• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات و مشكلات حقوقي خودتون رو مطرح كنيد

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
عمو یه سوال دیگه برای من پیش اومده که از چند جا شنیدم می خوام مطمئن بشم.

زن اگه طلاق گرفته باشه و هنوز مهریش رو نذاشته باشه اجرا،

اگر بره زن یکی دیگه بشه چه رسمی و چه صیغه نامه ای دیگه نمی تونه مهریه بگیره؟

از کجا می شه فهمید یه زن صیغه شده... تو شناسنامه که ثبت نمی شه!

اولا معمول اين هست كه قبل از طلاق و در حين طلاق مهريه رو به اجرا ميزارن نه اينكه طرف طلاق بگيره بعد بره براي مهريه اقدام كنه هر چند ميشه ولي كمتر اين چنين هست ....
نه اينطور نيست اگر زن برود دوباره ازدواج كنه باز هم ميتونه مهريشو از شوهر قبلي طلب كنه و ربطي به ازدواج او نداره مثل طلبي هست كه داره و هر زمان ميتونه طلب كند حالا اگر نزديكي صورت گرفته باشه تمام ان و اگر نزديكي صورت نگرفته باشد نصف ان را ميتواند طلب كند مگر اينكه خودش بخشيده باشد
اينكه بفهميد زن از كجا صيغه شده بسيار بسيار مشكل هست و ثابت كردن ان خيلي سخته و اينكه جديدا براي صيغه موقت يك سري گواهي پيش بيني كرده اند كه هنوز هم خيلي جدي بش عمل نمي كنند
طرفين ميتونند با قسم در دادگاه و شاهد و ... خودشون ثابت كنند ولي اينكه كسي بخواد بداند دو نفر واقعا صيغه هستن ثابت كردنش كار حضرت فيل هست

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون از جوابت

بیزحمت این لینک و یه نگاه بنداز...

در همین مورد گمونم چیز دیگه ای می گه یا من بد متوجه شدم...

http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1275496

سلام ...
نظريه اين بابا تو طلاق خلعي هستش ، طلاق خلعي طلاقي هست كه از طرف زن مي باشد و زن مثلا ميگه مهريه رو ميبخشم و طلاق ميگيرم يا يه چيزي به شوهره ميده تا طلاق بگيره حالا اين بابا ميگه اگه اومد و بعد از طلاق و يه مدتي كه گذشت زن بياد بگه من نميبخشم و مهريم رو ميخوام اين هست كه زن شايد بتونه اين كار را انجام بده و از طلاق برگرده كه اين فقط تز اين بابا هست نه تو اين طلاق خلعي نه رجعي و نه باءن زماني كه طلاق گرفته شد يا زن مهريه رو به اجرا ميزاره كه شوهر باس بده يا ميبخشه كه هيچي يا طلاق ميگيره و زن عادي جدا ميشه نه به اجرا ميزاره نه ميبخشه ولي از هم جدا ميشند كه اگر بيست سال بعد هم زن برا طلبش (مهريه) اقدام كنه اين حق رو داره حتي اگر ازدواج مجدد كرده باشه

اين بابا (بيشتر يه ضري زده و نظر شخصيشو گفته ولي قانون چيز ديگه ميگه) ميگه اگه تو طلاق خلعي زن بعد يه مدت كوتاه يا تو زمان عده برگشت شايد اين حق رو داشته باشه كه مهريه اي كه بخشيده دوباره باز پس گيره !!!! شما زماني كه يه قرارداد رو فسخ ميكني فسخ شده و هيچ كاريش نميشه كرد
و كسي حق برگشت نداره

يه چيزي هم هست اگه زن طلاق گرفت و مهريشو به اجرا نزاشت و هم اينكه اون رو علني نگفت كه ميبخشم بعد چند وقت زن بياد و بگه مهريم رو ميخوام اگه برا همه ثابت شده باشه و از قراين و شواهد معلوم بوده باشه كه زن زمان طلاق قصدش بخشيدن مهريه بوده ديگه حق نداره بعد از طلاق دوباره اقدام كنه و خواستار مهريه بشه

