imdb امتیاز فیلم را نشون میده ولی رتبه فیلم را چرا نشون نمیده؟ مثلا از یک تا 250 فیلم برتر روی لینکشون کلیک کنی رتبه را نمیزنه
واقعا ممنونو سپاسگزارم. خیلی خوشحالم کردین. یه دنیا ممنونیه فیلم قدیمی بود به اسم افسانه گالگامت اونموقع بچه بودیم یادمه تلوزیون واسه عید فطر نشون داد.
Galgameth 1996
یا
The Adventures of Galgameth 1996
اپلیکیشن مووی جوان در گوگل پلیسلام عزیزان
دنبال سایت اشتراکی فیلم و سریال ایرانی هستم
از این دسته که مبلغی در ماه میگیرن و هر فیلم و سریالی خواستی دانلود میکنی
نرم افزار فیلیمون چون دنگ و فنگ داره نمیخوام استفاه کنم
فقط به روز باشه
به نظرتون چه سایت هایی خوبن
ممنون از شما
برای دانلود 250 فیلم برتر imdb می تونین از سایت های مرجع دانلود فیلم مثل سایت 30nama.host استفاده کنیدیک مرجع خوب برای دانلود 250 فیلم برتر imdb کجا پیدا میشه؟؟
یه سوال.برای دانلود 250 فیلم برتر imdb می تونین از سایت های مرجع دانلود فیلم مثل سایت 30nama.host استفاده کنید
سلام دوستان، سالها پیش تلویزیون دوتا سریال پخش می کرد یاد قدیما افتادم خواستم دوباره ببینمشون ولی اسمشون یادم نیومد آخرش خیلی هم جستجو کردم شماها چیزی یادتون میاد؟
اولی یه سریال تخیلی هست که در آینده اتفاق می افته یا شاید رو یه سیاره دیگه محیط فیلمبرداری هم آینده نگرانه بوده مثلا ماشین هاش طرح عجیب داشتن حدود 20 سال پیش پخش می شد و دومی هم ظاهرا در ارتباط با بورس بوده که حدود 25 سال پیش پخش می شد، احتمالا هردو انگلیسی زبان بودن، ندیدم تکرارشون پخش بشه، چیز دیگه ای یادم نمیاد، شما چیزی از این دو سریال به خاطر دارید؟