------------------------
Registered User
به نقل از khafan :http://www.up2www.com/uploads/1372517248541.jpg
راستی تو چرا از آپلود سنتر نیما استفاده می کنی؟!!هااااان؟!!
اگه نیما بده پس آپلود سنترش هم بده دیگه! دیگه تکرار نشه!
به نقل از khafan :http://www.up2www.com/uploads/1372517248541.jpg
راستی تو چرا از آپلود سنتر نیما استفاده می کنی؟!!هااااان؟!!
اگه نیما بده پس آپلود سنترش هم بده دیگه! دیگه تکرار نشه!
یه کدی مشابه 020 میخوام
واسه تماس ارزون با ممالک خارجه
یا اگه راهکار دیگه ای به ذهنتون میرسه که بشه ارزونتر به کشورای دیگه تلفن زد...
میخواستم از سایت uploaded.net یه چیزی دانلود کنم، Interned Download Manager وا شد که دانلودو شروع کنه ولی ارور داد. فک کنم سایتش از برنامه های مدیریت دانلود پشتیبانی نمیکنه.
زدم که دوباره دانلود بشه، گفت چون مجانی دانلود میکنی باید 3 ساعت صبر کنی دوباره تلاش کنی. دوباره هم که بخوام تلاش کنم لابد باز دانلود منیجیر باز میشه و همونجوری میشه که سری قبل شد
چیکا کنم
شماره ی همراه اول یه نفرو گرفتم، فرمود مخاطب در دسترس نمیباشد. تماس شما به وسیله ی پیامک به ایشان اطلاع داده میشود.
چجوری این سرویسو فعال کرده؟
مستر لیچر | به سرعت، مستقیم دانلود کنیدتولوخدا راهنماییم کنینتولوخدا
مخسوزن مورد 807
میخواستم مثلا یه کدی مث 020 بگیرم، ارزونتر حرف بزنم، اگه تعرفه ای معرفه ای چیزی هم داشت بیاد رو قبضدشواریتون با این همه مرکزی که با فروش کارت و .... این کار رو انجام میدن چیه؟
اوکیاحتمال داره سرور مربوطه فیلتر شده باشه
===
در صورت اضطرار از یک لیچر استفاده کنید
تنکیو
ممنون
میخواستم از سایت uploaded.net یه چیزی دانلود کنم، Interned Download Manager وا شد که دانلودو شروع کنه ولی ارور داد. فک کنم سایتش از برنامه های مدیریت دانلود پشتیبانی نمیکنه.
زدم که دوباره دانلود بشه، گفت چون مجانی دانلود میکنی باید 3 ساعت صبر کنی دوباره تلاش کنی. دوباره هم که بخوام تلاش کنم لابد باز دانلود منیجیر باز میشه و همونجوری میشه که سری قبل شد
چیکا کنم
کاش زودتر گفته بودی. دیگه رفتم تو کار لیچر. مرسیهنگام دانلود دکمه ALT رو نگه دارید تا دانلود توسط مرورگر انجام بشه
نه نگران نباشیدیه پرینتر دارم شاه نداره. درامی داره ماه نداره
پونصد ~ شیشصد تا برگ باهاش پرینت گرفتم، الان وقتی میخواد پرینت کنه این غلطک ملطکاش که میچرخه صدای زوزه میده. مث وقتی دست میکشین رو شیشه صدا میده، همونجوری
چیش خراب شده؟ جای نگرانی هست یا نیست؟
هنگام دانلود دکمه ALT رو نگه دارید تا دانلود توسط مرورگر انجام بشه
میخواستم مثلا یه کدی مث 020 بگیرم، ارزونتر حرف بزنم، اگه تعرفه ای معرفه ای چیزی هم داشت بیاد رو قبض
این کارتا چقد در کم هزینه شدن تماس تاثیر داره؟ مثلا اگه عادیش دیقه ای 1000 تومن باشه، با این کارتا چن میشه؟
کشور مورد نظر من تو لیستش نیس