ظاهرا فقط تهران خدمات میدنالو پیک
ظاهرا فقط تهران خدمات میدنالو پیک
فک کنم شهر های بزرگ رو پوشش بدهظاهرا فقط تهران خدمات میدن
بله الان چت کردم گفتن واسه مشهد هست ولی خدمات برون شهری ندارنفک کنم شهر های بزرگ رو پوشش بده
وارد اپ همراه من شو اونجا میتونی انجام بدیبا همراه اول دائمی
بخوای بسته اینترنت هدیه بدی به کسی فعال کنی برای همراه اول اعتباری
و هزینه اش روی قبض بیاد
باید چیکار کنی؟
میشه بیشتر توضیح بدید برامون ماری خانوممیز جلو مبلی چه فرقی با میز عسلی دارد؟ مدل هایی که برای میز جلو مبلی ساخته می وشد چه مدل هایی هستند و بیشترین مدلی که امروزه مد شده است و استفاده می شود چه مدلی است؟ اندازه های میز جلو مبلی معمولا چه اندازه هایی هستند؟
میز جلو مبلی چه فرقی با میز عسلی دارد؟ مدل هایی که برای میز جلو مبلی ساخته می وشد چه مدل هایی هستند و بیشترین مدلی که امروزه مد شده است و استفاده می شود چه مدلی است؟ اندازه های میز جلو مبلی معمولا چه اندازه هایی هستند؟
سلامسلام دوستان.
از کسایی که سیم کارت همراه اول دارن، الآن امکان خرید بستۀ اینترنت نامحدود شبانه هست؟ یا کلا بستههای نامحدود حذف شده؟
مقایسه ایسوس با لنوو مثل مقایسه بنز با پرایده..سلام میخوام اینو بخرم:
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
نوشته cpu نسل 11 هست و مثل اینکه مشکلات سازگاری با نرم افزارها و نصب ویندوز را داره!؟ بعدش این صفحه نمایشش IPS هست آیا؟
پ.ن: الان لپ تاپ ایسوس بهتره یا لنوو
ایسوس هم قیمتاش یجورایی بیشتر از ارزش واقعیش هستمقایسه ایسوس با لنوو مثل مقایسه بنز با پرایده..
لنوو پشت خیلی از دستگاهش حتی لیبل هم نداره...
چه برند و مدلی را پیشنهاد میکنی برای لپ تاپ؟ (بودجه در حد همون 30 تومن هست)ایسوس هم قیمتاش یجورایی بیشتر از ارزش واقعیش هست
سلام میخوام اینو بخرم:
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
نوشته cpu نسل 11 هست و مثل اینکه مشکلات سازگاری با نرم افزارها و نصب ویندوز را داره!؟ بعدش این صفحه نمایشش IPS هست آیا؟
پ.ن: الان لپ تاپ ایسوس بهتره یا لنوو
تیم ملی فوتبال زنان در عربستان سعودیکجاست اینجا!؟مشاهده پیوست 1270044