این زودیا چیزیش بشه.
تو این گزینه هایی که مد نظر داری من باشم اولویتم اینجوری میشه:
xiaomi mi3
zp998
و در آخر lenovo k910

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
تا الان چندین بار درباره کیفیت صفحه و تاچ و قدرت اسپیکر ها در جوا بقیه دوستان گفتم. در کل آره واقعا بهتر شده.
کیفیت ساختش که واقعا قابل مقایسه با سری های قبلی نیست. واقعا بهبود چشمگیری داشته. تا الان که دستم بوده از نظر ظاهری هیچ مشکلی بهم نزده و فکر هم نکنم به این زودیا چیزیش بشه.
تو این گزینه هایی که مد نظر داری من باشم اولویتم اینجوری میشه:
xiaomi mi3
zp998
و در آخر lenovo k910
راستش چند صفحه از تاپیک رو نگاه کردم ولی توضیحاتت رو ندیدم
ممنون از پاسخی که دادی

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
امیر جان یه لطفی کن آخرین قیمت ورژن های مختلف محصولات zopo رو بزار
قیمت ورژن های مختلف xiaomi mi3 رو هم لطف کن ( یه توضیح کوچیک هم در مورد تفاوتشون بدی عالیه)
و اینکه واسه پست سفارشی که گوشی یه هفته ای برسه هزینه ها چقدر شده؟ اگه دو تا سفارش بخوام بدم هزینه سفارشی بودنش چطوریه؟
ممنون

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128

amir_enrique1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان به نطرتون بنده چه گوشی رو خریداری کنم
برای بنده دوربین خیلی مهم هست
و جنس ساخت و همچنین بالای 5 اینچ باشه و قیمت گوشی تا 1 میلیون بیشتر نشه
خوده بنده گوشی ZOPO ZP990 CAPTAIN S -1/32GB و
ZP980+ 1+16G OCTA core
مد نظرم هست
راستی فرق بین
ZP980+ 1+16G OCTA core
و
zopo zp998
در چیست ؟؟
وقیمت zopo zp998 چند هست ؟؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
امیر جان فک کنم حالا حالا ها این چینیا تعطیلاتشون تموم نشه...
حقیقتش چند تا سوال داشتم...اول اینکه من optimus G خودمو فروختم که واقعا ازش راضی بودم و تنها برندش تو ضوقم میزد که ال جی بود که از برندش خوشم نمیومد...
فروختمش 850.000 تومان...بعد اومدم گوشی بخرم هرچی دنبال گوشی گشتم هر کدوم یه ضعفی داشت از جمله همین inew v3 که ضعف باطری داشت...
الانم داشتم میدیدم یه 4 هسته ای خوب فکر میکنم باید حدود همون 800 اینا بدیم بالاش به نظرتون بهتر نیست یمقدار دیگه بزارم روش دوباره یدونه optimus G بردارم؟؟؟
بعد امیر جان تا 700 شما خودت پیشنهادت چیه میخوام کل هزینه ها 700 تموم شه...در صورت امکان بازار فروششم خوب باشه!
بعد اگر لطف کنی یه سایتی چیزی معرفی کنی که گوشی هارو از اونجا جدی هاشو ببینیم جز سایت خودتون...ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام عزیز
لنوو p780 با کاور و برچسب دست ما برسه چند در میاد
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
لنوو رو باید به روز قیمت گرفت ولی باتوجه به قیمت سایتها حدود 700-730 درمیاد هزینه سفارشش....کاور و برچسب هم 36 تومان حساب کنید
گمرک هم اگه بگیرن،حدود 35-70 تومان خواهد بود
سلام داداش ....الان ارزونترین هشت هسته ای از برند زوپو چیه ؟
قیمتش ؟
مدلش؟
ممنون
فعلا Coolpad f1 هست که حدود قیمت inew v3 یا هزینه سفارش 580-610 تومان خواهد بود....ریویوش در لینک زیر هست:
http://www.gizchina.com/2014/02/02/octacore-coolpad-halo-f1-review/
مارکش معتبره وخود کول پد الان دومین برند پرفروش چینه بعد از سامسونگ...فقط گوشیهاش رایتل رو پشتیبانی نمیکنند برای همینم منم تو سایت نیاوردمش
سلام دوستان به نطرتون بنده چه گوشی رو خریداری کنم
برای بنده دوربین خیلی مهم هست
و جنس ساخت و همچنین بالای 5 اینچ باشه و قیمت گوشی تا 1 میلیون بیشتر نشه
خوده بنده گوشی ZOPO ZP990 CAPTAIN S -1/32GB و
ZP980+ 1+16G OCTA core
مد نظرم هست
راستی فرق بین
ZP980+ 1+16G OCTA core
و
zopo zp998
در چیست ؟؟
وقیمت zopo zp998 چند هست ؟؟
تو دوربین، گوشی zte nubia z5s mini و انشالله حالا ببینیم هشت هسته ایها چجورند، زیر یک ملیون بهترینه
البته inew v3 هم تو 13 ها بهترین دوربین رو داره زیر یک ملیون
قیمت ها بعد از سه شنبه(یا خود سه شنبه)..احتمالا یکشنبه که تعطیل رسمیشونه، تا اونموقع تعطیلی رو ادامه میدن واز دوشنبه جدی کارشونو شروع میکنن

