یک سوال هست که ذهن من رو خیلی مشغول کرده
با این همه کتاب و تحقیقات در جهان در زمینه فلسفه و روانشناسی کدام یک میتونه
ما رو به بهترین نحو به درک حقیقت وجودمون و اینکه چرا و برای چه هدفی خلق شدم
برسونه ؟
هزاران هزار کتاب از فلاسفه قدیم و جدید در این زمینه وجود داره که انتخاب راه درست
رو بسیار مشکل میکنه، اینکه چه کسی درست گفته و حق با کدام مکتب است ؟
ده ها دانشمند کل زندگیشون رو روی فکر و تحقیق در مورد فلسلفه گذاشتن و توی خیلی مباحث با هم اختلاف نظر پیدا کردن.. این نشون میده که بعیده که یک فرد در طول زندگیش بتونه با تحقیق راه واقعی سعادت رو کشف کنه..!!
در این شرایط آدم ها سه دسته میشن.
دسته ی اول که خدا ناباور هستن معتقدن که انسان با آزمون و خطا و کمک از روشنفکری میتونه راه واقعی سعادت رو تا حدودی پیدا کنه ولی نه کامل!! (یا بهتر بگم هر انسان در طول زندگیش میتنه مقدار سعادت مند نشدنش رو کمتر و کمتر بکنه!!)
دسته ی دوم که خداباور هسن معتقدن خدا به عنوان طراح این سیستم خودش بهترین فاکتور رو میدونه و به وسیله ی وحی به انسان ارائه داده.. پس باید مطابق دین رفت جلو!!
دسته ی سوم که حدود 1% جمعیت زمین هستن هم معتقدن که دین راه سعادت نیست.. بلکه یک چهار چوب کلی هست که باید از روشنفکری در اون چهار چوب استفاده کرد.. تا به سعادت بهتر (نه کامل) رسید.
در کل بنظر من یک فرد در این دنیا هیچوقت به سعادت کامل نمیرسه چون مدام در حال انجام اشتباهات ناشی از نادانی و ناآگاهی هست..
نظر شخصی خودم اینه که این خودش بهترین سند برای اثبات بی ارزشی این دنیا ست..بنظرم مهم اینه که آدم آدم باشه.. چون عمرش توی این دنیا محدوده!!
پ ن : مناظره زیبا کلامو و خسره پناه رو ببین اگه خوشت اومد کاملش رو دانلود کن.. بعد از این مناظره که زیبا کلام دین رو عاملی برای سعادت انسان نمیدونست ممنون التصویر شد (البته بعدا برگشت)
http://www.aparat.com/v/0Lut7 همین کلیپ رو مستقیم دانلود کنی بهتره تا آنلاین ببینی (10 مگ)