Last edited:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
سلام ...
نظريه اين بابا تو طلاق خلعي هستش ، طلاق خلعي طلاقي هست كه از طرف زن مي باشد و زن مثلا ميگه مهريه رو ميبخشم و طلاق ميگيرم يا يه چيزي به شوهره ميده تا طلاق بگيره حالا اين بابا ميگه اگه اومد و بعد از طلاق و يه مدتي كه گذشت زن بياد بگه من نميبخشم و مهريم رو ميخوام اين هست كه زن شايد بتونه اين كار را انجام بده و از طلاق برگرده كه اين فقط تز اين بابا هست نه تو اين طلاق خلعي نه رجعي و نه باءن زماني كه طلاق گرفته شد يا زن مهريه رو به اجرا ميزاره كه شوهر باس بده يا ميبخشه كه هيچي يا طلاق ميگيره و زن عادي جدا ميشه نه به اجرا ميزاره نه ميبخشه ولي از هم جدا ميشند كه اگر بيست سال بعد هم زن برا طلبش (مهريه) اقدام كنه اين حق رو داره حتي اگر ازدواج مجدد كرده باشه

اين بابا (بيشتر يه ضري زده و نظر شخصيشو گفته ولي قانون چيز ديگه ميگه) ميگه اگه تو طلاق خلعي زن بعد يه مدت كوتاه يا تو زمان عده برگشت شايد اين حق رو داشته باشه كه مهريه اي كه بخشيده دوباره باز پس گيره !!!! شما زماني كه يه قرارداد رو فسخ ميكني فسخ شده و هيچ كاريش نميشه كرد
و كسي حق برگشت نداره

يه چيزي هم هست اگه زن طلاق گرفت و مهريشو به اجرا نزاشت و هم اينكه اون رو علني نگفت كه ميبخشم بعد چند وقت زن بياد و بگه مهريم رو ميخوام اگه برا همه ثابت شده باشه و از قراين و شواهد معلوم بوده باشه كه زن زمان طلاق قصدش بخشيدن مهريه بوده ديگه حق نداره بعد از طلاق دوباره اقدام كنه و خواستار مهريه بشه

ممنون عالی بود توضیحات

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه مشکلی برای یکی از دوستام پیش اومده میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم. فقط اگه لطف کنید و پیغام خصوصیتون رو باز کنید ممنون میشم یا اینکه آی دی یاهوتون رو بدید.

مرسی

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
یه مشکلی برای یکی از دوستام پیش اومده میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم. فقط اگه لطف کنید و پیغام خصوصیتون رو باز کنید ممنون میشم یا اینکه آی دی یاهوتون رو بدید.

مرسی

جناب من پيام خصوصي رو نبستم مديران عزيز اگه لطف كنند يكي به ما توضيح بده چرا همه تنظيمات بند رو قفل كردن ممنون ميشم نزديك به يك ماهي ميشه ...

ehsαπ

Registered User
لایک‌ها
29
ما یه ملکی داریم که یه 30 سالی هست که توی طرح تعریض خیابون قرار داره

اما چونملک گرونه نه شهرداری میخردش نه اجازه ساخت و ساز میده الان هم ملکمون مخروبه شده

میخواستم بدونم میشه از شهرداری غرامت این سی سال رو گرفت .

یا نمیشه آخه طبق قانون طرح های عمرانی باید نهایتا 18 ماهه به اتمام برسه .

بی شرف اجازه نمیده ملکمون رو بکنیم پاساژ هر ماه کلی ضرر میدیم بابت این موضوع .

بگید چه کاری میشه کرد

البته قبلنا 15 سال پیش شکایت کردیم اما پرونده رو بدون نتیجه بسن . گفتن زیاد حرف بزنید میفرستیمتون هوا خوری !

میخواسم ببینم چه ایران چه خارج میشه از این بی همه چیزا شکایت کرد و غرامت این سی سال رو گرفت دقت کنید که ملک چیزی حدود 2000 متر هستش.ولی الان فقط یه ساختمون مخروبه حدود 150 متر داره و بقیش زمینه .
دهنه بر خیابونش حدودا 80 متر هست .

ملک مال پدربزرگم بوده و بعد از مرگش نزدیک به 25 سال قبل . هم دیگه کسی توی ملک زندگی نکرده.

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ما یه ملکی داریم که یه 30 سالی هست که توی طرح تعریض خیابون قرار داره

اما چونملک گرونه نه شهرداری میخردش نه اجازه ساخت و ساز میده الان هم ملکمون مخروبه شده

میخواستم بدونم میشه از شهرداری غرامت این سی سال رو گرفت .

یا نمیشه آخه طبق قانون طرح های عمرانی باید نهایتا 18 ماهه به اتمام برسه .

بی شرف اجازه نمیده ملکمون رو بکنیم پاساژ هر ماه کلی ضرر میدیم بابت این موضوع .

بگید چه کاری میشه کرد

البته قبلنا 15 سال پیش شکایت کردیم اما پرونده رو بدون نتیجه بسن . گفتن زیاد حرف بزنید میفرستیمتون هوا خوری !

میخواسم ببینم چه ایران چه خارج میشه از این بی همه چیزا شکایت کرد و غرامت این سی سال رو گرفت دقت کنید که ملک چیزی حدود 2000 متر هستش.ولی الان فقط یه ساختمون مخروبه حدود 150 متر داره و بقیش زمینه .
دهنه بر خیابونش حدودا 80 متر هست .

ملک مال پدربزرگم بوده و بعد از مرگش نزدیک به 25 سال قبل . هم دیگه کسی توی ملک زندگی نکرده.

اول اينكه مگه ميشه يه زميني سي سال تو طرح باشه ؟
دوم جاش كجاست يعني اطرافش خونه يا محل زندگي يا كاري هست ؟ يا اينكه فقط زمين شما مونده و اطرافش طرح اجرا شده ؟
سوم مگه ميشه پرونده رو بدون نتيجه بست ؟ منظورتون رو نفهميدم و طرف دعواي شما تو اون شكايت كي بود ؟
چرا هر ماه داريد ضرر ميديد به خاطر زمين ؟ از اين لحاظ ميگيد كه نمي تونيد سود كنيد

ehsαπ

Registered User
لایک‌ها
29
اول اينكه مگه ميشه يه زميني سي سال تو طرح باشه ؟
دوم جاش كجاست يعني اطرافش خونه يا محل زندگي يا كاري هست ؟ يا اينكه فقط زمين شما مونده و اطرافش طرح اجرا شده ؟
سوم مگه ميشه پرونده رو بدون نتيجه بست ؟ منظورتون رو نفهميدم و طرف دعواي شما تو اون شكايت كي بود ؟
چرا هر ماه داريد ضرر ميديد به خاطر زمين ؟ از اين لحاظ ميگيد كه نمي تونيد سود كنيد

مگه شما ایران زندگی نمیکنید !!!

چرا نمیشه طرحی 30 سال طول بکشه توی زمان ***** همه چیز ممکنه مگه زمان شاه که طرح ها سریع انجام بشه !!!

یه گشتی توی بنگاه املاک شهرتون بزن یا اگه تهرانید بازم به یه بنگاه املاک مراجعه کنید ببیند که چقذر طرح نیمه تمام وجود داره .

اگه برنامه نود رو با دقت دنبال میکردید شاید دیگه نمیگفتید که طرحی 30 سال روی زمین نمیمونه پس اون استادیومهای بی صاحاب که چند میلیارد خرجشون کردن و بعد هم 20 -25 سال نیمه کاره رها کردن چیه .

بابا دمت گرم ما رو باش روی دیوار کیا یادگاری نوشتیم !!!

پدر آمرزیده ملکای اطراف ملک ما همه بجز یه ملک دیگه طرح رو انجام دادن البته با زور و اجبار یا اینکه دست ورثه افتادن و ورثه فروختش به شهرداری!!

اما ملک ما بی صاحاب 80 متر فقط دهنه داره خودتون ببینید چقدر میشه ؟؟

درست توی یه مکان عالی هستش من بخاطر اینکه مشکلی برام پیش نیاد اسم منطقش رو نمیکم .

اما نمیشه پرونده ای رو بی نتیجه بزارن برو در دادگستری ببین ملت چی میگن . طرف یه پرونده عادی داره رسیدگی نمیکنن این که دیگه جای خودش رو داره ..

دعوی ما تعین تکلیف بودش یا ملک رو شهرداری بخره یا تکلیفش رو روشن کنه اما !!! بهتره خودت اول یه بار بری در دادگستری تا بدونی که این بی همه چیزا طرف هم رو ول نمیکنن .

