سرچ کن خروج از کشور مشمولین یاخروج از کشور دانشجومن دانشجو سربازی نرفته مثلا بخوام برم ترکیه یا سلیمانیه شرایطش چه جوری هست
باید برای گرفتن پاسپورت وثیقه ای چیزی بگزارم؟
راحت هست یا دشوار..؟
یه مدت میگفتن 15 تومن میزاری مجوز خروج میدن بهت.من دانشجو سربازی نرفته مثلا بخوام برم ترکیه یا سلیمانیه شرایطش چه جوری هست
باید برای گرفتن پاسپورت وثیقه ای چیزی بگزارم؟
راحت هست یا دشوار..؟
کسی اسپری خوشبو کننده دهان استفاده کرده؟!
تاثیر داره چجوریاس؟! :general405:
دوست عزیز شما تو بازار مولوی کار میکنید؟!اره اولش خوبه
واسه بیست دقیقه ای خوبه ولی بعدش تاثیرش خیلی کم میشه
در کل من یه دوره ای استفاده میکردم ولی شنیدم که روی ریه ممکنه تاثیری بزاره و به خاطر قیمتش و تاثیر کمش دیگه استفاده نکردم
البته بد نیست ادم همراهش باشه یهو لازم شد استفاده کنه ولی جایگزین ادامس اربیت نعنا یا اکالیپتوس نیست
من بوکسی میخرم اربیت !! هر جا هم میرم یه نصفه میجوم و چندین ساعت دارمش چون عادتم شده , مشکل بوی دهان نداشتم تا حالا خدارو شکر و دندونا هم که هیچ مشکلی پیش نیومده واسشون
لازم به ذکره نزدیکه هشت ساشه که استفاده میکنم !
LG L7 II
امروز یه دزد نامرد و بی شرف اومده تو آپارتمان و کفشهای منو و سه تا از مهمونامون رو بردن حالا کفش های من هیچی ولی آبرومون جلوی این مهمونها رفت ! ما به یکی از این همسایه ها شک داریم ! چون یه سال پیش کفش های یکی دیگه از همسایه هامون رو برده بودن ! و متوجه شده بود که کی بوده اما پیگیری نکرد .. حالا به نظرتون ما چیکار کنیم ؟ بی خیال بشیم ؟
توضیح اینکه پسر همسایه ای که مشکوکیم سابقه داره و سابقه دزدی داره و به خاطر همین یکی دوبار زندان رفته !
داداش گلم کفش مگه چنده اخه ؟ اونم کارکرده !
اون بنده خدا یه زمانی یه گناهی کرده تاوانشم داده , دیگه هرچی گم میشه نمیشه انداخت گردنش اخه... البته من جای شما نیستم و میدونم شماهم حتما یه چیزایی دیدی , ولی فکر پیگیری و انتقام نباشی بهتره , پیشگیری کن سری بعد دیگه اینجوری نشه .
البته به خودشون هم بری بگی بد نیست که مثلا مال مارو بردن مال شما چطور ؟ بگو میخوایم شکایت کنیم کلانتری گفتیم با هم بریم که جدی بگیرن و از این حرفا
LG L7 II
از اول صحبت این رفیقمون همش میخایی یه چیزی بندازی به مردوم انقدر پول کجا میره با این حجمچی چی میچی ندارم:دی
برو تاپیک های امضام رو ببین
بعد از چند ساعت الکل صنعتی باعث کوری میشه؟آقا من از آخر نفهمیدم راهی هست که بشه مقدار متانول رو از اتانول در یک محلول بدست آورد یا بفهمیمم این ع،ر،قی که خریدیم کورمون نمیکنه؟ کسی نمیدونه؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
تقريبا توي اكثر شهر ها همينطور هستچرا تو پایتخت به دریل میگن دلر یا به نردبون میگن نوردبون ؟
به همون دلیل که تو پایتخت شما به «منوچهر» میگن «منوتشهر»!چرا تو پایتخت به دریل میگن دلر یا به نردبون میگن نوردبون ؟
این تغییر آواتارت منو یاد اون افرادی میندازه که وقتی میخوان لباس نو بخرن میرن دقیقا همون لباس های تنشون رو دوباره میخرن..به همون دلیل که تو پایتخت شما به «منوچهر» میگن «منوتشهر»!
:دی