• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات ورزشی

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
سلام

دنبال کفش ورزشی مردانه با قیمت مناسب برای دویدن میگردم

کف پای من تقریباً صاف هست و موقع دویدن کف پاهام درد میگیره

برای همین کفشی میخوام که این ضعف رو جبران کنه و راحت و

طبی باشه و قیمتش هم خیلی بالا نباشه.

چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟

آیا مدلهای وطنی وجود داره که از نظر کیفیت، طراحی و مواد با

مدلهای خارجی برابر باشند و از نظر قیمت یک سوم اونها باشن؟
عزیز 1 مدلو 2 مدل نیست باید بری فروشگاه های تجهیزات پزشکی ببینی پات تو کدوم راحت تره و کم تر اذیت میشی
تا تست نکنی مشخص نیست

tina.mahsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ببخشید یه سوال دارم: برای کوچک کردن باسن و ازبین بردن گودی کمر باید چیکار کرد؟ ممنون میشم جواب بدین
برای از بین بردن گودی کمر روی زمین دراز کشیده و زانئهارو داخل شکم جمع و با دست نگه دارید و باز پاها را باز کرده و این حرکت را چند بار در روز تکرار کنید و حتما موقع راه رفتن شکم را به صورت منقبض نگه دارید.

sjd75dead88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال دارم درسته جاش اینجا نیس ولی میگم شاید کسی این مسیر رو رفته لطفا بگه
من ترم اول رشته تربیت بدنی هستم همون علوم زیستی ورزشی
میخاستم بدونم آگه این رشته رو ادامه بدم در آینده شغلی برای این رشته خواهد بود یا باید خودم دارک مربی گری بگیریم و باشگاه بزنم یا هرجور شغلی که باشه بهم بگین

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
sasan s : با سلام خدمت دوستان ، با توجه به اینکه هر یک از دوستان سوالی خارج از تاپیکهای مطرح شده در تالار ورزش براشون ایجاد میشد یک تاپیک جدید ایجاد می کردند . این تاپیک با ترکیب چند تاپیک مشابه ایجاد شد تا از این به بعد هر کسی سوالی داشت در اینجا سوالش رو بپرسه و اقدام به ایجاد تاپیک جدید نکنه. ضمنا این تاپیک مهم میشه تا همیشه در دسترس دوستان باشه. شاد باشید

سلام

داشتم تو اینترنت درمورد بهترین ورزش، سبک، روش (نمی دونم اسمش رو چی باید گذاشت) برای دفاع شخصی میگشتم. دیدم مثل اینکه هاپکیدو بهترین هست.

میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم. آیا واقعا هاپکیدو برای دفاع شخصی بهترین هست؟

ممنون
هاپکیدو نوعی هنر رزمی کره‌ای و از انواع دفاع شخصی است و کمتر بر حمله تکیه دارد.[۱] این رشته یکی از تلفیقی‌ترین سبک‌های رزمی محسوب می‌شود. بنیانگذار هاپکیدو رزمی‌کار کره‌ای چوئی یونگ سول است. وی یکی از سبک‌هایجوجیتسو به نام دایتو ریو آیکی جوجوتسو را در ژاپن آموخته بود. وی پس از جنگ جهانی دوم به کره جنوبی بازگشته و آموزش هنر رزمی خود را با تلفیق تکنیک‌های رشته‌های کره‌ای تکواندو، ژاپنی جودو (که خود از سبک‌های منشعب شده از جوجیتسو محسوب می‌شود)، سبک‌های چینی شائولین کونگ‌فو، و بوکس غربی آغاز کرد.[۲]

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1.فیتنس چیه ؟و کار کرده کسی اینجا چطوریه کلا یه توضیح بدین
2.یه ورزش رزمی خشن باحال معرفی کنید خودم 2 سال سانشوی ووشو کار کردم حالا میخوام یکم ببینم ورزشای دیگه چطورن ؟
3.من 17 سالمه 50 کیلو وزنمه و قدم 165 هست پدرم کشتی گیر حرفه ای بود و مسابقات جهانی هم از طرف منتخبین مازندران توی آلمان شرکت کرده و... خیلی اصرار داره برم کشتی
یه سوال کلی دارم میگن بعضی از رشته های قد رو کوتاه می کنه راسته ؟مثل بدنسازی و کشتی و ...؟!
کلا الان کار می کنم میخوام یه ورزش هم رفته باشم چی پیشنهاد می کنید که علاوه به باحال بودن به رشد قدی و عضلانی شدن بدن هم کمک کنه ؟
:D
خیلی سوال پرسیدم دیگه
ممنون :D
علم تغذیه و **** غذایی، سلامت ذهن و تمرین فیزیکی

اساسا فیتنس تابع شرایطی است که شما در روش زندگی شخصی خود اتخاذ می کنید.

لذا تعاریف و تفاسیری که برای آن وجود دارد متفاوت است و این تفاوت ناشی از شیوه زندگی فردی هر شخص می باشد.

در علم زیست شناسی فیتنس به توانایی های فردی در بازسازی زیبایی اندام که در راستای زیبایی شناختی هر فرد قرار دارد و نیز ایجاد جذابییت و ساخت یک فیزیک قابل رقابت با سایرین اطلاق می گردد.
به عبارت دیگر توانایی برخورد موفقیت آمیز در مواجه با مشکلات ناشی از شیوه زندگی هر فرد و نزدیک شدن به ایده آل فیزیکی اساس فیتنس می باشد.
در راستای تحقق این امر رعایت سه اصل تغذیه ، سلامت ذهن و تمرین فیزیکی در رسیدن به تناسب اندام و متناسب ماندن اهمیت ویژه ای دارد.

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
سلام ببخشید یه سوال دارم: برای کوچک کردن باسن و ازبین بردن گودی کمر باید چیکار کرد؟ ممنون میشم جواب بدین
اههای کوچک کردن ران و باسن با ورزش و **** لاغری
کوچک کردن ران و باسن چطور و چگونه؟ سوزاندن چربی و کوچک کردن سایز باسن را می توان به راحتی با استفاده از ورزش های موثر و **** غذایی مناسب انجام داد. برنامه ریزی درست و استفاده از یک سری قوانین صحیح در ورزش های کاهش وزنشما را در مسیر رسیدن به هدفی با نام تناسب اندام کمک خواهد کرد.

دو بخش اصلی برای آب کردن باسن وجود دارد که یکی حرکات ورزشی لاغر کننده و دیگری **** غذایی چربی سوز است که در این بخش به انها اشاره خواهیم کرد.

برای کوچک کردن ران و باسن چه حرکات ورزشی انجام دهیم:
حرکات استقامتی:

یکی از راههای سوزاندن چربی در بدن به خصوص چربی های سخت و مقاوم انجام حرکات استقامتی است. استفاده از وزنه در تمرینات یکی از بهترین گزینه ها در حرکات ورزشی برای کاهش وزن در قسمت باسن است.

کاردیو چربی های باسن را می سوزاند:

ترکیب کاردیو ورزشهای استقامتی به جرات یکی از بهترین گزینه های کاهش وزن و چربی سوزی است . همانطور که می دانید کاردیو یکی از بهترین حرکات ورزشی برای تنظیم گردش و جریان خون و سوزاندن چربی است پس برای کاهش وزن سریع کاردیو یک پیشنهاد عالی به شمار می رود. یک فرد بالغ برای رسیدن به سلامت جسمی می تواند در طول روز 1522 دقیقه کاردیو انجام دهد. حرکت فوق العاده کاردیو می تواند در مدت 1 ساعت 800 کالری را در بدن شما سوزانده و موجب لاغری سریع بدن گردد.

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
سلام به همگی
من چون از صبح کله سحر تا 2 نصفه شب پای سیستم هستم و روزی دو سه پارچ چای و قهوه میخورم مخصوصا وقتی استرسم بالا میره که دیگه الا ماشاله
یکی از دوستان میگه برای این که کربوهیدرات کمتری به بدن برسونی بهتره به جای قند از شیرین کننده های مصنوعی مثل همین قرصایی که بیماران دیابتی به جای قند استفاده میکنن استفاده کنم

سوالم اینه که آیا این قرصا یا به قولی قندهای مصنوعی برای بدن زیان هم دارن ؟اگه نه
چه مارکی رو پیشنهاد میکنین بگیرم یا چیزی بجز اونا هست که مثل شکر بریزیم تو قهوه
تو نت یه چرخی زدم فکر میکنم یه ماده به نام سوکرالوز از همشون بهتر باشه ظاهرا 600برابر قند شیرینی داره و نوشابه سازها بجای شکر ازش استفاده میکنن ولی نمیدونم از کجا میشه تهیه کرد و به جای شکر ...
از دوستان ورزشکار اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
شیرین کننده‌های بدون کالری و یا مصنوعی که به آن‌ها جایگزین شکر نیز گفته می‌شود، مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. زیاده‌روی در مصرف شکر معمولی و افزایش وزن ناشی از آن، عاملی شد تا تولید و استفاده از این‌گونه شیرین کننده‌ها در صنعت غذا آغاز شود.

از آنجایی که شیرینی این مواد چندین برابر شکر معمولی است، مقدار بسیار کمی از آن را می‌توان جایگزین شکر معمولی نمود.

این‌گونه شیرین کننده‌ها همچنین کالری بسیار کمتری نسبت به شکر معمولی دارند.

استفاده از این محصولات برای کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند و یا در افراد مبتلا به دیابت که می‌خواهند از بالا رفتن قند خون جلوگیری کنند، رایج می‌باشد.

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت دوستان
ببخشيد بنده جيكار كنم جه ورزشي انجام بدم تا نفسم باز بشه و قدرت دوندكيم بره بالا؟ اخه يك مقدار كه ميدوم قسمت راست شكمم درد ميكيره
مرسي

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
سلام تمرین های هوازی و کاردیو رو ادامه بدید مثل دو ، طناب و ... به مرور زمان تقویت میشه

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
چند ساعت قبل ورزش نباید چیزی خورد
یا بهترین حالت چه چیزایی بخوریم بریم تمرین خوبه؟
ممنون
سعی کنید تا یک ساعت قبل از تمرین وعده غذاییی نداشته باشید و به جای ان از مواد قندی مثل خرما استفاده کنید

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستای خوبم
من میخواستم یک ساعت ورزشی خوب بخرم
کسی میدونه چه چیزی بخرم که خوب باشه؟
پولش هم مهم نیست اصلا اما میخوام ساعتی کاملا خوب و مفید باشه
ساعت ورزشی پلار چطوره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام از ساعت های پولار استفاده کنید ، قیمت بالایی داره ولی ارزنده هست. به سایت کالانست مراجعه کنید

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
راهی هست که قد در سن 19 سالگی واقعا رشد کنه؟ هر راهی را معرفی کنید از ورزش خاصی گرفته تا دارو و...
البته تاثیر ورزش صفر بود - یک راه قطعی معرفی کنید. چیزی که باعث شود مغر فرمان رشد را هم ارسال کند.
قد من 164 هست.
وزن 50 کیلو
دور مچ دست: باریک!
ورزش رو فراموش نکنید و روزی دو بار حرکات کششی تمرین کنید.

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
به نام خدا
سلام به همه ی دوستان
من دختری 26 ساله هستم که قصد دارم با مشورت، یک رشته ی ورزشی مناسب خود را انتخاب کنم و بعد به آن بپردازم.
اهدافم از ورزش کردن شامل این موارد است:
* لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام(حدود 10 کیلو اضافه وزن دارم.)
* سلامتی
* ورزش قهرمانی و شرکت در مسابقات
ولی با توجه به سنم فکر میکنم که در انتخاب رشته ی ورزشی مناسب که مرا به اهدافم برساند دچار محدودیت هستم. چه رشته های ورزشی میتواند مناسب من باشد؟ قدم هم 173 سانتی متر است و خیلی دوست دارم تا رشته ای را انتخاب کنم که امکان شرکت در مسابقات برای آن وجود داشته باشد و محدودیت سنی نداشته باشد.(به ورزش های رزمی نیز علاقه ای ندارم) اگر دوستان و متخصصان ورزشکار لطف کنند و لیستی از اسامی رشته های ورزشی که مناسب خانم ها باشد و محدودیت سنی در آن وجود نداشته باشد را به من معرفی کنند تا من بتوانم از بین آنها رشته ی مورد علاقه ام را انتخاب کنم بسیار ممنون میشوم.
منتظر راهنمایی دوستان و ورزشکاران محترم هستم
با تشکر
ورزش های تیمی رو انتخاب کنید. ورزش های مختلف بستگی به نوع علاقه. مثلا ورزش کایاک سواری

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
ورزش های تیمی رو انتخاب کنید. ورزش های مختلف بستگی به نوع علاقه. مثلا ورزش کایاک سواری
سلام
منظور این عزیز ورزشهایی مثل بسکتبال،والیبالوفوتبال است
اما برای تناسب اندام می تونید تکواندو،کاراته وبدنسازی مخصوص هر رشته رو انجام بدبد ولی مسابقات دیگه نمی تونید برید به سن من و شما می گن برو مربیگری که هم چین به مزاج من خوش نمیاد

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
سلام
برید دیوار مشهد، آگهی دفاع با دستان خالی، رو نگاه کنید،مال من است این آگهی
بعد برید با بقیه مقایسه کنید،اون مقدار که من تو آگهی اطلاعات کاربردی دادم چه کسی تو آگهی اطلاعات داده و می دونه
به جان خودم زنگ زدم به یکیشون نمی دونه هفت ستاره چیه آگهی زده هفت ستاره رو فعال می کنم
آخه من تا کی از دست این آدم های الکی عذاب بکشم
چرا به مردم مضخرف میگید بعد تو روزه امام حسین هم شرکت میکنی
به جان خودم این آدما اگر این مضخرفا رو به مردم نگن امام حسین از همون جا واسش بلیط بهشت رو میگیره،میگه روزه منم نمی خوای بیای تو قبولی
به کی بگم یارو ژاپنیه استاد کاراته میگه اگر دنبال زن مردم نباشی زن نجیب گیرت میاد
آخه اون بودایی بی دین یعنی بیشتر از مسلمونا میفهمه،به من تو چت میگه میگن دین شما دستورات اخلاقی کاراته رو داره
چی بگم بگم داره اما مردمم رعایت نمیکنن،بعد میان کاراته یاد میگیرن،تو کاراته دنبالش میگردن
چی بگم که گفتن دردسره،نگفتن سوختن

ericmeyer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان، من اخیرا ورزش بدنسازی رو شروع کردم و تقریبا توی 1 ماه 2 کیلو کم کردم ولی در کل زیاد راضی نیستم از این ورزش چون به نظرم فعالیت بدن خیلی کمه و بعد از اینکه ولش کنی بدنت برمیگرده ترجیح میدم پول ثبت نام کلاس و خرید مچ بند، قمقمه آب و دستکش ورزشی رو برای کلاسای دیگه مثل کیک بکس یا ورزشای رزمی دیگه خرج کنم. نظر شما چیه؟ چه ورزشی رو پیشنهاد میدین

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
سلام دوستان، من اخیرا ورزش بدنسازی رو شروع کردم و تقریبا توی 1 ماه 2 کیلو کم کردم ولی در کل زیاد راضی نیستم از این ورزش چون به نظرم فعالیت بدن خیلی کمه و بعد از اینکه ولش کنی بدنت برمیگرده ترجیح میدم پول ثبت نام کلاس و خرید مچ بند، قمقمه آب و دستکش ورزشی رو برای کلاسای دیگه مثل کیک بکس یا ورزشای رزمی دیگه خرج کنم. نظر شما چیه؟ چه ورزشی رو پیشنهاد میدین
مگه می خوای ترکه شی که می خوای مثلا کاراته کار کنی
بدنسازی خوبه دیگه متعادل می شی

Smm13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برای باشگاه زدن فوق دیپلم علوم ورزشی کافیه یاحتما باید لیسانس بگیرم؟

roshi.whitewolf

Registered User
لایک‌ها
1,450
سلام برای باشگاه زدن فوق دیپلم علوم ورزشی کافیه یاحتما باید لیسانس بگیرم؟
جانم!!!!
من هنوز دیپلمم ناقصه
چند بار هم قاچاقی سر کلاسهای استادای دانشگاه نشستم
دو با هم باشگاه زدم
لیسانس!!!!!
کاکو اینا رو جایی نگی بهت می خندن
الان هم دارم هنر جدیدی که ابداع کردم آموزش می دم ( تو فک کردی اینجا کجاست آمو )

بالا