• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mooka

Registered User
لایک‌ها
10
مثل نوت سه قلم داشته باشه و همونکارهای اونو با حساسیت اون نداریم..ولی تو سایز بزرگ من بهتون گوشی که دارم استفاده میکنمو پیشنهاد میدم: Umi cross...واقعا باتریش خیلی خوبه نسبت به باتریهای 2000-2500 که 5 اینچیها داشتند مثل zopo c2/zp980,...و براحتی یک روز رو دووم میاره با رام Miui که رو اون ریخته شده...

ممنون از راهماییتون
این قیمتش چقدره؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ولی واقعا باتری inew v3 جالب نیست..نیم روز دووم میاره حدودا...حتما شارژر باهتون باشه بعد از ظهری بزنید به جایی...یا پاوربانک سفارش بگیرید
اینهم برای کساییکه زیر نورخورشید خواسته بودند و یکسری عکس از نزدیک در داخل خونه و از دور زیر نور آفتاب:
در:
http://8pic.ir/images/69164549361426468840.jpg
http://8pic.ir/images/63325784503934921516.jpg
http://8pic.ir/images/43623401492983984207.jpg
http://8pic.ir/images/56209313073548020138.jpg

باتشکر

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
ولی واقعا باتری inew v3 جالب نیست..نیم روز دووم میاره حدودا...حتما شارژر باهتون باشه بعد از ظهری بزنید به جایی...یا پاوربانک سفارش بگیرید
اینهم برای کساییکه زیر نورخورشید خواسته بودند و یکسری عکس از نزدیک در داخل خونه و از دور زیر نور آفتاب:
در:
http://8pic.ir/images/69164549361426468840.jpg
http://8pic.ir/images/63325784503934921516.jpg
http://8pic.ir/images/43623401492983984207.jpg
http://8pic.ir/images/56209313073548020138.jpg

باتشکر
امیرآقا شما خودتون تا 500 تومن ک مخصوصا باتریشم خوب باشه چی پیشنهاد میدید؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
امیر جان سلام
اقا به نظرت ارزون ترین 8 هسته ای که میاد حدودا چه قیمته؟
میخوام ببینم میصرفه صبر کنم یا نه چون بیشتر از 650 نمیخوام هزینه کنم...!
تو این رنج inew بهتره یا cube5H یا؟؟؟کلا پیشنهاد شما چیه؟
ارزون ترین 8 هسته ای هم بگو تقریبا چقد تموم میشه برسه تهران...
ممنون

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
گفتم بنویسم شاید براتون جالب باشه
تجربه 10 روزه من با گوشی 8 هسته ای مدیاتک: zopo zp998

اولین سوالی که توی ذهن خیلیامون بود، cpu هشت هسته ای فوق العاده سریعه ؟! خلاصه بگم نه!
در اصل خیلی تفاوت محسوسی از نظر سرعت بین mtk 6592 و mtk6589T که توی گوشی zopo zp980 هست، ندیدم. چون ساختار هر دو cpu یکی هست، از نظر سرعت پردازش هیچ آپدیت خاصی مدیاتک ایجاد نکرده. توی بازی های سنگین مثل آسفالت 8 که روی هردو گوشی اجرا کردم تفاوتی نبود، توی اجرای چندین برنامه همزمان (مالتی تسکینگ) تفاوت خاصی نبود. حتی برنامه cpu spy هم نصب کردم و طبق بررسی 3 روزه استفاده سنگین از گوشی، دیدم 90 درصد مواقع فقط 2 هسته اول گوشی فعال میشن، و خیلیی کم هسته 3 و خیلی کمتر هسته 4! یعنی علنا 4 هسته بلا استفاده داره!... حتی به نظرم اگر یه گوشی با cpu mtk6582 با رم 2 گیگ داشته باشید، بازم برای 70 درصد اپ ها خیلی تفاوتی وجود نداره.
مساله اصلی توی استفاده از هسته های cpu ، بیشتر مواقع خود برنامه ها هستند، که تعریف میکنند توی اجراشون از چند هسته cpu استفاده کنن، همونجوریم که میدونید، بیشتر برنامه های مورد استفاده روزانمون روی یه هسته cpu فعال میشن فقط!
کوالکام چند ماه پیش توی تبلیغش مدیاتک رو مسخره کرده بود و میگفت ما توی هر نسل جدید cpu های snapdragon ، سرعت پردازش اونارو 200% بیشتر کردیم، اما مدیاتک فقط میاد تعداد هسته های cpu قدیمیش رو زیاد میکنه.. الان که میبینم، واقعا راست گفته. مدیاتک باید یه تحول اساسی تو cpu هاش ایجاد کنه بعد از 2 3 سالی که گذشته. نه اینکه فقط هسته هاشو زیاد کنه.

خوب گوشی 8 هسته به چه دردی میخوره الان؟ گرفتن امتیاز بالا توی انتوتو بنچمارک :D البته اشتباه نکنید منظورم این نیست که گوشی zopo zp998 گوشی بدیه، کاملا برعکس. با اینکه 5.5 اینچه اما از گوشی های 5 اینچی مثل iNEW v3 یا galaxy s3 خوش دست تره و کار کردن باهاش راحت تره! دوربین خیلی خوبی داره، صفحه نمایشش هم که فوق العادس... جنس بدنش هم میتونم بگم از همه گوشی های چینی که تا به امروز دیدم خییییییییییلی بهتره، واقعا بدنه مستحکم و خوش جنسی داره.. مخصوصا بک کاورش رو وقتی در بیارید ، یاد ک کاور های با کیفیت نوکیا که قبلا روی گوشی هاش میذاشت و تا چند سال هیچ چیزش نمیشد میافتید.

به نظرم اگر کوشی mtk6589T با 2 گیگ رم دارید، خیلی تفاوتی توی عملکرد با گوشی های 8 هسته درش نخواهید دید. اما اگر بجز قدرت cpu فاکتور های دیگه هم از جمله صفحه نمایش ، دوربین، اسپیکر و... مد نظرتون هست و از اینها توی گوشی فعلیتون راضی نیستید، میتونید سمت گوشی های جدید بیاید.

ارزون ترین 8 هسته های موجود هم الان zopo zp980+، umi x3, newman k2s هستk. که حدود 250 یا 260 دلاره. ولی به نظرم خوش ساخت ترین 8 هسته ای که تا الان اومده همین zopo zp998 هست. که میدونید برای سفارش هر کدوم از اینها بهترین کسی که براتون سفارش میگیره، همین آقا امیر هست

Last edited:

ali_barsa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اقا امیر چند روزی تا پایان تعطیلات مونده اگه لطف کنی و بگی چه گوشیهایی قراره بیاد توضیحاتی بدی تا تو این مدت روشون فکر کنیم بعدش نظرتون روی گوشی zopo 980 octa core چیه کیفیت صفحه نمایشش چطوره دوربینش چطوره جنس بدنش چیه ایا در این رنج قیمت گوشی بهتر از این که صفحه نمایش و دوربین و کیفیت بدنه ی بهتری باشه هست یا نه با تشکر

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
آقا امیر شما اطلاع دارید که گوشی های مبتنی بر چیپست MT6588 کی عرضه میشن؟ و اینکه کدوم شرکتها قراره با این چیپ گوشی بزنند؟

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12

اولین سوالی که توی ذهن خیلیامون بود، cpu هشت هسته ای فوق العاده سریعه ؟! خلاصه بگم نه!
در اصل خیلی تفاوت محسوسی از نظر سرعت بین mtk 6592 و mtk6589T که توی گوشی zopo zp980 هست، ندیدم. چون ساختار هر دو cpu یکی هست، از نظر سرعت پردازش هیچ آپدیت خاصی مدیاتک ایجاد نکرده. توی بازی های سنگین مثل آسفالت 8 که روی هردو گوشی اجرا کردم تفاوتی نبود، توی اجرای چندین برنامه همزمان (مالتی تسکینگ) تفاوت خاصی نبود. حتی برنامه cpu spy هم نصب کردم و طبق بررسی 3 روزه استفاده سنگین از گوشی، دیدم 90 درصد مواقع فقط 2 هسته اول گوشی فعال میشن، و خیلیی کم هسته 3 و خیلی کمتر هسته 4! یعنی علنا 4 هسته بلا استفاده داره!... حتی به نظرم اگر یه گوشی با cpu mtk6582 با رم 2 گیگ داشته باشید، بازم برای 70 درصد اپ ها خیلی تفاوتی وجود نداره.
مساله اصلی توی استفاده از هسته های cpu ، بیشتر مواقع خود برنامه ها هستند، که تعریف میکنند توی اجراشون از چند هسته cpu استفاده کنن، همونجوریم که میدونید، بیشتر برنامه های مورد استفاده روزانمون روی یه هسته cpu فعال میشن فقط!
کوالکام چند ماه پیش توی تبلیغش مدیاتک رو مسخره کرده بود و میگفت ما توی هر نسل جدید cpu های snapdragon ، سرعت پردازش اونارو 200% بیشتر کردیم، اما مدیاتک فقط میاد تعداد هسته های cpu قدیمیش رو زیاد میکنه.. الان که میبینم، واقعا راست گفته. مدیاتک باید یه تحول اساسی تو cpu هاش ایجاد کنه بعد از 2 3 سالی که گذشته. نه اینکه فقط هسته هاشو زیاد کنه.

خوب گوشی 8 هسته به چه دردی میخوره الان؟ گرفتن امتیاز بالا توی انتوتو بنچمارک :D البته اشتباه نکنید منظورم این نیست که گوشی zopo zp998 گوشی بدیه، کاملا برعکس. با اینکه 5.5 اینچه اما از گوشی های 5 اینچی مثل iNEW v3 یا galaxy s3 خوش دست تره و کار کردن باهاش راحت تره! دوربین خیلی خوبی داره، صفحه نمایشش هم که فوق العادس... جنس بدنش هم میتونم بگم از همه گوشی های چینی که تا به امروز دیدم خییییییییییلی بهتره، واقعا بدنه مستحکم و خوش جنسی داره.. مخصوصا بک کاورش رو وقتی در بیارید ، یاد ک کاور های با کیفیت نوکیا که قبلا روی گوشی هاش میذاشت و تا چند سال هیچ چیزش نمیشد میافتید.

به نظرم اگر کوشی mtk6589T با 2 گیگ رم دارید، خیلی تفاوتی توی عملکرد با گوشی های 8 هسته درش نخواهید دید. اما اگر بجز قدرت cpu فاکتور های دیگه هم از جمله صفحه نمایش ، دوربین، اسپیکر و... مد نظرتون هست و از اینها توی گوشی فعلیتون راضی نیستید، میتونید سمت گوشی های جدید بیاید.

ارزون ترین 8 هسته های موجود هم الان zopo zp980+، umi x3, newman k2s هستk. که حدود 250 یا 260 دلاره. ولی به نظرم خوش ساخت ترین 8 هسته ای که تا الان اومده همین zopo zp998 هست. که میدونید برای سفارش هر کدوم از اینها بهترین کسی که براتون سفارش میگیره، همین آقا امیر هست
عزیز تو اجرای بازی ها که هیچ گیرو ایرادی نداره؟ یعنی بازی هارو روون اجرا میکنه؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
عزیز تو اجرای بازی ها که هیچ گیرو ایرادی نداره؟ یعنی بازی هارو روون اجرا میکنه؟
دقیقا کدوم گوشی منظورتون هست الان؟ اگر zopo zp998 رو میگید، تو اجرای بازی ها هیچ مشکلی نداشته. asphalt 8 راحت روش اجرا شد

delima

Registered User
لایک‌ها
5
داداش گوشی vivo xplay 3s هنوز عرضه نشده خرید بزنیم؟
خیلی گوشیه شاخیه

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510

هی هر چی خواستم قبلا همین موضوع رو چندبار بگم گفتم ولش کن ولی چه خوب شد که شما گفتید. چون با این گوشی های دارای این سی پی یو کار کردید.
شرکت کوالکوم خیلی کارش درسته و حالا حالا ها مدیاتک به این غول دنیای سی پی یو نمیرسه.
به نظر من هم باید مدیاتک به جای هسته بیشتر رو کلاک فرکانس کاری بیشتر- معماری بهینه و... تمرکز کنه
آره... اتفاقا خود کوالکوم هم معتقد به قدرت زیاد با بهینه کردن سی پی یو هاشه نه زیاد کزدن تعداد هسته ها...مثل برند(س ا م ک پ ی :دی)

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
دقیقا کدوم گوشی منظورتون هست الان؟ اگر zopo zp998 رو میگید، تو اجرای بازی ها هیچ مشکلی نداشته. asphalt 8 راحت روش اجرا شد
من خودم c2 رو واسه یکی از دوستام گرفتم خیلی خوبه . ولی بالاخره باید یه فرقایی بین 4 تا 8 هسته ای باشه مثلا شاید تو بازی هایی که چند وقت دیگه میخواد بیاد رو این راهت تر اجرا کنه و افت فریمش تو بازیا کمتر باشه . مثل بازی modern combat5 که خودشون اعلام کردم سازگاریش خیلی با این نوع پردازنده خوبه

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
من خودم c2 رو واسه یکی از دوستام گرفتم خیلی خوبه . ولی بالاخره باید یه فرقایی بین 4 تا 8 هسته ای باشه مثلا شاید تو بازی هایی که چند وقت دیگه میخواد بیاد رو این راهت تر اجرا کنه و افت فریمش تو بازیا کمتر باشه . مثل بازی modern combat5 که خودشون اعلام کردم سازگاریش خیلی با این نوع پردازنده خوبه
نه دوست عزیز تنها فرقشون سرعت کلاک cpu هست، 8 هسته ای روی 1.7 گیگا هرتز کلاک شده و 4 هسته ای mtk 6589T روی 1.5 گیگاهرتز... به اون صورت که فکر بکنید تفاوت محسوسی ندارن. پردازنده گرافیکی هشت هسته ای mtk 6592 روی 700 کلاک شده ، پردازنده 4 هسته ای mtk 6589T روی 500 - 550 ، از نظر پردازنده گرافیکی هم باز خیلی تفاوت محسوسی وجود نداره.
هی هر چی خواستم قبلا همین موضوع رو چندبار بگم گفتم ولش کن ولی چه خوب شد که شما گفتید. چون با این گوشی های دارای این سی پی یو کار کردید.
شرکت کوالکوم خیلی کارش درسته و حالا حالا ها مدیاتک به این غول دنیای سی پی یو نمیرسه.
به نظر من هم باید مدیاتک به جای هسته بیشتر رو کلاک فرکانس کاری بیشتر- معماری بهینه و... تمرکز کنه
آره... اتفاقا خود کوالکوم هم معتقد به قدرت زیاد با بهینه کردن سی پی یو هاشه نه زیاد کزدن تعداد هسته ها...مثل برند(س ا م ک پ ی :دی)

بله دقیقا همینطوره. اگر مدیاتک بجای تکنولوجی منسوخ، سعی کنه معماری cpu هاش رو به روز کنه و باز هم قیمت رو پایین نگه داره مطمئنا میتونه رقیبی سر سختی برای کوالکام بشه، اما بعید میدونم به این زودیا دست به تغییر cpu هاش بزنه این شرکت تایوانی.... که دلیل اصلیش هم مسائل اقتصادی هست... یا باید پردازنده قوی به سبک انحصاری خودش تولید کنه، یا اینکه باید حق استفاده تکنولوژی های جدید رو به شرکت های کله گنده دیگه بپردازه، که از نظر اقتصادی براش به صرفه نیست..
مدیاتک مشتری های خاص خودش رو به اندازه کافی داره، تمام برند های چینی مشتری ثابتشن، فعلا بازار کارش خوبه و انگار راضی هست برای همین همچین تمایلی به رقابت با کوالکام که برند های مطرح کار میکنه رو نداره.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اقا امیر چند روزی تا پایان تعطیلات مونده اگه لطف کنی و بگی چه گوشیهایی قراره بیاد توضیحاتی بدی تا تو این مدت روشون فکر کنیم بعدش نظرتون روی گوشی zopo 980 octa core چیه کیفیت صفحه نمایشش چطوره دوربینش چطوره جنس بدنش چیه ایا در این رنج قیمت گوشی بهتر از این که صفحه نمایش و دوربین و کیفیت بدنه ی بهتری باشه هست یا نه با تشکر
گوشیها رو دوستم گفت بعلاوه گوشی dakele x3 و TCL idol x+ و ThL t200 و Iocean x7s و Huawei 3x و.....
توضیحات اون گوشی zp980 Octa عین همون zp998 بگیرید که دوستمون گفت....
درمورد قیمتها و... بزارید صد درصد مشخص بشه، بعد حتما میزارم توسایت واینجا هم متعاقبا اطلاع میکنم....
باتشکر
ممنون از راهماییتون
این قیمتش چقدره؟
هزینه سفارش ورژن NFC دارش، برابر 1.010.000 هست که با هزینه های گمرک زیر حدود 1.080.000 درمیاد..
امیرآقا شما خودتون تا 500 تومن ک مخصوصا باتریشم خوب باشه چی پیشنهاد میدید؟
اگه میخواید در کل 500 بشه، گوشیهای haier w910 و HTC Rezound هست...
اگه بیشترین باتری رو میخواید تو اون رنج قیمت، Lenovo a630 داره با باتری 2500 برای دوهسته ای..
هرسه رو در لینک زیر از دوستانم میتونید بگیرید:
forum.persiantools.com/threads/فروش-مدلهای-برتر-گوشی-تولید-شده-در-چین-lenovo-haier-thl-hdc-vsun.407615/
امیر جان سلام
اقا به نظرت ارزون ترین 8 هسته ای که میاد حدودا چه قیمته؟
میخوام ببینم میصرفه صبر کنم یا نه چون بیشتر از 650 نمیخوام هزینه کنم...!
تو این رنج inew بهتره یا cube5H یا؟؟؟کلا پیشنهاد شما چیه؟
ارزون ترین 8 هسته ای هم بگو تقریبا چقد تموم میشه برسه تهران...
ممنون
تو رنج قیمت 160 دلار یازیر600 تومان هزینه سفارش، باید هشت هسته ای بیاد...برخلاف چهار هسته ای ها که از رنج قیمت کم پیدا شد تو بازار و ورژنهای بعدی به کانفیگهای بالاتر رفتند، ایندفعه چینیها دارند برعکس عمل میکنند،اول از همه کانفیگ بالاها رو دارند میدن بیرون و بعد از اون میخوان تو رنج قیمت پایینها عمل کنن....
من گفتم، تا حداکثر دو اسفند صبر کنید و ببینید چیزی رو اضافه میکنم توسایت، بعداگه واقعا نیومد، همون چهارهسته ایها رو سفارش بدید...
Inew V3 هم گوشی خیلی خوبیه ولی بنظرم بابهونه همون کمبود باتری،خرید پاور بانک، رو حتما باهاش انجام بدید...
Cube 5H هم اگه سایز 5 کمه و وزن نرمال دوست دارید تا خیلی سبک و باتری مناسب.....ودرضمن رام MIUI پسند دارید که حتما روش باشه(از اونجاییکه فعلا برای V3 رامی داده نشده از اون شرکت)
البته اگه برام باتری ازهمه چیر مهمتره، گوشی : innos d9 باباتری 4100 مسلما نیازمو برطرف میکرد
http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=129&sort=p.price&order=ASC&limit=100

رو اینکه چی میاد و نمیاد فعلا حساب نکنید..همین inew v3 هم قرار بود هشت هسته ای باشه، ولی اینجوری بیرون داده شد...بزارید چینیها رو در اینده نزدیک(یک یا سه هفته دیگه) نگاه نکنیم، تو بلند مدت بهتر جواب میده پیش بینها..ولی درکل گوشیها عنوان شد توسط دوستان و دراول همین پست...البته lenovo هم خواهد داد..تا کمتر از سه چهارماه دیگه هم سری جدیدی از شرکت HTC با همین پردازشگر بیرون میاد..
آقا امیر شما اطلاع دارید که گوشی های مبتنی بر چیپست MT6588 کی عرضه میشن؟ و اینکه کدوم شرکتها قراره با این چیپ گوشی بزنند؟
دقیقا مشخص نیست ولی احتمالا تو همین امسال اواسطش، شاهدش باشیم...مسلما همه شرکتهای چینی میزنند با این چیپست دیگه دوباره...
داداش گوشی vivo xplay 3s هنوز عرضه نشده خرید بزنیم؟
خیلی گوشیه شاخیه
oppo find 7 هم خواهد بود...حالا انالله هرگوشی QHD بیاد، حتما تو سایت با قیمتش اضافه یکنم و اینجا اطلاع میدم

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بهترین گوشی تا 800 تومن( کل هزینه ها) چی پیشنهاد میدین؟
برای من اول باتری ، بعد رم گوشی مهمه ترجیحا هم 5 اینچ باشه
ممنون
Neo N003 Advanced خودم فکر کنم این مدل خوب باشه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بهترین گوشی تا 800 تومن( کل هزینه ها) چی پیشنهاد میدین؟
برای من اول باتری ، بعد رم گوشی مهمه ترجیحا هم 5 اینچ باشه
ممنون
Neo N003 Advanced خودم فکر کنم این مدل خوب باشه
بیشترین باتری همراه با سخت افزاری 4 هسته ای رو تا 800 گوشی lenovo p780 داره....بعدش neo n003 1GB/4GB هست.البته گوشی ZTE Geek V975 هم باتریش خیلی خوبه و حدود 5 تا 7 ساعت باهاش میشه فیلم رو در حالت full brightness دید...
به قیمتهای لینک زیر برای کالاهای گفته شده، 50 تومان هزینه پست رو اضافه کنید...
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/category&path=24&sort=p.price&order=ASC&limit=100
باتشکر

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
سلام آقا امیر این گوشی شیائومی hongmi بدجوری رو مخه ، تا حالا ازش نفروختین مشتری یه ریوویو بذاره
دوتا سوال ازش بپرسیم با رایتل سازگاره؟ باطریش چجوریاس؟
راستی تو سایت xiaomi نوشته نسخه فیکش توبازاره، شما اصلشو میتونین بیارین؟

http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=131&sort=p.price&order=ASC&limit=100

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام آقا امیر این گوشی شیائومی hongmi بدجوری رو مخه ، تا حالا ازش نفروختین مشتری یه ریوویو بذاره

http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=131&sort=p.price&order=ASC&limit=100
در دو مدل عرضه شده، یکی مخصوص چین یکی هم مخصوص بازار جهانی که با 3g های مختلف از جمله رایتل سازگاره،این مدل که تو فروشگاه امیراکسپرس میبینید با رایتل سازگاره
با توجه به قطعاتش، باتری در حد معمولیه.
xiaomi چیزای فیکش تو سایت aliexpress زیاده، اما کسی که برای امیر آقا تو چین گوشی ها رو تهیه میکنه، مستقیم از کارخونه جنس تحویل میگیره. نگران نباشید.

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام عزیز سی پی یو استفاده شده در تبلتonda v795m بهتره یا تبلت های pipo میخوام بدونم که سی پی یو onda فقط امتیاز بنچ مارک خوبی داره یا قدرت هم داره.؟
یه توضیح کامل بدی ممنون میشم

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
چندین صفحه قبل یه ریوو ساده ازش نوشته بودم
گوشی خوبه ژائومی به کلاس کاری توجه خاصی داره فرت فرت با سره هم کردن قطعات مختلف گوشی درست نمیکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا