• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفارش کالا از فروشگاه های آنلاین آمریکا ، EBAY ، AMAZON + نماد اعتماد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza525

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام... ردایی هستم.اس ام اس و تماس هم گرفتم
میخواستم سفارش بدم شما کدوم لینک رو تایید میکنید؟ جفتشون 64gb-Quad-coreداخلی
http://www.aliexpress.com/item/Meta...-Mobile-phone-4-7-1GB-RAM-8GB/2039953194.html
http://www.aliexpress.com/item/fing...oid-4-4-1GB-RAM-4GB-ROM-I9600/2033051627.html
سلام رفیق.. این 2 تا لینکای شما پست به ایران نداره..از فروشنده های دیگه کالاتونو انتخاب کنید

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
به نقل از emer62304 :
لطفا این لینکو قیمت بده

http://www.aliexpress.com/item/hot-...-network-150Mbps-wireless-usb/1743424138.html
80500 تومان
واریز شد ، اطلاعات در گفتگو درج شد .
انجام شد.
امکانش هست اطلاعات واریز رو پ.خ بفرمایید تا پرداخت کنم.
با تشکر.
پ.خ شد.
سلام
پخ زدم
منتظرم
ممنون
سلام
پاسخ داده شد.
سلام
واقعآازپاسخگوي ولطف شماممنون هستم قصدخريد٣گوشي دارم وقتي شما جواب دوموردراداديدمتوجه اشتباه خودم درانتخاب شدم كه جاي تقديرازشماداردحالا دوباردارم مي گردم
تاسه موردانتخاب كنم دوست عزيزاين دوموردساعت وهدفون راهم ممنون مي شوم بررسي كنيداگرمناسب باشدزحمت سفارش رابكشيد
www.aliexpress.com/store/product/Bluedio-H-Bluetooth-Headphones-wireless-stereo-Headset-Handsfree-Headband-Earphone-support-FM-Radio-TF-card-8GB/32144132285139390.html
www.aliexpress.com/item/uterra-IP68-waterproof-smart-watch-u-smartwatch-passometer-compass-call-sync-for-samsung-Huawei-xiaomi-call/32302451319.html
سلام
لینک اول: لینک را چک کنید
دوم:328500 تومان
سلام... ردایی هستم.اس ام اس و تماس هم گرفتم
میخواستم سفارش بدم شما کدوم لینک رو تایید میکنید؟ جفتشون 64gb-Quad-coreداخلی
http://www.aliexpress.com/item/Meta...-Mobile-phone-4-7-1GB-RAM-8GB/2039953194.html
http://www.aliexpress.com/item/fing...oid-4-4-1GB-RAM-4GB-ROM-I9600/2033051627.html
سلام
این دو لینک ارسال به ایران ندارند
سلام رفیق ممنون میشم این لینک رو حساب کنید ..
http://www.aliexpress.com/item/new-...beckham-two-color-pants-jeans/1958879276.html
سلام
رنگ و سایز؟

omid15

Registered User
لایک‌ها
12
خیلی ممنون از داداش احسان گل من ست کفش مردونه و زنونه به دستم رسید عالی بود د د د د

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
دوست عزیز جواب نداد؟؟؟
تا کی باید صبر کنیم؟چرا یهو اینجوری شد؟
همین الان چک کردم هنوز جواب نداده نیاز به پیام مجدد نیست به محض اینکه جواب داد بهتون اطلاع میدم

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

ghasem.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اقا احسان خسته نباشید .سه روز پیش از پست تماس گرفتن که برم پست مرکزی مشهد بستمو تحویل بگیرم که پریرزو رفتم گرفتم .گوشی سالمه تاالان هم به مشکلی برنخورده وکلی نرم افزار نصب کردم

فقط بد شانسی من بعد سفارش دادن خورد به تعطیلات سال نو چینی و تو عید خودمونم رسید پست ایران که با عث شد سفارشم خیلی دیر دستم برسه تقریبا از زمان ثبت سفارش تا اینکه بسته دست پست سنگا پور برسه 18 روز شد و 13 روز طول کشید تا ارسال کنن ایران و 8 روز طول کشید تا تحویل پست ایران بشه یعنی 26 مارس ودقیقا وسط عید وتا سه روز پیش یعنی 5 مارس که از پست تماس گرفتن که جمعا 47 روز از زمان ثبت سفارش کلا طول کشید اگه بخوایم فقط عملکرد پست سنگاپور رو در نظر بگیرم کلا 31 روزه بسته رو تحول داده امروزم هم که سه روزه دستمه در کل راضیم ارزش صبر کردنو داشت . وقتی پست رفتم طرف بسته رو باز کرد حتی کارتن گوشی و سریال گوشی رو تو یه دفتری نوشت نمیدونم کارشون درسته به نظرم نباید این کارو بکنن

کسایی هم که میخوان چیزی سفارش بدن توصیه میکنم از همینجا بخوان اقا احسانم که هم پیگیره هم پاسخ گو اونم در اولین فرصت .

اگه زحمتی نیست و اشکالی نداره یه 5 ستاره بزن ومتن پایینو بزار .ممنون

گوشی بسیار عالی است . مشخصات گوشی مطابق با مشخصات داده شده توسط فروشنده . هدیه هم وجود داشت. بسته بندی خوب بود . قیمت خوب . فقط تعطلات سال نو چین وبعد ازان تعطیلات عید ایران باعث شد گوشی دیر به دستم برسه . راضی هستم . با تشکر از فروشنده .

The phone is excellent. View phone accordance with the specifications given by the seller. There gifts. Packaging was good. Good price. Only then shalt Ttlat Chinese New Year's holiday will be late to my phone again. I'm satisfied. Thank seller.

Last edited:

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953
سلام اقا احسان خسته نباشید .سه روز پیش از پست تماس گرفتن که برم پست مرکزی مشهد بستمو تحویل بگیرم که پریرزو رفتم گرفتم .گوشی سالمه تاالان هم به مشکلی برنخورده وکلی نرم افزار نصب کردم

فقط بد شانسی من بعد سفارش دادن خورد به تعطیلات سال نو چینی و تو عید خودمونم رسید پست ایران که با عث شد سفارشم خیلی دیر دستم برسه تقریبا از زمان ثبت سفارش تا اینکه بسته دست پست سنگا پور برسه 18 روز شد و 13 روز طول کشید تا ارسال کنن ایران و 8 روز طول کشید تا تحویل پست ایران بشه یعنی 26 مارس ودقیقا وسط عید وتا سه روز پیش یعنی 5 مارس که از پست تماس گرفتن که جمعا 47 روز از زمان ثبت سفارش کلا طول کشید اگه بخوایم فقط عملکرد پست سنگاپور رو در نظر بگیرم کلا 31 روزه بسته رو تحول داده امروزم هم که سه روزه دستمه در کل راضیم ارزش صبر کردنو داشت . وقتی پست رفتم طرف بسته رو باز کرد حتی کارتن گوشی و سریال گوشی رو تو یه دفتری نوشت نمیدونم کارشون درسته به نظرم نباید این کارو بکنن

کسایی هم که میخوان چیزی سفارش بدن توصیه میکنم از همینجا بخوان اقا احسانم که هم پیگیره هم پاسخ گو اونم در اولین فرصت .

گوشی بسیار عالی است . مشخصات گوشی مطابق با مشخصات داده شده توسط فروشنده . هدیه هم وجود داشت. بسته بندی خوب بود . قیمت خوب . فقط تعطلات سال نو چین وبعد ازان تعطیلات عید ایران باعث شد گوشی دیر به دستم برسه . راضی هستم . با تشکر از فروشنده .

The phone is excellent. View phone accordance with the specifications given by the seller. There gifts. Packaging was good. Good price. Only then shalt Ttlat Chinese New Year's holiday will be late to my phone again. I'm satisfied. Thank seller.
مبارکتون باشه فیدبک هم انجام شد.

malavan.ehsan

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
953

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
اقا این تخفیف ده درصدی رو توضیح میدی ظاهرا تو پست اول نبود
اگه یه جنس صد دلاری بخریم نود دلار حساب میکنین؟!!!:general707: یا از کارمزدی که بر میدارین ده درصد کم میکنین؟

radaei

Registered User
لایک‌ها
3

شما چه مدلی خرید کردید؟ لینک لطفا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا