• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
دوستان خودکار چی خوبه؟
استدلر که زیاد جوهر پس میده و خوب نیست ! کلا خودکار خاصیرو میشناسید که خوب و روون باشه جوهرم پس نده؟ چون من خودکارای مختلفی رو تست کردم ولی اکثرا جالب نیسن

Stylish

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
نظرتون راجع به این ساندیسهای گاز دار : هلو و سیب و توت قرنگی مخصوصا انگور قرمز چیه؟ خوشمزه است ؛مالی میشه؟

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
thx
نظرتون راجع به این ساندیسهای گاز دار : هلو و سیب و توت قرنگی مخصوصا انگور قرمز چیه؟ خوشمزه است ؛مالی میشه؟

منظورتون این شیشه ای هاست؟ لامصبا دیدن ساندیس خیلی جواب میده ،شیشه ایش کردن برای ملت همیشه در صحنه:lol:...

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
به نقل از khafan :
من صفحه‌ی ۵۰ رو نمی‌تونم ببینم!

گویا مشکلت داره حاد میشه و در اسرع وقت باید حتمن به یک چشم پزشک مراجعه کنی ، چون به جز صفحه ی 50 پست های منو هم نمی تونی ببینی!
1364044234481.gif

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
کسی جایی واسه تفریح شبانه تو تهران میشناسه؟
منظورم کافی شاپ/فروشگاه/ فست فود یا هر جایی هست که شبا تا صبح باز باشه
چنذ سال پیش یه فست فود تا صبح باز بود از اماکن اجازه گرفته بود خیلی خاطرات خوبی از اون جا دارم
دلم یه پاتوق شبانه خیابونی می خواد
اگه جایی رو پیشنهاد ندین امشب می رم مهرآباد یا فرودگاه امام به هر حال باحاله خوش میگذره
جاده چالوسم شاید نصف شب جای باز و باحال داشته باشه

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

جاده چالوس که عالیه

جات خالی‌ هفته پیش رفتیم ساعت ۳ شب همون نزدیکا یجا بود یه خیابون پر جیگری ساعت ۳ شب یه دل سیر جیگر زدیم به بدن! :D

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
جاده چالوس که عالیه

جات خالی‌ هفته پیش رفتیم ساعت ۳ شب همون نزدیکا یجا بود یه خیابون پر جیگری ساعت ۳ شب یه دل سیر جیگر زدیم به بدن! :D

ایول
منم پریشب رفتم میدون بهمن ساعت 4 5 بود جیگر زدم خعلییی حال داد. جای شما خالی
من 12 فروردین 90 با یکی از دوستام و زیدامون ساعت 11 به سرمون زد بریم شمال رفتیم سیاه بیشه حیگر و خوش گوشت زدیم و رفتیم چالوس لب دریا یه نخ سیگار کشیدیم . ساعت 8 صبح آزادی بودم. خیلی حال داد. این اسکل بازیا فاز خاصی داره

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
یه کیس رو بهتره بدم باربری بیاره یا پست پیشتاز؟ رو باربری میشه حساب کرد؟باربری تا در خونه میاره؟

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
بعضیا هر کاری شروع می کنن یکی دو روزه جمع میشه
چرا من کلی کار نیمه کاره دارم ؟
;)

یکی دو هفته کش پیدا می کنه بعد دلسرد میشم !

پیشنهادتون چیه ؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
بعضیا هر کاری شروع می کنن یکی دو روزه جمع میشه
چرا من کلی کار نیمه کاره دارم ؟
;)

یکی دو هفته کش پیدا می کنه بعد دلسرد میشم !

پیشنهادتون چیه ؟

از بس که میای تو اینترنت! هر دفعه دیدمت چراغ کاربریت سبز بود!

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
دوستان نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم چون بخش موسیقی نداریم

خیلی وقته دنبال آلبوم (Zidane, A 21st century portrait (an original soundtrack by mogwai هستم اما تو اینترنت گیر نمیاد. اگه کسی لینکی چیزی داره بده. سی دی ش رو هم اگه جایی داشته باشه خریدارم.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
نظر شما راجب کلمات فارسی شده چیه؟

مروری بر برخی واژه‌های مصوب فرهنگستان زبان پارسی

«کادر» (cadre): «پایوران» (گروهی متشکل از افراد متخصص در یک زمینه)، «واکمن» (Walkman): «پخش همراه»، «فلش تانک» (flash tank): «آبشویه»، «تیزر» (teaser): «آگهی تلویزیونی»، «مگنت» (magnet): «آهن‏‌ربا»، «سوپراستار» (superstar)، «اَبَرستاره»، «اولتیماتوم» (ultimatum):«اتمامِ‌ حجت»، «هیتر» (heater): «اجاقک»، «اسپری» (spray): «افشانه»، «فیبر» (fiber):«الیاف»، «پوینت» (point): «امتیاز»، «گلایدر» (glider): «بادپَر».

«کانتینر» (container):«بارگُنج»، «بورس» (bourse):«بهابازار»، «کابل» (cable): «بافه»، «توستر» (toaster): «برشته‌‏کن»، «چیپس» (chips): «برگک»، «فایل» (file): «پَرْوَن‌جا» (محفظه‏‌ای کشویی برای نگه‌داری پرونده‏‌ها، پرون‌جا از ادغام دو واژه‌ی «پرونده» و «جا» ساخته شده است)، «زونکن» (Zonnecken):«پَرْوَندان» (نوعی پوشه با ابعاد بزرگ و جلد ضخیم که معمولاً در ادارات برای بایگانی مدارک از آن استفاده می‏‌شود. پروندان از ادغام واژه‌ی «پرونده» و پسوند «دان» ساخته شده است)، «کاور» (cover): «پوشن» (پوشش محافظ برای اشیایی مانند لباس و کتاب که از از ترکیب «پوش» و «ن» (پسوند اسم ابزارساز) ساخته شده است)، «کپسول» (capsule): «پوشینه»، «دسر» (dessert): «پِی‏‌غذا»، «آوِِِن» (oven): «تاوَن» (اجاق بسته برای پخت‌وپز، از ترکیب «تاو» (تاب) و «ن» (پسوند اسم ابزارساز) ساخته شده است.)، «کراکر» (cracker): «تُردَک» (نوعی بیسکویت ترد و شکننده و معمولاً شور)، «فانتزی» (fantasy): «نامتعارف؛ غیرمعمولی؛ غیرضروری»، «وارمِر» (warmer): «چراغک»، «پاراگلایدر» (paraglider): «چتربال»، «کپی‌رایت» (copyright): «حق نشر»، «پاستا» (pasta): «خمیراک».

ali_klassic

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان خودکار چی خوبه؟
استدلر که زیاد جوهر پس میده و خوب نیست ! کلا خودکار خاصیرو میشناسید که خوب و روون باشه جوهرم پس نده؟ چون من خودکارای مختلفی رو تست کردم ولی اکثرا جالب نیسن
Canco رونه جوهر هم پس نمیده .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
وجه مشترک اینها چی بود که قابل قیاس باشه؟

220px-Borat_ver2.jpg

220px-The_Dictator_Poster.jpg
Produced bySacha Baron Cohen
Jay Roach
Screenplay bySacha Baron Cohen
Anthony Hines
Peter Baynham
Dan Mazer
Story bySacha Baron Cohen
Anthony Hines
Peter Baynham
Todd Phillips
StarringSacha Baron Cohen
Produced bySacha Baron Cohen
Alec Berg
Jeff Schaffer
David Mandel
Anthony Hines
Scott Rudin
Written bySacha Baron Cohen
Alec Berg
Jeff Schaffer
David Mandel
StarringSacha Baron Cohen

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چرا وقتی توی یه گزارش خبری نور فلاش دوربین دیده میشه ، پیش پیش اعلام میکنن؟ مگه نور فلاش چیز غیر اخلاقی ئیه یا ضرر داره؟

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
چرا وقتی توی یه گزارش خبری نور فلاش دوربین دیده میشه ، پیش پیش اعلام میکنن؟ مگه نور فلاش چیز غیر اخلاقی ئیه یا ضرر داره؟

اونایی که سر دارن به نور فلاش حساسن.

بالا