mahmood-gt2
کاربر تازه وارد
با سلام به همه برو بچس گل پی تی
راستش یه سوالی برای من پیش امده که میخوام از آقا عادل ومحمود جان وسایر عزیزان اگر امکان دارد آن را حل نمایند.
از اولی که من لپ تاپم را خریدم هر موقعی که به اندازه حداقل 24 ساعت یا بیشتر از لپ تاپم استفاده نمیکردم وشارژ باتری هم در آخرین استفاده 100 درصد بوده است وقتی که بعد از این مدت زمان آنرا روشن میکنم شارژ آن به میزان حداقل 8درصد برای حداقل 1 روز استفاده نکردن کم میشه. میخواستم ببینم آیا این طبیعیه یا خیر؟
سوال دوم من هم این است که اگر از لپ تاپ به مدت دوسه روز پشت سرهم هیچ استفاده ای نکنی و خاموش باشد آیا برای طول عمر باتری ضرر دارد البته باتری 100 درصد شارژ است.
سوال سوم من هم راجع به باتری است . یک بار که من همینطوری داشتم لپ تاپم را روی میز میزاشتم تا استفاده کنم متوجه شدم یه مقدار باتری لپ تاپم شل است یعنی یه نمه لق میزنه در سر جاش میخواستم ببینم این هم طبیعیه یا مشکلی است. البته اینم بگم که من نهایت احتیاط در حملونقل را در حمل وجابجایی آن تا الان به کار برده ام وهر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم به خاطر چی اینطوری شده است.
ممنون-مهدی
البته یک تاپیک درباره مسائل باتری وجود داره. فکر کنم بهتر باشه از این به بعد اون جا مسائل باتری پیگیری بشه... بد نیست اول اون رو می خوندی. حالا نمی دونم این جا درسته که جواب بدم یا نه
1- مال من هم بعضی وقت ها این جوری میشه، مثلاً بعد از 2 – 3 هفته که باتری شارژ باشه وقتی روشن می کنم می نویسه 90 درصد. قبلاً دنبال علت این موضوع بودم ولی چیز درست و حسابی پیدا نکردم. من هم کوتاه اومدم. فکر کنم مال اکثر آدما همین جور باشه چون من از چند نفر دیگه هم پرسیدم
2- دو سه روز مهم نیست ولی اگر مثلاً دو سه هفته هیچ استفاده ای نمی شه توصیه شده که باتری را در جای خنک نگه داری کنید.
3- معمولاً وقتی باتری رو سر جاش قرار می دید یه صدای کلیک مانندی می کنه که یعنی جا رفته. وقتی صدا داد یعنی این که همه چیز درسته ولی اگه کلیک نمی کنه احتمالاً به این معنی که اون زبونه خوب چفت نشده و در این صورت باید بیشتر حواست باشه