• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام . دوستان تو تنظیمات تاپاتالک. منظور از این دوتا گزینه چیه؟
6050572ae8341182a5ea49dacefe7e8c.jpg

Sent from my HM NOTE 1W

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
این تبلیغات سایتا رو ام پی تریا رو چطور میشه برداشت ؟ همینا که عکس میزارن
قبلا از تو مدیا پلیر میشد حذف کرد ولی الان هرچی میگردم گزینه ای پیدا نمیشه!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
این تبلیغات سایتا رو ام پی تریا رو چطور میشه برداشت ؟ همینا که عکس میزارن
قبلا از تو مدیا پلیر میشد حذف کرد ولی الان هرچی میگردم گزینه ای پیدا نمیشه!

مديا پلير رو درست يادم نيست ولي در jet audio بالاي برنامه روي حرف P كليك بزن
گذينه هاي ballon و osd music رو كليك بزن و غير فعالشون كن .

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
من برای گرفتن عکس از صفحه گوشیم از اپلیکیشن screenshot استفاده می کنم
اپلیکیشن ساده ای و جمع و جوری هست که کار منو راه میندازه
فقط یه مشکلی هست همون طور که در عکس می بینید نوار بالای گوشی که ساعت و باتری و آنتن و بلوتوث و غیره رو نشون میده رو خالی میگیره یعنی فقط یه کادر مشکی
کسی دیگه ای از این اپلیکیشن استفاده می کنه که بدونه چه جوری این مشکل حل میشه؟

فایل های ضمیمه

• m.gif
    m.gif
    104.7 KB · نمایش ها: 10

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فقط یه مشکلی هست همون طور که در عکس می بینید نوار بالای گوشی که ساعت و باتری و آنتن و بلوتوث و غیره رو نشون میده رو خالی میگیره یعنی فقط یه کادر مشکی

اپلیکشن نمیخواد ،اکثر برندها شورتکات دارن بزنی خودش عکس میگیره
بگرد تو نت ببین برای مدل گوشیت شورتکاتش چیه
z1

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
جالبه اون لینک هایی که از اون انجمن قرار دادی رو قبلا دیدم
تمام پست های اون کاربر کپی شده هستش... و من خوشم نمیاد
متاسفانه از خودش چیزی نمینویسه!!!!!!!!!!!!!!
نکنه خودت باشی؟؟؟

اتفاقا منم با سرچ پیداش کردم ولی خوبه عکسا ش که میتونی حداقل الهام بگیری و رنگ بدا رو ست کنی دیگه دست خودته چه جنسی میپوشی و چقد هزینه میکنی
بهرحال این کمکی بود که ازدستم برمیومد
مخلص

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649

دوست گرامی رم افزار لازم نداره این قابلیت پیشفرضه اندرویده الکی با این رم افزارا رم گوشی تو پر نکن
اکثر برندا رو اندروید 4.1 به بالا با نگه داشتن همزمان دکمه خاموش کردن + کلید کم کرد صدا ( سونی ) سامسونگ هم فک کنم همینه یا نگه داشتن دکمه هوم + کم کرد صدا وقتی م عکس میگیره کلا همه چی که رو صفه ست لحضه عکس گرفتن کامل میاره

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
بله اینی که شما فرمودید روش متداول برای گوشیهای سیستم عامل اندرویدی هست که در اون یه جورایی هر دو تا دست درگیر میشن ( گوشی من دکمه پاور سمت راست و دکمه صدا سمت چپ هست که برای گرفتن همزمان با هم باید از هر دو دست استفاده کرد) میشه اسم این روش رو روش سخت افزاری گذاشت
منظور من روش نرم افزاری هست که در اون فقط با زدن یه انگشت به آیکون شورت کات دوربین موجود روی صفحه گوشی، عکس رو میگیره و تمام.
عکس زیر که ضمیمه کردم به روش متداول گرفتم که کل صفحه گرفته شده ولی من با این روش راحت نیستم
مدل انگشتی رو بیشتر می پسندم :general712:

