mohammad_84
Registered User
سلام
و تبريك خدمت آقا وحيد بابت شروع شكل جديد فروش.
يك هيتاچي به قيمت 42 خريدارم.
و تبريك خدمت آقا وحيد بابت شروع شكل جديد فروش.
يك هيتاچي به قيمت 42 خريدارم.
سلام اق وحيد ! از ديدار مجدد شما خرسندم
قيمت پايه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
هارد ها گارانتي هم دارند؟ چند وقت كار كردند؟
مي توانيد پيك هم بفرستيد؟
ببخشيد دكمه ويرايش براي من كار نميكنه
3 تاپیک اول كه گفتيد ميشه 72 ديسك، كامل روي يه 320 جا ميشن ؟
ممنون
گفتم حاجی حداقل هر کدوم 2 سال گارانتی دارن.. تقریبا رو 1 هارد 320 همون 70-75 دیسک جا میشه.. 3 تاپیک اول منظورت چیه؟ اینا رو میگی:فیلم : پکیج اسکار امسال - فیلم های 2007-2008 DVD-Rip - سری دوم فیلم ها 2008 DVDrip
با پیک هم میفرستیم..
اون 72 دیسک فقط فیلماست !!!!!راستی جناب رکس4 سوال دارم:
1. ضمانت نامه ها هم همراه هارد ها ارسال میشه دیگه، درسته؟
2. من میخوام دو تا هارد رو فول کنین واسم بفرستین، آیا باید طبق قانون قبلی هر گیگ 20 تومن بدم یا او قانون فقط مال هارد های نوست و اینجا صدق نمیکنه؟
3. گفتید که سه مورد اول(سریال، مناسبت ها، فیلم) میشه 72 دیسک یعنی چیزی حدود 360 گیگ که میشه 1 هارد، من موزیک خارجی و ایرانی رو هم میخوام که میشه 42 دیسک یعنی چیزی حدود 210 گیگ. این حدودا 150 گیگ باقیمونده رو بازیهای psp پر میکنه یا کمتره یا بیشتر؟
4. هزینه پست چی میشه؟
اون 72 دیسک فقط فیلماست !!!!!
: پکیج اسکار امسال - فیلم های 2007-2008 DVD-Rip - سری دوم فیلم ها 2008 DVDrip
هیتاچیه اینه:سلام
ممکنه لینک مشخصات هر دو نوع هارد را یزاری ؟
با تشکر
راستی جناب رکس4 سوال دارم:
1. ضمانت نامه ها هم همراه هارد ها ارسال میشه دیگه، درسته؟
2. من میخوام دو تا هارد رو فول کنین واسم بفرستین، آیا باید طبق قانون قبلی هر گیگ 20 تومن بدم یا او قانون فقط مال هارد های نوست و اینجا صدق نمیکنه؟
3. گفتید که سه مورد اول(سریال، مناسبت ها، فیلم) میشه 72 دیسک یعنی چیزی حدود 360 گیگ که میشه 1 هارد، من موزیک خارجی و ایرانی رو هم میخوام که میشه 42 دیسک یعنی چیزی حدود 210 گیگ. این حدودا 150 گیگ باقیمونده رو بازیهای psp پر میکنه یا کمتره یا بیشتر؟
4. هزینه پست چی میشه؟
اینترنال .........ببخشید هارد ها اکسترناله یا اینترنال ؟
معمولا 48 ساعت! (تا الان همه تاپیک ها همین 48 ساعت بوده مگه جنس فروش نرفته مونده باشه!)عزيز دل برادر 50 تومان . مزايده كي تموم ميشه؟