• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات عمومی در حوزه سينما

aidinwashere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتي تصور ميكنم اين فيلم زير چنگال سانسور بره ...

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
...و چه اساسی هم زیر چنگال سانسور بره!
من نسخهء کاملش رو دیدم. آبروی هر چی سیاه پوست و مهاجره برده بود. همین طور هم پتهء سیاستمداران و پلیس های لس آنجلس رو ریخته بود رو آب.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

Wolf Cry

کسی این فیلم رو دیده؟
فیلم جالبیه و ارزش دیدن رو داره.

اما برای من یک چیزی مفهوم نبود! این که انگیزه Dodger برای کشتن اون دختر تو جنگل چی بود.؟!

کسی میتونه به من جواب بده؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Wolf Cry... اما برای من یک چیزی مفهوم نبود! این که انگیزه Dodger برای کشتن اون دختر تو جنگل چی بود.؟! .... کسی میتونه به من جواب بده؟
dodger فهمید که معلمه ( واکر ) ، با دختره ( اسمش becky بود
77.gif
) رو هم ریخته ، واسه همین دختره رو کشت :f34r: .. کل قضیه هم این بود که dodger می خواست کاری کنه که owen ، آقای واکر رو بکشه ( یعنی اینطور به نظر بیاد که واکر قاتل واقعیه )
detective.gif

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
یعنی این کهDodger دوست نداشته کس دیگه ای رو با واکر ببینه و برای همین دختره رو کشت؟!

یعنی کاملا یه انگیزه شخصی و همونطور که در فیلم گفت : A Passion Kill ؟!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
dodger هیچوقت در طول فیلم ، انگیزه اش رو مستقیما بیان نمی کنه
179.gif
.... ولی به احتمال 99% همینه
169.gif
... یعنی یکی رو کشته ، بعدش همه رو قانع کرده که یکی دیگه قاتله .. و بعدش هم اون قاتل ( واکر ) کشته شده ...
veiledsmile.gif

پی نوشت : البته ضعف های اینجور فیلمنامه ها رو هم دست کم نگیر ... با دوستان سر فیلم دیگه ای بحث شد ( silent hill ) و من این قضیه رو مطرح نکردم ... اما بهرحال خیلی از ابهامات اینجور فیلم ها ، نه بخاطر زیرکی فیلمنامه نویس ، بلکه بخاطر عدم توانایی اشه ...
otkyki.gif

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
همینطور که جناب seymour فرمودن اشکالاتی هست مثلا یه دختر در اون سن و سال چطوری اینقدر هفت خطه ؟!؟ اما خداییش منو قافل گیر کرد

shaghayegh_6420

Registered User
لایک‌ها
0
مي خواستم بدونم كسي اين برنامه رو كه از شبكه طپش پخش ميشه وبيوگرافي هنرپيشه ها و افراد مشهور هست رو ميبينه؟و اگه ميبينين نظرتون چيه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من یکی دو قسمت از این برنامه رو که یکی از دوستان ضبط کرده بود دیدم ( آل پاچینو - آرنولد )
119.gif
... آیا این برنامه رو خودشون ساختن ؟ یا فقط دوبله بوده ؟

shaghayegh_6420

Registered User
لایک‌ها
0
من هم اولش فكر ميكردم يكي از برنامه هاي خارجي رو دوبله كردن.ولي به نظرم فقط قسمتهايي از برنامه هاي خارجي رو تو اين برنامه استفاده كردن.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
فقط به درد خودشون میخوره. البته همینقدر تلاش هم از این شبکه های آبکی قابل توجه است لااقل در
مقایسه با سایر شبکه ها آبی( ببخشید اون ور آبی :blush: )

یه برنامه دیگه هم هست به نام Beauty Icon که دو تا دختر مجریش بودن و به معرفی بازیگرای خوشگل
می پرداخت. نمی دونم اون چطور شد ؟!

