• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات عمومی در حوزه سينما

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
راستش من از اونایی هستم که فیلم اصل با زیرنویس فارسی بیشتر بهم می چسبه...هیچی مثل صدای اصلی بازیگر و عدم سانسور و زیرنویس خوب نیست..
این کار کلی هست...فیلمهایی مثا همشهری کین-نیش-ماجرای نیم روز و خیلی فیلم های دوبله دارم که متاسفانه هم دوبلشون ناقصه و هم من من دوبله دوست ندارم و چون به DVD LAB PrO هم مسلط هستم می خواستم فایل های صدا رو گیر بیارم و با یه زیرنویس فارسی که روی نت هست فیلم رو دوباره سر هم کنم

درسته / من باز میگردم برای صدای خالی'شون
البته نسخه اصلی ( زبان اصلی ) این فيلمها با قيمت پايينی در بازارچه فروش میره
به صورت DivX هم میتونيد داونلود کنيد / در هر صورت برای تست روش کار رو بگين من از روی ديويدی Citizen Kane اینکار رو انجام بدم ؛ اگر حجم'ش خيلی زياد نشد اپلود می کنم ( شما Adsl هستی یا Dial Up ؟ )

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
من دیال اپ دارم
البته من dvd های اصل فیلمهای 250 TOP imdb رو جمع می کنم...این دنبال صدا گشتن رو برای فیلمهایی می کنم که dvd اصل زیرنویس دارشون تو بازار نباشه....اگه باشه یا کمیاب باشه داونلود نمی کنم میرم اصلشون رو هم می خرم ولی اگه به هیچ وجه تو بازار نباشه سعی می کنم برای فیلمهای محبوبم هم که شده داونلود بکنم تا حالا با دیال اپ 150 مگ یه جا هم گرفتم
حالا علیزضا جان شما همشهری کین DVD اصل با زیرنویسه؟...اگه اینه که نمی خواد بذاری میرم خودم یه جوری پیدا می کنم ولی اگه اصل نیست اگه براتون ممکن بود بذارین نمی خوام به زحمت بیفتین

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من دیال اپ دارم
البته من dvd های اصل فیلمهای 250 TOP imdb رو جمع می کنم...این دنبال صدا گشتن رو برای فیلمهایی می کنم که dvd اصل زیرنویس دارشون تو بازار نباشه....اگه باشه یا کمیاب باشه داونلود نمی کنم میرم اصلشون رو هم می خرم ولی اگه به هیچ وجه تو بازار نباشه سعی می کنم برای فیلمهای محبوبم هم که شده داونلود بکنم تا حالا با دیال اپ 150 مگ یه جا هم گرفتم
حالا علیزضا جان شما همشهری کین DVD اصل با زیرنویسه؟...اگه اینه که نمی خواد بذاری میرم خودم یه جوری پیدا می کنم ولی اگه اصل نیست اگه براتون ممکن بود بذارین نمی خوام به زحمت بیفتین

بله / کلا همشهری کين در 3 نسخه ( ديويدی ) در ایران موجوده

نسخه تک ديسک دوبله
نسخه تک ديسک زبان اصلی
نسخه دو ديسک زبان اصلی

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خوب شد این مورد رو تهیه می کنم

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بله / کلا همشهری کين در 3 نسخه ( ديويدی ) در ایران موجوده

نسخه تک ديسک دوبله
نسخه تک ديسک زبان اصلی
نسخه دو ديسک زبان اصلی
یعنی همشهری کین زیرنویس فارسی نشده؟
اینا چی ؟ زیرنویسشون هست ؟
On the Waterfront
A Streetcar named desire
Psycho
Casablanca
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Papillon
Ben Hur
Annie Hall
A ClockWork Orange
The Sound of Music
CABARET
CHINATOWN
To Kill a Mockingbird
CAT ON A HOT TIN ROOF
GANDHI
MY FAIR LADY
West Side Story
THE OMEN

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یعنی همشهری کین زیرنویس فارسی نشده؟
اینا چی ؟ زیرنویسشون هست ؟
On the Waterfront
A Streetcar named desire
Psycho
Casablanca
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Papillon
Ben Hur
Annie Hall
A ClockWork Orange
The Sound of Music
CABARET
CHINATOWN
To Kill a Mockingbird
CAT ON A HOT TIN ROOF
GANDHI
MY FAIR LADY
West Side Story
THE OMEN

تا جايی که میدونم همشهری کين به فارسی زيرنويس نشده ( يا حداقل من نديدم )
فيلمهايی که گفتی همه دوبله 'شون موجوده ؛ اگر اشتباه نکنم از این ليست فقط China Town و A Clockwork Orange به فارسی زيرنويس شده

