Scofield69
Registered User
- نوشتهها
- 566
- لایکها
- 71
از هر نظر اگر مشكل حقوقي دادگاهي قراردادي و ... يا سوالي چيزي داريد مطرح كنيد تا جاي امكان و تا جايي كه بدانم و اطلاع داشته باشم جواب ميدم و كمك مي كنم
سلاماز هر نظر اگر مشكل حقوقي دادگاهي قراردادي و ... يا سوالي چيزي داريد مطرح كنيد تا جاي امكان و تا جايي كه بدانم و اطلاع داشته باشم جواب ميدم و كمك مي كنم
سلام
من جایی به عنوان مترجم، پاره وقت کار میکردم؛ نزدیک یازده ماه کار کردم. صاحب کار هر ماه حقوق رو دیر یا زود میداد. ولی حقوق 2 ما و نیم آخر رو نداد. و بعد دیگه نیومد محل کار. پسرش گفت فعلاً شرکت تعطیله. گفت برای حقوق تماس میگیره. ولی الان دو ماه هم گذشته؛ نه شرکت رو باز میکنن، نه جواب تماس رو میدن.
البته آدرس منزل صاحب کار رو دارم.
همچنین صاحبکارم، یه ملک توی بازار داره که به یه بانک خصوصی اجاره داده و هر ماه 30 - 40 میلیون به حسابش میریزن.
حالا من چطور حقوق دو ماهم رو ازش بگیرم؟
درضمن، چون من دانشجو هستم؛ هیچ قراردادی باهاشون نبسته بودم. به صورت پاره وقت کار میکردم و بیمه هم نبودم و به جز حقوقم مزایای دیگه ای بهم تعلق نمی گرفت.
آیا باید برم وزارت کار؟ امیدی داشته باشم که موفق میشم؟ به جز حقوقم، مزایای و حق بیمه و.... هم می تونم درخواست کنم؟
از هر نظر اگر مشكل حقوقي دادگاهي قراردادي و ... يا سوالي چيزي داريد مطرح كنيد تا جاي امكان و تا جايي كه بدانم و اطلاع داشته باشم جواب ميدم و كمك مي كنم
ممنون از راهنمایی شماسلام ...
قبل از هر چي اشتباه اول اينكه قرارداد نبستيد ولي بازم قابل پيگيري هست ولي شمايي كه ميگي يه همچين درامدي فقط از يه جا طرف دار پس ميشه
با صحبت و موافقت تمومش كنيد ولي اگه طرف نخواست حق و حقوق شما رو بده از دادگاه به حقت ميرسي شايد طرف اسم دادگاه و رفت و امدش كه پيش بياد قبلش پول شما رو بده در هر حال :
دو مورد هست :
شما بايد دادخواست تقديم دادگاه كنيد
و دادگاه طرف رو مجبور به پرداخت مي كند يا اموالش رو به نفع شما توقيف ميكند
در يك مورد صاحب كار شما قبول داره پيشش كار مي كرديد ولي ادعا ميكنه كه به شما پول داده و حقوقتون رو تو اين دو ماه داده كه خودش بايد اين قضيه رو اثبات كنه
در مورد دوم صاحب كار قبول نميكنه كه شما پيشش كار مي كرديد و شما بايد اثبات كنيد كه پيش طرف كار مي كرديد
اگر دادگاه به نفع شما حكم داد شما حقوق دو ما رو دريافت و بعد ميريد وزارت كار براي بيمه و ... اقدام ميكنيد چرا كه طبق قانون صاحب كار بايد كارمند خود رو بعد از سه ماه بيمه كند و شما ميتوانيد مبلغ اين يازده ماه رو دريافت همچنين يه سابقه خوب براي شما تلقي ميشود
اگر خواستي راهاي اثبات در موارد مختلف و همچنين چيزي كه بايد تو دادخواست رو بنويسي برات بگم ...
حتما به نوع شركت توجه ميشه چرا چون كاملا از لحاظ حقوقي با هم تفاوتهايي رو دارند ( هر چند شباهت هايي هم دارند ) كه در قرارداد اثاري متوجه هر كدوم از اونا هست ، اگر بيشتر خواستيد ميتونم تفاوت شركتايي كه گفتيد رو براتون ذكر كنم ...سلام دوست عزیز.
چند سوال:
آیا برای عقد قرارداد با سازمان های دولتی، به نوع شرکت هم توجه میشه که سهامی خاص است یا با مسئولیت محدود؟ (با سرمایه یکسان)
.
سوالتون خيلي كلي هست و خيلي جواب طولاني دارد واگه ميشه محدودترش كنيد كدوم شركت ؟ شركت دولتي ، خصوصي ،داخلي ، خارجي ،سهامي خاص وعام ...به نقل از 5185404 :مالیات شرکت ها چگونه محاسبه میشه؟ فروش (مثلا محصولات کامپیوتری) تحت عنوان شرکت یا مغازه، با هم چه تفاوتی از لحاظ مالیاتی دارند؟ ممنون میشم اگه درباره اظهارنامه مالیاتی هم توضیح بدید که چطور تکمیل میشه و شامل چه مواردی هست.
ممنون.
طبق قانون كار كارفرما يا صاحب كار اگر كارگر يا كارمندي داشته باشه بيشتر از سه ماه موظف هست كه طرف رو بيمه كنه و اگر اين كارو نكرد ميتوان به وزارت كار نسبت به ان شكايت كرد ولي حقوق اگر شركت خصوصي باشه و كار دفتري يا كارمندي اختياري ولي اگر كارگر كارخونه و يا شركت وابسته به دولت باشه تفاوت داردبه نقل از 5185404 :قانونی هست که مثلا شخصی در شرکت مشغول کار باشه، اما حقوقش حدود 100 باشه و بیمه هم نباشه و شرکت تعهدی در قبال کارمندش نداشته باشه؟ چون الان اکثر شرکت های خصوصی نه کف حقوق رو رعایت میکنن و نه بیمه و ... رو. تکلیف اینا چطوره؟
ممنون از راهنمایی شما
پس اول باید برم دادگاه. فکر میکردم شاید اداره کار و امور اجتماعی بهتر باشه.
لطفا این 3 تا مورد رو برام روشن کنید:
1- پروسه این کار چه مدت طول میکشه؟ و آیا این دادگاه جزو سابقه من میشه؟ یعنی اگر جایی بخوام استخدام رسمی هم بشم، این دادگاه رفتنم برام مورد منفی باشه؟
2- من ساکن یکی از شهرهای اطراف تهران هستم. آیا می تونم به یک دادگاه در محل خودمون مراجعه کنم؟ یا اینکه باید برم یه دادگاه در نزدیکی بازار (محل کارم)؟
3- لطفا چیزی که باید در دادخواست به دادگاه بنویسم رو بفرمائید. چون تا حالا دادخواست ننوشتم.
از راهنمایی های شما سپاسگزارم.شما بايد حكم دادگاه رو بگيريد بعد از طريق وزارت كار و امور اجتماعي برا بيمه و ... مي تونيد اقدام كنيد
گفتم اگر طرف قبول كنه كه شما اونجا كار مي كرديد روند سريعي رو طي ميكنه ولي اگر بخواد زير همه چيز به زنه يا وقت كشي كنه كه امكان اين كار رو داره شايد كمي بيشتر طول بكشه
هيچ سابقه اي نميشه چرا چون شما مدعي هستي اگر هم يك درصد به حقت نرسيدي محكوم نشدي به چيزي كه بخواد برات سابقه بشه
اگر از دادخواست چيزي سر در نمياريد حتما در پر كردنش با يكي مشورت كنيد چرا اگه اشتباه پر كنيد يا ناقص باشه يا دادخواستتون رد ميشه يا اگر ناقص بود دوباره كاري ميشه و وقت گير ميشه تا رفع نقص بشه ...
دادخواست رو شما بايد به دادگاه عمومي در محلي كه اقامتگاه خوانده (جايي كه محل كار اون طرف ميباشد اگر نميدونيد دادگاهي كه در حوزه سكونت خوانده هست بايد داد ) و اگر چند شعبه دارد به
دقتر شعبه اول بدهيد
(اونجا خودشون راهنمايتون ميكنند )
من ميتونم درخواستي رو كه ميخوايد براتون بنويسم ولي اگه تا الان برگه دادخواست پر نكرديد يا نديد بهتره قبل از تقديم به دادگاه يك عدد پر كنيد با مشورت كسي كه با مشكل روبه رو نشيد اگر بنده رو موجه ميدانيد من ميتونم يه نمونه براتون پر كنم و بفرستم براتون
سلام
یکی از دوستانم با یه مشکل مواجه شده تاپیک شما رو دیدم گفتم ازتون مشورت بگیرم...
همسرش حق طلاق رو ازش گرفت با ترفند خاصی...
طی یک ماجرا شناسنامه ی این رفیق ما رو هم دزدید...
این دو مورد برمیگرده به چندین ماه پیش...
حالا رفیق ما یه بسته پستی دریافت کرده که شناسنامش توش بوده و دیده برج 9 پارسال همسرش طلاقش رو ثبت کرده!
بدون حضور یا حتی خبر این رفیق ما. حالا این رفیق ما دستش به جایی بند هست یا نه؟ نه حضور داشته نه خبری داشته... شناسنامشم که با ترفند ازش گرفته شده.
یعنی بدون حضور خودش و فقط با شناسنامش همسرش می تونسته طلاق بگیره؟
ممنون عالی بود.سلام ...
شما گفتيد با ترفند خاصي حق طلاق رو گرفته ، خوب اين يعني از طرف وكالت يا نوشته اي گرفته يا امضايي كه حق طلاق در اختيار زن قرار گرفته حالا دو مورد هست اگر اين كار با چرب زبوني و ... و در هر صورت موافقت شوهر بوده طلاق درست بوده حتي بدون حضور شوهر چرا چون مجوزش رو زن گرفته و شوهر هم به ان اطلاع داشته
مورد دوم اگر وكالتي يا مجوزي كه زن مبني بر حق طلاق رو گرفته از شوهر با اكراه و فريب بوده مثلا شوهر رو برده كه حق وكالت فروش ماشين رو ازش بگيره و شوهر هم بدون خوندن متن اون رو امضا كرده در حالي كه متن چيزي ديگر بود در اين صورت چون با فريب بوده و اگر شوهر بتواند اثبات كند چون وكالت از ابتدا باطل بود پس طلاق صورت گرفته هم خود به خود باطل ميشه و زن همچين حقي نداشته ...
در مورد اينكه گفتيد با ترفند شناسنامه رو گرفته اين هيچ ربطي به موضوع طلاق نداره و اگر مثلا دزديده خودش دعوايي ديگر هست كه ميتونه نسبت مثلا به دزديد شدن يا هر چيزي مطرح بشه
به عمو اسکافیلد
وکیل بودی ما خبر نداشتیم :دی
عمو اگه یه نفر سایت شرط بندی راه بندازه بعد بگیرنش چی کارش میکنند کار به زندان میکشه ؟
ممنون عالی بود.
چطوری سعادت؟ پایه ی کازینو آنلاین فارسی هستی؟ :lol:
شوما اگه ميخواي راه بندازي كسي گه ميخوره به شما گير بده ولي برا بقيه :به عمو اسکافیلد
وکیل بودی ما خبر نداشتیم :دی
عمو اگه یه نفر سایت شرط بندی راه بندازه بعد بگیرنش چی کارش میکنند کار به زندان میکشه ؟
شما بايد حكم دادگاه رو بگيريد بعد از طريق وزارت كار و امور اجتماعي برا بيمه و ... مي تونيد اقدام كنيد
گفتم اگر طرف قبول كنه كه شما اونجا كار مي كرديد روند سريعي رو طي ميكنه ولي اگر بخواد زير همه چيز به زنه يا وقت كشي كنه كه امكان اين كار رو داره شايد كمي بيشتر طول بكشه
هيچ سابقه اي نميشه چرا چون شما مدعي هستي اگر هم يك درصد به حقت نرسيدي محكوم نشدي به چيزي كه بخواد برات سابقه بشه
اگر از دادخواست چيزي سر در نمياريد حتما در پر كردنش با يكي مشورت كنيد چرا اگه اشتباه پر كنيد يا ناقص باشه يا دادخواستتون رد ميشه يا اگر ناقص بود دوباره كاري ميشه و وقت گير ميشه تا رفع نقص بشه ...
دادخواست رو شما بايد به دادگاه عمومي در محلي كه اقامتگاه خوانده (جايي كه محل كار اون طرف ميباشد اگر نميدونيد دادگاهي كه در حوزه سكونت خوانده هست بايد داد ) و اگر چند شعبه دارد به
دقتر شعبه اول بدهيد
(اونجا خودشون راهنمايتون ميكنند )
من ميتونم درخواستي رو كه ميخوايد براتون بنويسم ولي اگه تا الان برگه دادخواست پر نكرديد يا نديد بهتره قبل از تقديم به دادگاه يك عدد پر كنيد با مشورت كسي كه با مشكل روبه رو نشيد اگر بنده رو موجه ميدانيد من ميتونم يه نمونه براتون پر كنم و بفرستم براتون
دوست عزیز. ممنون که راهنمایی می کنید. لطفا متن دادخواستی که باید ببرم دادگاه رو توی پ خ و یا همینجا اعلام کنید. مرسیاز راهنمایی های شما سپاسگزارم.
بله. اگر لطف کنید و متن دادخواست رو اعلام کنید ممنون میشم.
دوست عزیز. ممنون که راهنمایی می کنید. لطفا متن دادخواستی که باید ببرم دادگاه رو توی پ خ و یا همینجا اعلام کنید. مرسی
شوما اگه ميخواي راه بندازي كسي گه ميخوره به شما گير بده ولي برا بقيه :
شرط بندي منظورت چيه ؟ اگه همون قمار منظورت هست اره به يك تا ٦ ماه زندان و يا٧٤ ظربه شلاق محكوم مي شوند
ولي اگر مثلا در موازات شرط بندي مثلا شرط بند در فوتبال كه به ازاي هر گزينه خود سايت يه مبلغي دريافت كنه علاوه بر شرط بندي به كلاه برداري هم محكوم ميشه و جرمش سنگين تر ميشه
در هر صورت جرايم اينترنتي كاملا مصاديقش تو قانون اومده و انواع مختلفي داره ولي اونچه كه ميشه تو اينجور سايتا به كار برد اين هست كه يه جور منفعت عقلايي و شرعي براي كسب درامد توجيه و تعريف كني كه كارت مشكل قانوني نداشته باشه
منظورم بخشیه که بولد کردم
توی مصادیق جرائم رایانه ای که به قمار رو شرط بندی اشاره نشده ولی حتی اگه به قول خودت یه منفع شرعی هم مثل کمک به نیازمندان تعریف کنیم بازم میگیرن ولی نمیدونم چه بلایی سر آدم میارن :دی
نه دادش تو قانون مجازات اومده بعد منظور از منفعت شرعي تو حقوق تعريفش متفاوت هست يعني كسبي كه از لحاظ شرعي درست باشه مثل بانكها كه سود مشخص ميدن برا سپرده براي اينكه نگن ربا هست با يه سري قانون اومدن قسمت شرعيش رو حل كردن
حداقل ٦ ماه زندان رو كه داره تا دوسال ولي قابل تبديل به وجه نقد يا ... هست كه تصميمش با غازي هست