• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سفر به قم یا کرج با دوچرخه برای استعداد یابی (به دنبال یک دوچرخه)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام

من علاقه شدیدی به مسافرت و سایکلوریسم (سایکل توریسم یا مسافرت با دوچرخه) دارم

و بعد از دیدن این همه آدم که این کاروکردند به خودم شجاعت دادم که حداقل یک بار امتحانش کنم... (خصوصا حرکت Gnome عزیز خیلی به من روحیه داد)

فقط مشکل اینجاست که دوچرخه ندارم ! (که البته با کمک دوستان مشکل حل شد و دوچرخه تهیه شد.)

البته تو خونه دوچرخه ثابت دارم و زیاد هم ازش استفاده میکنم ولی برام نمیصرفه که برای یک سفر یک دوچرخه بخرم !

آخه دو سال پیش یک دوچرخه خریدم که باهاش برم سر کار و برگردم ولی بعد از یک بار امتحان و شکست نظریه ام (بخاطر مسیر ناهموار و سربالایی و خستگی شدید) دوچرخه رو با 200 تومن ضرر فروختم و الان دیگه اون کارو تکرار نمیکنم.

حالا میخوام ببینم تو تهران دوستی پیدا میشه که بتونه یکی دو روز دوچرخش رو کرایه یا قرض بده که بتونم شانسم رو امتحان کنم؟ (هرچند میدونم به این سادگی نیست و تصمیمش برای دوستان سخته)

اگر کسی پیدا شد، من سعی میکنم یک فتواستوری جالب هم در سفر تهیه کنم و کلا از همه لحظات عکس و فیلم بزارم تا همه لذت ببرند...

اگر کسی شرایط قرض دادن دوچرخه رو داره، لطف کنه اعلام کنه تا باهم صحبت کنیم و به نتیجه برسیم. (واقعا متشکرم از اینکه چند نفر از بچه های گل، اعلام آمادگی کردند.)

حالا دوستان اگر سوالی داشتند بپرسند تا بنده جواب بدم.

مسیر هم قم یا کرج خواهد بود که خودم ترجیح میدم قم باشه چون کرج زیادی نزدیکه...

با تشکر.

نوشته های سبز رنگ، تغییرات و نکاتی هست که بعدا خودم اظافه میکنم (رنگ دیفالت نوشته ها وقایع تاپیک هست که دست بهشون نمیزنم.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم مسیر انتخابی: همونطور که میبینید 156 کیلومتره !

a725948eb0c7.jpg

این هم نمودار شیب مسیر، که اون خط قرمزی که کشیدم و روی نقشه هم فلش گذاشتم، بیشترین شیب رو داره که فکر کنم بیچاره میشم اونجا ! البته میانگین مسیر سرپایینیه ولی برای برگشت کارم حسابی سخت تر میشه ! (با تشکر از آقا فریدون گل که اون لینک های بسیار مفید و ارزشمند رو قرار دادند)

ca9764c98c20.jpg

خوب دوستان، سفر به پايان رسيد، براي مشاهده جزئيات سفر ميتونيد بقيه صفحات رو مطالعه بفرماييد.(جزئیات سفر تا صفحه 6 نوشته شده)

در طول سفر عكس ها و فيلمهاي زيادي گرفتم كه سعي ميكنم يك مستند كوچيك باهاشون بسازم و در همين پست قرار بدم...

نتيجه اخلاقي از اين سفر اينه كه وقتي آدم به يك همچين سفري فكر ميكنه، خيلي از مشكلات و پيشامد هارو نميتونه پيشبيني كنه، در نتيجه سفر ممكنه خيلي سخت تر از اوني باشه كه انتظارش رو داره...

يك سري مسائل بود كه براي من زياد اهميت نداشت و اون هارو رعايت نكردم، ولي باعث شد مشكلات جدي براي من پيش بياد...

مثلا من يك شلوار جين تنگ فاق كوتاه پوشيده بودم كه سوار شدن و پياده شدن رو خيلي برام دشوار ميكرد، همين طور موقع ركاب زدن انرژي بيشتري از من ميگرفت و يكمي ها به دستگاه تناسليم هم فشار آورد...

يا همين باد مخالفي كه در كل سفر تو صورتم بود... باعث شد مريض بشم ...

ديگه اينكه من پنچرگيري بلد نبودم و حتي سعي نكردم ياد بگيرم، همين باعث شد توي آفتاب وحشتناك بيابان بيست كيلومتر برم تا برسم به پنچرگيري و همون مسير رو باز برگردم و ساعتها از وقت و انرژيم رو هدر بدم...