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تا جايی که میدونم همشهری کين به فارسی زيرنويس نشده ( يا حداقل من نديدم )
فيلمهايی که گفتی همه دوبله 'شون موجوده ؛ اگر اشتباه نکنم از این ليست فقط China Town و A Clockwork Orange به فارسی زيرنويس شده
ممنون. چون دنبال زیرنویسشون بودم یه مدتی ! از طرفی دوست دارم اینا رو زبون اصلی ببینم (چون این نسخه های دوبله اکثرا صدای بدی دارن و قسمت های سانسور شده هم دوبله نشدن و زبون اصلی ها صدای دالبی دارن. صدای اصلی بازیگرها هم یه چیز دیگه اس) و از طرفی بعضی فیلم هایی که دیالوگ ها توشون زیاد اهمیت دارن رو انگلیسی خوب نمی فهمم. ولی اکثر فروشنده ها دوبله و اصلی رو جدا میفروشن اگه نسخه ای که میفروشن هر دو زبون رو داشته باشه مشکلی نداره.

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی دوستان
من لیسانس زبان انگلیسی از یکی از دانشگاه های دولتی دارم
می خوام واسه امسال واسه کارشناسی ارشد کارگردانی سینما امتحان بدم
حالا می خوام بدونم اصلا همچین چیزی ممکنه یا نه؟
یکی از بچه ها که چندان روی حرفاش نمی شه اطمینان کرد گفت می شه ولی اگر هم قبول بشی
مصاحبه داره و چون تو لیسانست رشته ای غیر از سینماست تو مصاحبه ردت می کنن
می خوام بدونم که اگه قطعا امکان پذیره که من شروع کنم به خوندن
کسی هم اگر منابع خاصی می دونه لطفا بگه
ناگفته نماند که من یه دوره کامل فیلم سازی رو در انجمن سینمایی فارابی طی کردم

tom_smith2210

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من کاربر جدید هستم و هنوز به این پرشین تولز وارد نیستم.
اول میخواستم ببیبنم کسی این متن منو میخونه چون توی بعضی تاپیک ها مطالب مفیدی هست و من میخوام سوالاتی بکنم اما در سمت چپ تاپیک عکس بعضی از کاربران هست که بالای عکس تاریخ مثلا 2006 هست میخوام بدونم تو این تاپیک ها کسی دیگه سر نمی زنه یعنی منقضی شده برای سوال و جواب ؟

2- من دوره کارگردانی یک ساله از آموزشگاه دیدم ولی اطلاعات خیلی کمی از تمام موارد سینمایی دارم میخواستم سوالاتم رو مطرح کنم اما نمی دونم کجا باید مطرح کنم!

میخواستم ببینم پشت صحنه های فیلم های هالیوود را مثل spiderman و ... از کجا می تونم بر روی DVD تهیه کنم؟

و سوالات دیگری هم دارم کسی هست؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام.
من کاربر جدید هستم و هنوز به این پرشین تولز وارد نیستم.
اول میخواستم ببیبنم کسی این متن منو میخونه چون توی بعضی تاپیک ها مطالب مفیدی هست و من میخوام سوالاتی بکنم اما در سمت چپ تاپیک عکس بعضی از کاربران هست که بالای عکس تاریخ مثلا 2006 هست میخوام بدونم تو این تاپیک ها کسی دیگه سر نمی زنه یعنی منقضی شده برای سوال و جواب ؟

2- من دوره کارگردانی یک ساله از آموزشگاه دیدم ولی اطلاعات خیلی کمی از تمام موارد سینمایی دارم میخواستم سوالاتم رو مطرح کنم اما نمی دونم کجا باید مطرح کنم!

میخواستم ببینم پشت صحنه های فیلم های هالیوود را مثل spiderman و ... از کجا می تونم بر روی DVD تهیه کنم؟

و سوالات دیگری هم دارم کسی هست؟

به تاپیک های قدیمی هم سر میزنن
در مورد دکوپاژ حالت توضیحی اگر لینک بخوای " این " هست
پشت صحنه -مراحل ساخت- فیلمهای معروف تری مثل Spiderman در بازار به راحتی گیر میاد . در گوگل مواردی مثل " فروش دیویدی " " فروش فیلم " و " فروش " رو تایپ کنید چند ده هزار نتیجه مفید میاره . برای Spiderman در لیست DVD فروشان نسخه 2 دیسک رو میتونید پیدا کنید که شامل موارد جانبی فیلم هم هست
عکسهایی از دیسک 2 فیلم Spider-Man اتچ شد .

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    12.2 KB · نمایش ها: 6
  • 2.JPG
    2.JPG
    26.9 KB · نمایش ها: 5
  • 3.JPG
    3.JPG
    12 KB · نمایش ها: 5
  • 4.JPG
    4.JPG
    14.7 KB · نمایش ها: 5

tom_smith2210

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یک سری سوالات سینمایی مطرح می کنم هر کس که اطلاعاتی داره لطفا همکاری کنه.

1- یک هنرپیشه در یک فیلم 2 نقش متفاوت اما با همون چهره خودش را بازی میکنه مثل دو برادر دوقلو ، چطوری در یک پلان این هنرپیشه در نقش دو برادر در کنار هم وای میسته و با هم گفتگو می کنه به طوری فرض کنید چهره دو برادر تمام رخ رو به دوربینه؟

2- چطوری در این فیلمهای تخیلی یا پیام های بازرگانی خارجی ، بازیگر روی زمین ایستاده و دستش رو به سوی آسمان دراز میکه و مثلا با انگشتاش ستاره رو میگیره و جای ستاره رو در آسمان تغییر میده. ( البته دستش مثل مجید دلبندم، کش نمیادا. )

3- چطوری در سریال دکتر قریب ( مهدی هاشمی ) بازی می کرد در تیتراژ آغاز سریال چهره بازیگر رو ( مهدی هاشمی ) از کودکی محو میشد و در خود صورت بچه ، مثلا تبدیل به سنین بزرگسالی تبدیل می شد. نمی دونم متوجه شدید چی میگم یانه! در موزیک ویدیو مایکل جکسون هم ( black or white ) قسمت آخر به همین شکل بود.

4- در فیلم هایی مثل ادی مورفی ، که فکر کنم دکتر حیوانات بود چطوری این حیوونها صحبت می کنند مثلا موقع صحبت کردن دهن حیوونها خیلی طبیعی باز و بسته میشه؟

5- در فیلم بالاتر از خطر ، تام کروز چطور از اون صخره بالا می رفت. احتمالا صخره با اون عمق نباید واقعی باشه؟

6- و در همون بالاتر از خطر ، تام کروز چطوری ماسک ( کشی ) صورتشو کند و هویت واقعیشو افشا کرد؟

7- در بعضی از فیلمها آدمهای کوتوله یا ( خیلی کوچک ) چگونه مثلا کف دست یک آدم واقعی تو فیلم جا می گیرند؟

8- در فیلم های روح مانند چگونه اون روح کمرنگ میشه که اشیا از اون طرفش معلوم میشه و چطوری این روح از آدم یا در و یوار عبور میکند؟

9- در یک تاپیک فکر کنم خوندم در مورد bullet time ، که فرض کنید یک تبلیغ بازرگانیه که در اون خانمی ظرف شکلاتی به دست دارد و دارد راه می رود ناگهان پایش به جایی گیر میکند و به سوی جلو به شکل نیمه خمیده پرتاب می شود و شکلاتهای داخل ظرف هم در هوا پرت میشود و شکلاتها در هوا معلق می ماند ، خب در همین قسمت تصویر استاپ می شود و زن هم روی زمین نمی افتد و شکلاتها و ظرف ، خب در این قسمت تو تاپیکی که خوندم گفته شده بود دور تا دور بازیگر را دوربین عکاسی میگذاردند تا همزمان در زمان مشخص عکس بگیرند و در کامپیوتر این عکسها رو با هم میچسبونند به شکل 360 درجه! خب هر چند که زیاد متوجه نشدم که این کار دقیقا به چه شکل انجام میشه اما کاری ندارم، سوال من اینه که فرض کنید شخص دومی وارد تصویر میشود و مثلا به دوربین لبخندی میزند و شکلاتی را که در هوا معلق شده را با دستش بر می دارد و حرکت می کند از تصویر خارج میشود ، چطوری از این شخص دوم فیلمرداری می کنند چون این شخص وارد صحنه ( صحنه ساخت ) می شود دیگه خبری از اون خانم و ظرف شکلات نیست، چطوری شخص دوم بدون این که به اون خانم برخورد کنه از کنار این خانم رد میشه و نکته مهم این که چطوری دستش رو دقیقا به سمت شکلاتیکه در هوا معلق است می برد ( چون احتمالا اون شکلات رو نمی بینه چون قبلا فیلمبرداری شده و صحنه هم جمع شده ) ؟

10- نام وسیله ای که کارگردانان بیشتر هالیوودیها ، ازش استفاده می کنند که شکل دوربین دزدهای دریایی می مونه ولی فکر میکنم سرش لنزهای مختلفی نصب شده ، اسم این وسیله چیست و چه کارایی دارد؟

11- اطلاعات کاملی در مورد تجهیزات سینمایی مدرن را میخواهم مثل: انواع کرین ، تراویلینگ و ...

12- در مورد جلوه های ویژه cg هم کسی اطلاعاتی داره توضیحاتی بده .

13- و دوست عزیزی در جواب من گفته بود که در گوگل دنبال پشت صحنه های فیلم های هالیوود بگردم ، من در گوگل گشتم اما چیزی پیدا نکردم در مورد پشت صحنه هایی مثل : اسپایدر من و کینگ کنگ و تایتانیک ، شاید من بلد نیستم بگردم و همچنین به سایت هالیوود و چند تا کانال ماه واره ای که این پشت صحنه ها را نشون می دادند ایمیل زدم و راهنمایی برای تهیه این پشت صحنه ها خواستم اما متاسفانه کسی به من ایمیل نزد. در هر حال اگر کسی این پشت صحنه ها را در سایت خارجی یا در ایران روی DVD گیر آورد من رو هم خبر کنه.

لطفا کسی در مورد هر یک از سوالات من اطلاعاتی داشت لطفا به طور کامل توضیح بده .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تاپيک " نحوه کار پرده آبي يا سبز " به کارت مياد
در مورد اينکه حيوانات چطور حرف ميزنن " کليک کن "
در مورد توضيح پيرامون تجهيزات " اينجا " رو کليک کن
در مورد تکنيک ها و توضيحات کلي " اينجا " رو کليک کن

سوالات مربوط به جلوه هاي ويژه و تکنيک ها خيلي کلي هست و اگر هم کسي اشراف کامل داشته باشه در قالب متن فکر نميکنم بتونه توضيح آنچنان دقيقي بده . مواردی هست که دوره های آموزشیش رو باید گذروند . یا اینکه نرم افزارهای توصیه شده ( مثل مورد -حرف زدن حیوانات- در بالا که WinMorph توصیه شده ) رو بگیری و خودت تست کنی . اون مورد رو هم Director Viewfinder میگن
در مورد DVD ه Spider-Man هم در پست بالا توضيح دادم . کينگ کنگ هم نسخه 4 و 6 ديسک با پشت صحنه و ساير موارد جانبي در بازار موجود هست . همچنين تايتانيک نسخه 4 ديسک . شما کافيه در گوگل جستجو کني. با قيمت هاي پاييني ميتوني اين DVD هارو بخري ( اگر پيدا نکردي PM بده آدرس چند سايت/فروم رو بفرستم )

tom_smith2210

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاپيک " نحوه کار پرده آبي يا سبز " به کارت مياد
در مورد اينکه حيوانات چطور حرف ميزنن " کليک کن "
در مورد توضيح پيرامون تجهيزات " اينجا " رو کليک کن
در مورد تکنيک ها و توضيحات کلي " اينجا " رو کليک کن

سوالات مربوط به جلوه هاي ويژه و تکنيک ها خيلي کلي هست و اگر هم کسي اشراف کامل داشته باشه در قالب متن فکر نميکنم بتونه توضيح آنچنان دقيقي بده . مواردی هست که دوره های آموزشیش رو باید گذروند . یا اینکه نرم افزارهای توصیه شده ( مثل مورد -حرف زدن حیوانات- در بالا که WinMorph توصیه شده ) رو بگیری و خودت تست کنی . اون مورد رو هم Director Viewfinder میگن
در مورد DVD ه Spider-Man هم در پست بالا توضيح دادم . کينگ کنگ هم نسخه 4 و 6 ديسک با پشت صحنه و ساير موارد جانبي در بازار موجود هست . همچنين تايتانيک نسخه 4 ديسک . شما کافيه در گوگل جستجو کني. با قيمت هاي پاييني ميتوني اين DVD هارو بخري ( اگر پيدا نکردي PM بده آدرس چند سايت/فروم رو بفرستم )

ممنونم

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
آموزش ها و مراجع آموزشی سینما مثل کارگردانی و فیلم نامه نویسی ندارید ؟
ممنون

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام
آموزش ها و مراجع آموزشی سینما مثل کارگردانی و فیلم نامه نویسی ندارید ؟
ممنون

سلام

یعنی تاپیکی که توش نحوه کارگردانی و فیلم نامه نویسی آموزش داده شده باشه؟ نه همچین تاپیکی توی بخش موجود نیست ... برای موارد تخصصی از این دست بهتره توی کتاب های سینمایی دنبال مرجع بگردید ... فهرست تاپیک های بخش سینما رو هم یه چک بکنید شاید بخشی از موارد مورد نظرتون رو پیدا کردید.

بالا