• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام شرکت پدیده شاندیز (گشان)

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
3هزار درصد تایید بشه به اضافه هر سهم چند سهم جایزه تعلق میگیره؟ مشخصه؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
3هزار درصد تایید بشه به اضافه هر سهم چند سهم جایزه تعلق میگیره؟ مشخصه؟

3300 درصد
تعداد سهام ضربدر 33 و قیمت تقسیم بر 33 میشه
البته به احتمالا زیاد کل مراحل 6 ماه طول بکشه
فعلا دو مرحله انجام شده (پیشنهاد + حسابرسی)

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دوستان من داداشم ٥٠٠٠ تا سهم گشان داره اما هنوز تو پرتفوي نيومده براش از اون سهامي هست كه قبلا پديده بهش داده
ميخواد بفروشه به من ايا من ميتونم مستقيم بيارم تو پرتفوي خودم يا بايد با پرتفوي خودش كار كنم ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان من داداشم ٥٠٠٠ تا سهم گشان داره اما هنوز تو پرتفوي نيومده براش از اون سهامي هست كه قبلا پديده بهش داده
ميخواد بفروشه به من ايا من ميتونم مستقيم بيارم تو پرتفوي خودم يا بايد با پرتفوي خودش كار كنم ؟

چرا میخواد بفروشه ؟ افزایش سرمایه داره
نه کد به کد که نمیشه کرد شما باید با پرتفوی ایشون کار کنی
تا 16 شهریور به احتمال زیاد نماد بازگشایی بشه و مجوز سازمان بورس برای افزایش سرمایه هم تایید بشه

• Like
Reactions: D^D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
گشان اگه امروز بازگشایی نشه 9 روز رو پر میکنه و طبق قانون نمادهایی که 10 روز بسته میمونن موقع بازگشایی باید بدون دامنه نوسان باز بشن
امیدوارم تو این آشفته بازار درصد مثبت خوبی بخوره
من خودم به شخصه حاضرم موقع بازگشایی از نماد حمایت کنم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
گشان اگه امروز بازگشایی نشه 9 روز رو پر میکنه و طبق قانون نمادهایی که 10 روز بسته میمونن موقع بازگشایی باید بدون دامنه نوسان باز بشن
امیدوارم تو این آشفته بازار درصد مثبت خوبی بخوره
من خودم به شخصه حاضرم موقع بازگشایی از نماد حمایت کنم
دعا کن بلای غشهداب سرش نیاد که احتمالا هم همونطور بشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دعا کن بلای غشهداب سرش نیاد که احتمالا هم همونطور بشه

قضیه غشهداب با گشان فرق میکنه
گشان 3300 درصد افزایش سرمایه داره
فقط و فقط ترسم از سهامداران ترسو و عجوله
احتمالا خودت هم تو گروه های پدیده این سهامداران رو دیدی که چه طور از تعلیق 9 روزه نماد ترسیدن و روزشماری میکنن برای باز شدن نماد :rolleyes:
امیدوارم موقع بازگشایی اینا کار دستمون ندن

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
قضیه غشهداب با گشان فرق میکنه
گشان 3300 درصد افزایش سرمایه داره
فقط و فقط ترسم از سهامداران ترسو و عجوله
احتمالا خودت هم تو گروه های پدیده این سهامداران رو دیدی که چه طور از تعلیق 9 روزه نماد ترسیدن و روزشماری میکنن برای باز شدن نماد :rolleyes:
امیدوارم موقع بازگشایی اینا کار دستمون ندن
من با توجه به موقعیت الان بورس میگم و سو استفاده حقوقی ها که از این موقعیت سو استفاده کنن و منفی بکنن سهم رو که امیدوارم اینطور نشه
وگرنه که قبلش میگفتن قرار با حدود 40 تومن باز شه بعد بره برای افزایش سرمایه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تداوم تعلیق نماد معاملاتی (گشان1)
کارگزاران محترم عضو فرابورس ایران،به اطلاع می‌رساند؛ مطابق با اطلاعیه منتشره در تارنمای کدال، با توجه به عدم رفع ابهام، تعلیق نماد معاملاتی بنا به تشخیص شرکت فرابورس ایران حداکثر تا تاریخ 1399/06/30 ادامه می یابد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به احتمال زیاد اواخر شهریور مجمع ابنیه و گشان با هم برگزار بشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برگزاری 4 مجمع گشان و ابنیه در یک روز ( یکشنبه 30 شهریور 1399 )

مکان برگزاری : آفیس در پدیده شاندیز

1. مجمع عمومی سالیانه گشان

2. مجمع فوق العاده جهت افزایش سرمایه گشان

3. مجمع عمومی سالیانه ابنیه

4. مجمع فوق العاده ابنیه

از اونجایی که مجمع فوق العاده جهت افزایش سرمایه گشان آگهی شده یعنی اینکه مجوز سازمان بورس جهت این کار صادر شده و تعلیق هم به احتمال زیاد رفع شده ولی به خاطر جو آشفته بازار شرکت شفاف سازی نمیکنه تا همچنان در تعلیق بمونه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پخش آنلاین مجامع توسعه و ابنیه برای سهامداران پدیده شاندیز

امکان پخش مجامع شرکت های توسعه و ابنیه پدیده شاندیز به صورت آنلاین و همزمان فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل گروه شرکت های پدیده، سهامداران پدیده شاندیز می توانند پس از ورود به سامانه http://meeting.padide.com و احراز هویت، بیننده مستقیم مجامع شرکتهای توسعه بین المللی صنعت گردشگری و ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز باشند.

گفتنی است است، بر اساس این خبر، سهامداران در این سامانه امکان طرح سوال و دریافت پاسخ را خواهند داشت.

لازم به ذکر است: مجامع شرکتهای توسعه (سهامی عام) و ابنیه و ساختمان (سهامی خاص) فردا یکشنبه ۳۰ شهریورماه از ساعت ۱۵ در خیابان سنگفرش پدیده شاندیز برگزار می شود.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تصویب اساس نامه شرکت ابنیه پدیده شاندیر از سهامی خاص به سهامی عام

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مجمع شرکت توسعه (گشان) به حد نصاب 50 درصد نرسید

با توجه به مواد ۸۴ و ۸۷ قانون تجارت در مجامع فوق العاده و عادی، مجامع فوق العاده و عادی شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز به رسمیت نرسیده و به دور دوم موکول می شود

photo_2020-09-20_16-42-08.jpg

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به احتمال زیاد نهایت تا 10 مهر دور دوم مجمع شرکت توسعه برگزار بشه و تا اون موقع گشان بازگشایی بشه
ابنیه هم تا چند ماه بسته شد (احتمالا دو ماه) و سامانه سناپ تعطیل میشه تا شرایط ورود به فرابورس فراهم بشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مجامع عمومی عادی سالانه و فوق العاده شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز به رسمیت نرسید

این مجامع بنا به مواد ۸۴ و ۸۷ قانون تجارت و عدم حضور بیش از نصف سهامدارانی که حق رای دارند در نخستین دعوت، حدنصاب مذکور حاصل نشد، مجمع به رسمیت نرسیده و به دور دوم موکول شد.

بر اساس قانون تجارت می بایست مرحله دوم دعوت برای برگزاری مجمع، حداقل ده روز پس از دعوت اولیه در روزنامه کثیرالانتشار منتشر شود.

بالا