• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات و ترفندهايي براي افزايش عمر باتري

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به همه برو بچس گل پی تی

راستش یه سوالی برای من پیش امده که میخوام از آقا عادل ومحمود جان وسایر عزیزان اگر امکان دارد آن را حل نمایند.

از اولی که من لپ تاپم را خریدم هر موقعی که به اندازه حداقل 24 ساعت یا بیشتر از لپ تاپم استفاده نمیکردم وشارژ باتری هم در آخرین استفاده 100 درصد بوده است وقتی که بعد از این مدت زمان آنرا روشن میکنم شارژ آن به میزان حداقل 8درصد برای حداقل 1 روز استفاده نکردن کم میشه. میخواستم ببینم آیا این طبیعیه یا خیر؟

سوال دوم من هم این است که اگر از لپ تاپ به مدت دوسه روز پشت سرهم هیچ استفاده ای نکنی و خاموش باشد آیا برای طول عمر باتری ضرر دارد البته باتری 100 درصد شارژ است.

سوال سوم من هم راجع به باتری است . یک بار که من همینطوری داشتم لپ تاپم را روی میز میزاشتم تا استفاده کنم متوجه شدم یه مقدار باتری لپ تاپم شل است یعنی یه نمه لق میزنه در سر جاش میخواستم ببینم این هم طبیعیه یا مشکلی است. البته اینم بگم که من نهایت احتیاط در حملونقل را در حمل وجابجایی آن تا الان به کار برده ام وهر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم به خاطر چی اینطوری شده است.

ممنون-مهدی

البته یک تاپیک درباره مسائل باتری وجود داره. فکر کنم بهتر باشه از این به بعد اون جا مسائل باتری پیگیری بشه... بد نیست اول اون رو می خوندی. حالا نمی دونم این جا درسته که جواب بدم یا نه

1- مال من هم بعضی وقت ها این جوری میشه، مثلاً بعد از 2 – 3 هفته که باتری شارژ باشه وقتی روشن می کنم می نویسه 90 درصد. قبلاً دنبال علت این موضوع بودم ولی چیز درست و حسابی پیدا نکردم. من هم کوتاه اومدم. فکر کنم مال اکثر آدما همین جور باشه چون من از چند نفر دیگه هم پرسیدم

2- دو سه روز مهم نیست ولی اگر مثلاً دو سه هفته هیچ استفاده ای نمی شه توصیه شده که باتری را در جای خنک نگه داری کنید.

3- معمولاً وقتی باتری رو سر جاش قرار می دید یه صدای کلیک مانندی می کنه که یعنی جا رفته. وقتی صدا داد یعنی این که همه چیز درسته ولی اگه کلیک نمی کنه احتمالاً به این معنی که اون زبونه خوب چفت نشده و در این صورت باید بیشتر حواست باشه

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
با سلام به همه برو بچس گل پی تی

راستش یه سوالی برای من پیش امده که میخوام از آقا عادل ومحمود جان وسایر عزیزان اگر امکان دارد آن را حل نمایند.

از اولی که من لپ تاپم را خریدم هر موقعی که به اندازه حداقل 24 ساعت یا بیشتر از لپ تاپم استفاده نمیکردم وشارژ باتری هم در آخرین استفاده 100 درصد بوده است وقتی که بعد از این مدت زمان آنرا روشن میکنم شارژ آن به میزان حداقل 8درصد برای حداقل 1 روز استفاده نکردن کم میشه. میخواستم ببینم آیا این طبیعیه یا خیر؟

سوال دوم من هم این است که اگر از لپ تاپ به مدت دوسه روز پشت سرهم هیچ استفاده ای نکنی و خاموش باشد آیا برای طول عمر باتری ضرر دارد البته باتری 100 درصد شارژ است.

سوال سوم من هم راجع به باتری است . یک بار که من همینطوری داشتم لپ تاپم را روی میز میزاشتم تا استفاده کنم متوجه شدم یه مقدار باتری لپ تاپم شل است یعنی یه نمه لق میزنه در سر جاش میخواستم ببینم این هم طبیعیه یا مشکلی است. البته اینم بگم که من نهایت احتیاط در حملونقل را در حمل وجابجایی آن تا الان به کار برده ام وهر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم به خاطر چی اینطوری شده است.

ممنون-مهدی

البته یک تاپیک درباره مسائل باتری وجود داره. فکر کنم بهتر باشه از این به بعد اون جا مسائل باتری پیگیری بشه... بد نیست اول اون رو می خوندی. حالا نمی دونم این جا درسته که جواب بدم یا نه

1- مال من هم بعضی وقت ها این جوری میشه، مثلاً بعد از 2 – 3 هفته که باتری شارژ باشه وقتی روشن می کنم می نویسه 90 درصد. قبلاً دنبال علت این موضوع بودم ولی چیز درست و حسابی پیدا نکردم. من هم کوتاه اومدم. فکر کنم مال اکثر آدما همین جور باشه چون من از چند نفر دیگه هم پرسیدم

2- دو سه روز مهم نیست ولی اگر مثلاً دو سه هفته هیچ استفاده ای نمی شه توصیه شده که باتری را در جای خنک نگه داری کنید.

3- معمولاً وقتی باتری رو سر جاش قرار می دید یه صدای کلیک مانندی می کنه که یعنی جا رفته. وقتی صدا داد یعنی این که همه چیز درسته ولی اگه کلیک نمی کنه احتمالاً به این معنی که اون زبونه خوب چفت نشده و در این صورت باید بیشتر حواست باشه

سلام....:happy:

خوب این امر طبیعی است !:D اما من تا حالا ندیده ام باطری 8 درصد افت کنه، آن هم به ازای هر روز!:wacko:
آیا سیستم شما در حالت Stand-bye نبوده؟:eek: شاید باطری عیب پیدا کرده! شاید هم شما اشتباه می کنید هر روز 8 درصد از آن کم نمی شود؟:eek:

مثلا برای نوت بوک من، اگر در حالت hibernate باشد، برنامه اش می گوید تا 56 روز دوام می آورد!
یک مثال روشن می زنم، شما یک نوت بوک می خرید، در آن موقع باتری اش جان دارد و زنده است! در حالی که 6-7 ماه از تولیدش گذشته است!:)
اما افت باتری به یک میزان کم قابل قبول است! اما 8 در صد به جای هر روز خیلی است! یعنی اگر این روند تند تر نشود، تقریبا بعد از 12 روز باطری نوت بوک صفر است!

برای نوت بوک من حدود یکی- دو درصد است!

برای سوال دوم : برای 2-3 روز مشکلی ایجاد نمی کنه! اما برای طولانی مدت ضرر داره!:D اگر به مدت طولانی از باطری استفاده نمی کنید، باتری را تا حدود 60 در صد شارژ کنید و سپس باطری را درآورید و در جای مناسب(بدور از خاک و سرما و گرما و رطوبت و...:lol: ) نگه داری کنید و ماهی یکبار آنرا به طور کامل شارژ و دشارژ کنید!:happy:

سوال سوم: معمولا یک مقدار لقی دارد ولی نه زیاد! و بستگی به مدل نوت بوک دارد. مثلا باتری نوت 510m من یک مقدار لقی داشت .

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از عادل عزیز مدیر این بخش واز محمود وسایر دوستان که سریع وفلفور به مشکلات پاسخ میدهند. فقط یه چیزی بگم اونم اینکه من لپ تاپم اگر 1روز خاوش باشد حداقل وقتی آن را روشن میکنم آن افت شارژی که گفتم بوجود میاد نه در حالت stand by .

ممنون از همه- مهدی شرمنده:p

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
از عادل عزیز مدیر این بخش واز محمود وسایر دوستان که سریع وفلفور به مشکلات پاسخ میدهند. فقط یه چیزی بگم اونم اینکه من لپ تاپم اگر 1روز خاوش باشد حداقل وقتی آن را روشن میکنم آن افت شارژی که گفتم بوجود میاد نه در حالت stand by .

ممنون از همه- مهدی شرمنده:p
دسوت خوبم،
اگر باتری ات واقعا در هر 24 ساعت 8 درصد خالی می شود و در روز سوم 24 درصد آن خالی شده، اگر گارانتی است آنرا ببرید گارانتی! :happy:

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده عادل جان

من اشتباه کرده بودم آخه امروز که بعد از سه روز ونیم لپ تاپم رو روشن کردم شارژ آن 85 درصد بود حالا اگه این نرمال است به من بگید. خودم که فکر میکنم نرمال باشد.