و نكته آخر اينكه اگه خواستيد براي اولين بار به همچين سفري بريد و شرايط جسمانيتون مثل من خوب بود، سعي كنيد مسيري بيش از ٧٠ كيلومتر رو انتخاب نكنيد، و دقت كنيد كه مسيرتون حداقل هشتاد درصدش سرپاييني باشه...

چون حتي يك درجه شيب سربالايي مسيرتون چنان انرژيي ازتون ميگيره كه باورتون نميشه !!!

سفر تمام شد ولي مطالب هنوز تمام نشده !

ليست هزينه هاي سفر (اونهايي كه يادمه)
٤٠ تومن هزينه تعميرات دوچرخه (اگه دوچرخه سالم ميگرفتم لازم نبود خرجش كنم)
كلا ١٠ تومن براي آب و نوشابه و نوشيدني ها
٤٠ تومن هزينه هتل
٨ تومن كافي شاپ
٧ تومن اتوبوس برگشت
اينها فعلا يادم مونده...

این هم اسکرین شات هایی از نقشه که وسط راه گرفتم: (میتونید ببینید کجای جاده اینترنت نداشتم و کجا آنتن هم نداشتم...)

2207308.gif

با ما باشيد ! باز هم آپديت خواهم كرد...

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
راستی اگر کسی مایل بود میتونیم دو نفره هم بریم....

دوستانی که وارد هستند: مسیر سربالایی هست یا سرپایینی ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
شما تا محل کارت که حالا فرض کنیم 5 کیلومتر نهایتا بوده نه حالا 10 کیلومتر خسته شدی نرفتی حالا می خوای تهران تا قم رو که 132 کیلومتر اتوبانه + چندین کیلومتر داخل تهران تا رسیدن به اول اتوبان رو با دوچرخه بری ؟

بنظرم که فقط یک هوس هست ، شما همین الان که تهران هستی برو نزدیکترین ایستگاه کرایه دوچرخه شهرداری و یه دوچرخه کرایه کن و تا هرجایی که پاهات توان داره داخل تهران رکاب بزن سریع جوابت رو میگیری :دی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
عرض کنم خدمتتون که مسافت محل کارم 7 کیلومتر بود ولی چون تماما سربالایی بود موقع رفتن به دلیل اینکه عجله داشتم و تند پا میزدم حسابی عرق کردم و خسته شدم و کارکردن در ادامه روز با اون شرایط اصلا مناسب نبود.

وگرنه موقع برگشتن خیلی راحت بودم و اصلا اذیت نمیشدم.

و اینکه اون موقع قبلش اصلا تجربه دوچرخه سواری و تمرین نداشتم، درصورتی که بعدش دوچرخه ثابت گرفتم و هرروز تمیرین میکنم و الان روی دوچرخه ثابت با درجه سفتی تا آخر زیاد ! (چیزی حدود سربالایی شدید !) تا یک ساعت بدون استراحت با سرعت 20 کیلومتر در ساعت رکاب میزنم.

فکر میکنم در جاده کفی به راحتی و بدون خستگی میتونم ساعتها رکاب بزنم.

درضمن فوقش بعد از هر یک ساعت رکاب زدن، نیم ساعت هم استراحت میکنم... یا اینکه کلا خیلی آرام رکاب میزنم که خسته نشم و فوقش دیرتر میرسم !

از بابت کم آوردن در رکاب زدن خیالم راحت هست...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مسیر قم که سخت نیست
سربالایی دارهٰ سرپایینی داره ولی جوری نیست که خسته ات کنه
در کل اگه بتونی این کار رو بکنی به نظرم تجربه خوبی در زندگیت کسب کردی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خیلی ممنون از اینکه روحیه میدید

راستش اگه دیدم برام راحته، یه دوچرخه خوب میخرم و دونه دونه شهر های اطراف تهران رو اینطوری سفر میکنم، بعدش هم ایشالا به سفرهای بزرگتر میرم.

فعلا فقط لنگ دوچرخه هستم. البته به چندتا از رفقا سپردم برام پیدا کنند، جالبه که بین دوست و آشناهای خودم هیچکس دوچرخه نداره !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خیلی ممنون از اینکه روحیه میدید

راستش اگه دیدم برام راحته، یه دوچرخه خوب میخرم و دونه دونه شهر های اطراف تهران رو اینطوری سفر میکنم، بعدش هم ایشالا به سفرهای بزرگتر میرم.

فعلا فقط لنگ دوچرخه هستم. البته به چندتا از رفقا سپردم برام پیدا کنند، جالبه که بین دوست و آشناهای خودم هیچکس دوچرخه نداره !
همسفر پیدا کنی عالی میشهٰ
عکاسی یادت نره
میتونی با خبرگزاری ها هماهنگ کنی که مثلا الکی بگی برای آرمان های ..... این سفر رو میرم و.... که میتونی رسانه ای بشی :دی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خدارو شكر ظاهرا دوچرخه هم داره جور ميشه !!!