یه بار زندگینامه مارلون براندو رو گذاشته بود و اینقدر نکات منفی از زندگی پشت صحنه اش گفت که نصف
طرفدارای اونو پرانید. نمی دونم این امیر قاسمی با براندو ضد بود یا اینکه دوستی خاله خرسه داشت !

arashlove

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از نگارش و ثبت فیلم نامه برای فروش و بازاریابی آن چه باید کرد؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
تا اونجا که میدونم اگه میخوای زود به نتیجه برسی باید کفش آهنی پات کنی و فیلمنامه به دست از این دفتر تهیه فیلم به اون یکی بری تا شاید یکی پیدا بشه و بخونه و خوشش بیاد و ....
اما بهترین راه گیر آوردن یک آشناست مثل همه کارای دیگه امون. تازه همین آشناها هم چند نسخه ازت می گیرند و بین افراد مورد نظر پخش می کنند و جواب خاصی هم بهت نمی دن و یهو می بینی سال بعد یه فیلم کاملا" شبیه فیلمنامه ات دراومد اونوقت باید بیفتی دنبال حقت.
اگه توی بانک فیلمنامه ثبت شده تا حدودی می تونه خیالت بابت دزدی راحت باشه البته تاحدی. باز هم میگم بهترین راه گیر آورن یک آشنا در دفاتر تهیه کنندگان است.

sorousheTALK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوتا فیلم :بابل_ دزدان دیایی کارایب 2 کسی دیده یا سراغ داره اگه دیده چطوره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دزدان دریایی 2 خیلی عالیه ... ولی بهتره قبلش قسمت اول رو دیده باشی ... اکشن و ماجراجویی و کمدی ..
96.gif

این بابل چطور نوشته میشه ؟ babylon ؟ ... اگه babylon ه که چند نسخه داریم ... کدوم رو میگی ؟ قدیمیه ؟ کجاییه ؟
297.gif

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
دوتا فیلم :بابل_ دزدان دیایی کارایب 2 کسی دیده یا سراغ داره اگه دیده چطوره؟
لینک دانلودشو می خوای؟؟
دزدان دریایی 2 خیلی عالیه ... ولی بهتره قبلش قسمت اول رو دیده باشی ... اکشن و ماجراجویی و کمدی ..
96.gif

این بابل چطور نوشته میشه ؟ babylon ؟ ... اگه babylon ه که چند نسخه داریم ... کدوم رو میگی ؟ قدیمیه ؟ کجاییه ؟
297.gif

نه سیمورجان
hug2[1].gif
بابل BABEL همونیه که تو جشنواره کن امسال جایزه بهترین فیلم رو گرفت خود منم دنبالشم
lamo[1].gif

اینم لینک IMDB یش:
http://www.imdb.com/title/tt0449467/

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان عزیز سلام
در تاپیکهای قبلی مطالبی در مورد نحوه خرید از سروش سیما را خواندم میخواستم دوستانی که احیانا از این مرکز خرید داشته اند در مورد نحوه خرید کمی بفرمایند
آیا سریالهای قدیمی هم فروخته میشود
البته خواندم که اگر سریالی در بخش شبانگاهی پخش شود قابل خرید است مثلا سریال باغ گیلاس با بازی مهران مدیری سال 72 پخش شد اما حدودا 2 سال قبل تکرار شد در بخش شبامگاهی مثلا چنین سریالی قابل خرید است یا روزی روزگاری یا امیر کبیر و غیره
بعد درضمن آیا باید همه سریال را خرید یا مثلا میشود یک قسمت خاص را خرید اگر اطلاع دارید لطفا بفرمایید
قربان شما

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان عزیز سلام
در تاپیکهای قبلی مطالبی در مورد نحوه خرید از سروش سیما را خواندم میخواستم دوستانی که احیانا از این مرکز خرید داشته اند در مورد نحوه خرید کمی بفرمایند
آیا سریالهای قدیمی هم فروخته میشود
من یه بار پرسیدم
165.gif
... گفتن که فقط سریال های دو سه سال اخیر رو دارن ... که خیلی بد شد
sad.gif
... چون همه دنبال کارتونا و سریال های 10-20 سال پیشن با اون دوبله های ماندنی ...
joytears.gif

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
یعنی با سریالهای شبانگاهی راستی قیمتش چند است
راستی ببینم چه بلایی سر سایت اومده این همه تاپیک پس چرا 2 صفحه مانده

بالا