ممنون- مهدی شرمنده:)

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند بار تست کردی؟ اینی که میگی بار چندم هست که اتفاق می افته؟ اگر بار اوله باید بیشتر تست کنی.

hamed59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک سوال در مورد شارژ باطری لپتاپ داشتم.
یکی از دوستانم می گفت که نباید باطری لپتاپ رو دایم به برق وصل کرد ، عمر باطری کم میشه.
می خواستم بدونم این تاچه حدی صحت داره ، یعنی باید بذاریم باطری خالی بشه بعد به برق وصلش کرد؟
موفق باشید

KinG_iR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Salam Doostan,Man Sony Vaio Fe590P07 Daram.,ye chandta moshkel daram bahash mikhastam bebinam moshkel dare dastgam ya na benazare shoma!
1-vaghty full sharzh mikhad beshe hodoode 2sa@ o 40-50 min tool mikeshe
2-vaghty ham ke full sharzh mishe 89 90% mishe o baghiasho vaghty ke labtop roshane mishe
3-vaghty ke 100% sharzh ham hast ac power ro mizane vali baz ham mizane charging,yani baz ham sharzh mishe ya khode labtop faghat minvise o dige mire roo bargh kamel!
4-poshte labtopam ke battry hast,beine battry & shiari ke dare kheshabi mikhore 2 milimetr laghi mizane age behesh dast bezanam
montazere javabetoonam,merc.​

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Salam Doostan,Man Sony Vaio Fe590P07 Daram.,ye chandta moshkel daram bahash mikhastam bebinam moshkel dare dastgam ya na benazare shoma!
1-vaghty full sharzh mikhad beshe hodoode 2sa@ o 40-50 min tool mikeshe
2-vaghty ham ke full sharzh mishe 89 90% mishe o baghiasho vaghty ke labtop roshane mishe
3-vaghty ke 100% sharzh ham hast ac power ro mizane vali baz ham mizane charging,yani baz ham sharzh mishe ya khode labtop faghat minvise o dige mire roo bargh kamel!
4-poshte labtopam ke battry hast,beine battry & shiari ke dare kheshabi mikhore 2 milimetr laghi mizane age behesh dast bezanam
montazere javabetoonam,merc.​

دوست عزیز با این که تازه وارد هستید ولی بهتر بود اول اینو می خوندید. تاپیک شما هم وجود داره. http://forum.persiantools.com/t57125.html

در ضمن لطفاً فارسی بنویسید. :happy:

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از دوستان کسی هست ( یا خبر داره) که لپ تاپش به خاطر مشکل داشتن باتریش دچار حادثه شده باشه؟ همین قضیه نقص در باتری های ساخت سونی رو می گم....

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام . فكر نكنم اين برنامه براي سي پي يو هاي مبتني بر centrino كاربردي داشته باشه :
1 - خود سي پي يو هاي سنترينو با تكنولو‍‍‍ژي speed step سرعت و مصرف خودشون رو تنظيم ميكنند .
2 - هارد و صفحه نمايش و كل سيستم هم از ويندوز ويشه تنظيم كرد براي خاموش شدن .
وايرلس و بلوتوث هم خود آدم خواموش ميكني .
اين برنامه فكر كنم براي ساير سي پي يو ها بيشتر كاربرد داشته باشه تا سنترينو .
باز هم نميدونم . شما استاد مايي.
من نظر خودم رو گفتم .
دوستان نظر بدند . اما اين بحث نبايد به خراب كردن كسي منجر بشه .
کاملا موافقم. این برنامه بیشتر تجاری هست تا کاربردی.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من پیشنهاد می کنم اگر کسی با battery doubler کار می کنه یه تست برای ما انجام بده. یه بار با اجرای برنامه و یه بار هم بدون اجرای برنامه (معمولی) و ببینه که آیا واقعاً اختلاف داره یا نه....

نتیجه رو هم به ما اعلام کنه.
من که با نصب این برنامه هیچ تغییری ندیدم. حدود 1 ساعت تونستم dvd ببینم که تقریبا عین قبل بود.
تازه ادعا کرده که میتونه مصرف cpu رو روی 99 درصد نگه داره که فن خاموش بمونه که همچین اتفاقی نیفتاد و فن همچنان روشن میشد. تازه اگر هم بشه واقعا کار احمقانه ای هست که cpu رو داغ نگه داره و فن رو خاموش!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
متاسفانه برنامه با سریال رجیستر نمیشه.نیاز به Patch داره!
چرا با سریال رجیستر میشه فقط باید موقع وارد کردن سریال به اینترنت متصل باشید که بعد از این یک فایل در شاخه Windows میسازه که البته اگه همین طوری هم اون فایل رو از جایی پیدا کنید و کپی کنید اونجا، برنامه رو رجیستر شده میبینید. اگه اینجا گذاشتن crack ممنوع نبود هر چهار تا فایل مربوط به چهار برنامه بی مصرف این شرکت رو براتون upload میکردم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
شرمنده عادل جان

من اشتباه کرده بودم آخه امروز که بعد از سه روز ونیم لپ تاپم رو روشن کردم شارژ آن 85 درصد بود حالا اگه این نرمال است به من بگید. خودم که فکر میکنم نرمال باشد.

ممنون- مهدی شرمنده:)
عادی هستش عزیز جان. معمولا در حالت Hibernate بعد از یک هفته خالی میشه و در Standby بعد از 3-4 روز و تو حالت خاموش هم بعد از حدود 3 هفته باتری خالی میشه. البته قبل از رسیدن به 90 درصد سرعت تخلیه باتری خیلی کمتره ولی بعدش به شدت سریع تخلیه میکنه و اینه که خودش میگه 200-300 روز تو Hibernate میمونه که تو عمل خیلی کمتر از این هست. البته این به ظرفیت باتری هم خوب بستگی داره.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
من يه جا مطلبي خوندم كه نوشته بود در جاهايي كه برق مستقيم در دسترس هست براي استفاده از لپ تاپ از برق مستقيم استفاده كنيد.يعني اينكه فيش آدابنور رو به لپ تاپ وصل كنيم و از اون استفاده كنيم.ميخوستم ببينم اين قضيه درسته يا نه.!!!

behnam sarfaraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست ( یا خبر داره) که لپ تاپش به خاطر مشکل داشتن باتریش دچار حادثه شده باشه؟ همین قضیه نقص در باتری های ساخت سونی رو می گم....

يه نكته جالبه بگم كه براي خودم تعجب بر انگيز هستش . از چند سايت معتبر اينو خوندم كه :
سوني گفته كه ما 90 هزار تا نوتبوك با باتري معيوب فروختيم و دل گفته 4.1 ميليون !!! 90 هزار تا كجا . 4.1 ميليون كجا . مثل اينكه فروش نوتبوك هاي دل بسيار بيشتر است از سوني كه هردو در يك محدوده زماني داراي اينطور اختلاف فروش باشند .

نكته دوم :
دل همان اول 4.1 ميليون نوتبوك آلوده را فراخوان داده و با پس گيري كرد و سوني هم بعد از كشمكش هاي فراوان مجبور شد 90 هزار تا رو پس بگيره .

نكته سوم :
مايكل دل رييس شركت دل گفته پس گيري اي 4.1 ميليون نوتبوك هيچ تاثيري بر وضعيت مالي شركت نخواهد داشت . ( پي سي ورلد )
و رييس كارخانه سوني نيز گفته با توجه به هزينه سنگين باز پس گيري اين 90 هزار تا نوتبوك ما بايد پيشبيني درآمد ساليانه خود را تغيير دهيم و ممكن است با يك كسري بودجه رو به رو شويم . ( سايت سوني )
نظر شما چيه ؟
راستي من بي طرفم .

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام.
من يه جا مطلبي خوندم كه نوشته بود در جاهايي كه برق مستقيم در دسترس هست براي استفاده از لپ تاپ از برق مستقيم استفاده كنيد.يعني اينكه فيش آدابنور رو به لپ تاپ وصل كنيم و از اون استفاده كنيم.ميخوستم ببينم اين قضيه درسته يا نه.!!!

ببخشید این سوال منم هس!من از لپ تاپم بیشتر تو خونه استفاده میکنم!یعنی باطریشو در بیارمو به برق وصلش کنم؟یا باطریشم بش وصل باشه؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
ببخشید این سوال منم هس!من از لپ تاپم بیشتر تو خونه استفاده میکنم!یعنی باطریشو در بیارمو به برق وصلش کنم؟یا باطریشم بش وصل باشه؟
منم اکثرا تو خونه کار میکنم و هیچ وقت هم باتری رو درنمیارم. اگه بالای 90 درصد باتری داشته باشه به آداپتور وصل میکنم و فقط اگه یه مدتی ازش استفاده نکنم چون باتری خود به خود در حالت خاموش هم تخلیه میکنه و مثلا میره رو 80-90 درصد اون وقت دیگه به برق وصلش نمیکنم و با باتری کار میکنم اینقدر که تا 10-20 درصد برسه بعد میزارم رو آداپتور که دوباره شارژ کنه.
ولی عاقلانه اینه که اگه به برق دسترسی داری باتری رو برداری فقط اگه یه وقت برق قطع بشه سیستم هم خاموش میشه و اطلاعات میپره.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

در حال حاضر نیازی به استفاده از باطری لپ تاپ ندارم و کاملا اونو در آوردم.سوال من اینه که برای اینکه باطری عمر زیاد داشته باشه چه کار کنم... آیا درسته که میگن هفته ای یکبار باطری رو کامل استفاده کنم و بعد کاملا شارژ کنم( حد اقل 8 ساعت) آیا همین کار کافی هست؟

بالا