- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,051
پست های مفید در بخش مربوطهواسه داشتن تگ کاربر فعال چیکار باس کرد؟
تاپیک زدن تو این بخش فقط برای کاربران فعال مقدور است
بقیه دوستان دیگه شرمنده.بخاطر تاپیک های بی مورد این کارو کردن
کاربرایی که زیر اسمشون بجای Registered user نوشته شده باشه کاربر فعال بخش فلان
پاسخ سوالمو نداید! یعنی منظورتون این بود:
آخه منکه تا حالا ندیدم زیر اسم کسی نوشته شده باشه "کاربر فعال سبک زندگی" البته این بخش "سبک زندگی" زیر مجموعه ای از انجمن سبک زندگی هستش که شامل 6 بخش هست که یک بخشش همین بخش سبک زندگی هستش،پس کاربران فعال پنج بخش دیگه میتوانند اینجا تاپیک بزنند،درسته؟
سبک زندگی
مفید بودن پست ها رو کی تایید میکنه؟ سیستم محاسبه میکنه عایا؟
پست مفید == پستی که مدیر حال میکنهتعدادی نیست . کیلویی حساب میکنن . مدیر بخش هم عنوان رو میده
عمو من یه مشکلی که دارم اینه که پست های مفیدم پخشه. یعنی تو همه بخش ها پست مفید دادم. میشه همه اینارو جمع کرد تو یه بخش و عنوان کاربر فعالی اون بخشو بهم داد؟ این کار شدنیه؟!
دقت نکرده بودم،بله درست میگید.اینجانب فکر میکنم منظورش کاربران فعال همه بخش ها هست
مثلا کسانی که در بخش ادبیات و موبایل خوب اسپم میکنن
عمو من یه مشکلی که دارم اینه که پست های مفیدم پخشه. یعنی تو همه بخش ها پست مفید دادم. میشه همه اینارو جمع کرد تو یه بخش و عنوان کاربر فعالی اون بخشو بهم داد؟ این کار شدنیه؟!
صرفا عنوان کاربر فعال هم من دیدم تو پی تی
فکر کنم ایدیش unforgiven بود یه همچین چیزی
پست مفید == پستی که مدیر حال میکنه
کاربر فعال == کاربری که مدیر حال میکنه
عایا؟
آخه منکه تا حالا ندیدم زیر اسم کسی نوشته شده باشه "کاربر فعال سبک زندگی" البته این بخش "سبک زندگی" زیر مجموعه ای از انجمن سبک زندگی هستش که شامل 6 بخش هست که یک بخشش همین بخش سبک زندگی هستش،پس کاربران فعال پنج بخش دیگه میتوانند اینجا تاپیک بزنند،درسته؟
سبک زندگی
چارتا یوزر دختر مختر پیدا کنید براتون تابیک بزنن
حالا بگو کاربر فعالیِ کدوم بخش رو میخوای ببینم میتونم برات کاری بکنم یا نه![]()
واسه داشتن تگ کاربر فعال چیکار باس کرد؟