زبان اصلي اين فيلم در حقيقت پرتقالي هست و اسم اصلي اين فيلم Cidade de Deus هستش منم اين فيلم را با زيرنويس نگاه كردم...در حقیقت من دنبال یه Audio انگلیسی یا فارسی برای
City Of God
هستم.
من یه دفعه دنبال این قضیه رفتم ... اگه صدا رو mp3 کرده باشن ( که خیلی وقتها همینطوره ) زیاد نمیشه ... اگه اشتباه 30-40 مگ بود ... اگه هم wav باشه نهایتا 100 مگ ... تا اونجا که یادمه ...حجم Soundtrack یک فیلم مثلا 2 ساعته وقتی با بهترین متد موجود فشرده شده باشد چقدر میشه؟
شاید بشه یه بانک از صدای فیلم ها درست کرد ؟!!
آقا اگه زیر نویسش رو داری به من هم بده.حجم Audio يك فيلم بسته به كيفيت فيلم متفيره ...
زبان اصلي اين فيلم در حقيقت پرتقالي هست و اسم اصلي اين فيلم Cidade de Deus هستش منم اين فيلم را با زيرنويس نگاه كردم...
خب به خاطر این که نتونست عاطفه مادریشو زیر پا بذارهبچه اش بود به هر حال
چشم بچه اش هم چیزی نشده بود فقط چشمای باباشو (شیطان) به ارث برده بود
اما مادره تا بچه اش رو دید گفت با چشمهش چکار کردید . آیا شکل ظاهری چشمها هم فرق کرده بود ؟ آیا مثل اون چهره شیطان که در نظرش میمومد خون الود شده بود ؟ ( البته فکر کنم باید فقط حدس بزنید )
نه ، بچۀ رزمری و شیطان بود که نطفه اش توی یه مراسم آیینی بسته شده بود، زمانی که رزمری تحت تاثیر داروهای احتمالا مخدری که بهش داده بودن قرار داشت .در ضمن آیا اون بچه اون زن و شوهر بود ؟ یعنی ( اون شب موقع نزدیکی زن و شوهر ) خود شوهره با زنش نزدیکی کرده بود یا شیطان ؟
نیست بابا :blink:یادش به خیر چند وقت پیش در این مورد باهم صحبت کردیم یادته؟!
راست میگه seymour هنوز در دست رس عموم نیست مثل گوگل اما شدنی هست!
تو همین ایران خودمون میدونم که تحت وبش رو نوشتن!
نمونه بارزش هم برنامه ای که پلیس ازش استفاده مینه اما شما!
عکس فیلم رو بزار اینجا همین seymour و Radiohead و usb و چندتای دیگه زودتر از هر موتور جستجوگری فی خالدون اون فیلم رو برات میریزن رو دایره!
میگی نه نگاه کن!
حالا تو چرا گیر دادی به قضیه دو ماه پیش ؟!نیست بابا :blink:
همینجوری یچیزی نپرون
میدونی برا اینکار چه وقت زمان میخواد , حالا گیرم کامپیوترت ابر کامپیوتر باشه
از راهنماییتون واقعا ممنونم.
ببخشید برای مجوز به کجا باید مراحعه کنم؟ چه مراحلی داره؟
ممنونم