• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام روشهای پولدار شدن تو ایران بگین تا بقیم بتونن پولدار بشن

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
یکی دیگر از خواص پی تی آشنا شد با درصد توهم انسانهاست.
در جامعه واقعی وقتی face to face به یکی ثابت میکنی داری دروغ میگه تو یه جمع چند نفره، طرف دنبش رو میذاره رو کولش و میره دنبال کارش اما در جامعه مجازی معمولا قضیه بر عکس هست. طرف روز به روز با اطمینان بیشتری از داشته هاش صحبت میکنه . خیلی دوست دارم آدرس بدی یه نفر رو بفرستم اون مهندس مدیر پروژه ای که ماهی 10 تومن برا ساخت یه اپارتمان میگیره رو ببینه بلکه پند گیریم و خوش باشیم.
جالبه اینقدر توهم رفته بالا یواش یواش فکر کنم شب تو ذهنشون خونه رو هم ببرن بالا.
کارگرهایی که براشون دلسوزی میکنه....:general304:
davodmg@ نظری نداری؟

Last edited:

arm4n

Registered User
لایک‌ها
20
اگه همه پولدار بودن دیگه هیچکی پولدار نبود :general711:

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوست عزیز
بهتر این صحبت ها (رشوه و ...) رو جایی نکنید! اگه دیده بشه و نتونید اثبات بکنید , عواقب بسیار بدی براتون داره . چشمتون رو فقط باید ببندید . اگه هر چیزی رو که میبینید بگید برای آیندتون خیلی بد میشه .
منم مخالف با تولید خودرو در کشور هستم . خودرو ها اینجا الکی گرونن و نباید به این شکل باشه . حتی روی پراید با اینکه گرون هم شد حدود 3 تومن ( دقیق یادم نیست ) سایپا ضرر میده ولی مجبوره بازم تولید بکنه . بخاطر بحث اشتغال زایی
در رابطه با ثروت ایران هم کاملا درست میفرمایید ولی خوب ما در گیر جنگ بودیم . بعدشم تحریم و این مسائل و واسه همین با سرعت کمتری پیشرفت خواهیم کرد . درصورتی که اگه جنگ و اینجور مسائل نبود اوضاع خیلی بهتری داشتیم.
8 سال جنگ چیزه کمی نیست .
30 و خورده ای سال تحریم کم نیست .
اقا میشه تو یه خط علت تحریم ها رو به من بگی؟
الان انرژی هسته ای به چه درد من و شما میخوره؟
لطفا بیهوده حرف نزنید
شما خیلی از چیزا رو نمیدونید و خیلی ساده با اینا روبه رو میشید
شاید هم یکی از مسولان پر مدعا باشید
به هر حال من حرف بیهوده و الکی نزدم که بخوام از کسی یا چیزی بترسم دوست عزیز
در مورد خودرو هم سخت در اشتباه هستید

s_soheil

Registered User
لایک‌ها
153

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اقا میشه تو یه خط علت تحریم ها رو به من بگی؟
الان انرژی هسته ای به چه درد من و شما میخوره؟
لطفا بیهوده حرف نزنید
شما خیلی از چیزا رو نمیدونید و خیلی ساده با اینا روبه رو میشید
شاید هم یکی از مسولان پر مدعا باشید
به هر حال من حرف بیهوده و الکی نزدم که بخوام از کسی یا چیزی بترسم دوست عزیز
در مورد خودرو هم سخت در اشتباه هستید
علت تحریم ها فقط انرژی هسته ای نبوده . دشمنی آمریکا با ایران از بعد از انقلاب شروع شده که با مسائل هسته ای شدت گرفته .
من نگفتم انرژی هسته ای به درد میخوره یا نه .
از مسئولین نیستم ! خیالتون راحت ولی بنده فقط به خاطر خودتون گفتم که اینجا نمیشه دلیلشو بگم . خلاصه خود دانی . قصدم کمک به شما بوده . البته اینجا که کسی حرف بزنه مشکلی ایجاد نمیشه ولی اگه همین اتفاق جای دیگه ای بیوفته عواقبش جدیه.
در رابطه با خودروی پراید مطمئن هستم که به این شکله و برعکس شما سخت در اشتباه هستید ! ( اطلاعات بنده در این باره کاملا موثقه ! از این نظر خیالتون راحت باشه ولی اینکه از کجا میدونم مهم نیست )

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
یکی دیگر از خواص پی تی آشنا شد با درصد توهم انسانهاست.
در جامعه واقعی وقتی face to face به یکی ثابت میکنی داری دروغ میگه تو یه جمع چند نفره، طرف دنبش رو میذاره رو کولش و میره دنبال کارش اما در جامعه مجازی معمولا قضیه بر عکس هست. طرف روز به روز با اطمینان بیشتری از داشته هاش صحبت میکنه . خیلی دوست دارم آدرس بدی یه نفر رو بفرستم اون مهندس مدیر پروژه ای که ماهی 10 تومن برا ساخت یه اپارتمان میگیره رو ببینه بلکه پند گیریم و خوش باشیم.
جالبه اینقدر توهم رفته بالا یواش یواش فکر کنم شب تو ذهنشون خونه رو هم ببرن بالا.
کارگرهایی که براشون دلسوزی میکنه....:general304:
davodmg@ نظری نداری؟
یه مدت درگیر بودم نتونستم بیام . نمیخواستم بحث رو ادامه بدم ولی چون تگ فرموده بودید مجبور شدم .
همونطور که گفتم بنده دلیلی نمیبینم خودم رو اثبات بکنم .
دلایل من از عضویت در این فروم :
1- زمانی که وقت خالی دارم بیام اینجا و مقداری تفریح بکنم و قدری هم استفاده .
2- چون قراره از مطالب اینجا استفاده بکنم , وجدانم قبول نمیکرد که فقط خواننده باشم و تصمیم گرفتم کمی هم در این فروم فعالیت بکنم تا اگه کاری از دست بنده بر میاد انجام بدم .
3- پرشین تولز یکی از بزرگ ترین فروم های پارسی زبان هست و بنده عضو بودن در اینجا رو بیشتر از عضویت در فیسبوک فقط برای تفریح و مسخره بازی دوست دارم ( لازم به ذکره که تو فیسبوک عضو نیستم ) . حداقل اینجا با چندتا آدم حسابی هم کلام میشم و یه چیزی هم یاد میگیرم .
4- بخش سرمایه گذاری اینجا فعال تر از سایت سایت هاست . هرچند که از این فروم سود مادی به بنده نمیرسه ولی خوب همین گپ زدن ها سر مسائل مالی رو دوست دارم .
پس
دلیلی ندارم اینجا خودم رو اثبات بکنم . فرضا اثبات کردم . خوب نه چیزی به شما میرسه و نه چیزی به بنده و فقط وقت بنده هدر میره اونم سر مسائل خیلی بچه گانه .
عزیزانی که فکر میکنن بنده راست میگم و شخصیت واقعی بنده همین چیزی هست که توی این سایت رو میکنم , نسبت به بنده لطف دارن و میتونن از صحبت های بنده استفاده بکنن ( البته قصد جسارت ندارم . بنده در برابر برخی از کاربران پی تی مثل شاگرد در برابر استادم ) . اما اون دوستانی که فکر میکنن بنده توهم دارم و این حرفایی که من میزنم چرته محضه میتونن باور نکنن و حتی وقتی نام کاربری بنده رو میبینن پست رو رد بکنن . من کسی رو مجبور نمیکنم حرفای بنده رو گوش بکنه .
شما تارالیوس عزیز و شما آزادی آزادی و سایر دوستانی که فکر میکنید بنده توهمی هستم . شما میتونید فکر کنید من یه موجود متوهم و دروغ گو هستم . من مشکلی ندارم . ولی خواهشا در این مورد بحث نفرمایید . متشکر

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
یه مدت درگیر بودم نتونستم بیام . نمیخواستم بحث رو ادامه بدم ولی چون تگ فرموده بودید مجبور شدم .
همونطور که گفتم بنده دلیلی نمیبینم خودم رو اثبات بکنم .
دلایل من از عضویت در این فروم :
1- زمانی که وقت خالی دارم بیام اینجا و مقداری تفریح بکنم و قدری هم استفاده .
2- چون قراره از مطالب اینجا استفاده بکنم , وجدانم قبول نمیکرد که فقط خواننده باشم و تصمیم گرفتم کمی هم در این فروم فعالیت بکنم تا اگه کاری از دست بنده بر میاد انجام بدم .
3- پرشین تولز یکی از بزرگ ترین فروم های پارسی زبان هست و بنده عضو بودن در اینجا رو بیشتر از عضویت در فیسبوک فقط برای تفریح و مسخره بازی دوست دارم ( لازم به ذکره که تو فیسبوک عضو نیستم ) . حداقل اینجا با چندتا آدم حسابی هم کلام میشم و یه چیزی هم یاد میگیرم .
4- بخش سرمایه گذاری اینجا فعال تر از سایت سایت هاست . هرچند که از این فروم سود مادی به بنده نمیرسه ولی خوب همین گپ زدن ها سر مسائل مالی رو دوست دارم .
پس
دلیلی ندارم اینجا خودم رو اثبات بکنم . فرضا اثبات کردم . خوب نه چیزی به شما میرسه و نه چیزی به بنده و فقط وقت بنده هدر میره اونم سر مسائل خیلی بچه گانه .
عزیزانی که فکر میکنن بنده راست میگم و شخصیت واقعی بنده همین چیزی هست که توی این سایت رو میکنم , نسبت به بنده لطف دارن و میتونن از صحبت های بنده استفاده بکنن ( البته قصد جسارت ندارم . بنده در برابر برخی از کاربران پی تی مثل شاگرد در برابر استادم ) . اما اون دوستانی که فکر میکنن بنده توهم دارم و این حرفایی که من میزنم چرته محضه میتونن باور نکنن و حتی وقتی نام کاربری بنده رو میبینن پست رو رد بکنن . من کسی رو مجبور نمیکنم حرفای بنده رو گوش بکنه .
شما تارالیوس عزیز و شما آزادی آزادی و سایر دوستانی که فکر میکنید بنده توهمی هستم . شما میتونید فکر کنید من یه موجود متوهم و دروغ گو هستم . من مشکلی ندارم . ولی خواهشا در این مورد بحث نفرمایید . متشکر
نه بابا کی گفته دروغ میگی حرف راست و دروغ و میشه متوجه شد مثلا افتک اومد از اوضاع جامعه گفت من دیگه ساکت شدم چون حرف حساب جواب نداره و حرفای شما هم غیر منطقی نیست و لی تارالیوس تو هر تایپیک ی حرفی میزنه اینجاست ک آدم شک میکنه اصلا این آدم سنش بالای 16 سال:general209:

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
بعضی عزیزان هستن که به جای بحث علاقه به نزاع و به گوه کشیدن تاپیک ها رو دارن , مو رو از ماست میکشن بیرون تا تاپیک رو بهم بزنن و اینم ریشه از بیکاری و علافیشون هست که عموما زیر 20 سال سن دارن و هنوز آداب معاشرت رو بلد نیستن , بحث خوبه ولی منطقیش خوبه اگه من میگم مسکن به درد میخوره واسه سرمایه گذاری مدرک میارم نمونه میارم سند میارم تا همه باور کنن اگه تو با اینا قانع نمیشی پس قطعا مشکل روانی یا اعصابی داری که نمیتونی درک کنی منطق و سند رو , این بنده خدا داوودمگ خیلی حرفای خوبی میزنه ولی هیچکدومتون نمیخواهید قبول کنید چون اینقدر گشاد بار اومدید که قبول نمیکنید فعال نیستید , من خودم الان دلالم دقیقا از قشری هستم که اخبار روز به روز مملکت و وضعیت به روز جامعه و اقتصاد رو میدونه پس دلیلی نداره بگید توهم داره کسی توهم داره که شبا مصرفش زیاده من زیاد وقت نمیکنم بیام اینجا نصیحت بکنم هر کی میتونه بحث منطقی بکنه یا علی بیاد من باهاش مناظره میکنم هر کی رو هم میخوایی بیاری داور بیار .

floppyrisk

Registered User
لایک‌ها
62
چرا تو کشورهای اروپایی و آمریکایی خونه ها 100 سال 200 سال هی تعمیر و بازسازی می شه و بازم استفاده می شه و لی تو ایران بعد از 20 سال دیگه نمیشه به خونه نگاه کرد اونقدر داغونه؟
آیا می شه خونه های کهنه رو بازسازی کرد و دوباره فروخت؟ آیا سود ده هست این کار؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
به خاطر دید مردم خیر زیاد پربازده نیست. دید مردم اینجا اینه که به خونه بالای 12، 13 سال میگن کلنگی فقط به این خاطر که بانکها روشون وام نمیدن. در صورتیکه خونه اگر زیر ساخت درست داشته باشه میتونه بارها و بارها به قول شما تعمیر بشه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
به خاطر دید مردم خیر زیاد پربازده نیست. دید مردم اینجا اینه که به خونه بالای 12، 13 سال میگن کلنگی فقط به این خاطر که بانکها روشون وام نمیدن. در صورتیکه خونه اگر زیر ساخت درست داشته باشه میتونه بارها و بارها به قول شما تعمیر بشه.
و البته یکی از دلایل اصلی این تفکر دلالان و بساز بندازها هستند که با ساخت خونه های بدون کیفیت فقط به فکر سود هستند و از طرفی به فکر خراب شدن زودتر خانه برای کوبیدن و احداث خانه بعدی.میریم املاکی می گیم خونه 12 سال ساخت تمیز همه چیزش اوکی داره کار می کنه میگه عزیز 12سال تنها چیزی که توش خوب کار می کنه بیل مکانیکی است !!!!!!!

پیش بینی می کنم در 10سال آینده به شدت رکود ساخت و ساز بیشتری داشته باشیم اولا جمعیت جوان به شدت کاهشی است دوما با هزینه های کمرشکن ساخت خانه مردم بیشتر دنبال کلنگی قابل سکونت خواهند بود تا خونه نو و زمین

بالا