50 تومن يكي از هيتاچي ها
لطف كنيد زمان دقيق اتمام مزايده رو بفرمائيد + آخرين قيمت ها
البته اکثرا قیمت بخاطر محتواش میدن! چون عملا 10 تومن صرفه جوییه!57 تومن يكي از هيتاچي ها
500 نو خريدم 67.5 :blink:
البته اکثرا قیمت بخاطر محتواش میدن! چون عملا 10 تومن صرفه جوییه!
پ.ن:500 یکم گرون شده البته رسید به 70!
دیگه انگار رقابت فایده نداره چون داره میرسه به قیمت هارد نو:
هارد 320GB اینترنال از برند های Maxtor-Western Digital-Samsung (همگی ساتا1 و 2 و قابل نصب بر روی تمامی بردها)
65 هزار تومان
راستی جناب رکس هارد 500 که میگید 70 تومنه رو چرا تو لیست فروش هارد نمیزارید؟
تقریبا همین اتفاق میوفته ولی شما توجه کن یه سوتی هست در قیمت دادن.. دوستان بدون اینکه کسی بالا بره قیمت دادن! یعنی الان اخرین پیشنهاد ها 53 برای وسترن و 54.5 برای هیتاچی هاست!نه 57 که همون فرد 2 باره داده! گرفتی!
در ضمن الویت با کسیه که تعدا هارد بیشتری میخواد(چون دردسر کمتری برای هم فرونده و هم خریدار داره!)
اون هارد 70 تومنی هم تو لیسته! ولی اینجا فقط قیمتش اپدیت شده:
http://discuss.moverios.com/showthread.php?t=131
تقریبا همین اتفاق میوفته ولی شما توجه کن یه سوتی هست در قیمت دادن.. دوستان بدون اینکه کسی بالا بره قیمت دادن! یعنی الان اخرین پیشنهاد ها 53 برای وسترن و 54.5 برای هیتاچی هاست!نه 57 که همون فرد 2 باره داده! گرفتی!
در ضمن الویت با کسیه که تعدا هارد بیشتری میخواد(چون دردسر کمتری برای هم فرونده و هم خریدار داره!)
اون هارد 70 تومنی هم تو لیسته! ولی اینجا فقط قیمتش اپدیت شده:
http://discuss.moverios.com/showthread.php?t=131
وحيد جان مثل اينكه يكي از هيتاچي ها به من رسيد؟؟؟؟
باید تموم شده باشه و هارد وسترن به من رسید.
جناب رکس بگید باید چیکار کنیم؟ من می خوام هارد هم فول کنین واسم، شرایط+قیمت+همه چی لطفا! خواهشا مارو راهی تاپیک پیگیری سفارشات نکنی که اونجا شلوغ پلوغه
سلام
چون شما گفتی مزایده تا ساعت 3:15 هستش من هم تا الان دسترسی به اینترنت نداشتم قیمت آخرم رو گفتم :happy:
حالا شما هر قدر می خواهی با ما حساب کن، بیشتر هم بگی من هستم، ما قبولت داریم
در مورد دردسر کمتر هم هارد رو برای من پیک کن بعدش من پول رو می دهم پیک برات بیاره فکر نکنم 1 ساعت هم طول بکشه (اگر هم می خواهی من خودم برات پول را پیک می فرستم بعد شما هارد رو بده پیک بیاره)
بالاخره مزایده تموم شد؟
:lol: درسته من حواسم رفت به پی ام ها..:happy:جناب رکس، 53 رو برای وسترن من پیشنهاد داده بودم ولی شما نوشتید آقا میلاد. من مجید هستم
اوکی من فردا یا پس فردا 55 تومن رو واریز میکنم و فیش+محتویات هارد+ اسم و آدرس و بقیه چیزها هم pm میکنم. ممنون.
تا مزایده بعدی
البته اکثرا قیمت بخاطر محتواش میدن! چون عملا 10 تومن صرفه جوییه!
پ.ن:500 یکم گرون شده البته رسید به 70!