این تبلیغات سایتا رو ام پی تریا رو چطور میشه برداشت ؟ همینا که عکس میزارن
قبلا از تو مدیا پلیر میشد حذف کرد ولی الان هرچی میگردم گزینه ای پیدا نمیشه!
من برای گرفتن عکس از صفحه گوشیم از اپلیکیشن screenshot استفاده می کنم
اپلیکیشن ساده ای و جمع و جوری هست که کار منو راه میندازه
فقط یه مشکلی هست همون طور که در عکس می بینید نوار بالای گوشی که ساعت و باتری و آنتن و بلوتوث و غیره رو نشون میده رو خالی میگیره یعنی فقط یه کادر مشکی
کسی دیگه ای از این اپلیکیشن استفاده می کنه که بدونه چه جوری این مشکل حل میشه؟
حرف P نیست بالای برنامهمديا پلير رو درست يادم نيست ولي در jet audio بالاي برنامه روي حرف P كليك بزن
گذينه هاي ballon و osd music رو كليك بزن و غير فعالشون كن .
جالبه اون لینک هایی که از اون انجمن قرار دادی رو قبلا دیدم
تمام پست های اون کاربر کپی شده هستش... و من خوشم نمیاد
متاسفانه از خودش چیزی نمینویسه!!!!!!!!!!!!!!
نکنه خودت باشی؟؟؟
من برای گرفتن عکس از صفحه گوشیم از اپلیکیشن screenshot استفاده می کنم
اپلیکیشن ساده ای و جمع و جوری هست که کار منو راه میندازه
فقط یه مشکلی هست همون طور که در عکس می بینید نوار بالای گوشی که ساعت و باتری و آنتن و بلوتوث و غیره رو نشون میده رو خالی میگیره یعنی فقط یه کادر مشکی
کسی دیگه ای از این اپلیکیشن استفاده می کنه که بدونه چه جوری این مشکل حل میشه؟
بله ، دفاتر خدمات ارتباطی و پستی این کار و انجام میدن.سلام
واسه به نام زدن سیمکارت دائمی همراه اول چه مدارکی نیازه ؟
سیمکارت به نام پدرمه و میخوام به نام خودم بزنم
هزینه هم داره ؟
و ایا دفاتر خدمات ارتباطی و پستی اینکارو انجام میدن یا نه ؟
سلام
دوستان چند روز پیش با نرم افزار معروف Ulysse Speedometer از طریق جی پی اس و افلاین سرعت ماشینو گرفتم ( پارس و 405 بنزینی موتور XU7 مدل 92 )
رو 100 کیلومتر دقیق 60 تا رو شون میداد این واقعیه یعنی . 40 تا اختلاف درسته ؟
حالا سوال
1. دوربینای پلیس حالا چه دستی و چه اونایی که نصب کردن هم همون 60 تا رو نشون میدن که نرم افزار با جی پی اس نشون میده ؟
2. الان که تو ازاد راها 110 تا نهایت سرعته و نرم افزارهم 40تا کمتر نشون میده بخایم 110 تا واقی بریم باید 150 تا با کیلومتر ماشین بریم تازه میشه 110 تا وافعی درسته ؟
3. پلیس دوربینا رو میتونه طوری تظیم کنه که کیلومتر ماشین از 110 تا بیشتر بره جریمه کنه یا نه دوربی سرعت دقیقو نشون میده و تا 150 تا بریم ( البته طبق گیلومتر شمار ماشین ) میشه 110تا دقیق دوربین کنترل سرعت پلیسه
بستگی به رشته اش داره و اینکه برای چه تعداد اشتغال زایی داره. هرچی آدم دور و بر خودت جمع کنی بیشتر هم میدن!روی مدرک فنی و حرفه ای چقدر وام میدن؟
اره داداش همراه اول که سند نمیخواد باید حدود ۵ یا ۱۰ت باشهسلام
حدود یه ماه پیش گوشیم رو دزدیدن که روش یه سیمکارت ایرانسل بود. سیمکارت از اون موقع تا الان اصن استفاده نشده چون همش خاموشه. سند این سیمکارت رو ندارم الان. فقط پوکه سیمکارت مونده.
اگه به نمایندگی ایرانسل مراجعه کنم برام میتونن با همین پوکه بسوزونن یا حتما سند میخواد ؟
و همچنین واسه صدور مجدد سیمکارت چه هزینه ای دریافت میشه ؟
نیازی به سند نیست . فقط پوکه ببر با فتوکپی ناسنامه و کارت ملی + 5 تومن پول که ازت میگیرن بابت بسته بازگشت. 24 ساعت طول میکشه تا سیمکارت جدید با شماره قبلی فعال بشه!سلام
حدود یه ماه پیش گوشیم رو دزدیدن که روش یه سیمکارت ایرانسل بود. سیمکارت از اون موقع تا الان اصن استفاده نشده چون همش خاموشه. سند این سیمکارت رو ندارم الان. فقط پوکه سیمکارت مونده.
اگه به نمایندگی ایرانسل مراجعه کنم برام میتونن با همین پوکه بسوزونن یا حتما سند میخواد ؟
و همچنین واسه صدور مجدد سیمکارت چه هزینه ای دریافت میشه ؟