• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سنسور اکسیژن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
دوستان قیمت مناسبه مشاهده و تست رایگانه

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
قربان سنسور اکسیژن 206 پلمپ ساخت بوش آلمان اوریجینال توی همین تاپیک یکی از دوستان میفروشه 140

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
قربان سنسور اکسیژن 206 پلمپ ساخت بوش آلمان اوریجینال توی همین تاپیک یکی از دوستان میفروشه 140
من از یکی از دوستان تو تاپیک برداشتم. با اون بنده خدا رفتم پرسیدم 300 گفتن من ازش 200 برداشتم داداش. برا همینم نمیتونم پسش بدم چون قیمت گرفتم. بهش گفتم المانی 140 گفت المانی رو خدا بیامرزه

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
حالا کسی اگه خواهانه بگه ما باهاش راه میایم. تو پاچمون مونده دیگه :D

hamed_hedayat

Registered User
لایک‌ها
64
شما متاسفانه فكر كردين همه بيكارن ٢٤ ساعته بشينن تو نت علاف باشن كار و زندگي ندارن برو فيدبكاي كنو ببين چند ميليون جنس خريدم بعد بگو .ايشالا سايتاي ديگه ميخرن بهتر

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
شما متاسفانه فكر كردين همه بيكارن ٢٤ ساعته بشينن تو نت علاف باشن كار و زندگي ندارن برو فيدبكاي كنو ببين چند ميليون جنس خريدم بعد بگو .ايشالا سايتاي ديگه ميخرن بهتر
نه عزیزم من دیروز یه جفت کپچر فروختم طرف 5 دقیقه پول واریز شد .. امروز ساعت 12 هم میرم برا پستش نه اینکه شما الان 20 روزه یا کیشی یا ... در ضمن شما از اخرین ارسال بنده 20 بار انلاین شدی . پس مشکل از بیکاری اینا نیست

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
سلام. کسی میدونه سنسور اکسیژن 206 چه قیمتی هست و چه مارکی بهتر از همه هست تو بازار حال خاضر ؟
از 40 داره تا 360 که بوش المان الان 360 هستش.. ngk ژاپنی هستش 200 .. و بوش ترکیه که خیلی شبیه المانیشه 160.150
چینی هم که دیگه پره تو بازار همه قیمت.. بستگی داره چی بخوای

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
من همین ژاپنی ngk رو خریدم 210 ولی هنوز ماشینم خطای سنسور اکسیژن میده و چندین نمایندگی و تعمیرگاه آزاد بردم نتونستند عیب رو تشخیص بدن. به نظرتون چی کار باید کرد ؟
مدل و تیپ ماشین رو بفرمایید

arash ariaee

Registered User
لایک‌ها
84
اگر تهران بودی برات چک میکردم خودم.... ولی یحتمل از سنسور دومه... وقتی سنسور تعویض کردین چک خاموش شد یا نه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا