• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات عمومی در حوزه سينما

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يه نقد درست و حسابي كسي مي تونه گير بياره براي
2001 : A Space Odyssey

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
كسي نديد توي اين جنگ مزخرف مهتاب جمعه شب عكس كي رو نشون دادن؟ همين كه اويسي و جعفري و اينا مهمون بودن...

(با تمام اشكالاتش فقط به كمك همين تريپ عكس، كلي بيننده داره)

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته يه دليلش هم اينه كه تو اون ساعت هر مزخرفي بذارن پر بيننده ميشه چون هيچ برنامه ي ديگه اي نيست! ملت هم عادت كردن اون ساعت يه چيز سبك ببينن...

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
رسول خادم بودش

haji gheirat

Registered User
لایک‌ها
4
والا دوستان الان يه ميل برام اومد كه متاسفانه خبر فوت حسين پناهي رو به من داده بود من هر جا رفتم نتونستم خبري در اين مورد پيدا كنم و حالم خيلي بد شده لطفا اگه كسي در اين مورد خبري داره به من هم بده ممنون ميشم . :(

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از haji gheirat :
والا دوستان الان يه ميل برام اومد كه متاسفانه خبر فوت حسين پناهي رو به من داده بود من هر جا رفتم نتونستم خبري در اين مورد پيدا كنم و حالم خيلي بد شده لطفا اگه كسي در اين مورد خبري داره به من هم بده ممنون ميشم . :(
بابا اون کسی که خبر فوت عاصمی رو گذاشت(یعنی خودش!!!!!!) با یه اسم دیگه اومده بود!!!!! نکنه تو حسین پناهی هستی ای کلک!!!!!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
من تو اورکات و community خودش ديدم همين خبر رو داده بود ولي بعيده!
چون هيچ جاي ديگه نديدم!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اي بابا ...
خدا بيامرضش!

نه اين دفعه ديگه مرد. مثل جريان دانيال حكيمي نيست ديگه.
" اين تو بميريا , از اون .... نيست"

haji gheirat

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mori_nokia_6230 :
من تو اورکات و community خودش ديدم همين خبر رو داده بود ولي بعيده!
چون هيچ جاي ديگه نديدم!

قربون ميشه بگي آدرس اين Communities چي هست برم ببينم
:(

mori

Registered User
لایک‌ها
14
آقا تلويزيون هم اعلام كرد
تسليت ميگم
شنيدم كه خودكشي كرده:(

mori

Registered User
لایک‌ها
14
در انتهاي هر سفر
در آينه
دار و ندار خويش را
مرور مي كنم

اين خاك تيره
اين زمين

پاپوش پاي خسته ام بود .

اين سقف كوتاه ؛
اسمان

سر پوش چشم خسته ام بود.

خداي دل !
در اخرين سفر
در اينه

بجز دو بي كرانه ي كران
بجز زمين و آسمان
چيزي نمانده است

گم گشته ام
كجا ؟
نديده اي مرا ؟

حسين پناهي - ستاره ها
hosein_panahi.jpg

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا این شایعه هستش یا راسته؟؟؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از kasra_kh :
آقا این شایعه هستش یا راسته؟؟؟
اگه تا چند روز دیگه حسین پناهی لنگه عاصمی اینجا پیداش نشد لابد مرده!!!!!!!! :D :D :D
کسری جان این kh اخر اسمت منظور چیه ؟؟؟؟؟؟؟ خدای نکرده که یه دوحرف انگلیسی که خودت شاید بدونی دنبالش نیست که???? :D :D :D :D :D

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mori_nokia_6230 :
آقا تلويزيون هم اعلام كرد
تسليت ميگم
شنيدم كه خودكشي كرده:(
باچی خودشو کشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون گمونم فرید خیلی مشتاقه که بدونه!!!!!!!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ولی جدی جدی مرده!!!!!!! تو شبکه خبر هم گفتن!!!!!!!!!خدا رحمتش کنه
شايد پرنده بود که ناليد

يا باد، در ميان درختان

يا من، که در برابر بن بست قلب خود

چون موجي از تاسف و درد و شرم

بالا مي آمدم

و از ميان پنجره مي ديدم

که آن دو دست، آن دو سرزنش تلخ

و همچنان دراز به سوي دو دست من

در روشنايي سپيده دمي کاذب

تحليل مي روند

و يک صدا که در افق سرد

فرياد زد:

«خداحافظ..»

