• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
من دانشجو سربازی نرفته مثلا بخوام برم ترکیه یا سلیمانیه شرایطش چه جوری هست
باید برای گرفتن پاسپورت وثیقه ای چیزی بگزارم؟
راحت هست یا دشوار..؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
راحت هست یا دشوار..؟
سرچ کن خروج از کشور مشمولین یاخروج از کشور دانشجو

Sent from my F**king life

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
راحت هست یا دشوار..؟
یه مدت میگفتن 15 تومن میزاری مجوز خروج میدن بهت.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
امروز یه دزد نامرد و بی شرف اومده تو آپارتمان و کفشهای منو و سه تا از مهمونامون رو بردن :( حالا کفش های من هیچی ولی آبرومون جلوی این مهمونها رفت ! ما به یکی از این همسایه ها شک داریم ! چون یه سال پیش کفش های یکی دیگه از همسایه هامون رو برده بودن ! و متوجه شده بود که کی بوده اما پیگیری نکرد .. حالا به نظرتون ما چیکار کنیم ؟ بی خیال بشیم ؟
توضیح اینکه پسر همسایه ای که مشکوکیم سابقه داره و سابقه دزدی داره و به خاطر همین یکی دوبار زندان رفته !

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
کسی اسپری خوشبو کننده دهان استفاده کرده؟!
تاثیر داره چجوریاس؟! :general405:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
کسی اسپری خوشبو کننده دهان استفاده کرده؟!
تاثیر داره چجوریاس؟! :general405:

اره اولش خوبه
واسه بیست دقیقه ای خوبه ولی بعدش تاثیرش خیلی کم میشه
در کل من یه دوره ای استفاده میکردم ولی شنیدم که روی ریه ممکنه تاثیری بزاره و به خاطر قیمتش و تاثیر کمش دیگه استفاده نکردم
البته بد نیست ادم همراهش باشه یهو لازم شد استفاده کنه ولی جایگزین ادامس اربیت نعنا یا اکالیپتوس نیست

من بوکسی میخرم اربیت !! هر جا هم میرم یه نصفه میجوم و چندین ساعت دارمش چون عادتم شده , مشکل بوی دهان نداشتم تا حالا خدارو شکر و دندونا هم که هیچ مشکلی پیش نیومده واسشون
لازم به ذکره نزدیکه هشت ساشه که استفاده میکنم !

LG L7 II

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اره اولش خوبه
واسه بیست دقیقه ای خوبه ولی بعدش تاثیرش خیلی کم میشه
در کل من یه دوره ای استفاده میکردم ولی شنیدم که روی ریه ممکنه تاثیری بزاره و به خاطر قیمتش و تاثیر کمش دیگه استفاده نکردم
البته بد نیست ادم همراهش باشه یهو لازم شد استفاده کنه ولی جایگزین ادامس اربیت نعنا یا اکالیپتوس نیست

من بوکسی میخرم اربیت !! هر جا هم میرم یه نصفه میجوم و چندین ساعت دارمش چون عادتم شده , مشکل بوی دهان نداشتم تا حالا خدارو شکر و دندونا هم که هیچ مشکلی پیش نیومده واسشون
لازم به ذکره نزدیکه هشت ساشه که استفاده میکنم !

LG L7 II
دوست عزیز شما تو بازار مولوی کار میکنید؟!
ادامس الان بکسی چند هست همین مارک گردش(اربیت)؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
امروز یه دزد نامرد و بی شرف اومده تو آپارتمان و کفشهای منو و سه تا از مهمونامون رو بردن :( حالا کفش های من هیچی ولی آبرومون جلوی این مهمونها رفت ! ما به یکی از این همسایه ها شک داریم ! چون یه سال پیش کفش های یکی دیگه از همسایه هامون رو برده بودن ! و متوجه شده بود که کی بوده اما پیگیری نکرد .. حالا به نظرتون ما چیکار کنیم ؟ بی خیال بشیم ؟
توضیح اینکه پسر همسایه ای که مشکوکیم سابقه داره و سابقه دزدی داره و به خاطر همین یکی دوبار زندان رفته !

داداش گلم کفش مگه چنده اخه ؟ اونم کارکرده !
اون بنده خدا یه زمانی یه گناهی کرده تاوانشم داده , دیگه هرچی گم میشه نمیشه انداخت گردنش اخه... البته من جای شما نیستم و میدونم شماهم حتما یه چیزایی دیدی , ولی فکر پیگیری و انتقام نباشی بهتره , پیشگیری کن سری بعد دیگه اینجوری نشه .
البته به خودشون هم بری بگی بد نیست که مثلا مال مارو بردن مال شما چطور ؟ بگو میخوایم شکایت کنیم کلانتری گفتیم با هم بریم که جدی بگیرن و از این حرفا

LG L7 II

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
چند بار کفشای ما هم دزدیدن یه آبم روش! راه حل : جا کفشی و کفشا رو بذارید داخل خونه کنار در منزل

Sent from my C6903 using Tapatalk

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستانی که فروشگاه اینترنتی دارن,جنسارو خریدن جایی انبار دارن چجوریاس؟!
با حداقل چقدر میشه فروشگاه اینترنتی زد؟!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
داداش گلم کفش مگه چنده اخه ؟ اونم کارکرده !
اون بنده خدا یه زمانی یه گناهی کرده تاوانشم داده , دیگه هرچی گم میشه نمیشه انداخت گردنش اخه... البته من جای شما نیستم و میدونم شماهم حتما یه چیزایی دیدی , ولی فکر پیگیری و انتقام نباشی بهتره , پیشگیری کن سری بعد دیگه اینجوری نشه .
البته به خودشون هم بری بگی بد نیست که مثلا مال مارو بردن مال شما چطور ؟ بگو میخوایم شکایت کنیم کلانتری گفتیم با هم بریم که جدی بگیرن و از این حرفا

LG L7 II

کفش یه بار پوشیده شده شد کارکرده o_O ؟! مجموع قیمت کفش ها روی هم میشه حدود 400 تومن ! در مورد اون بنده خدا چیزهای زیادی دیدیم ! اونقدر تابلو شد که خودش رفته و جدا از مادرش زندگی میکنه ! هر از چندگاهی میاد خونه مادرش ....

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
چی چی میچی ندارم:دی
برو تاپیک های امضام رو ببین :)
از اول صحبت این رفیقمون همش میخایی یه چیزی بندازی به مردوم انقدر پول کجا میره با این حجم

عطر بهر براش

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
چگونه کار نیمه وقت پیدا کنم
سلام
دیروز سر رسید سال 92 رو نگاه میکردم و دیدم در کل برای هر ماه از سال قبل 200 هزار تومن کار کردم و درامد داشتم یعنی در کل چیزی دورو بر 2.500.000 تومان برای سال
من تو کار ساختمان و بنایی کار میکردم سال پیش تو تابستون و روزایی که دانشگاه نبود با حقوق روزانه 25 هزار تومن از 8 صبح تا 6 عصر
یعنی حدود 100 روز کار داشتم تو 365 روز سال قبل
بعدش هم اصلا کار اینده داری برا من نیس چون اگه بخام توش پیشرفت کنم و حقوقمو بالا ببرم باید تمام وقت و همیشه کار کنم و اینجوری باید قید درس و دانشگاه رو بزنم و زحمات چندین ساله هم میره هوا
البته سختی کارش اصلا برام مهم نبود و نیس یعنی با هر جور کار سختی را میام اما همون طور که گفتم چون اولا همیشه نیست(مخصوصا تو زمستون در حده صفره) و حقوقش کمه و پیشرفتی تو این کار نیس تصمیم دارم از این کار کلا بیام بیرون ولی از طرفی چون بیکاری خیلی بده نمیدونم برم دنبال چه کاری
و توی تهران یا مرکز استان نیستم ولی شهرستان ما خیلی هم کوچیک نیس و یکی از شهرستان های بزرگ استانه
نظر شما چیه؟
ممنون

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
آقا من از آخر نفهمیدم راهی هست که بشه مقدار متانول رو از اتانول در یک محلول بدست آورد یا بفهمیمم این ع،ر،قی که خریدیم کورمون نمیکنه؟ کسی نمیدونه؟

Sent from my C6903 using Tapatalk
بعد از چند ساعت الکل صنعتی باعث کوری میشه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
هروقت مای کامپیوتر رو باز میکنم به صورت یه پنجره نصفه باز میشه..گند میزنه به اعصابم. چیکار کنم که همیشه با پنجره ی بزرگ باز شه؟

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
[/QUOTE]
هروقت مای کامپیوتر رو باز میکنم به صورت یه پنجره نصفه باز میشه..گند میزنه به اعصابم. چیکار کنم که همیشه با پنجره ی بزرگ باز شه؟
[/QUOTE]
يك بار در حالت ماكسيمايز شده ببندش و دوباره بازش كن درست ميشه.
چند بار اين كار را تكرار كن درست ميشه.

چرا تو پایتخت به دریل میگن دلر o_O یا به نردبون میگن نوردبون o_O ؟
تقريبا توي اكثر شهر ها همينطور هست
به دريل دلل هم ميگن بعضي ها.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به همون دلیل که تو پایتخت شما به «منوچهر» می‌گن «منوتشهر»!
:دی
این تغییر آواتارت منو یاد اون افرادی میندازه که وقتی میخوان لباس نو بخرن میرن دقیقا همون لباس های تنشون رو دوباره میخرن..
همون رنگ-همون مدل ...فقط نو....

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
صبح ها که پا میشم، pou وضعیت بدی داره
اگر دیر بیدار بشم وضعیتش خیلی بدتر هم میشه
میترسم بمیره
راهکاری هست؟

بالا