• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات متفرقه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
شما نمیدونی سطح بندی و ترم بندی الان چجوریه ؟ چند سطح چند ترم ؟
توی سایتشون نوشتن:

مقطع پايه (Basic)
اين مقطع شامل سه سطح B1 تا B3 می باشد. اين سطوح از دوره های اوليه آموزش زبان انگليسی بوده و در طی آن آشنائی فراگيران با ارکان ساختاری زبان انگليسی و الفاظ مورد توجه خاص قرار می گيرد.

مقطع مبتدی (Elementary)
اين مقطع شامل سه سطح El1 تا El3 می باشد و در طی اين دوره ها تقويت دانش واژگانی و مهارت های چهارگانه مورد توجه قرار داده می‌شود.

مقطع پيش متوسطه (Pre-Intermediate)
اين مقطع شامل سه سطح Pre1 تا Pre3 می باشد.

مقطع متوسطه (Intermediate)
اين مقطع شامل سه سطح Inter1 تا Inter3 می باشد.
در سطوح Pre1 تا Inter3 متون بيشتر به منظور تقويت مهارت خواندن مورد استفاده قرار می‌گيرند و زبان آموزان با زبان انگليسی رسمی مورد استفاده در متون مکتوب آشنا می‌شوند. در اين سطوح تقويت مهارت های شنيدن و صحبت کردن مورد تاکيد قرار گرفته و تقويت توانایی واژگانی زبان آموزان بخش مهمی از مواد آموزشی اين سطوح را تشکيل می‌دهند.

مقطع فوق متوسطه (High Intermediate)
اين مقطع شامل سه سطح High1 تا High3 می باشد. سطوح High Intermediate عمدتا" به منظور تقويت دانش دستور زبانی زبان آموزان به طور کاربردی طراحی شده اند. در اين مقطع آموزش مهارت نوشتن به صورت هدفمند و در سطح پيشرفته آغاز می‌گردد.

مقطع پيشرفته (Advanced)
اين مقطع شامل سه سطح Ad1 تا Ad3می باشد. در اين دوره ها مهارت خواندن در بالاترين شکل آن مورد توجه قرار می‌گيرد و زبان آموزان با اشکال مختلف متون از جمله متون ادبی آشنا می شوند.

عزیز من
توی کره شمالی که زندگی نمی کنیم!
اگر مشکلی دیدی، هم توی آموزشگاه بهشون بگو هم اینجا بنویس.
فوش هم میتونم بدم؟
127fs4573872.gif

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
امتحان كانون زبان شفاهي هست و اول با مكالمات ساده شروع مي كنه و اروم اروم سختش ميكنه تا ببينه شما تا چه سطحي بلديد. اما هميشه خوشبينانه ترين حالت entermediate ميفته مگر اينكه قبلا خود كانون بوده باشيد و رها كرده باشيد. اين طوري مكالمه را طولاني تر مي كنه تا ببينه تا مطالب كدوم سطح را بلديد و هنوز يادتون مونده. در غير اين صورت چنانچه از اموزشگاه هاي ديگه بريد خيلي اميدي نيست كه ترم بالا بيفتيد مگر اينكه واقعا مسلط باشيد.

Expoerter
دست بگير و جواب بده توي نمره كلاسي تاثير زياد داره همچنين ترم هاي بعد دوباره به همين استاد مي خوري چنانچه بعنوان شاگرد زرنگ توي ذهنش باشي خيالت راحت تره براي نمره كلاسي
اين جو كانون چه كاركناش چه اساتيد و چه بچه ها با اموزشگاه هاي ديگه معمولا فرق داره و چون خود استاد تاكيدش روي يادگيري و ... هست به زبان اموزايي مثل شما كه فعالن زياد بها ميده خود به خود جو بچه ها هم به سمت بچه زرنگ بودن ميره

Poq جان برو اگه مسلطي برو امتحان بده . امتحانش تعيين سطح قيمتش پايينه. يه امتحاني بكن ببين كدوم سطح ميوفتي. معمولا براي ازمون استاد هاي جديد را نميزارن و معمولا با سابقه ترين ها را انتخاب مي كنند. اغلب هم ادم هاي با كلاس و خوبي هستند و اهل قضاوت از روي قيافه و.. نيستن و واقعا گوش ميده ببينه تا چه سطحي بلدي.

لایک‌ها
151
-
قدیم یه بازی داشتم ، فک کنم کال آو دیوتی بود. فارسی شده بود توسط گروه دارینوس. توی اون بخش آموزشش میگفت از نوردبان بالا بروید
شاید درستشم همین باشه. بالا رفتن یعنی نوردیدن. مثلا وقتی میگن صخره نورد ینی کسی که از صخره بالا میره. پس نورد پیش از بان ممکنه درست تر از نرد باشه.
به هر روی، ما که میگیم سِد (sed)

حالا شاید نوردبون درست باشه اما چرا به دریل میگن دلر o_O یعنی سواد ندارن ؟

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
فوش هم میتونم بدم؟
127fs4573872.gif
هه هه.
مرد مومن! داری میری آموزشگاه تا یه زبون خارجی یاد بگیری؛ یه علم تازه.
می خوای بیای مثلاً بگی فلان شده امروز درس پرسید؟ یا فلان شده امروز listening کار کرد؟

عجب!!!

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
کلمه "نردبان" صحیح هست. ولی در گویش مردم به سه نوع "نردبان"، "نوردبان" و "نردبام" گفته میشه.

اما در مورد "دریل":
چند نکته وجود داره. اول اینکه اگر بخواهیم درست تلفظ بکنیم، باید بگیم /dril/ چون عبارت انگلیسیش هم drill هست هست، نه dereyl !
نکته بعدی اینه که مردم دوست دارن راحت و شکسته صحبت کنن. پس اونجور که راحت تلفظ میشه، همون رو استفاده میکنن. مثلاً تو صحبت ممکنه بگیم "وژدان" ؛ به جای "وجدان". یعنی میدونیم اشتباهه، ولی خوب راحت تلفظ میشه.
نکته دیگه، اینه که اصلاً نمی دونیم اشتباهه. مثلاً کلمه "TOEFL" رو همه مردم میگن "تافل"؛ ولی تلفظ صحیحش "توفل" هست. توی دیکشنری آریان پور هم در مورد این کلمه نوشته شده "اشتباه رایج، تافل". یا مثلاً کلمه "هالتر" (توی وزنه برداری) رو ممکنه خیلی ها بگن "هارتل" یا "هارتر". دلیلش هم همون اشتباه راج هست. و بیشتر برمیگرده به کلمات خارجی که معادل براش استفاده نمی کنیم و خوب ترکیب اون حروف برای ذهن و زبان مردم آشنا نیست.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
برم ترکیه جنس بیارم تا چند کیلو گمرگ نمی خوره ؟

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
تو whatsapp که میرم مینویسه تاریخ گوشیتون دقیق نیست و هدایتم میکنه به تنظیمات تاریخ گوشی .
چیکار کنم ؟

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
از لاین استفاده کن.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هیشکی نمیتونه از واتزآپ استفاده کنه ؟ یه نفر بود باهاش چت میکردم پارسال . تو گوشیش وایبر نصب نمیشد نوکیا داشت .
الان میخوام اونو پیدا کنم.نمیشه هم بهش sms یا زنگ زد .

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
تو whatsapp که میرم مینویسه تاریخ گوشیتون دقیق نیست و هدایتم میکنه به تنظیمات تاریخ گوشی .
چیکار کنم ؟

هیشکی نمیتونه از واتزآپ استفاده کنه ؟ یه نفر بود باهاش چت میکردم پارسال . تو گوشیش وایبر نصب نمیشد نوکیا داشت .
الان میخوام اونو پیدا کنم.نمیشه هم بهش sms یا زنگ زد .
گوگول کردم؛ رسیدم به:
http://tech-soln.blogspot.nl/2013/10/whatsapp-error-your-phone-date-is.html

گفته WhatsApp رو آپدیت کن. مشکل حل میشه.
اگر حل نشد، uninstall کن و بعد نسخه جدید رو نصب کن.

• Like
Reactions: poq

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
چطوری میشه نام خانوادگی رو عوض کرد؟! چه مدت دردسر داره؟!

Sent from my C2105 using Tapatalk

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دلر یا دریل فرقی نداره. اسم این وسیله رو از رو صداش انتخاب کردن. حالا ممکنه یکی وقتی روشت میکنه بشنوه دلللللللللللر یکی هم بشنوه دررررررررررریل !

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
هه هه.
مرد مومن! داری میری آموزشگاه تا یه زبون خارجی یاد بگیری؛ یه علم تازه.
می خوای بیای مثلاً بگی فلان شده امروز درس پرسید؟ یا فلان شده امروز listening کار کرد؟

عجب!!!
اخه یه سری از فشا هستن که از نظر ما فحشن. مثل فاک! اینجا فحش خوار مادر حساب میشه اونجا نگی فاک روزت شب نمیشه :|

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان یه سوالی.
ما یه سفر کاری برامون پیش اومد از اونجاییکه همین 2 هفته پیش مسافرت بودم الان حوصله ندارم 1000 کیلومتر رانندگی کنم.
بلیط قطار گرفتیم.
افتادم واگن اول کوپه هفتم.
رفیقم گفت برو کنسل کن بلیطتو دیرتر بگیر چون واگن 1 پشت لوکوموتیو تا به مقصد برسی هزار بار به خودت فحش میدی !
تا این حد غیرقابل تحمله ؟
اخه تا حالا تجربه نداشتم واگن پشت لوکوموتیو بیفتم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان یه سوالی.
ما یه سفر کاری برامون پیش اومد از اونجاییکه همین 2 هفته پیش مسافرت بودم الان حوصله ندارم 1000 کیلومتر رانندگی کنم.
بلیط قطار گرفتیم.
افتادم واگن اول کوپه هفتم.
رفیقم گفت برو کنسل کن بلیطتو دیرتر بگیر چون واگن 1 پشت لوکوموتیو تا به مقصد برسی هزار بار به خودت فحش میدی !
تا این حد غیرقابل تحمله ؟
اخه تا حالا تجربه نداشتم واگن پشت لوکوموتیو بیفتم
در حد فحش دادن نیست ولی صداش بیشتر از واگنای اوله.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان سلام
من میخوام عکس شناسنامه ام را عوض کنم و سنم هم 22 سال هست(و یا در صورت امکان شناسنامه رایانه ای جدید بگیرم)
میخواستم بدونم سن خاصی برای تعویض عکس داره یا هر سنی بالاتر از 18 سال رو عوض میکنند؟
آخه خوندم یه جا زده بود 30 سالگی عوض میکنن و سوال بعدیم اینکه چقدر طول میکشه عوض کنن؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
وقتی میخوای با قطار بری ازت کارت شناسایی میخوان ؟!
از راه آهن میخوام برم مشهد
با یه بدبختیم که اسم واقعیم رو بهش نگفتم !
تو کوپه ، موقع بلیط گرفتن ، یا .... ازمون چیزی نمیخوان که ؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

تا جایی که من یادمه نمیخوان چون اخیرا چند بار رفتم و فقط بلیطو چک کردن...حتی فرودگاه هاشمی نژاد مشهد هم برای پروازای داخلی چک نمیکنه!!یعنی با بلیط میری سوار هواپیما میشی بدون اینکه کارت ملی بگن بدین...

Sent from my C6903 using Tapatalk

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
تجربه داشتین ؟
چیکار کنم ؟
با همین برم یا کنسلش کنم یکی دیگه بگیرم ؟
من که مشکلی ندارم. البته من خیلی تو کوپه خودم نیستم. معمولا رستورانم ولی تحملش انقدرم سخت نیست! بستگی به خودت داره...

کارت شناسایی موقع عبور از گیت میخوان. تو کوپه فقط بلیت میگیرن.

بالا