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من شنيدم اعلام كردن سكته قلبي! راست و دروغش رو نميدونم !

mori

Registered User
لایک‌ها
14
حسين پناهي
زندگينامه

حسين پناهي در سال 1335 در روستاي دژكوه استان كهگيلويه و بويراحمد متولد شد. او تحصيلات ابتدايي را در همان روستا گذراند و در شهر بهبهان دوران دبيرستان را طي كرد. سپس به تحصيل در مدرسه آيت الله گلپايگاني در قم پرداخت و دوره چهارساله هنرجويي در مدرسه آناهيتا را نيز پشت سر گذاشت او پس از آن به فعاليت در عرصه سينما پرداخت و بازيگري در تلويزيون را نيز تجربه كرد.

فيلم شناسی : بازيگر (۱۸) / با تشكر از (۲)

فيلم شناسی : بازيگر با تشكر از
بازيگر : (۱۸)مورد (۱۳۸۰)(۱۳۷۰)(۱۳۶۰) ۱ - بابا عزيز (۱۳۸۲)
۲ - قصه هاي كيش(اپيزود اول، كشتي يوناني) (۱۳۷۷)
۳ - آرزوي بزرگ (۱۳۷۳)
۴ - روز واقعه (۱۳۷۳)
۵ - مرد ناتمام (۱۳۷۱)
۶ - مهاجران (۱۳۷۱)
۷ - هنرپيشه (۱۳۷۱)
۸ - اوينار (۱۳۷۰)
۹ - چاووش (۱۳۶۹)
۱۰ - سايه خيال (۱۳۶۹)
۱۱ - راز كوكب (۱۳۶۸)
۱۲ - ارثيه (۱۳۶۷)
۱۳ - در مسير تندباد (۱۳۶۷)
۱۴ - نار و ني (۱۳۶۷)
۱۵ - هي جو (۱۳۶۷)
۱۶ - تيرباران (۱۳۶۵)
۱۷ - گال (۱۳۶۵)
۱۸ - گذرگاه (۱۳۶۵)
فيلم شناسی : بازيگر با تشكر از
با تشكر از : (۲)مورد (۱۳۷۰) ۱ - مريم مقدس (۱۳۷۹)
۲ - بلوغ (۱۳۷۷)

mori

Registered User
لایک‌ها
14
چهار روز مرگ در بى خبرى

گروه اجتماعى، محمد غمخوار: جسد حسين پناهى، شاعر و بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون شامگاه شنبه در حالى كه چهار روز از زمان مرگش مى گذشت در خانه اش در منطقه يوسف آباد كشف شد.براساس گزارش بازپرس ويژه قتل مجتمع امور جنايى، دختر و پسر اين بازيگر به مدت چهار روز گذشته با خانه پدرشان تماس مى گرفتند اما كسى به تلفن جواب نداد. آنها براى يافتن پدر كه به تنهايى در خانه اى در يوسف آباد زندگى مى كرد با كليه دوستان پدر تماس گرفتند ولى هيچ كس از سرنوشت حسين پناهى اطلاع نداشت. به خاطر اينكه حسين پناهى هميشه عادت داشت هر وقت براى چند روزى از خانه خارج شود و به محل ديگرى برود، آنها را در جريان بگذارد دختر و پسر به ناپديد شدن مرموز پدرشان مشكوك شده و راهى خانه پدر در تهران شدند. حتى تلفن همراه پناهى در اين مدت خاموش بود كه اين موضوع باعث ترديد بيشتر آنها شد.

آنها وقتى به خانه رسيدند و هيچ كس در را باز نكرد به سراغ همسايه ها رفتند ولى در چند روز گذشته هيچ كس حسين پناهى را نديده بود.آنها سرانجام خود وارد خانه شدند. دختر و پسر اين بازيگر پس از ورود به خانه متوجه بويى كه از داخل ساختمان به مشام مى رسيد،شدند و سرانجام هنگامى كه وارد ساختمان شدند با جسد پدرشان روبه رو شدند در حالى كه چند روز از زمان مرگش مى گذشت.موضوع مرگ اين بازيگر پس از كشف جسدش به ماموران كلانترى ۱۲۵ يوسف آباد اطلاع داده شد و آنها همراه قاضى كشيك قتل مجتمع امور جنايى تهران در محل حاضر شدند و تحقيقات خود را براى روشن شدن ماجرا آغاز كردند.پزشكان پزشكى قانونى پس از معاينه جسد اعلام كردند «چهار روز از زمان مرگ اين بازيگر ۴۸ ساله مى گذرد كه گذشت زمان باعث متعفن شدن جسد شده است.»

آنها همچنين در نظريه اوليه خود درخصوص علت مرگ حسين پناهى اعلام كردند «با توجه به شواهد موجود احتمال مرگ اين بازيگر بر اثر سكته مغزى قوى است اما نمى شود احتمالات ديگر را رد كرد كه علت اصلى آن پس از معاينه و كالبدشكافى دقيق جسد در سازمان پزشكى قانونى اعلام خواهد شد.»ماموران تجسس كلانترى يوسف آباد هم پس از بررسى محل كشف جسد و با توجه به اينكه در كنار جسد سطل زباله افتاده بود در فرضيات خود احتمال دادند، حسين پناهى شب هنگامى كه قصد بيرون گذاشتن زباله ها را داشته دچار سكته مغزى شده و در ميان راه فوت كرده است.هنرمند بازپرس شعبه چهارم مجتمع امور جنايى تهران پس از تحقيقات اوليه دستور انتقال جسد به پزشكى قانونى را صادر كرد تا علت اصلى مرگ مشخص شود.

يكى از افسران پرونده هم به «شرق» گفت «ماموران كلانترى پس از تماس فرزندان اين بازيگر وارد عمل شدند و با توجه به شواهد موجود احتمال وقوع قتل را رد مى كنيم. اما بايد منتظر نظر نهايى پزشكى قانونى درخصوص علت اصلى مرگ باشيم.» وى افزود: «موضوع مرگ ساعت ۱۰ شب شنبه به ما اطلاع داده شد و پس از تحقيقات مقدماتى ساعت ۲ بامداد جسد با دستور قاضى از خانه خارج شد.»يك مقام آگاه در پزشكى قانونى هم ديروز گفت: «پزشكان از ديروز (يكشنبه) كالبدشكافى جسد را آغاز كرده اند و پس از نمونه بردارى هاى لازم جسد اين بازيگر را با دستور قاضى براى تشييع در اختيار خانواده اش قرار خواهيم داد. البته زباله هايى كه كنار جسد ريخته بود در سرعت دادن به تعفن جسد كمك كرده بود كه اين تشخيص علت مرگ را سخت كرده است.»

وى افزود: «ما احتمال فرضيه خودكشى و سكته مغزى را قوى تر مى دانيم كه آزمايش ها سرانجام مشخص خواهد كرد كدام يك علت مرگ بوده است.» به گزارش «شرق» نيمه شب شنبه تعدادى از دوستان حسين پناهى كه متوجه ماجرا شده بودند خود را به خانه او كه تازه به آنجا نقل مكان كرده بود رساندند.يكى از دوستان حسين پناهى گفت: «اين بازيگر در چند ماه گذشته دچار مشكل مالى شده بود و با تغيير خانه خود به آنجا آمده بود، من چندبار به خانه و تلفن همراه او زنگ زدم و زمانى كه كسى تلفن را جواب نداد احتمال دادم او سرصحنه فيلمبردارى باشد. تا اينكه پسر او با من تماس گرفت و من را در جريان مرگ اين بازيگر ارزنده كشور قرار داد.»حسين پناهى متولد يكى از شهرستان هاى استان كهكيلويه و بويراحمد هنرجوى جامعه هنرى آناهيتا بود كه مدتى هم در حوزه علميه قم دروس حوزوى را گذرانده بود.

• جايگاه هنرى حسين پناهى

گروه ادب و هنر، حسن محمودى: حسين پناهى در سن ۴۸ سالگى درگذشت. اين خبرى است كه در سكوت شب شنبه در بين نزديكان و دوستان او ردوبدل شد تا اينكه در صبح روز يكشنبه به خبرگزارى ها راه يافت. بنابر گفته يكى از نزديكان حسين پناهى، او دو ماهى بود كه بر اثر فشار مالى شديد مجبور به ترك خانه اش در سعادت آباد به محله جهان آرا شده بود تا در فراموشى خانه كوچك اجاره اى تمام شود. بنا بر گزارش پزشكى قانونى، مرگ او در روز چهارشنبه اتفاق افتاده است. با اين حساب، ارتباط او به مدت چهار روز با جهان بيرون قطع شده تا اين كه دخترش و يكى از بستگان نزديك كه نگران اين قطع ارتباط بوده اند، به تهران مى آيند و با جنازه او افتاده در كنار سطل آشغال روبه رو مى شوند.