يكي از دوستان قبول كردند دوچرخشون رو قرض بدند! فردا قراره برم تحويل بگيرم...

راستي اگر كسي پايه بود ميتونه باهام بياد !!!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به کجا رسیده سفرتون؟
کی حر کت می کنید؟
برنامتون چیه؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
فردا دوچرخه رو ميگيرم، شنبه ميدم سرويسش كنند اگه شنبه سرويسش تموم بشه، يكشنبه يا دوشنبه صبح راه ميوفتم ايشالا...

از الان از یک چیز خیلی میترسم ! اون هم از ماشین هاییه که میخوان از کنارم رد بشن !!!! خصوصا کنار اتوبان ! (یه بار با ماشین رفته بودم قم ! دور میدون بودم که یک کامیون بهم نزدک شد ! من چون میخواستم از خروجی سمت راستم برم مجبور شدم وسط میدون ایست کنم تا راهم باز بشه ! بعد این کامیونه همینطوری میومید جلو انگار اصلا منو نمیدید ! آخر سرهم که دیدم انگار جدی جدی میخواد از روم رد بشه، گاز دادم رفتم رو جدول کنار خیابون ! با یه وضعیت فجیعیییی در دفتم !!!)

راستی یک سوال !!!! مگه تو جاده های خارج از شهر جلوی عبور موتورسیکلت هارو نمیگیرن ؟ نکنه جلوی منم بگیرند !؟ (اگه شانس ماست که میگیرن میندازنمون زندان !)

در مورد ماشین هایی که عبور میکردن اصلا مشکلی پیش نیومد چون شانه کناری جاده بزرگ بود و به راحتی از همونجا عبور میکردم ! البته در تمام مسیر پر از شیشه خورده بود !!!

حرکت موتور و دوچرخه هم ممنوع بود ولی پلیس به دوچرخه ها کاری نداشت ! البته چند تا موتور هم تو راه دیدم !

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
با تشکر از شما دوست خوبم، به وبلاگ واقعا آموزنده و کاملتون سر زدم ! واقعا مفید بود و کلی چیز یاد گرفتم !

خوب دوستان من رفتم دوچرخه رو تحویل گرفتم !

این هم مراحل جا دادنش تو ماشین !

5936504a37d5.jpg

f0b9a69f90b1.jpg

b160de1de89d.jpg
5f2b84de5660.jpg

70c425fd005e.jpg

چرخ عقب هم که پنچره !

0cccc24dd23d.jpg

ترمزها هم که لقمه ای هستند...

e87337f366f7.jpg

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
این دوچرخه برای سایکل توریستی خوب نیست .
اون وبلاگ بالا هم برای من نبود
برای کاربرbiker در bike20.ir هست

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
همین که زحمت معرفی رو کشیدید، کلی ارزش داشت.

راستش میدونم دوچرخش برای این کار مناسب نیست ! ولی فعلا همین حق انتخاب رو دارم !

وزن این دوچرخه حدود 20 کیلوهه !!!!! و لاستیکهاش آج داره که باعث میشه حرکت سخت تر بشه....

ولی حداقل اندازش کاملا مناسبه و برام بزرگ یا کوچیک نیست...

طرف میگفت 4 یا 5 ساله که خوابیده و استفاده نشده و وقتی هم الان حرکتش میشدم صداهای عجیب غریب از چرخاش میاد، دی

عصری میخوام برم بیرون هم پنچریش رو بگیرم هم اگه بشه یک ترک براش بخرم ! اون قالپاق هاش رو هم باید در بیارم...

(اگر کسی ترک بند داره و میتونه قرض بده، لطفا اعلام کنه که دیگه نخرم !) البته میتونم بجاش از کوله پشتی استفاده کنم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب برای اینکه بتونم تو راه بدون استفاده از استام فیلمبرداری کنم، این وسیله رو اختراع کردم !

این یک جلد گوشی مربوط به زمان دایناسورهاست که توی خرت و پرتا پیداش کردم !

8548d450d3c2.jpg

این یک کلاه معمولی و قدیمیه... که یک کش پهن بهش دوختم که بتونه گوشی موبایل رو محکم روی خودش نگه داره...

50473494b245.jpg

این هم نتیجه ترکیب این دوتا

e0223a876101.jpg

این هم یک نمونه عکس ! البته فیلم هم گرفتم خیلی خوب بود.

7a3d70c6d17a.jpg

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خوب امروز صبح حدود 4 ساعت تو خیابان با این دوچرخه پنچر به امید پیدا کردن یک دوچرخه سازی راه میرفتم ! هر چند متر یک بار هم لاستیک از جاش خارج می شد و باید جاش مینداختم !!!

هر از چند گاهی از مردم جویای آدرس دوچرخه سازی میشدم که بعد از کلی چرخیدن به دره بسته میخوردم و دوچرخه سازی(ها) تعطیل بود(ند) !!!

واقا نا امید کننده بود، تا اینکه چهارمین دوچرخه سازی که رفتم باز بود !

بعد از بررسی دوچرخه معلوم شد که تویپ و خود لاستیک خراب شده اند و بلبرینگ هم خراب بود و 7 یا 8 تا از پره ها هم شکسته بود !!!

بعد از یک ساعت دوچرخه درست شد و هزینه تعمیرش هم 40 تومان شد !!!!!!

در مسیر برگشت بالاخره موفق شدم سوار این دوچرخه بشم و تا منزل رکاب بزنم !

چون مسیر سرپایینی بود راحت رسیدم ولی درکل دوچرخه بدی نیست... خداروشکر که چرخاش میچرخه !

اوه نه !!!!!!!!

یادم رفت لوازم برای پنچری احتمالی بخرم !!!!!!!!!!!!! وای خدای من !!!!!!!!!!!

عصری باز باید یه سر برم اونجا احتمالا...

الان باید بشینم این شاخک های فرمون رو کمی بیارم بالاتر.... لا فرمونش خوب نیست، خیلی تیزه... موقع برگشتن بارها نزدیک بود برم تو باقالیا !!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب ! شاخک ها درست شدند ، ترمز عقب هم ضعیف بود که تنظیمش کردم، فقط دوست داشتم که روغنکاریش هم بکنم ولی روغنش رو ندارم،

وسایل لازم برای فردا هم آماده کردم (ایشالا صبح زود راه می افتم):

952351097998.jpg

لیست وسایل:

1- آب (یک بطری 1.5 لیتری و یک نیم لیتری که اون نیم لیتری رو روی خود دوچرخه وصل می کنم.) = تا آخر سفر حدود پنج ليتر آب خوردم ! البته با كلي صرفه جويي !!
2- اسپری رکسونا
3- یک تی شرت سفید برای قدم زدن در شبهای قم !
4- چراغ قوه = واقعا حياتي بود...
5- گاز اشک آور برای مواقع ضروری... = استفاده نشد ولي يكي دو بار نزديك بود بشه !
6- هدفون = اصلا استفاده نكردم ازش !
7- طناب ! = اصلا استفاده نشد !
8- انبردست = استفاده نشد !
9- چسب برای پنچرگیری (چسب مخصوصش گیرم نیومد بخاطر بسته بودن این دوچرخه سازی ها ! بخاطر همین چسب قطره ای میبرم) = استفاده نشد !
10- تلمبه = چندين بار استفاده شد و مفيد بود !
11- آدامس ! = استفاده نشد !
12- یک کیف که همشون رو بزارم داخلش ! = كاش بجاي كيف يك خورجين و ترك بند داشتم... كمرم و شانه هام حسابي درد گرفتن...
13- شارژر موبایل رو یادم رفت !!!!! (اون هم بعدا اظافه میکنم)

این وسیله ها بغیر از لباسهایی هست که تنم میکنم و...

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام
الان ساعت نه صبحه
من ساعت شش راه افتادم
حدود ٥٠ كيلومتر تا الان اومدم
الان دوچرخم پنچر شد
بس كه خورده شيشه ريخته رو زمين
باسنم درد گرفته ! دي
بشينم پنچري بگيرم...
فهلا

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خبر بد اينه كه نتونستم پنچري بگيرم
معلوم نيست از كجاست...
خبر خوب اينه كه هربار بادش ميزنم ٥٠٠ متر ميتونم باهاش برم
الان يك سوم راه رو اومدم
arutuha3.jpg

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
ایول داداش خسته نباشی خیلی باحاله:دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
الان ساعت نه صبحه
من ساعت شش راه افتادم
حدود ٥٠ كيلومتر تا الان اومدم
الان دوچرخم پنچر شد
بس كه خورده شيشه ريخته رو زمين
باسنم درد گرفته ! دي
بشينم پنچري بگيرم...
فهلا
خوب رفتی
آفرین به همتت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ممنون که کمک های اولیه رو فراموش کردی ! :)

در ضمن بابت غذا هم ، می تونی پک های غذای آماده رو بخری که از صبحانه تا شام رو دارن ، حدود 20 تومان قیمت دارن

بالا