فایل های ضمیمه

• a.gif
    a.gif
    92.8 KB · نمایش ها: 8

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام

دوستان چند روز پیش با نرم افزار معروف Ulysse Speedometer از طریق جی پی اس و افلاین سرعت ماشینو گرفتم ( پارس و 405 بنزینی موتور XU7 مدل 92 )

رو 100 کیلومتر دقیق 60 تا رو شون میداد این واقعیه یعنی . 40 تا اختلاف درسته ؟
حالا سوال
1. دوربینای پلیس حالا چه دستی و چه اونایی که نصب کردن هم همون 60 تا رو نشون میدن که نرم افزار با جی پی اس نشون میده ؟

2. الان که تو ازاد راها 110 تا نهایت سرعته و نرم افزارهم 40تا کمتر نشون میده بخایم 110 تا واقی بریم باید 150 تا با کیلومتر ماشین بریم تازه میشه 110 تا وافعی درسته ؟
3. پلیس دوربینا رو میتونه طوری تظیم کنه که کیلومتر ماشین از 110 تا بیشتر بره جریمه کنه یا نه دوربی سرعت دقیقو نشون میده و تا 150 تا بریم ( البته طبق گیلومتر شمار ماشین ) میشه 110تا دقیق دوربین کنترل سرعت پلیسه

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
دوستانی که ازدواج کردن خواهشا یه راهنمایی کنین من دارم به ازدواج فکر میکنم ولی از خرجاش میترسم. لطفا با نقل قول پاسخ بدین که متوجه بشم.
سوالی که هست اگه من بخوام خواستگاری برم و به فر یه مدت بعدش نامزد کنیم تو این نامزدی تنها خرجی که دارم یه دونه حلقه ی نامزدیه درسته؟
بعد از نامزدی به فرض بعد از دو سه ماه عقده درسته؟ معمولا دیگه جشن عقدی وجود نداره و جشن عقد و عروسی یکی میشه. الان با این شرایط که یه عقد محضری بکنیم و به فرض عروسی بمونه برای یه سال دیگه.این هزینه های خرید سرویس طلا و حلقه های ازدواج و خریدایی که داماد برای عروس میکنه(لباس و لوازم ارایش و ....)و برعکس عروس برای داماد مال چه زمانیه؟مال قبل از اون عقد محضری هست یا نه این خریدا مال زمان همون یه جشن و عروسیه که یکی شده مثلا یچند روز قبلش میرن برمیدارن؟

یه سوال اینکه به طور معمول طلا چه هزینه ای داره و خریدایی که داماد برای عروس میکنه(شامل لباس و ...) چقدر میشه؟فرض بگیرین خانواده ای که تا حدی داماد رو مراعات میکنن.
و خرج یه شب عروسی هم برای به فرض 400نفر نفر تو تالار و با مثلا دو نوع غذا مثل جوجه و کباب کوبیده و ارایشگاه و ارکستر و ...چقدره؟هرکدوم رو جدا بگین.
خیلی مهمه لطفا راهنمایی کنین.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
واسه به نام زدن سیمکارت دائمی همراه اول چه مدارکی نیازه ؟
سیمکارت به نام پدرمه و میخوام به نام خودم بزنم
هزینه هم داره ؟
و ایا دفاتر خدمات ارتباطی و پستی اینکارو انجام میدن یا نه ؟

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
سلام
واسه به نام زدن سیمکارت دائمی همراه اول چه مدارکی نیازه ؟
سیمکارت به نام پدرمه و میخوام به نام خودم بزنم
هزینه هم داره ؟
و ایا دفاتر خدمات ارتباطی و پستی اینکارو انجام میدن یا نه ؟
بله ، دفاتر خدمات ارتباطی و پستی این کار و انجام میدن.
http://www.mci.ir/web/guest/credit-card-owner-chang

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام

دوستان چند روز پیش با نرم افزار معروف Ulysse Speedometer از طریق جی پی اس و افلاین سرعت ماشینو گرفتم ( پارس و 405 بنزینی موتور XU7 مدل 92 )

رو 100 کیلومتر دقیق 60 تا رو شون میداد این واقعیه یعنی . 40 تا اختلاف درسته ؟
حالا سوال
1. دوربینای پلیس حالا چه دستی و چه اونایی که نصب کردن هم همون 60 تا رو نشون میدن که نرم افزار با جی پی اس نشون میده ؟

2. الان که تو ازاد راها 110 تا نهایت سرعته و نرم افزارهم 40تا کمتر نشون میده بخایم 110 تا واقی بریم باید 150 تا با کیلومتر ماشین بریم تازه میشه 110 تا وافعی درسته ؟
3. پلیس دوربینا رو میتونه طوری تظیم کنه که کیلومتر ماشین از 110 تا بیشتر بره جریمه کنه یا نه دوربی سرعت دقیقو نشون میده و تا 150 تا بریم ( البته طبق گیلومتر شمار ماشین ) میشه 110تا دقیق دوربین کنترل سرعت پلیسه

مثله اینکه اشتباه از من بوده سرعت رو مایل بوده تو برنامه که 60 مایل میشه 96 کیلومتر بر ساعت پس 4/ 3 کیلومتر اختلاف دارن

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
روی مدرک فنی و حرفه ای چقدر وام میدن؟

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام دوستان
راستش ما یه تویاوتا داریم مدل 1978!!! زمانی که برای طرح تعویض ماشین های فرسوده باید بیمه می کردیم و پلاک عوض می شد، هیچ اقدامی نکردیم و همینطور یه گوشه برای خودش افتاده.
از طرفی نیاز به یک سرویس کامل داره و ممکنه هزینه ای که داشته باشه باهاش بشه یه ماشین نو خرید ولی به نظر باز هم یه رینگ پوسیده اینا می ارزه به صدتا حلبی ایرانی!
حالا سوالم اینه که آیا به صرفه هست خرجی کنیم براش؟ چون برای تعویض پلاک و بیمه انجام نشده طبعا هزینه ای برای این و مراحل قانون اش داره.(لطفا هرکسی روند این کار اطلاع داره و هزینه هاش رهنماییم کنه)
و اینکه ممکنه بعد از همه ی این مراحل و خرج ها یهو بگن این ماشین فرسوده است و برای مثال حتما تا یکسال دیگه باید تحویل داده بشه و مجوز رانندگی ندن؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
حدود یه ماه پیش گوشیم رو دزدیدن که روش یه سیمکارت ایرانسل بود. سیمکارت از اون موقع تا الان اصن استفاده نشده چون همش خاموشه. سند این سیمکارت رو ندارم الان. فقط پوکه سیمکارت مونده.
اگه به نمایندگی ایرانسل مراجعه کنم برام میتونن با همین پوکه بسوزونن یا حتما سند میخواد ؟
و همچنین واسه صدور مجدد سیمکارت چه هزینه ای دریافت میشه ؟

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
حدود یه ماه پیش گوشیم رو دزدیدن که روش یه سیمکارت ایرانسل بود. سیمکارت از اون موقع تا الان اصن استفاده نشده چون همش خاموشه. سند این سیمکارت رو ندارم الان. فقط پوکه سیمکارت مونده.
اگه به نمایندگی ایرانسل مراجعه کنم برام میتونن با همین پوکه بسوزونن یا حتما سند میخواد ؟
اره داداش همراه اول که سند نمیخواد باید حدود ۵ یا ۱۰ت باشه
اگه شمارت مهم نیست یه سیمکارت جدید بخری به نفعته

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
سلام
نیازی به سند نیست . فقط پوکه ببر با فتوکپی ناسنامه و کارت ملی + 5 تومن پول که ازت میگیرن بابت بسته بازگشت. 24 ساعت طول میکشه تا سیمکارت جدید با شماره قبلی فعال بشه!

بالا