آنان كه پناهى را از نزديك مى شناختند و با روحياتش آشنا بودند، به حتم از شنيدن اين خبر آن چنان هم نبايد جا خورده باشند. تنهايى پناهى در اين سال ها از مهم ترين ويژگى هايش بود و لابد تنها مردن در خلوتى حتى پس از مرگ، چيزى جز سرنوشتش نبود. خبر مرگ پناهى و چگونگى آن براى كسانى كه اشعارش را زمزمه مى كردند نيز بى شباهت به قصه مرگ او نيست. «خوشا به حال لك لكا كه خوابشون «واو» نداره/ خوشا به حال لك لكا كه عشقشون «قاف» نداره/ خوشا به حال لك لكا كه مرگشون «گاف» نداره/ خوشا به حال لك لكا كه لك لك اند...»

پناهى در سال ۱۳۳۵ در روستاى دژكوب از شهرستان ياسوج متولد شد. تحصيلات هنرى پناهى مربوط به حضور كوتاه او در جامعه هنرى آناهيتا است. چندى نيز در كسوت يك طلبه در حوزه علميه قم حضور داشته است. پناهى در اواخر دهه پنجاه به تهران آمد و با اجراى تلويزيونى متن نمايشى خود، «يك گل و بهار» با بازى حسين محب اهرى و مرحوم مقبلى كار خود را شروع كرد. «گلدان ها در آفتاب» نيز دومين كار او در تلويزيون بود. بازى در چند فيلم سينمايى، سريال تلويزيونى به همراه كارگردانى تئاتر و مجموعه هاى اشعارش از او چهره اى به يادماندنى در ذهن دوستدارانش باقى گذاشت. نقش هايى كه پناهى بازى كرد اغلب از جنس و نوع شخصيت خود او بود. او نقش آدم هاى پريشان احوال را با بازى خود به يادماندنى مى كرد.

«چيزى شبيه زندگى» آخرين تجربه حسين پناهى بر صحنه تئاتر بود كه علاوه بر اقبال ركوردشكن تماشاگران در سال هاى اجرايش، كارى مدرن و نو محسوب شد حسين پناهى با خلاقيتى كه تنها در خود او مى شد، سراغ گرفت، در اين نمايش دست به نوآورى هاى بى نظيرى زد . در نگاه نخست نوعى ساختارگريزى و نهيليسم به چشم مى آمد. پناهى با طنزى تلخ خاص خودش، با مفاهيم فلسفى به شوخى و جدى از زندگى معناباخته با تماگرانش حرف مى زد. پناهى قبل از اين نيز نمايش «خوابگرد» را در خانه نمايش به روى صحنه برده بود كه آن هم نشان از نمايشگرى با هوش و ذكاوت مى داد. پناهى در عرصه سينما نقش هايى را بازى كرد كه در واقع با بازى كردن آن نقش ها، شخصيتى به نام حسين پناهى آفريد.شخصيتى كه پناهى به دنيا آمده بود تا آن را به نمايش بگذارد. انگار ماموريت او در به وجود آوردن همين نقش بود.

در عرصه هاى ديگر نيز، حسين پناهى از اين شخصيت خارج نشد . به گونه اى كه مى توان گفت در اشعارش نيز، اوضاع و احوال همين شخصيت را زمزمه مى كرد. بازى او در فيلم «سايه خيال» براى او ديپلم بهترين بازيگرى نهمين جشنواره بين المللى فيلم فجر را به همراه داشت. مرد ناتمام، اوينار، آرزوى بزرگ، مهاجران، در مسير تندباد، گال، روز واقعه، هى جو و... از جمله فيلم هايى است كه پناهى در آنها بازى كرد. بازى هاى تلويزيونى پناهى در مجموعه هاى تلويزيونى آژانس دوستى، محله بهداشت، رعنا، گرگ ها، آئينه خيال، محله بهداشت، آشپزباشى، كوچك جنگلى، مثل يك لبخند، ايوان مدائن، خوابگردها، چاووش، هشت بهشت، قهرمان كيه، راز كوكب، امام على(ع)، روزى روزگارى، دزدان مادربزرگ، يحيى و گلابتون و همسايه ها از جمله نقش هايى است كه همواره مى توان خود پناهى را در آن جست وجو كرد.

پيكر حسين پناهى بازيگر تئاتر، تلويزيون و سينما ساعت ۱۰صبح امروز طى مراسم ويژه اى از مقابل تالار وحدت به سمت زادگاهش در استان كهكيلويه و بوير احمد تشييع مى شود.

خورشيد جاودانه مى درخشد در مدار خويش

ماييم كه پا جاى پاى خود مى نهيم و غروب مى كنيم

هر پسين

اين روشناى خاطر آشوب در افق هاى تاريك دوردست

نگاه ساده فريب كيست كه همراه با زمين

مرا به طلوعى دوباره مى كشاند؟

بالا