sasan7khat
Registered User
- نوشتهها
- 377
- لایکها
- 28
راستی اگه اینا کفایت نکرد بگین با دوربین دستی از تمام چیپ های مادربرد عکس بگیرم
Dual channel memory architecture
2 x 240-pin DIMM, [COLOR="#FF0000"][B][SIZE=2]support max. 2GB[/SIZE][/B][/COLOR] DDR2 800/667/533 ECC and non-ECC,un-buffered memory
داداش عزیز من خوب از اول می گفتین من آیدا دانلود کنم دیگه فدای اون دستات بشم
2) ديگري از IDA64 (=Everest) (البته اين برنامه ديگه اسمش اورست نيستا!؟ Computer Diagnostics & Network Audits Software | Lavalys.com) و بخش Motherboard\Chipset\North Bridge . ممنون...
3) از IDA64 از قسمت: Computer\DMI\Memory Controller
. نميدونم! به فروم NVidia مراجعه نماييد و در فرومشان مدل و برند مادربورد خود را بنويسيد و بنويسيد 4 گيگ رم (2 x 2 گيگ) روش نصب كرديد و فقط 2.8~ گيگ ميبينيد. آيا ميشه كاريش كرد يا نه؟!با پچ نمیشه کاری کرد یا برنامه ای چیزی
. يعني چي چه ربطي دارند؟! چيپ مادر بورد شما NVidia هست و محدوديت شما از همين محدوديت اين چيپ هست و درايور تون هم مال NVidia هست ديگه.... آدرس همون سايت nvidia هست كه فعلن روي ما هيتلره!! بايد با هيتلر شكن بريد تو و نگيد از ايرانيد و فقط سوالتون را بگذاريد. NVIDIA Forums -> Games & Applications Troubleshootingاگه پرسیدن اینا چه ربطی داره چی بگم میشه لینک تاپیکو لطف کنین
. خريد سريال براي هر نسخه ويندوز براي همان نسخه تمام عمر هست. اگر نسخه جديد بياد ميشه با پول كمتري داد دليلش استفاده از امتياز آپگريد به نسخه جديدتر هست. قيمتها و شرايط در خود مايكروسافت ساده و كامل نوشته شده است.راستی این همه پولی که میدیم این ویندوز تا ابد اورجینال یا باید هر چند سال یکبار شماره سریال بخریم اونوقت که ورشکسته میشیم
. البته توجه داشته باشيد كه مطالب اين تاپيك ارتباطي با Virtual Memory ندارد! اما در كل محاسبه آن 2 برابر رم موجود هست. ولي در كل اگر ويندوز XP داريد آن را روي 1500 و اگر 7 داريد آن را روي 2500 قرار دهيد. اگر كمتر بگيريد خود ويندوز در صورتي كه نيازش بشه آن فايل را بزرگتر ميكنه (تا به عدد Max برسه) كه اينكار باعث پراكندگي اين فايل ميشه و كندتر شدن آن. پس با توجه به رم خيلي كم شما و براي جلوگيري از پراكندگي آن بهتره كه آن را روي 3 يا 4 برابر قرار دهيد.سلام,اگر در بخش Virtual memory ویندوز ما بخواهیم میزان حافظه مجازی را افزایش دهیم,باید از گزینه های Initial Size و Maximum size این کار را انجام دهیم.برای مثال اگر میزان RAM رایانه ما 768 مگابایت است ما باید مقدار 1152 را در این دو جعبه وارد کنید.سؤالم این است که: برای رم256 چه مقداری رو باید وارد کرد؟
ممنون از راهنمایی شما
سلام asemani49 عزيز
. البته توجه داشته باشيد كه مطالب اين تاپيك ارتباطي با Virtual Memory ندارد! اما در كل محاسبه آن 2 برابر رم موجود هست.
سلام,ممنون از توضیحی که دادین.من یک سؤال برام پیش اومده که اگر الآن 1گیگ رم داشته باشیم و 3 گیگ رم هم در کنارش اضافه کنیم.اشکالی پیش می آید؟
منظورم این است که در مقدار مورد استفاده مشکل پیش می آید؟به این دلیل میپرسم که همین کار را کسی کرده و حالا وقتی به قسمت اطلاعات سیستم میره نوشته 2گیگ از 4 گیگ قابل استفاده است.
من گفتم شاید بخاطر اینکه هر دو رم با هم سازگار نیستند و یا اینکه برای سیستم تعریف نکرده.اشتباه گفتم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
قابل ذکر است که :من یک مشکل با فایلها و فولدرها دارم,در تاپیکی که فهرست کامل و طبقه بندی لینکها که شما قرار دادین سرچ کردم اما جوابم را پیدا نکردم.چطوری میشه راهنمایی شما را داشته باشم؟
. پاسخ همه اين سوالات در دفترچه مادربوردي هست كه قراره برروي آن حافظه جديدي نصب نماييد. در دفترچه (و گاهي در سايت) سازنده مادربورد يك جدول هست به نام Memory QVL كه QVL مخفف Qualified Vendor List هست. (ليست تاييد و چك شده حافظههاي مختلف از برندها و مدلههاي تست شده)سلام,ممنون از توضیحی که دادین.من یک سؤال برام پیش اومده که اگر الآن 1گیگ رم داشته باشیم و 3 گیگ رم هم در کنارش اضافه کنیم.اشکالی پیش می آید؟
منظورم این است که در مقدار مورد استفاده مشکل پیش می آید؟به این دلیل میپرسم که همین کار را کسی کرده و حالا وقتی به قسمت اطلاعات سیستم میره نوشته 2گیگ از 4 گیگ قابل استفاده است.
. اگر ويندوزتان 7 هست در تاپيك ويندوز 7 من در اينجا مطرح نماييد: http://forum.persiantools.com/t118884.html (قبلش لطفن به پست دوم همان تاپيك و فهرستها نگاهي بيندازيد) اگر سيستم عامل ديگري داريد يا سوال خيلي كلي تر هست در انجمن سيستم عامل ها تاپيكي ايجاد نماييد و لينك تاپيك خود را براي من در صفحه مراجعه كنندگانم در اين آدرس قرار دهيد: نمایش مشخصات: igimax - PersianTools Forumsقابل ذکر است که :من یک مشکل با فایلها و فولدرها دارم,در تاپیکی که فهرست کامل و طبقه بندی لینکها که شما قرار دادین سرچ کردم اما جوابم را پیدا نکردم.چطوری میشه راهنمایی شما را داشته باشم؟