امیر جان فک کنم حالا حالا ها این چینیا تعطیلاتشون تموم نشه...
حقیقتش چند تا سوال داشتم...اول اینکه من optimus G خودمو فروختم که واقعا ازش راضی بودم و تنها برندش تو ضوقم میزد که ال جی بود که از برندش خوشم نمیومد...
فروختمش 850.000 تومان...بعد اومدم گوشی بخرم هرچی دنبال گوشی گشتم هر کدوم یه ضعفی داشت از جمله همین inew v3 که ضعف باطری داشت...
الانم داشتم میدیدم یه 4 هسته ای خوب فکر میکنم باید حدود همون 800 اینا بدیم بالاش به نظرتون بهتر نیست یمقدار دیگه بزارم روش دوباره یدونه optimus G بردارم؟؟؟
بعد امیر جان تا 700 شما خودت پیشنهادت چیه میخوام کل هزینه ها 700 تموم شه...در صورت امکان بازار فروششم خوب باشه!
بعد اگر لطف کنی یه سایتی چیزی معرفی کنی که گوشی هارو از اونجا جدی هاشو ببینیم جز سایت خودتون...ممنون
خب چرا گوشی zte nubia z5s mini رو برنمیدارید جای اون LG....اگه منظور این لینکه:
http://www.mobile.ir/phones/specifications-36886-lg-optimus-g-e975.aspx
یا تا اون قیمت میتونید پول بدید جرا K900 Lenovo رو برندارید که زیر 1.200.000 براحتی پاتون درمیاد
http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=157&sort=p.price&order=ASC&limit=100
http://amirexpress.ir/index.php?rou...roduct_id=54&sort=p.price&order=ASC&limit=100
بعد از اینها jiayu g5 هم بدلیل باتریش گوشی خوبیه...
http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=161&sort=p.price&order=ASC&limit=100
واگه سایز بزرگ هم بتونید دستتون باشه، umi cross :
http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=161&sort=p.price&order=ASC&limit=100

امیر جان یه لطفی کن آخرین قیمت ورژن های مختلف محصولات zopo رو بزار
قیمت ورژن های مختلف xiaomi mi3 رو هم لطف کن ( یه توضیح کوچیک هم در مورد تفاوتشون بدی عالیه)
و اینکه واسه پست سفارشی که گوشی یه هفته ای برسه هزینه ها چقدر شده؟ اگه دو تا سفارش بخوام بدم هزینه سفارشی بودنش چطوریه؟
ممنون
قیمت پس از تعطیلات
توسایت هست قیمت ورژنهای فعلا tegra4 اون..snap800 انشالله ببینم قیمت چند میدن بعد از تعطیلات...
رو دو گوشی میشه 25 تومان در کل کم کنید از هزینتون...
فرق ورژنهای مختلفش:
snapdragon800 : رایتل رو پشتیبانی میکنه
Tegra4: ر ایتل رو پشتیبانی نمیکنه...البته گوشی تک سیمکارتست وممکنه کسی رایتل روش نندازه....این ورژن ارزونتره نسبت به ورژن بالایی
پست گرون یا سریع مثل TNT،مارکهای اصلی مثل سامسونگ و شیاومی و zte و .....رو باهاش نمیشه فرستاد....
باتشکر
fhja;v

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یک خبر هم الان یدستم رسید.....برای بعضیها این پیامک اومده...لطفا به هیچ عنوان خرید نکنید وگرنه با پولتون حتما باید خداحافظی کنید:<br>30004657147258<br>این شماره تفلنی هست که اس داده شده برای گرفتن سفارش از چین و اینهم همینطوری یک سایت زده شده..اگه کسی با مراجع زیر ربط در ارتباطه حتما گزارش بده تا قبل از بالا کشیدن پولای مردم، دستگیر بشن..<br>اینم آدرس سایتشونه :http://30004657147258.blogfa.com/<br>ازقیمتها مشخصه ولی بالاخره، قیمت کم خیلی ها رو به سمت خودش میکشه، لطفا حتما کسانیکه آشنا دارند یا پلیس و مراجع قضایی، اطلاع بدن که انشالله شاهد یک دزدی دیگه نباشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا