سلام اقا احسان خسته نباشید .سه روز پیش از پست تماس گرفتن که برم پست مرکزی مشهد بستمو تحویل بگیرم که پریرزو رفتم گرفتم .گوشی سالمه تاالان هم به مشکلی برنخورده وکلی نرم افزار نصب کردم
فقط بد شانسی من بعد سفارش دادن خورد به تعطیلات سال نو چینی و تو عید خودمونم رسید پست ایران که با عث شد سفارشم خیلی دیر دستم برسه تقریبا از زمان ثبت سفارش تا اینکه بسته دست پست سنگا پور برسه 18 روز شد و 13 روز طول کشید تا ارسال کنن ایران و 8 روز طول کشید تا تحویل پست ایران بشه یعنی 26 مارس ودقیقا وسط عید وتا سه روز پیش یعنی 5 مارس که از پست تماس گرفتن که جمعا 47 روز از زمان ثبت سفارش کلا طول کشید اگه بخوایم فقط عملکرد پست سنگاپور رو در نظر بگیرم کلا 31 روزه بسته رو تحول داده امروزم هم که سه روزه دستمه در کل راضیم ارزش صبر کردنو داشت . وقتی پست رفتم طرف بسته رو باز کرد حتی کارتن گوشی و سریال گوشی رو تو یه دفتری نوشت نمیدونم کارشون درسته به نظرم نباید این کارو بکنن
کسایی هم که میخوان چیزی سفارش بدن توصیه میکنم از همینجا بخوان اقا احسانم که هم پیگیره هم پاسخ گو اونم در اولین فرصت .
اگه زحمتی نیست و اشکالی نداره یه 5 ستاره بزن ومتن پایینو بزار .ممنون
گوشی بسیار عالی است . مشخصات گوشی مطابق با مشخصات داده شده توسط فروشنده . هدیه هم وجود داشت. بسته بندی خوب بود . قیمت خوب . فقط تعطلات سال نو چین وبعد ازان تعطیلات عید ایران باعث شد گوشی دیر به دستم برسه . راضی هستم . با تشکر از فروشنده .
The phone is excellent. View phone accordance with the specifications given by the seller. There gifts. Packaging was good. Good price. Only then shalt Ttlat Chinese New Year's holiday will be late to my phone again. I'm satisfied. Thank seller.