راه های پولدار شدن به صورت کلی مشخصه.شما یا باید 1-به قدر کافی از قبل پول داشته باشی.در این صورت کافیه فقط کمی خنگ نباشی ( دور از جون شما) تا پولت رو تو هر کاری بذاری سود کنی.دیگه در بدترین حالتش میری میذاری تو بانک یا میری سکه ای ملکی چیزی میخری. (مورد قشر سرمایه دار,اقلیت جامعه) 2-شما یه تخصصی ( آکادمیک یا فنی) کسب می کنی و از این راه درامد موجه و قابل قبولی کسب میکنی (یقه سفیدهای جامعه,طبقه متوسط بالا) 3-شما یه ایده خلاقانه و نوآورانه ای داری که با مقدار کمی سرمایه به مرحله سوددهی مناسب میرسی.
فکر میکنم مورد اول مورد دوستان این تاپیک نباشه. در مورد دوم اگر کسی تخصص کافی رو داشته باشه حتی اگر تو ایران براش کار نباشه شرایط مهاجرت و یه زندگی معقول براش فراهمه.و اما در مورد سوم,باور کنید چه ایران چه اروپا چه امریکا,هیچ کس نمیاد ایده خودش که منبع درامدش هست رو به راحتی در اختیار دیگران بذاره و برای خودش رقابت آفرینی کنه. مثلا من الان راهی دارم که ماهی 1500 دلار بهم درامد میده.چرا باید این راه رو به رایگان در اختیار دیگران بذارم و کار رو برای خودم سخت کنم؟ ارزش ایده های سودآفرین کمتر از ارزش دارای های فیزیکی و مالی یک فرد نیست.مثل این می مونه که من برم سراغ یه نفر که تو حساب بانکیش چند ده میلیارد پول داره بگم تو که این همه پول داری چرا دویست میلیون بهم نمیدی؟ همونطوری که انتظار دارین اون فرد پولدار در پاسخ به این درخواست فقط به طرف چپ چپ نگاه کنه و راهش رو بگیره و بره,از فردی که ایده سودآفرینی داره هم جز این انتظاری نمیره.چرا که من هم شب نخوابیدم صبح بیدار بشم ببینم چه ایده قشنگی تو ذهنم اومد برم عملیش کنم و پول دربیارم

من نوعی هم کلی آزمون و خطا کردم و تا رفع کردن نقایص کلی زحمت کشیدم انتظاری نمیره ایده م رو مجانی در اختیار کسی بذارم.