یه روز میگفتن پرونده گم شده یه روز دیگه مگفتن شهرداری بودجه نداره

چند سال گذشت و هچی بعد اخطار دادن که ملک به نام شهرداری سند خورده چون ملک طبق لایحه مصوب 1358 دولت میتواند املاکی که در طرح های عمومی و... باشد رو تصرف کنید قانونش رو خودتون باید بدونید اما ما هم 15 سال پیش وکیل گرفتم و سند رو لغو کردیم و باطلش کردیم چون طبق همون قانون کذایی طرح باید 18 ماهه به اتمام برسه نه 15 ساله ( البته اون زمون ) با کلی دوندگی ملکمون رو از تصرف شهرداری در اوردیم جالبه که یه شندرغاز ریخته بودن به حساب دادگستری که ما بریم و اون پول رو بگیریم و بی خیال ملک خدا تومنمون بشیم .

الان هم ملکمون بی استفاده مونده چون نه مجوز میدن نه میخرنش !! چون قیمتش بالاست

جالبتر اینکه باقی موند رو میگیم برای خودمون بمونه و بجای اون مقداری که توی طرحه به ما مجوز ساخت و ساز بدین و ما طرح رو انجام میدیم اما بی شرفا میگن شهرداری کل ملک رو میخواد !!!

حالا دونستی جریان چیه و ما با چه بی همه چیزایی طرفیم 15 سال پیش پدرم رو به مرگ تهدید کرده بودن .

اینجا ایرانه و مثل آب خودن آدم میکشن و بعدشم میشن رئیس تامین اجتماعی !!!

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
من پرسشی درباره تامین دلیل و اماره دارم
تفاوت ها و مزایای هر کدوم
ممنون می شم چنانچه ممکن بود راهنمائی بفرمائید
با سپاس

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
خوب بنده دوباره پيدام شد كسي سوال داشت بپرسه ، چيزي حاليم بود در خدمتش هستم

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
سلام می خواستم بدونم کسی برای خانواده مزاحمت ایجاد کرده و باعث ترس وحشتش شده ولی فقط شماره ماشین برداشته و شاهد نداره ایا شکایت کنه به نتیجه می رسه ؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من یک دانه کانون تبلیغاتی دارم. مردم میان آگهی و تبلیغات سفارش میدن تا براشون توی آگهی نامه ـم چاپ کنم

بعضی وقتا ممکنه یکسری دوشواری هایی بین من و سفارش دهنده به وجود بیاد. برای اینکه کار پذیرش آگهی قانونی تر باشه و بعداً برای من موشکلی بوجود نیاد یک دانه سئوال داشتم

میخواستم بپرسم "فرم پذیرش آگهی" و مفادش ارزش قانونیش به اندازه ی "قرارداد چاپ آگهی" هست یا نه

تفاوت "فرم پذیرش آگهی" و "قرارداد چاپ آگهی" چیه؟ تفاوتش در اینه که "فرم پذیرش آگهی" اینجوریه
collapse_40b_collapsed.png

فرم پذیرش آگهی

تاریخ پذیرش: / /

نام سفارش دهنده:

آدرس و تلفن سفارش دهنده:

متن آگهی:

تاریخ چاپ:

سایز کادر اگهی:

مبلغ:

قوانین چاپ آگهی: @#%%$&%#@%@!%@#% @#^$&&&*&^%#@%$%&

امضاء سفارش دهنده | مهر و امضاء کانون

ولی "قرارداد چاپ آگهی" اینجوریه

قرارداد چاپ آگهی

طرفین قرارداد: این قرارداد در تاریخ / / مابین کانون تبلیغات *#%#@ به آدرس ........... به شماره مجوز ..... صادره از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ..... که از این پس به اختصار کانون خوانده میشود و @#%@#%%@# به آدرس ......... به نمایندگی آقای ......... که از این پس به اختصار سفارش دهنده خوانده میشود منعقد گردید.

موضوع قرارداد: عبارتست از درج آگهی ، پیام یا تبلیغات سفارش دهنده در آگهی نامه ی تبلیغاتی کانون بر اساس متن و توضیحات مندرج در ماده 3 و هزینه های مندرج در ماده 4 همین قرارداد.

شرح متن و محتوای آگهی

مبلغ قرارداد: جمعاً مبلغ ........ ریال به شرح جدول ذیل
[جدول قیمت]

تعهدات طرفین قرارداد:

سایر شروط:

امضاء سفارش دهنده | مهر و امضاء کانون

اگر دوشواری ئی به وجود بیاد. مثلاً طرف به تعهداتش (مثل پرداخت وجه - مثل تایید طرح و...) عمل نکنه، من اگر آگهی رو در "فرم پذیرش آگهی" ثبت کرده باشم ، این فرم به اندازه ی "قرارداد چاپ آگهی" ارزش قانونی داره و در دادگاه میتونه طرف رو تحت فشار بذاره یا خیر

خواهشاً فقط اگر مطمئن هستید جواب بدید. تشکرات منگنز

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام می خواستم بدونم کسی برای خانواده مزاحمت ایجاد کرده و باعث ترس وحشتش شده ولی فقط شماره ماشین برداشته و شاهد نداره ایا شکایت کنه به نتیجه می رسه ؟

بنده معذرت ميخوام دير متوجه شدم ،

شكايت كردن كه بله ميشه شكايت كرد ايا راهي براي ثابت كردن فرضيه خود داريد ؟
اين كه صرفا شما شماره ماشين داريد كفايت نميكنه منم ميتونم برم دادگاه الكي نسبت به يك شماره ماشين شكايت كنم ولي ...

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من یک دانه کانون تبلیغاتی دارم. مردم میان آگهی و تبلیغات سفارش میدن تا براشون توی آگهی نامه ـم چاپ کنم

بعضی وقتا ممکنه یکسری دوشواری هایی بین من و سفارش دهنده به وجود بیاد. برای اینکه کار پذیرش آگهی قانونی تر باشه و بعداً برای من موشکلی بوجود نیاد یک دانه سئوال داشتم

میخواستم بپرسم "فرم پذیرش آگهی" و مفادش ارزش قانونیش به اندازه ی "قرارداد چاپ آگهی" هست یا نه

تفاوت "فرم پذیرش آگهی" و "قرارداد چاپ آگهی" چیه؟ تفاوتش در اینه که "فرم پذیرش آگهی" اینجوریه

ولی "قرارداد چاپ آگهی" اینجوریه

اگر دوشواری ئی به وجود بیاد. مثلاً طرف به تعهداتش (مثل پرداخت وجه - مثل تایید طرح و...) عمل نکنه، من اگر آگهی رو در "فرم پذیرش آگهی" ثبت کرده باشم ، این فرم به اندازه ی "قرارداد چاپ آگهی" ارزش قانونی داره و در دادگاه میتونه طرف رو تحت فشار بذاره یا خیر

خواهشاً فقط اگر مطمئن هستید جواب بدید. تشکرات منگنز

عزيز فرم پذيرش اگهي شما حكم سند عادي در علم حقوق رو داره يعني طرفين ميتونند با يه كاغذ اچار چيزي رو توافق كنند و امضا كنند و ... كه براي دادگاه كاملا پذيرفته هست مگر خلاف ان ثابت بشه مثلا جعلي بوده يا اكراه و ... كه مدنظر شما نبود اين ...

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
عزيز فرم پذيرش اگهي شما حكم سند عادي در علم حقوق رو داره يعني طرفين ميتونند با يه كاغذ اچار چيزي رو توافق كنند و امضا كنند و ... كه براي دادگاه كاملا پذيرفته هست مگر خلاف ان ثابت بشه مثلا جعلي بوده يا اكراه و ... كه مدنظر شما نبود اين ...
آره. سئوالم همین بود که ارزش "فرم" از "قرارداد" کمتره؟ که فرمودید چنین نیست. ممنون

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
رفیق یه سوال

یکی‌ از دوستام چند ساله پیش یه ۳تا کتاب داستان رو ترجمه می‌کنه واسه یه انتشاراتی سر یه بدهی که داشته

واسه همین قراردادی چیزی نمینویسن

الان دیدیم که بعده چند سال اون کتابا به چاپ ۶ رسیدن و کلی‌ فروش کردن

و اسم دوست منو به عنوان مترجم همه‌جای کتاب زده

حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه قراردادی نبود میتونه ادعای سهم از چاپای مجدد کنه؟!

به خود انتشاراتی زنگ زدم گفت نه اینجوری نیس ما کلا یه پولی واسه ترجمه دادیم خریدیم ازشون تموم شده رفته!!!

واقعا اینجوریه؟!

ممنون

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
تو پارکینگ ماشین دچار سرفت بشه مسوولیتی متوجه مدیر ساختمون هست؟

بالا