با عرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی
من قصد دارم که یه فیلم مستند در مورد یه موضوعی بسازم. این کار اولم هست و هیچ گونه مدرکی نیز در زمینه ساخت فیلم و ... هم ندارم.
حالا سوال من این هست که برای ساخت یه همچنین مجموعه ای که همه کارش هم خودم تنها هستم (
تهیه کننده کارگردان تدوین گر و .... ایا نیاز به مجوز خاصی هست یا این که می توانم این کار رو به راحتی انجام دهم
راستش رو بخواهید بیشتر نگرانی من این هست چون اینکه من قصدم اینه که این فیلم رو در ابادان که شهری مرزی هست و یکی دو شهر دیگه درست کنم و شروع به فیلم برداری کنم از من مجوز بخواهند و یا اینکه باید به بعضی ادارات واسه ضبط برم.
ممنون می شم که دوستان که تجربه ای در این زمینه دارند من رو راهنمایی کنند.
با تشکر فراوان
دوست عزیز!
اگر فیلمبرداریتون در حد تصویربرداری داخل خیابون و داخل خونه هست، و دوربین حرفه ای و عوامل پشت صحنه ندارید، مشکلی نداره و به راحتی میتونید کارتون رو انجام بدید. کسی هم نمیتونه گیر بده.
اما اگر حرفه ای تر برخورد کنید (یعنی دوربین بزرگ و عوامل پشت صحنه دارید) حتماً باید مجوز بگیرید.
مجوز رو به دو صورت میتونید بگیرید. یا اینکه توی کلانتری محل ضبط آشنا داشته باشید و مجوز رو مستقیم از کلانتری بگیرید (برای فیلمبرداری سطح شهر) و یا اینکه به اداره ارشاد یا انجمن سینمای جوان یا سینمای تجربی مراجعه کنید و پس از تایید فیلمنامتون معرفینامه به کلانتری بگیرید و کارتون رو شروع کنید.
اما اگر از اداره ها و یا وزارتخونه ها بخواید فیلم بگیرید کارتون یکم سخت میشه. و باید با مدیران روابط عمومیشون هماهنگ کنید که معمولا کار حضرت فیله. اما روش درست و قانونیش همینه که مجوز از روابط عمومی اداره یا ارگان داشته باشید. معمولا هم به هر کسی نمیدن اگر هم بدن از حراستشون (بسته به ارگان داره) یه نفر دنبالتون راه میفته