• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام دوستان می خواستم ببینم که این 8800 نوکیا چی داره که اینقدر گرونه؟ لطفا پاسخ بدین

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
این گوشی فقت واسه اون ثروتمندانی ساخته شده که نمیخان موبایلشونو دست همه بینن. هم تیراژ کمه هم گرونه. وهم استفادش سادست. میگن خیلی هم خوشدسته. :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
نوكيا 8800 برنده بهترين طرح گوشی از سوی انجمن GSM شد
در مراسم اعطای جوایز انجمن جی.اس.ام، نوكیا 8800 توانست جایزه بهترین گوشی رابه خاطر تركیب بی نظیر طرح، مواد و خلاقیت به دست آورد.

نوكیا 8800 در خرداد ماه 1384( ژوئن 2005) وارد بازار شد. از آن زمان تا كنون بیش از یك میلیون مشتری آن را به عنوان گوشی ایده آل خود بر گزیده اند.زیرا این گوشی از تكنیك های نوین ساعت سازی، جواهر سازی بهره برده و دارای بدنه ظریف استیل ضد زنگ و مشخصه های بارز دیگر می باشد كه در واقع مكمل كیفیت این دستگاه بی نظیر است.

الستیر كرتیس (Alastair Curtis)، مدیر گروه طراحان تلفن همراه نوكیا می گوید: "نوكیا 8800 در عین حال كه یك كار هنری و دلخواه است، یك اثر برتر تكنولوژیك نیز محسوب می شود. این اولین گوشی تلفن همراه است كه با استفاده از موادی چون استیل ضد زنگ و شیشه معدنی توانسته است ظرافت و زیبایی خاصی به ارتباطات شخصی ببخشد."

نوكیا 8800 برای اولین بار تركیب كاملی از آهنگ، صدای زنگ تلفن و زنگ خطر، ساخته "رویچی ساكاموتو" موسیقی دان و آهنگ ساز شهیر را ارائه كرده است. آهنگ های ساخته "ساكاموتو" مورد استقبال زیاد مصرف كنندگان واقع شده است.

تومی پاتسیلا (Tomi Paatsila) معاون شركت نوكیا در امور تلفن همراه – عملیات فروش و بازار یابی در خاورمیانه و افریقا – معتقد است كه نوكیا سابقه طولانی در ساخت دستگاههای با كیفیت بالا و مناسب زمان دارد.

وی همچنین می گوید: "تاكنون بیش از یك میلیون گوشی مدل نوكیا 8800 در سراسر جهان به فروش رفته و تقاضا برای آن در خاورمیانه بسیار بالا است كه این بیانگر ارزش این تلفن است."

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
نوكيا 8800 برنده بهترين طرح گوشی از سوی انجمن GSM شد
در مراسم اعطای جوایز انجمن جی.اس.ام، نوكیا 8800 توانست جایزه بهترین گوشی رابه خاطر تركیب بی نظیر طرح، مواد و خلاقیت به دست آورد.

نوكیا 8800 در خرداد ماه 1384( ژوئن 2005) وارد بازار شد. از آن زمان تا كنون بیش از یك میلیون مشتری آن را به عنوان گوشی ایده آل خود بر گزیده اند.زیرا این گوشی از تكنیك های نوین ساعت سازی، جواهر سازی بهره برده و دارای بدنه ظریف استیل ضد زنگ و مشخصه های بارز دیگر می باشد كه در واقع مكمل كیفیت این دستگاه بی نظیر است.

الستیر كرتیس (Alastair Curtis)، مدیر گروه طراحان تلفن همراه نوكیا می گوید: "نوكیا 8800 در عین حال كه یك كار هنری و دلخواه است، یك اثر برتر تكنولوژیك نیز محسوب می شود. این اولین گوشی تلفن همراه است كه با استفاده از موادی چون استیل ضد زنگ و شیشه معدنی توانسته است ظرافت و زیبایی خاصی به ارتباطات شخصی ببخشد."

نوكیا 8800 برای اولین بار تركیب كاملی از آهنگ، صدای زنگ تلفن و زنگ خطر، ساخته "رویچی ساكاموتو" موسیقی دان و آهنگ ساز شهیر را ارائه كرده است. آهنگ های ساخته "ساكاموتو" مورد استقبال زیاد مصرف كنندگان واقع شده است.

تومی پاتسیلا (Tomi Paatsila) معاون شركت نوكیا در امور تلفن همراه – عملیات فروش و بازار یابی در خاورمیانه و افریقا – معتقد است كه نوكیا سابقه طولانی در ساخت دستگاههای با كیفیت بالا و مناسب زمان دارد.

وی همچنین می گوید: "تاكنون بیش از یك میلیون گوشی مدل نوكیا 8800 در سراسر جهان به فروش رفته و تقاضا برای آن در خاورمیانه بسیار بالا است كه این بیانگر ارزش این تلفن است."

یک میلیون تا 1000 دلاری میشه 1 میلیارد دلار!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
چرا بابا باهاش کلاس میشه گذاشت البته از نوع *وس کلاس!!:p

منظورتون همون کلاسه که ملت با پی 910 میذارن دیگه؟!;)

پی نوشت کاملا بی ربط: استادیوم چه حالی داد .. قهرمانی 100 هزار نفره و همه عناوین ممکن .. واقعا حال داد .. تبریک به همه استقلالیای عزیز این فروم :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :

:D

شما فکر کن از اون نوع هست ولی حقیقت چیز دیگه است:p :p

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

پی نوشت کاملا بی ربط: استادیوم چه حالی داد .. قهرمانی 100 هزار نفره و همه عناوین ممکن .. واقعا حال داد .. تبریک به همه استقلالیای عزیز این فروم :D

ببین آخه این دو گوشی توی یه کلاس نیستن و مقایسشون غلطه ... سونی اریکسون فعلا گوشی High class نداره ... اون که اومد ... بعد مقایسه کن ...;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
ببین آخه این دو گوشی توی یه کلاس نیستن و مقایسشون غلطه ... سونی اریکسون فعلا گوشی High class نداره ... اون که اومد ... بعد مقایسه کن ...;)
بله قبول دارم و مقایسه هم نکردم این رو در جواب سونی اریکسون عزیز که همواره در برخورد با نوکیا سیاست خصمانه پیش میگیرند عرض کردم;) .. و اما بله سونی اریکسون گوشی های کلس نه که فعلا بلکه هیچوقت نداشته .. اینمه میبینید متاسفانه مردم ما به یه مداد انقد حساس هستند فک میکنن اگه جلوی بقیه با مداد با گوشیشون ور برن! به کلاسشون اضافه میشه و بخاطرش حتی 500 تومن پول مفت و بی زبون رو حاضرن بدن بحثیه که فقط اینجا ما میبینیم وگرنه کاملا مشخصه 8800 نه برای ایران بلکه تمامی دنیا یه همچین وضعیتی داره و از قیمت جهانیش هم مشخصه ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
شما فکر کن از اون نوع هست ولی حقیقت چیز دیگه است:p :p

