برا منم همینطوریهدکمه ی تشکر برای شما هم 2 خطی شده ؟ خط بالا تش خط پایین کر
برا منم همینطوریهدکمه ی تشکر برای شما هم 2 خطی شده ؟ خط بالا تش خط پایین کر
گزینه:تو تاپیکی که من توش پست دادم چطور می تونم پستهامو جستجو کنم
تو یه موضوع چهار تا پست دارم و صفحاتش خیلی زیاده اشکم درومد چند صفحه رو گشتم
http://www.amar.org.irچجوری میشه آمار یه نفرو در آورد؟
از سایت 2020 مخابرات یا گلدنت چک کن حسابت رو چه سرویسی زدهآقا از کوجا بفهمم نتم چیه؟ یعنی چند کیلوبایتـــــــــــه! ؟
2ماهـــــــه ب مخابرات درخواست دادیم که نت 256مون رو ارتقا بدن ب دومگ از طریق سایت . سایت ک گفت 30 روز کاری طول میکشه:| 40روز بعد رفتم مخابرات گفت وصل شده 1مگ شما! ولی از لحاظ اسپید هیچ فرقی نکرده! سرعت دان از 35بیشتر نمیشه:| میرم میگم باوو وصل نیست میگن نه وصلـــه!:| دارن هزینه 1مگ رو هم میگیرن:|
از سایت 2020 مخابرات یا گلدنت چک کن حسابت رو چه سرویسی زده
35 خیلی کمه
دارن میپیچونن
برو یقشون رو بگیر برات حساب کنن سرویس 1-2 مگ چطور همچین سرعتی میده
Sent from my C6903 using Tapatalk
برو تو تنظیمات مودمت : 192.168.1.1
برو تو تنظیمات مودمت : 192.168.1.1
توی یه قسمتی که خلاصه تنظیمات مودم رو نوشته باید یه قسمتی باشه به نام down stream که عددی که جلوش نوشته سرعت دانلودی هست که مخابرات براتون گذاشته.سرعت به بیت هست نه بایت.معمولا هم مخابرات یه مقدار بالاتر از عدد قرارداری میذاره مقلا برای من بجای 128 گذاشتن 160
مودمو از مخابرات گرفتی دادی خودشون کانفیگ کردن از این مودم عتیقه هاس؟ نه؟دادا فدات شم این راه رو 2ساعت پیش امتحان کردم یوزر و پَس رو هم Admin Admin میزنم ولی
Protected Object
This object on the RomPager server is protected میده!
مودمو از مخابرات گرفتی دادی خودشون کانفیگ کردن از این مودم عتیقه هاس؟ نه؟
شادمغز باش راحت باش:دی باید admin admin بزنی حرف بزرگ اشتباهه!
اگه رمز ورود به حساب کاربری ات + VPI VCI رو میدونی مودمو ریست کن!
سنگین شده، سیستم رو ریست کنیدهرچي رو مرورگر فاير فاكس كليك ميكنم باز نميشه! چرا؟؟؟
معمولا اگه زیاد پلک بزنی و نگاهتو هر چند دقیقه به یه جای دور بندازی هیچ مانیتوری اذیت نمیکنه . در غیر اینصورت از کتاب گرفته تا مانیتور های لامپی ، همگی باعث خشکی و تنبلی چشم میشن.كدوم مانيتور كمتر چشم رو اذيت ميكنه ؟
LED LCDكدوم مانيتور كمتر چشم رو اذيت ميكنه ؟