• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات عمومی در حوزه سينما

arash_lima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
از دوستاني كه اطلاعاتي در مورد يه دانشگاه خوب كارگرداني يا بازيگري در خارج از كشور دارن مي تونن كمكم كنن
با تشكر

farhad noorani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من هنوز نفهمیدم این سینمای جدید سینمای 3بعدی نام داره یا 4 بعدی.
با یه search کوچیک یه چیزایی دستگیرم شد که ای نوع سینما با 4 صحنه یک فیلم سه بعدی رو نمایش میده ولی باز درک نکردم. ربط پیدا می کنه به نوع دید انسان که یک صحنه رو با هر چشمش تو یه زاویه میبینه
هر چی راجع به این نوع سینما چه تخصصی و چه غیر تخصصی می دونین تو این تایپیک بگین.
متشکرم​

farhad noorani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سینمای سه بعدی , دو نوع است , یک جور با عینک است و نوعی دیگر

بدون عینک !

:rolleyes:

بدون عینکشو نشنیده بودم.
پس چرا تو ایران خیلی ها با نام سینما 4بعدی می شناسن ولی در حالی که بیشتر از سه بعد نمی تونه وجود داشته باشه؟؟؟
فیلمبرداری این نوع فیلم های 3 بعدی هم با 2 تا دوربین انجام می شه

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام

دنبال 2 تا فیلم هستم ........

1- یه فیلمی کمدی بود که 2 تا آدم بودن میخواستن یه خونه ای که قدیمی بود رو بفروشن و توی این خونه یه موش سفید بود که هر وقت اینها یه مشتری میاوردن برای فروش خونه این موشه دست گل به آب میاد و همه رو فراری میداد...این دوتا برادر هم هی تله های مختلف میذاشتن برای موشه ولی هر بار موشه از اینها زرنگ تر بود و اینها رو اذیت میکرد..آخر فیلم هم که اینها موش رو برمیدارن و خونه رو نمیفروشن..موشه رو میبرن توی کارخانه پنیرسازی و این موشه پنیرها رو تست میکرد که خوبه یا بده..:lol:

2- یه فیلم اکشن بود که آدم ها رو که زندانی میکردن میبردن یه جایی 30-40 طبقه زیر زمین بعد یه چیز فلزی میکردن توی معده شون که نشون میداد کجا هستن و یه کفش آهنی پاشون بود که اگه از خط قرمز رد میشدن با فرستاد فرکانس و فرمان به اون ردیاب توی معده اون کفشه بهشون شک میداد و میمردن..زندانشون هم میله نداشت..بصورت اشعه لیزر بود....تا اینکه یکی از این زندانی ها میخواد فرار کنه و یه آهنربا از دوستاش توی زندان که مخفی کرده بودن میگیره و با اون شی فلزی توی شکمش رو درمیاره و دیگه حتی اگه از خظ قرمز هم رد میشدن روشون اثر نداشت...

تا اونجایی که یادمه یه زن هم داشت که با زنه فرار میکنه...

کسی اسم این فیلم ها رو میدونه؟اینها رو دیده؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
سلام

دنبال 2 تا فیلم هستم ........

1- یه فیلمی کمدی بود که 2 تا آدم بودن میخواستن یه خونه ای که قدیمی بود رو بفروشن و توی این خونه یه موش سفید بود که هر وقت اینها یه مشتری میاوردن برای فروش خونه این موشه دست گل به آب میاد و همه رو فراری میداد...این دوتا برادر هم هی تله های مختلف میذاشتن برای موشه ولی هر بار موشه از اینها زرنگ تر بود و اینها رو اذیت میکرد..آخر فیلم هم که اینها موش رو برمیدارن و خونه رو نمیفروشن..موشه رو میبرن توی کارخانه پنیرسازی و این موشه پنیرها رو تست میکرد که خوبه یا بده..:lol:

2- یه فیلم اکشن بود که آدم ها رو که زندانی میکردن میبردن یه جایی 30-40 طبقه زیر زمین بعد یه چیز فلزی میکردن توی معده شون که نشون میداد کجا هستن و یه کفش آهنی پاشون بود که اگه از خط قرمز رد میشدن با فرستاد فرکانس و فرمان به اون ردیاب توی معده اون کفشه بهشون شک میداد و میمردن..زندانشون هم میله نداشت..بصورت اشعه لیزر بود....تا اینکه یکی از این زندانی ها میخواد فرار کنه و یه آهنربا از دوستاش توی زندان که مخفی کرده بودن میگیره و با اون شی فلزی توی شکمش رو درمیاره و دیگه حتی اگه از خظ قرمز هم رد میشدن روشون اثر نداشت...

تا اونجایی که یادمه یه زن هم داشت که با زنه فرار میکنه...

اين دومي را من ديدم. اسمش قلعه بود. كه همسر طرف هم باردار بود و وقتي با هم فرار كردن بچشون به دنيا اومد!

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
اين دومي را من ديدم. اسمش قلعه بود. كه همسر طرف هم باردار بود و وقتي با هم فرار كردن بچشون به دنيا اومد!
ایولا...دقیقا..خودشه....آره زنش هم باردار بود....اسم انگلیسیش رو میخوام...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
سرعتو كيف كردي؟ :D

اينم اطلاعات بيشتر براي بقيه دوستان. فيلم قشنگيه.

خلاصه فيلم قلعه 1 (fortress)
جان برنيك و همسرش به دليل تخلف از قوانين در رابطه با باردار شدن همسرش براي دومين بار ، روانه زندان فورترس مي شوند ، اين زندان 30 طبقه دارد و در زير زمين واقع شده است و كنترل زندانيان و كليه مراقبت ها از آن توسط z ( ماشين الكترونيكي بسيار پيچيده ) انجام مي شود و جان قصد فرار از اين زندان مخوف را دارد و در اين راه ………… )

لينكهاي دانلود

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
سلام

من یک سری سوالات سینمایی مطرح می کنم هر کس که اطلاعاتی داره لطفا همکاری کنه.

1- یک هنرپیشه در یک فیلم 2 نقش متفاوت اما با همون چهره خودش را بازی میکنه مثل دو برادر دوقلو ، چطوری در یک پلان این هنرپیشه در نقش دو برادر در کنار هم وای میسته و با هم گفتگو می کنه به طوری فرض کنید چهره دو برادر تمام رخ رو به دوربینه؟

2- چطوری در این فیلمهای تخیلی یا پیام های بازرگانی خارجی ، بازیگر روی زمین ایستاده و دستش رو به سوی آسمان دراز میکه و مثلا با انگشتاش ستاره رو میگیره و جای ستاره رو در آسمان تغییر میده. ( البته دستش مثل مجید دلبندم، کش نمیادا. )

3- چطوری در سریال دکتر قریب ( مهدی هاشمی ) بازی می کرد در تیتراژ آغاز سریال چهره بازیگر رو ( مهدی هاشمی ) از کودکی محو میشد و در خود صورت بچه ، مثلا تبدیل به سنین بزرگسالی تبدیل می شد. نمی دونم متوجه شدید چی میگم یانه! در موزیک ویدیو مایکل جکسون هم ( black or white ) قسمت آخر به همین شکل بود.

4- در فیلم هایی مثل ادی مورفی ، که فکر کنم دکتر حیوانات بود چطوری این حیوونها صحبت می کنند مثلا موقع صحبت کردن دهن حیوونها خیلی طبیعی باز و بسته میشه؟

5- در فیلم بالاتر از خطر ، تام کروز چطور از اون صخره بالا می رفت. احتمالا صخره با اون عمق نباید واقعی باشه؟

6- و در همون بالاتر از خطر ، تام کروز چطوری ماسک ( کشی ) صورتشو کند و هویت واقعیشو افشا کرد؟

7- در بعضی از فیلمها آدمهای کوتوله یا ( خیلی کوچک ) چگونه مثلا کف دست یک آدم واقعی تو فیلم جا می گیرند؟

8- در فیلم های روح مانند چگونه اون روح کمرنگ میشه که اشیا از اون طرفش معلوم میشه و چطوری این روح از آدم یا در و یوار عبور میکند؟

9- در یک تاپیک فکر کنم خوندم در مورد bullet time ، که فرض کنید یک تبلیغ بازرگانیه که در اون خانمی ظرف شکلاتی به دست دارد و دارد راه می رود ناگهان پایش به جایی گیر میکند و به سوی جلو به شکل نیمه خمیده پرتاب می شود و شکلاتهای داخل ظرف هم در هوا پرت میشود و شکلاتها در هوا معلق می ماند ، خب در همین قسمت تصویر استاپ می شود و زن هم روی زمین نمی افتد و شکلاتها و ظرف ، خب در این قسمت تو تاپیکی که خوندم گفته شده بود دور تا دور بازیگر را دوربین عکاسی میگذاردند تا همزمان در زمان مشخص عکس بگیرند و در کامپیوتر این عکسها رو با هم میچسبونند به شکل 360 درجه! خب هر چند که زیاد متوجه نشدم که این کار دقیقا به چه شکل انجام میشه اما کاری ندارم، سوال من اینه که فرض کنید شخص دومی وارد تصویر میشود و مثلا به دوربین لبخندی میزند و شکلاتی را که در هوا معلق شده را با دستش بر می دارد و حرکت می کند از تصویر خارج میشود ، چطوری از این شخص دوم فیلمرداری می کنند چون این شخص وارد صحنه ( صحنه ساخت ) می شود دیگه خبری از اون خانم و ظرف شکلات نیست، چطوری شخص دوم بدون این که به اون خانم برخورد کنه از کنار این خانم رد میشه و نکته مهم این که چطوری دستش رو دقیقا به سمت شکلاتیکه در هوا معلق است می برد ( چون احتمالا اون شکلات رو نمی بینه چون قبلا فیلمبرداری شده و صحنه هم جمع شده ) ؟

10- نام وسیله ای که کارگردانان بیشتر هالیوودیها ، ازش استفاده می کنند که شکل دوربین دزدهای دریایی می مونه ولی فکر میکنم سرش لنزهای مختلفی نصب شده ، اسم این وسیله چیست و چه کارایی دارد؟

11- اطلاعات کاملی در مورد تجهیزات سینمایی مدرن را میخواهم مثل: انواع کرین ، تراویلینگ و ...

12- در مورد جلوه های ویژه cg هم کسی اطلاعاتی داره توضیحاتی بده .

13- و دوست عزیزی در جواب من گفته بود که در گوگل دنبال پشت صحنه های فیلم های هالیوود بگردم ، من در گوگل گشتم اما چیزی پیدا نکردم در مورد پشت صحنه هایی مثل : اسپایدر من و کینگ کنگ و تایتانیک ، شاید من بلد نیستم بگردم و همچنین به سایت هالیوود و چند تا کانال ماه واره ای که این پشت صحنه ها را نشون می دادند ایمیل زدم و راهنمایی برای تهیه این پشت صحنه ها خواستم اما متاسفانه کسی به من ایمیل نزد. در هر حال اگر کسی این پشت صحنه ها را در سایت خارجی یا در ایران روی DVD گیر آورد من رو هم خبر کنه.

لطفا کسی در مورد هر یک از سوالات من اطلاعاتی داشت لطفا به طور کامل توضیح بده .
براي سوال 3: به اين افكت ميگن Morph. تبديل تدريجي تصويري به تصوير ديگر.
Bush-Arnie-morph.jpg

براي سوال 7: از روش پرده آبي استفاده ميكنند. از بازيگر جلوي پرده آبي بازي ميگيرند و سپس با تغيير اندازه روي تصوير ديگر ميكس ميكنند.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سرعتو كيف كردي؟ :D

اينم اطلاعات بيشتر براي بقيه دوستان. فيلم قشنگيه.

خلاصه فيلم قلعه 1 (fortress)
جان برنيك و همسرش به دليل تخلف از قوانين در رابطه با باردار شدن همسرش براي دومين بار ، روانه زندان فورترس مي شوند ، اين زندان 30 طبقه دارد و در زير زمين واقع شده است و كنترل زندانيان و كليه مراقبت ها از آن توسط z ( ماشين الكترونيكي بسيار پيچيده ) انجام مي شود و جان قصد فرار از اين زندان مخوف را دارد و در اين راه ………… )

لينكهاي دانلود
اوا...مرسی....چرا به ذهن خودم نرسید؟خنگ شدیمه رفته پی کارش..من fort رو سرچ کرده بودم:)

واقعا فیلم فوق العاده محرکه ای هست...فوق العاده تر از فوق العاده...:D

ممنون بابت لینک دانلود...ولی ما تو کار 300 مگابایتی هستیم...:D

//

اون یه فیلم کسی ندیدتش؟

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام

مژذه مژده مژده.... آخرش خودم یافتمش
4.gif

گفت اینجا هم بذارم شاید کسی خواست ببینه...
8.gif

واقعا یه کمدی ناب..
34.gif
...
24.gif
...
24.gif

فیلم: Mousehunt

کد:
http://www.imdb.com/title/tt0119715/

من سرچی زدم در فروم گمان نکنم کسی این فیلم رو معرفی کرده باشه اما بهرحال
ببینید فیلم رو اونهایی که ندیدند...چه بلاهایی که این موشه سر اینها نمیاره
24.gif

دانلود نسخه 300 مگابایتی:
کد:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2573741&postcount=1732

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مژذه مژده مژده.... آخرش خودم یافتمش

گفت اینجا هم بذارم شاید کسی خواست ببینه...

واقعا یه کمدی ناب........

این رو تلویزیون هم نشون داده. کمدی خانوادگی جذابی بود!
اون دومی رو هم که دوستمون اسمش رو گفت TV پخش کرده بود و الان در شبکه خانگی!! هستش. نسخه 300 مگیش اگر پیدا نشد اینجا میتونی درخواست بدی.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
این رو تلویزیون هم نشون داده. کمدی خانوادگی جذابی بود!
اون دومی رو هم که دوستمون اسمش رو گفت TV پخش کرده بود و الان در شبکه خانگی!! هستش. نسخه 300 مگیش اگر پیدا نشد اینجا میتونی درخواست بدی.
آره...اون دومی که قلعه هست رو آره اینو حدودا 6-7 سال پیش من از تلویزیون شبکه استانی دیدم...ولی اولی رو 2-3 سال پیش از ماهواره دیدم...واقعا باحال بود فیلمه..

مرسی بابت لینک....مثل همیشه محشری...
8.gif

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان عزیز ... دو تا فیلمه که من چند تا صحنه ازشون دیدن و دنبال اسمشونم و خیلی هم از این فیلمها خوشم اومده ولی اسمشون یادم نمیاد لطفا کمکم کنید

1- یک فیلم انگلیسی در مورد یه پیرمرده که دوران بازنشستگیشو با دوستاش که اونها هم همه پیرن میگذرونه روزی به خونه یکی از دوستاش میره و نوه دوستشو که دختر 17 ... 18 ساله ایه میبینه و ازش خوشش میاد بعد به هوای این دختره هی رفت و آمدش به خونه دوستش زیاد میشه و .... آخر با دوست پسر دختره دعواش میشه و پسره یه ضربه بهش میزنه و یارو وضعش خراب میشه و میمیره

2- یه فیلم آمریکاییه که من اولشو فقط دیدم... نشون میده یه دختره اول فیلم میره سوار مترو میشه و کنارش یه مرده میشینه بعد آروم آروم حرفو شروع میکنه ... بعد ازاینجا به بعد داستان دو تکه میشه : دختره با حرف یارو خام میشه یا دختره به حرف یارو گوش نمیده و میره در هر دو حالت داستانهای مختلفی بوجود میاد که فیلم هر دو داستانو به تصویر میکشه

کسی اگه میدونه جواب بده ... مرسی

abcd14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه سوال درباره اقای رامبد جوان دارم
ایا اقای رامبد جوان از هموطنان ارمنی هستند یا مسلمان هستند؟
کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا