• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام شرکت پدیده شاندیز (گشان)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مجمع شرکت ابنیه پدیده شاندیز ورود به بورس و تبدیل به سهامی عام را تصویب کرد

با رای حداکثری سهامداران حاضر در مجمع عمومی فوق العاده شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز، این شرکت از سهامی خاص به شرکت سهامی عام تبدیل شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل گروه شرکت های پدیده، بر اساس ماده ۱۰۱ قانون تجارت رییس هیات مدیره شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز به عنوان رییس مجمع فوق العاده این شرکت انتخاب شد.

رییسی گفت: این مجمع فوق العاده برگزارشده است تا بر اساس قوانین و ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار کشور و قوانین تجارت، شرکت سهامی خاص پدیده شاندیز از سهامی خاص به عام تبدیل شود.

وی افزود: این شرکت برای گشایش نماد خود در بازارسرمایه کشور و سازمان بورس و اوراق بهادار می بایست به شرکت سهامی عام تبدیل میشد و در این مجمع با حداکثری آرای سهامداران از سهامی خاص به عام تغییر یافت و اساسنامه جدید شرکت نیز مصوب شد.

رییسی افزود: اساسنامه جدید شرکت سهامی عام ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز مطابق با اساسنامه تیپ سازمان بورس و اوراق بهادار کشور و قانون تجارت نوشته شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
با انتخاب مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ابنیه و ساختمان پدیده:
اعضای جدید هیات مدیره مشخص شدند

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز امروز با حضور سهامداران حقیقی و حقوقی شرکت برگزار شد و اعضای جدید هیات مدیره شرکت با برگزاری انتخابات مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل گروه شرکت های پدیده شاندیز، در این انتخابات شرکت توسعه بین المللی گردشگری پدیده شاندیز، شرکت پدیده پارسیان توس، موسسه پشتیبانی سهام پدیده، شرکت تجارت الکترونیک پدیده کیش و شرکت بین المللی پدیده شاندیز کیش به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره انتخاب شدند.

بر اساس این گزارش شرکت آریا دوام ساز شرق و شهرداری شاندیز نیز بر اساس آرای سهامداران به عنوان اعضای علی البدل هیات مدیره انتخاب شدند.

انتخاب حسابرسی مستقل و بازرس قانونی اصلی و علی البدل برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ و تعیین حق الزحمه آن، تصمیم گیری در خصوص انجام معاملات موضوع ماده ۱۲۹ لایحه اصلاحی، تعیین و جبران خدمات هیات مدیره و حقوق اعضای غیر موظف و تصویب تکالیف تازه ای برای هیات مدیره جدید از دیگر مصوبات مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز بود.

در ابتدای این جلسه نیز شرکت های حسابرسی قانونی شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز گزارش های مالی منتهی به سال ۹۷ و ۹۸ را ارایه و هیات مدیره نیز خلاصه ای از گزارش عملکرد خود را به سمع و نظر سهامداران رساند.
در این مجمع، روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت اطلاع رسانی های شرکت سهامی عام ابنیه و ساختمان پدیده انتخاب شد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تداوم تعليق نماد معاملاتي (گشان1)

كارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي‌رساند؛ مطابق با اطلاعيه منتشره در تارنماي كدال، با توجه به عدم رفع ابهام، تعليق نماد معاملاتي بنا به تشخيص شركت فرابورس ايران حداكثر تا تاريخ 1399/07/13 ادامه مي يابد

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
افزایش سرمایه اش بالاخره تایید شد، نشد، چه شد؟ هر سایتی یک خبر نوشته

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فعلا با افزایش سرمایه 185 درصدی هر سهم میشه 2.85 برابر

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان فردا روز مهمی برای گشان ـــه به احتمال زیاد رفع تعلیق و با دامنه نامحدود بازگشایی میشه
مراقب سهام ارزشمند ـــتون باشید دست کفتار ها نیوفته :دی

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان فردا روز مهمی برای گشان ـــه به احتمال زیاد رفع تعلیق و با دامنه نامحدود بازگشایی میشه
روز بدی باز میشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دیگه گند زدن بهش با این درصد افزایش سرمایه . حواله دادن به ساله دیگه . دوباره دارن همون برنامه 7 ساله رو دنبال میکنن به یه روش دیگه
من که فکر میکنم بره تو منفی
هیچ عملی هم که انجام نمیشه . نه تبلیغی نه ساختی نه خبری

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
روز بدی باز میشه

آره متاسفانه

دیگه گند زدن بهش با این درصد افزایش سرمایه . حواله دادن به ساله دیگه . دوباره دارن همون برنامه 7 ساله رو دنبال میکنن به یه روش دیگه
من که فکر میکنم بره تو منفی
هیچ عملی هم که انجام نمیشه . نه تبلیغی نه ساختی نه خبری

متاسفانه اطلاع رسانی شرکت خیلی ضعیفه اکثر سهام دارها هم تجربه خیلی کمی در بورس دارن (یکی مثل خودم) و این میتونه به ضرر سهم تموم بشه
اکثرا نمیدونن بازگشایی با دامنه نامحدود یعنی چی ! شرکت عوض اینکه بیاد اینا رو تو گروه های رسمی ـــش بگه میاد عکس جاذبه های گردشگری رو میزاره !
امیدوارم فردا دردسر نشه برامون

پ.ن : فردا در حد توان میخوام تو بازگشایی از سهم حمایت کنم هر کدوم از دوستان هم در حد توان ـــشون این کار رو انجام بدن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آگهی مجمع عادی و فوق العاده گشان نوبت دوم ( یکشنبه 27 مهرماه )

عادی.jpg

فوق العاده.jpg

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بازگشایی نماد معاملاتی (گشان1)

کارگزاران محترم عضو فرابورس ایران به اطلاع می رساند؛ نماد معاملاتی شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز (گشان1)، پس از به حد نصاب نرسیدن مجامع عمومی فوق العاده و عمومی عادی به طور فوق العاده صاحبان سهام و پس از انتشار اطلاعیه در خصوص موارد منجر به تعلیق در کدال در قالب مجوز افزایش سرمایه، از طریق انجام حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز دوشنبه مورخ 1399/07/14 آماده انجام معامله می باشد. لازم به ذکر است درصورت کشف قیمت پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات باقیمانده، انجام معاملات در نماد مذکور به صورت حراج پیوسته در دامنه مجاز قیمتی امکان پذیر است. همچنین در صورت عدم کشف قیمت، در صورت لزوم، بازگشایی مرتبه دوم نماد معاملاتی مذکور پس از حذف سفارشات مجددا اطلاع رسانی می‌گردد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خداقوت به سهامداران عجول ! طرف فقط میخواد بفروشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
خوب شد با محدودیت دامنه باز شد وگرنه به قهقرا میرفتیم !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در عرض چند ثانیه از صف فروش 3 میلیون کم شد بدون یک خرید و فروش ! اردر ترس میزارن ملت هم از همه جا بی خبر میرن تو صف فروش !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اوه 24هزار تومان شده !!!!

من بالای هزار تا چندسال پیش گرفتم ! اصلا تو فکرمم نبود دارم !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اوه 24هزار تومان شده !!!!

من بالای هزار تا چندسال پیش گرفتم ! اصلا تو فکرمم نبود دارم !

چند وقت پیش تا نزدیکای 30 تومن هم رفته ولی به لطف دوستان تا 24 تومن ریزش کرده الان هم دارن با اردر ترس سهامداران رو میترسونن تا سهم ـــشون رو مفت از چنگ ــشون در بیارن !
به احتمال زیاد سهم ابنیه هم داری اینو میتونی بری تو سامانه سناپ چک کنی ابنیه حدودا 2 ماه دیگه میاد بورس

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
متاسفانه حجم مبنا پر شد ( حجم تا اینجا 223,634 ) منفی 2 درصد برای امروز

بالا