بله حقیقت چیز! دیگس و اون اینه که شما دوستان سونی مایل هستید با منطق کاملا توجیه پذیرتون روی هر گوشی نوکیا یه ایرادی اونهم قالبا از نوع بنی اسراییلی!! بذارید و نیز نشون میدید که در ساختن کلمات قصار و نیز جمله سازی با اونها هم به پیشرفتهای خوبی رسیدید!:p پس مشخصه که با همین دید و استدلالات حقیقت رو چیز! دیگه ای بدونید!;) :D حالا رو ان 80 یه عیبی بذارید یا 8800 رو یجور مسخره کنید و برای هر رده گوشی یه اسمی بذارید .. حقیقت اونجاییه که وقتی امار فروش سالیانه در میاد برند محبوب شما قاطی باقالیا دست و پا میزنه و نوکیا با همین گوشیای سراسر اشکالی که میفرمایید حرف اول رو ... :)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کی گفت 8800 قیافه نداره خداوکیلی دیگه از این کج سلیقگی بیشتر تا حالا ندیده بودم این دیگه کاملا یک جانبه گرایی کامله که واقعا ادم طراحی بسیار عالی این گوشی رو متوجه نشه جالب اینجاست در حالی اونجا نوشته که این گوشی برنده بهترین طراحی شده حالا یکی بیاد از طراحی گوشی انقدر بد بگه من خداوکیلی نمیدونم چطوری با طراحی عالی این گوشی اصلا روتون میشه با p910 گوشکوب مقایسش کنید من فکر میکنم شما که میگین زشته حتی یکبارم این گوشی رو از نزدیک ندیدن من که به شخصه خودم گوشی به این ظریفی تا حالا ندیدم مگه v3 که اونم بازم به پای 8800 نمیرسه بابا این دیگه نامردی کامله من خودم طرفدار نوکیا هستم خیلی زیاد ولی حقیقتا w800 رو و w550 رو و چندتا گوشی دیگه سونی اریکسونو دوست دارم و هیچ وقت در حقشون بی انصافی نکردم و اگه جایی هم صحبتی ازشون بشه کاملا رفداریشونو میکنم ولی این دیگه خیلی نامردیه که ادم بخواد طراحی عالی این گوشی رو نادیده بگیره و تازه فحش هم بهش بده هر کی ندونه فکر میکنه داریم در مورد گوشی صاایران حرف میزنیم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
کی گفت 8800 قیافه نداره خداوکیلی دیگه از این کج سلیقگی بیشتر تا حالا ندیده بودم این دیگه کاملا یک جانبه گرایی کامله که واقعا ادم طراحی بسیار عالی این گوشی رو متوجه نشه جالب اینجاست در حالی اونجا نوشته که این گوشی برنده بهترین طراحی شده حالا یکی بیاد از طراحی گوشی انقدر بد بگه من خداوکیلی نمیدونم چطوری با طراحی عالی این گوشی اصلا روتون میشه با p910 گوشکوب مقایسش کنید من فکر میکنم شما که میگین زشته حتی یکبارم این گوشی رو از نزدیک ندیدن من که به شخصه خودم گوشی به این ظریفی تا حالا ندیدم مگه v3 که اونم بازم به پای 8800 نمیرسه بابا این دیگه نامردی کامله من خودم طرفدار نوکیا هستم خیلی زیاد ولی حقیقتا w800 رو و w550 رو و چندتا گوشی دیگه سونی اریکسونو دوست دارم و هیچ وقت در حقشون بی انصافی نکردم و اگه جایی هم صحبتی ازشون بشه کاملا رفداریشونو میکنم ولی این دیگه خیلی نامردیه که ادم بخواد طراحی عالی این گوشی رو نادیده بگیره و تازه فحش هم بهش بده هر کی ندونه فکر میکنه داریم در مورد گوشی صاایران حرف میزنیم

تعصب بیداد میکنه اقا بیداد! اونوقت یه تریلی هم نمیتونه ادعاهای دوستان در مورد منطق و اینجور جک ها! رو بکشه;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
بله قبول دارم و مقایسه هم نکردم این رو در جواب سونی اریکسون عزیز که همواره در برخورد با نوکیا سیاست خصمانه پیش میگیرند عرض کردم;) .. و اما بله سونی اریکسون گوشی های کلس نه که فعلا بلکه هیچوقت نداشته .. اینمه میبینید متاسفانه مردم ما به یه مداد انقد حساس هستند فک میکنن اگه جلوی بقیه با مداد با گوشیشون ور برن! به کلاسشون اضافه میشه و بخاطرش حتی 500 تومن پول مفت و بی زبون رو حاضرن بدن بحثیه که فقط اینجا ما میبینیم وگرنه کاملا مشخصه 8800 نه برای ایران بلکه تمامی دنیا یه همچین وضعیتی داره و از قیمت جهانیش هم مشخصه ..

درسته ... قبلا در مورد مردم ایران صحبت کردیم ... دوباره بحثش شد : ...
می دونی مردم ایران بیشتر تحت تأثیر تبلیغات فیس تو فیس قرار می گیرند ... اگه این طور نبود که سامسونگ فروش نداشت که !!!! بیشتر مردم فاکتور صدا رو در نظر می گیرند ... هر گوشی کعه صدا داشته باشه خوبه !!!!:p

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
بهترین طراحی بنظرم V3ـه
P910 شاید سایزش بزرگ باشه ولی خوشگله
همونطوری که N90 با وجود اینکه اندازه ی پاره آجره ولی استیل و طراحی جالبی داره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
بهترین طراحی بنظرم V3ـه
P910 شاید سایزش بزرگ باشه ولی خوشگله
همونطوری که N90 با وجود اینکه اندازه ی پاره آجره ولی استیل و طراحی جالبی داره

بعضیها تو عمرشون پاره آجر هم ندیدن!
نه آقا پاره آجر یک شکل دیگه است.
:D

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم دیزاین v3 را به این گوشی ترجیح میدم . به نظر من v3 خیلی بهتر و زیباتر از این گوشی طراحی شده و البته امکاناتش هم تقریبا مثل همینه ولی با قیمت خیلی کمتر .

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
به نقل از noisymind :
البته خیلی زود قیمتش میاد پایین.( حالا یه کم دیرتر از بقیه!)
یکی از مزایای نوکیا اگه اشتباه نکنم! پایین بودن قیمتش بود!!!!
کسی که این همه پول میخواد واسه گوشی ( اونم بدون امکانات ) بده مطمئنا گوشیشو تو 3-4 ماه عوض میکنه;) چون اکثر کسانی که گوشی رو واسه کلاس میگیرن دستشون اینجوری هستند. پس مقاومت و این جور حرفا زیاد براشون مهم نیست;) کسی هم که مقاومت براش مهمه و نمیتونه زیاد خرج کنه و زود زود گوشیشو عوض کنه هم که اصلا نمیتونه این گوشی رو بخره!!!
ببین داداش من این اصلا موضوع پیچیدهای نیست.کافیه یه کم فکر کنی...می دونم برای شما یه کم سخته اما سعی خودت رو بکن;) شوخی کردم.......توی تمام محصولات که تولید میشوند این طبیعی هست...مثلا دوج وایپر چیزی از انزو کم نداره اما خوب هر چی باشه 400000$ اختلاف قیمت دارند و همه انزو رو به یه چشم دیگه نگاه می کنند:lol: اینجا هم همینطوره...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
ببینید قضیه رو خیلی پیچیده کردیدا !!! مگه 8800 سکه های گولد کوئسته که محدود باشه تولیدش !!! دارن بازم می زنن ازش ... حالا با یه اسم دیگه ( آقا داریوش ) ...
به نظر من که میاد پائین قیمتش ! ... اگه بازم ازش تولید کنن میاد پائین ... و تمام مایه دارا اون وقت 700 800 تومن پولشونو ریختن دور !:wacko:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
ببینید قضیه رو خیلی پیچیده کردیدا !!! مگه 8800 سکه های گولد کوئسته که محدود باشه تولیدش !!! دارن بازم می زنن ازش ... حالا با یه اسم دیگه ( آقا داریوش ) ...
به نظر من که میاد پائین قیمتش ! ... اگه بازم ازش تولید کنن میاد پائین ... و تمام مایه دارا اون وقت 700 800 تومن پولشونو ریختن دور !:wacko:

همه چیز نسبیه در این دنیا!
وقتی میگم تیراژ تولیدش پایینه نسبت به سایر محصولات نوکیا میگم.
فراری هم یک مدل توی خط تولید میزنه یک مدل هم دستی میزنه! دستیه چون تکه یک میلیون دلار قیمتشه اون یکی چون تو خط تولیده 50 هزار دلار! هر دو هم یکجور سواری میدن!

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
همه چیز نسبیه در این دنیا!
وقتی میگم تیراژ تولیدش پایینه نسبت به سایر محصولات نوکیا میگم.
فراری هم یک مدل توی خط تولید میزنه یک مدل هم دستی میزنه! دستیه چون تکه یک میلیون دلار قیمتشه اون یکی چون تو خط تولیده 50 هزار دلار! هر دو هم یکجور سواری میدن!

پس بفرمائید محصول لوکس نیست !! نوکیا حال کرده تیراژ پائین بزنه و گرون بفروشه !!!
و اینم مثل فراری می مونه ... هیچ فرقی با بقیه گوشی ها نداره ! فقط تکه !!! ... پس 3310 بخرید جنسشم خوبه ! از طبقه 10 هم بندازیش پائین هیچیش نمی شه ! ... الآنم دیگه کم شده ! کلاس داره !:eek:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
پس بفرمائید محصول لوکس نیست !! نوکیا حال کرده تیراژ پائین بزنه و گرون بفروشه !!!
و اینم مثل فراری می مونه ... هیچ فرقی با بقیه گوشی ها نداره ! فقط تکه !!! ... پس 3310 بخرید جنسشم خوبه ! از طبقه 10 هم بندازیش پائین هیچیش نمی شه ! ... الآنم دیگه کم شده ! کلاس داره !:eek:

ما که نگفتیم فرقی داره با گوشیهای دیگه جز لوکس بودنش! اگر صحبت امکانات باشه گوشیهای دیگه معرفی میشه و اینجا صحبت لوکس بودنشه
نمیدونم مشکل شما چیه که میگید 3310 بخرید! کسی که دنبال جنس لوکس باشه و پولش رو هم داره این گوشی رو میخره نه کسی که کل زندگانیش یک میلیون تومن می ارزه و باید بره با پیکان مسافر کشی!
8800 گوشی لوکسه و به خاطر ضد خش بودنش تا مدتها با نو اش فرق نمیکنه! شاید شما که سونی اریکسون داشتید و روز اول خش خورده براتون عادی شده باشه ولی از نظر من خیلی عالیه یک گوشی زیبا چند ماهی همون حالت نو رو کاملا حفظ کنه اونهم بدون جلد

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DariushAgah :
ما که نگفتیم فرقی داره با گوشیهای دیگه جز لوکس بودنش! اگر صحبت امکانات باشه گوشیهای دیگه معرفی میشه و اینجا صحبت لوکس بودنشه
نمیدونم مشکل شما چیه که میگید 3310 بخرید! کسی که دنبال جنس لوکس باشه و پولش رو هم داره این گوشی رو میخره نه کسی که کل زندگانیش یک میلیون تومن می ارزه و باید بره با پیکان مسافر کشی!
8800 گوشی لوکسه و به خاطر ضد خش بودنش تا مدتها با نو اش فرق نمیکنه! شاید شما که سونی اریکسون داشتید و روز اول خش خورده براتون عادی شده باشه ولی از نظر من خیلی عالیه یک گوشی زیبا چند ماهی همون حالت نو رو کاملا حفظ کنه اونهم بدون جلد

اگه تعریف لوکس ماندگار بودن اونه ... که 3310 هم بازم لوکسه :p
و اگرم زیبایی و ماندگاریه ... که 8800 زیبایی خاصی نداره !!!! :(
حالا شما این کلمه لوکس رو بکنش توجیه قیمت فضایی این گوشی ...
درسته جنسش خوبه ... ولی به قیمتش نمی ارزه !

بالا