سئو دیویس بیس!
:general607::general607::general607:
عمو گریپین عایا ؟
آرمان های تارک الپیتی چه شد پس ؟
سئو دیویس بیس!
:general607::general607::general607:
عمو گریپین عایا ؟
تا اونجا که من میدونم و خودمم تجربه کردمسلام. امروز برای من دو تا بسته از چین رسید که فری شپینگ بود (البته به دو آدرس مختلف) و جالب اینجاست که گمرک بهش نخورده ولی یکی رو 18 و دیگری 24 هزار تومان پست پول به عنوان حق السهم دریافت کرده . در حالی که خود اجناس نصف این قیمت داشته اند . کسی می دونه قضیه چیه ؟ (حواستون هم باشه که داره چه اتفاقی می افته و کسایی که جنس می گیرند ممکنه چه بالیی سرشون بیاد)
ميكشمش تو حياط خوب ميزنمش بسته رو هم ميگيرم ميزنم با لقد!! ميندازمش بيرون ! :general404::general403:اول پولو میگیرن خخخخ
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
بالاخره اوردن يا نه؟این سندبادا از خره مرده نمیگزرن ! ببینن یکی داره خوشحال میشه میرینن تو حالش! برادرم یه بسته از کانادا فرستاده بود، بسته بندی سالم بود ولی یکی از کرم های پوست درب روش رو شیکونده بودن !! انقدرم طول کشیده بود بیاد که فقط خداروشکر کردیم رسیده !
z1
ببين دارم بت ميگم كه از هيچكس نميگرفتن و حقي نداشتن كه بگيرن!یکی رو فرستادم از اداره پست سوال کرده این حق السهم چیه قضیه اش گفته مربوط به اداره گمرک هست !
خودم بودم می گفتم گمرک که 13 هزار حساب کرده ولی نگرفته , تازه هر ایرانی که می تونی سالی 50 دلار بیاره !(توی سایتشون هست - البته گفته اگر بخواهیم می تونیم بگیریم )
بعد هم گفته نزدیک دو ساله که این طوری شده و حدود 18 هزار تومان می گیرند . اون اداره پست رو هم برید ازش بقیه 24 هزار تومان رو پس بگیرید .
(همه چی آرومه ... من چقدر خوشبختم ....)
حالا به کارمنداش که نمیرسه میره تو جیب نا اهلشببين دارم بت ميگم كه از هيچكس نميگرفتن و حقي نداشتن كه بگيرن!
يه چيز الكي درست كردن كه حساب كن روزي چندتا بسنه داره اينجوزي توزيع ميشه در ميانگين 15000 تومن ضرب كن ببين اداره گدا پست چه پولداري ميشه سر اين قضيه!!!
اره بابا كارمندا بيچاره ها چيزي از اين پول گنده ها گيرشون نمياد!حالا به کارمنداش که نمیرسه میره تو جیب نا اهلش
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
این سوالتو تو تاپیکِ مرجع سوالات پستی گمرکی بپرسی سریعتر جواب میگیریدوستان روش كار DHL به چه صورت هست؟!
يعني يه بسته 50 كيلويي بياد با DHL مستقيم مياره دم خونه!؟ يا اعلام ميكنن بايد بريم گمرك هزينه گمرك ترخيص كردن و اينا ؟
باید حذف پزشکی کنیچه جوری میشه 4تا درس هنگام امتحانات تو دانشگاه آزاد حذف کرد؟
تا 3تا درس سر امتحان نری خود به خود حذف میشه...اون یه دونه درس چه جوری حذف کنم ؟؟
با یه دستمال نه! اما با یه رول کامل دستمال بله!من باز سوالمو تکرار میکنم
این خارجیا بدون اب چطور میرن دستشویی ؟:general502: اخه مگه فقط با یه دستمال میشه ادم بره دستشویی ؟ :general607:
همین کارمندای بیچاره (به قول شما!) هستن که الان زورشون میاد پست سفارشی بفرستن!...تا باهاشون جروبحث نکنی از پیشتاز پایینتر نمیان...پف یوزااره بابا كارمندا بيچاره ها چيزي از اين پول گنده ها گيرشون نمياد!
همونطور که ما الان داریم تو جایی زندگی میکنیم که .... ولی خیلی وقته آب قطه!من باز سوالمو تکرار میکنم
این خارجیا بدون اب چطور میرن دستشویی ؟:general502: اخه مگه فقط با یه دستمال میشه ادم بره دستشویی ؟ :general607:
من باز سوالمو تکرار میکنم
داش ما فیلیپین میگه همیشه یه اب معدنی بزرگ تو کولش هستاقا میون بحث پست و اینجور چیزا، من رفته بودم مالزی ، یه جا سختم شد فشار شدید و خلاصه در به در دنبال دستشویی بلاخره یافتم، دیگه انقدر عجله بود نگاه نکردم کجا دارم کارم رو میکنم، بعد که به برخواستن رسید دیدم هیچی نیست !! فقط دستمال کاغذی ،اونم از این مقوایی توریا که انگار روزنامست!!! خیلی سخت گزشت خیلی..رسیدم هتل لباس زیرم رو انداختم سطل و رفتم حموم! باورتون نمیشه چقدر حس بدیه ،ادم از خوثش بدش میاد..بعضی از خارجیا کلا اینجوری زندگی میکنن !
z1
واقعا این حرکتشون جتدش اوره :general607:اقا میون بحث پست و اینجور چیزا، من رفته بودم مالزی ، یه جا سختم شد فشار شدید و خلاصه در به در دنبال دستشویی بلاخره یافتم، دیگه انقدر عجله بود نگاه نکردم کجا دارم کارم رو میکنم، بعد که به برخواستن رسید دیدم هیچی نیست !! فقط دستمال کاغذی ،اونم از این مقوایی توریا که انگار روزنامست!!! خیلی سخت گزشت خیلی..رسیدم هتل لباس زیرم رو انداختم سطل و رفتم حموم! باورتون نمیشه چقدر حس بدیه ،ادم از خوثش بدش میاد..بعضی از خارجیا کلا اینجوری زندگی میکنن !
z1