banihashemrazavi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 1
حالا تکنو کرات واقعا کیست ؟تکنوکراسی چیست؟ تکنوکرات کیست؟ تئوکرات کیست؟ بوروكرات کیست؟
حالا تکنو کرات واقعا کیست ؟تکنوکراسی چیست؟ تکنوکرات کیست؟ تئوکرات کیست؟ بوروكرات کیست؟
باید تعداد پست های شما بیش از 70 تا بشه..چکار کنیم که بهمون اجازه ارسال موضوع جدید بدن؟
این قسمت تاپیک زدن برای همه ممنوعهچکار کنیم که بهمون اجازه ارسال موضوع جدید بدن؟
ن قطع نمیشهدوستان یه گوشی نوکیا قدیمی ساده هست
روش خط همراه اول بوده
قبل از ریجستری روشن بود برا بالا ۱۰ سال
بخاطر همین نرفته بودن سایت همتا
امروز مشکلی پیش اومد خط ایرانسل گذاشتن منتظر sms ی بودن
که از همتا یه sms اومد با مضمون مالک این دستگاه شماره تلفن دیگری هست موقتا تا ۱۲ اسفند با این شماره ( ایرانسل ) فعال خواهد بود
اگر بیشتر زمان نیاز دارید باوشماره مالک به همتا برید و انتقال مالکیت بدید،
سیم در آوردن سیم قبلی همراه اول انداختن رو گوشی
بعد من رفتم همتا ، قسمت دستگاه من ، گوشی باو همون شماره همراه اول ثبت imei کردم
آیا مشکلی پیش میاد؟ قطع نشه ارتباط گوشی نوکیا
هر چی مدرک تحصیلی هست ، رسمی ، بین ال مللی ، داخلی ، خارجی، منظومه شمسی ، ...اعتبار بین المللی
اما مسئله اول در خرید مبلمان دست دوم ، اندازه مبلمان هست. قاعدتا قیمت مبل دست دوم نسبت به سنشون پایینه و ممکنه شما تصمیم بگیرید یه مبل دست دوم بخرید تا اینکه یه دست مبل متوسط نو. اما باید درنظر بگیرین که حتما اندازه این مبلمان دست دوم انتخابی، با فضای خونه شما تطابق داره یا نه.میخوام مبل دست دوم بخرم واسه جهازم
خیلی بد میشه؟
من یه مبل تخت خواب شو نو دارم قصد فروشش رو دارم نو هم هست خواستید بگیدمیخوام مبل دست دوم بخرم واسه جهازم
خیلی بد میشه؟
چه نشسته باشی، چه راه بری و چه هرکاری میکنی سرتو بالا بگیرخیلی احساس تنهایی میکنم
و افسرده ام
هیچ هدفی ندارم
چیکار کنم
سلام من یه سوالی دارم. چرا من نمیتونم تاپیکی ایجاد کنم و پایین همه انجمن ها برام نوشته که شما مجوز لازم برای ارسال موضوع جدید ندارید. میشه یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
پس چرا خیلی از تازه واردا تو بخش پزشکی اسپم میدن؟چون تازه واردی
و خیلی از تازه واردها شروع به تبلیغ وبسایتهای خودشون رو میکنن یا فعالیتهای غیرمجاز دیگه.
یکمدت در همین انجمنهایی که برات بازه فعالیت کن
الو پیکسلام لازمه مدارک تحصیلی رو با پیشتاز بفرستم واسه دانشگاهی تو شهر دیگه، منتها خودم نمیخام برم اداره پست. میشه تلفنی درخواست بدم بیان درب منزل تحویل بگیرن ببرن خودشون ارسالش کنن؟
شرکت ملی پست ایران یا یه جای معتبر دیگه اینجور خدمات پستی غیرحضوری داره؟
شهر مبدا مشهد هستش