از سینوزیت میشه اقدام کرد؟من تا باد سرد میخوره به سرم سردرد میگیرم
زمستان و پاییز هم ابریزش بینی دارم....
برای کسایی که عینکین
دوستان به چه مشکل اعصاب و روان معافیت داده میشه؟
به افسردگی یا شیزوفرنی معافیت داده میشه؟
هرگونه سابقه هرنوع بیماری بدخیم چه درمان شده چه درمان نشده معافیت داعم هست.سلام
ببخشید سرطان معافیت داره ؟؟ سرطان (سینه) که درمان شده باشه ؟؟ اگه از طریق عمل جراحی درمان بشه معافیت داره ؟
سلام دوستان .
مثل اینکه تاثیر مدرک تحصیلی در معافیت پزشکی برداشته شده . حقیقت داره ؟
اخه جدیدا تو خود سایت **** وظیفه بخش معافیت پزشکیشو میدیدم چیزی از مدرک تحصیلی و تاثیرش روی معافیت ها نبود .. شایدم کلا اپدیت نمیکنن سایتو؟؟
دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد نداره؟سلام دوستان
بنده سابقه دو بار بستری شدن در سی سی یو بخاطر سکته خفیف مغزی (TIA) داشتم
میخواستم بدونم میشه برا معافیت اقدام کنم؟؟؟
از راهنمایی دوستان ممنونم
با توجه به صحبت هایی که فرمودید احتمال زیاد معاف دائم خواهید شد. بند های بیماری اعصاب و روان مواردی که مربوط به اختلالات روانی باشه خیلی سخت میگیرن ولی سایر بندهای داخلی مغز و اعصاب که قبلا سابقه بستری و جراحی داشته باشه در موارد خیلی زیاد معافیت دائم رو به همراه داره. فقط قبل از پست کردن دفترچه سعی کن به یک نحوی آدرس مطب یکی از پزشکای شورا رو پیدا کنی و به مطبش مراجعه کنی و نظرش در مورد معافیت جویا بشیدوستان کسی اطلاعاتی در این مورد نداره؟
سوال دیگه ام داشتم:
1-بعضی بیماری های خاص مانند میاستنی گراویس تشخیصش خیلی طول میکشه... تو دفترچه نوشته (( بند18- بيماري مياستني گراويس با اثبات كلينيكي وپاراكلينيكي در مراكز درماني نظامي يا دانشگاهي: معاف دائم))
من بعد از یکسال تو مراکز دانشگاهی بیماریم تایید شده... همین کافیه یا اینکه باز هم تو مراکز نظامی روند طولانی تشخیص رو باید انجام بدم؟
سوال دومم اینه که روند معافیت و میشه تا یک سال طول ؟
ممنونم
نه من معافیت ها رو پارسال نگاه میکردم از روی دفترچه خیلیهاشون مدرک تاثیر داشت . مثل صافی کف پا در انواع سخت معافی دائم ولی با مدرک کارشناسی و بالاتر معاف از رزم ... یا زاویه اسکولیوز ستون فقرات زیر کارشناسی اگه بالای ۳۰ درجه باشه معف دائم با مدرک لیسانس و بالاتر باید بالای ۴۵ درجه باشه و خیلیای دیگه .خیر دوست عزیز برداشته نشده. ضمنا مدرک تحصیلی فقط در معافیت پزشکی ضعف بینایی چشم تاثیر داره و در سایر معافیت ها ی پزشکی تاثیری نداره.
ممنونم از توجهتون دوست عزیزبا توجه به صحبت هایی که فرمودید احتمال زیاد معاف دائم خواهید شد. بند های بیماری اعصاب و روان مواردی که مربوط به اختلالات روانی باشه خیلی سخت میگیرن ولی سایر بندهای داخلی مغز و اعصاب که قبلا سابقه بستری و جراحی داشته باشه در موارد خیلی زیاد معافیت دائم رو به همراه داره. فقط قبل از پست کردن دفترچه سعی کن به یک نحوی آدرس مطب یکی از پزشکای شورا رو پیدا کنی و به مطبش مراجعه کنی و نظرش در مورد معافیت جویا بشی
بله دوست عزیز به طور کلی بیشتر معافیت های پزشکی سوابق و مدارک پزشکی که مشمولین ارائه میدن همه در شورا لحاظ میشه به شرطی که درمان نشده باشید و یا اگر درمان شدید بیماری عود کرده باشد.موارد زیاد معافیت هایی که برای گردش کار در دوران خدمت به قسمت ما ارجاع می شد برای مشمولینی بود که بیماری حاد و سوابق پزشکی بستری و جراحی داشتند.ممنونم از توجهتون دوست عزیز
فقط یه سوال چون تو این زمینه تجربه دارید
مدارک و سابقه پزشکی و بستری، تاثیری تو معافیت داره؟ منظورم اینه که اگه نصفه و نیمه بیماری اثبات بشه اگه پزشک باوجدانی باشه میتونه سابقه پزشکی و لحاظ کنه ؟ یا اینکه صراحتا باید بیماری تایید بشه؟
ممنونم از شما
عارضم خدمت مبارکت که بند هایی که شما در در رابطه با مدرک می خونید زیاد جدی نگیرید اصولا معافیت های پزشکی هر چی صلاحدیدشون باشه اعمال می کنن. مشمولی بوده که دارای مدرک کارشناسی و بیماری کم خونی با هموگلین 8که معاف دائم شد و همینطور مشمولی هم بوده با همان شماره و مدرک کارشناسی معاف از رزم شده که برای مدرک کارشناسی باید هموگلبین خون زیر 8 باشه و برای زیر لیسانس این شماره 9 است. تا جایی که خاطرم هست فقط موارد مربوط به چشم رو روی مدرک مانور می دادن.نه من معافیت ها رو پارسال نگاه میکردم از روی دفترچه خیلیهاشون مدرک تاثیر داشت . مثل صافی کف پا در انواع سخت معافی دائم ولی با مدرک کارشناسی و بالاتر معاف از رزم ... یا زاویه اسکولیوز ستون فقرات زیر کارشناسی اگه بالای ۳۰ درجه باشه معف دائم با مدرک لیسانس و بالاتر باید بالای ۴۵ درجه باشه و خیلیای دیگه .
حدود یکسال پیش مطمئنم اینجوری بود ولی جدیدا داخل سایتشون چیزی در این مورد ندیدم.