• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام دوستان می خواستم ببینم که این 8800 نوکیا چی داره که اینقدر گرونه؟ لطفا پاسخ بدین

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از behnam_wk8 :
اگه تعریف لوکس ماندگار بودن اونه ... که 3310 هم بازم لوکسه :p
و اگرم زیبایی و ماندگاریه ... که 8800 زیبایی خاصی نداره !!!! :(
حالا شما این کلمه لوکس رو بکنش توجیه قیمت فضایی این گوشی ...
درسته جنسش خوبه ... ولی به قیمتش نمی ارزه !

8800 زیبایی خاصی نداره؟! دیگه چی باید داشته باشه رقص نور؟! جایزه زیباترین گوشی رو هم که گرفته.
دیگه خیلی تابلو تعصب نشون میدی:rolleyes:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
اگه تعریف لوکس ماندگار بودن اونه ... که 3310 هم بازم لوکسه :p
و اگرم زیبایی و ماندگاریه ... که 8800 زیبایی خاصی نداره !!!! :(
حالا شما این کلمه لوکس رو بکنش توجیه قیمت فضایی این گوشی ...
درسته جنسش خوبه ... ولی به قیمتش نمی ارزه !

اقا زیبایی خاص یعنی چی؟؟ شایدم شما به گوشی که مداد داره میگین زیبایی خاص؟؟ اخه چقد ایراد بنی اسراییلی!؟؟

highman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اقا زیبایی خاص یعنی چی؟؟ شایدم شما به گوشی که مداد داره میگین زیبایی خاص؟؟ اخه چقد ایراد بنی اسراییلی!؟؟

نه ... ایراد بنی اسرائیلی نیست ... نگفتم زیبا نیست ... ولی زیبایی نسبیه و همچنین سلیقه ای ! ... در کل نمی ارزه 600 700 تومن .;)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از @gh@m@hdi :
مثلا دوج وایپر چیزی از انزو کم نداره اما خوب هر چی باشه 400000$ اختلاف قیمت دارند و همه انزو رو به یه چشم دیگه نگاه می کنند:lol: اینجا هم همینطوره...

شرمنده بین صحبت

دوج وایپر عمرا به پای فراری انزو نمی رسه

اگه مثلا فراری انزو رو با مرسدس بنز CLK GTR یا مک لارن F1 (که تقریبا همین حدود اختلاف قیمت دارند با عملکرد تقریبا مشابه) مقایسه می کردی بهتر بود
23.gif

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان می خواستم ببینم که این 8800 نوکیا چی داره که اینقدر گرونه؟ لطفا پاسخ بدین :
پاسخ نهایی :
8800 ضد خشه ... زیباست ... ولی 700 تومن نمی ارزه ... همین ... قیمت کارشناسی : 400 تومن;)

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خیلی ممنون از جواباتون
من که جوابمو گرفتم فکر کنم که دیگه بحث در مورد این گوشی کافی باشه
ممنون.:happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از farshad_1983 :
شرمنده بین صحبت

دوج وایپر عمرا به پای فراری انزو نمی رسه

اگه مثلا فراری انزو رو با مرسدس بنز CLK GTR یا مک لارن F1 (که تقریبا همین حدود اختلاف قیمت دارند با عملکرد تقریبا مشابه) مقایسه می کردی بهتر بود
23.gif

:rolleyes:

.

Alli

Registered User
لایک‌ها
0
این aston martinesh تو ایران هست؟

amir41540

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اگر من پول خريد شو داشتم ميخريدم خيلي شيكه ...............
به عنوان يك موبايل نه يك كامپيوتر با كليه امكانات .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظرم حق مطلب به طور کامل در مورد 8800 ادا نشد. جسارتا باید عرض کنم که بنده تا حدودی به مقوله ی گرافیک آشنایی دارم و در حال حاضر هم کارهای تصویر سازی، طراحی آرم، کارتون و... هم انجام داده و می دهم؛ اینو برای این گفتم که بگم نسبت به امور گرافیکی و زیبایی شناسی به طور کلی و به طور خاص نسبت به دیزاین گوشی ها کاملا حساسیت دارم و در نتیجه شک ندارم که گوشی 8800 بسیار گوشی باکلاس و زیبائیه و دقت ویژه ای در دیزاین کلی اون و خوش دست بودن اون صورت گرفته. به نظرم بهتر بود نوکیا روی این گوشی اصلا دوربین نمی گذاشت، چون مردم سطحی نگر ما اول از همه می پرسن: دوربینش VGA ـه؟؟!! مگه آدم *خله که انقدر پول بالای یه دوربین VGA بده!!! اما فکر نمی کنن این گوشی علی المبنا برای استفاده ی دیگه ای طراحی شده و همونطور که دوستان عزیز هم اشاره کردن یک کالای لوکس محسوب می شه. در نتیجه برای یک مدیر شرکت پولدار که قیمت براش مهم نیست 1000 دلار اصلا پولی نیست که بخواد اونو به شک بندازه! او این پولو میده اما در عوض گوشی اش هم دیزاین فوق العاده ای داره هم بدنه ی مقاومی داره و هم اینکه مثلا آهنگ هایی اختصاصی حرفه ای ای داره. قرار هم نیست که همه ی مردم اونو داشته باشن. برای همین این که دوستانی می فر مایند گرونه! به این دلیله که اونو با گوشی های معمولی (غیر لوکس) مقایسه می کنن. من بازهم معتقدم که دیزاینرهای نوکیا خیلی به کارشون واردن و انواع و اقسام گوشی ها رو برای نیازهای متفاوت و مردم طبقات مختلف طراحی و عرضه می کنن، مهم ترین دلیلش هم اینه که بسیار متمول و پولدارن و هنوز به لحاظ تنوع و تیراژ گوشی حرف اول رو می زنن و "هل من مبارز می طلبن!" والسلام. ;)

hajizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی اهنگهای این 8800 رو به فرمتی که روی 6630 اجرا بشه نداره؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از hajizadeh :
سلام کسی اهنگهای این 8800 رو به فرمتی که روی 6630 اجرا بشه نداره؟
این رو من روی K750 م داشتم، خیلی هم دوسش داشتم! ببین به کارت اومد بگو بقیه اش رو هم بذارم.

فایل های ضمیمه

• Zamapara.zip
    80.8 KB · نمایش ها: 10

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آره بگذار توی همین تاپیک بالاخره به کار یکی میاد

بالا