• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی بسیار عجیب و تامل برانگیز متخصصان نرم افزار و سخت افزار یه نیگاهی کنن

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
راستی اگه اینا کفایت نکرد بگین با دوربین دستی از تمام چیپ های مادربرد عکس بگیرم:D

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sasan7khat عزيز
1.gif

. خدا بگم چيكارت نكنه!!! عكاسي راه انداختي! همش 3تا عكس مي‌خواستم نه اينهمه. بعد نسخه برنامه اورست شما قديمي! هدفم نشون دادن چيزي در تصاوير 2 و 3 اي بود كه به شما گفتم. چون شما پاتو كردي توي يك كفش كه الا و بلا از مادربورد و چيپي كه بيشتر از 2 GB پشتيباني نمي‌كنه بدوني چرا شده 2.78 يا 2.7 يا ....!؟ و به جاي توجه به سازنده و كمپاني مادربورد سازي به مراجعي دقت مي‌كنيد كه اصلن بي ربط هستند! مثل Everest!! يا ... متاسفانه سايت Nvidia هم به خوب يIntel نيست كه مشخصات و توانايي‌هاي چيپ‌هايش را ليست كرده باشه!!! خيلي مسخره بود!؟ كلي گشتم ولي اصلن جدولي مثل اينتل نداشت. به هرحال برنامه IDA64 را از همون لينكي كه دادم دنلود كنيد شايد و اميدوارم مشخصاتي مثل تصاوير من به شما نمايش دهند و شما راضي شويد:

2) ديگري از IDA64‏ و بخش Motherboard\Chipset\North Bridge به تصوير زير دقت نماييد:
11-29-2011 5-47-18 PM.gif
. در شماره چهار از تصوير فوق، نشون داده كه مادر بورد من حداكثر 4 گيگ را پشتيباني مي‌كند.

3) از IDA64‏ از قسمت: Computer\DMI\Memory Controller به تصوير زير دقت نماييد:
11-29-2011 5-50-00 PM.gif
. در شماره چهار از تصوير فوق، نشون داده كه هر slot رم مادربورد من، حداكثر ماژول‌هاي 1 گيگاباتي را پشتيباني مي‌كنند.

. پايان كلام من: چيپ مادربورد شما بيشتر از 2GB پشتيباني نمي‌كند! حالا شما دوست داري روش 16GB بگذاري بگذار!!! ولي اگر نشون داد nGB نيا بگو چرا داره n نشون ميده و نه 16!؟ اين هم متن خود كتابت در مورد Memory مادربوردت:
کد:
Dual channel memory architecture 
2 x 240-pin DIMM, [COLOR="#FF0000"][B][SIZE=2]support max. 2GB[/SIZE][/B][/COLOR] DDR2 800/667/533 ECC and non-ECC,un-buffered memory
موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/08
26.gif
103.gif

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
من اون همه عکس گذاشتم که دیگه وقت شما زیاد گرفته نشه که .......................... دارم شاخ درمیارم ششما می فرمائین این عکسا بدرد نمی خورن چه جالب پس باید آیدا64 نصب کنم
داداش عزیز من خوب از اول می گفتین من آیدا دانلود کنم دیگه فدای اون دستات بشم ( قربونه اون دستایی بشم که تحرک زیادی رو موس و کیبرد دارن واسه برطرف کردن نیاز کاربرا )

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sasan7khat عزيز
1.gif

داداش عزیز من خوب از اول می گفتین من آیدا دانلود کنم دیگه فدای اون دستات بشم

. من عرض كردم از چه برنامه‌اي و لينك هم دادم:
2) ديگري از IDA64‏ (=Everest) (البته اين برنامه ديگه اسمش اورست نيستا!؟ Computer Diagnostics & Network Audits Software | Lavalys.com) و بخش Motherboard\Chipset\North Bridge . ممنون...

3) از IDA64‏ از قسمت: Computer\DMI\Memory Controller

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/08
26.gif
103.gif

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
دیدید بازم نوشته 4 گیگ آاقا آی جی مکس عزیز دستت درد نکنه خیلی لطف کردی ولش کن این مضوع رو بیخودی خودتو خسته نکن

2auuexybbhhr7u5ctyoq.png

jav1rgte7163l2hpr8p.png

با پچ نمیشه کاری کرد یا برنامه ای چیزی :( :( :( :( :(

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sasan7khat عزيز
1.gif

با پچ نمیشه کاری کرد یا برنامه ای چیزی :( :( :( :( :(
. نمي‌دونم! به فروم NVidia مراجعه نماييد و در فرومشان مدل و برند مادربورد خود را بنويسيد و بنويسيد 4 گيگ رم (2 x‏ 2 گيگ) روش نصب كرديد و فقط 2.8~ گيگ ميبينيد. آيا ميشه كاريش كرد يا نه؟!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/08
26.gif
103.gif

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
اگه پرسیدن اینا چه ربطی داره چی بگم میشه لینک تاپیکو لطف کنین

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sasan7khat عزيز
1.gif

اگه پرسیدن اینا چه ربطی داره چی بگم میشه لینک تاپیکو لطف کنین
. يعني چي چه ربطي دارند؟! چيپ مادر بورد شما NVidia هست و محدوديت شما از همين محدوديت اين چيپ هست و درايور تون هم مال NVidia هست ديگه.... آدرس همون سايت nvidia هست كه فعلن روي ما هيتلره!! بايد با هيتلر شكن بريد تو و نگيد از ايرانيد و فقط سوالتون را بگذاريد. NVIDIA Forums -> Games & Applications Troubleshooting

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/08
26.gif
103.gif

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون فکر کنم کاری بس سخت باشه اونی که فرمودید من دو راه دارم یک ببینم با اوبونتوی یا یا اکتیو نمودن واز تریال در آوردن میشه این 4 گیگ رو شناسوند اگه نشه باید یه 200 تومنی واسه ویندوز اورجینال پیاده بشیم
راستی این همه پولی که میدیم این ویندوز تا ابد اورجینال یا باید هر چند سال یکبار شماره سریال بخریم اونوقت که ورشکسته میشیم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sasan7khat عزيز
1.gif

راستی این همه پولی که میدیم این ویندوز تا ابد اورجینال یا باید هر چند سال یکبار شماره سریال بخریم اونوقت که ورشکسته میشیم
. خريد سريال براي هر نسخه ويندوز براي همان نسخه تمام عمر هست. اگر نسخه جديد بياد ميشه با پول كمتري داد دليلش استفاده از امتياز آپگريد به نسخه جديدتر هست. قيمت‌ها و شرايط در خود مايكروسافت ساده و كامل نوشته شده است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/09
26.gif
103.gif

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوست عزیز مشکلم با برنامه Windows7_32bit_patch_support_4GB که به دست برنامه نویسان روسی نوشته شده حل شد و از هر روشی هم نگاه می کنم 4 گیگ رو ساپورت میکنه

این عکسم میکس ینی هم از گادگت ویندوز 7 هم از cmd و هم از مای کامپیوتر پروپپتیز

1hty6w2j379apczpyip.png

اینم مال آیدا64

5ovj8q78qglye8s732ma.png

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sasan7khat عزيز
1.gif

. بسيار عالي! من خيلي وقت پيش نسخه‌هاي اوليه اين برنامه را استفاده نمودم ولي روي بعضي از ويندوز‌ها كار نكرد و بي خيالش شديم! الان چند نسخه جديد ازش ديدم، شما كدامش را استفاده نموديد؟! لطفن لينك هموني رو كه استفاده نموديد را بدهيد تا روي سيستم دوستانم يه تستي بكنم. ممنون

. البته هنوز پيشنهاد مي‌دهم كه حتمن ويندوز اوريجينال با Hash Code رسمي را دنلود و استفاده كنيد و اگر لازم شد اونوقت روي آن ويندوز اين پچ را نصب نماييد! حداقل ديگه ويندوز شما اصله و خيال شما از بابت سيستم عامل 100% هست.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/06
26.gif
103.gif

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
چشم بفرما اینم لینکی که خودم آپلودش کردم

Download Windows7 32bit patch support 4GB rar

فقط یه موردی که منو تو دردسر انداخت و نمیذاشت این برنامه کارش رو بکنه تیک این قسمت بود

wjj2bnm8ba987frh4n.png

این تیک رو بر دارید و بذارین رو حالت دیفالت باشه اگه این تیک سر جاش باش این برنامه جواب نمیده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام sasan7khat عزيز
1.gif

. سايت رسمي اين برنامه روسي اين هست: UNAWAVE - 32-bit Windows 7 with full 4 GB or 8 GB RAM support و درونش با تصوير توضيح داده كه اين پچ از Hardware Reserved را كم ميكنه و به حافظه قابل دسترس و استفاده اضافه مي كنه! حالا اون حافظه HR كم بشه چه تاثيري بر بازدهي دارد نمي دانم!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/08
26.gif
103.gif

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سايت رسمي اين برنامه روسي اين هست: UNAWAVE - 32-bit Windows 7 with full 4 GB or 8 GB RAM support و درونش با تصوير توضيح داده كه اين پچ از Hardware Reserved را كم ميكنه و به حافظه قابل دسترس و استفاده اضافه مي كنه!
سلام,اگر در بخش Virtual memory ویندوز ما بخواهیم میزان حافظه مجازی را افزایش دهیم,باید از گزینه های Initial Size و Maximum size این کار را انجام دهیم.برای مثال اگر میزان RAM رایانه ما 768 مگابایت است ما باید مقدار 1152 را در این دو جعبه وارد کنید.سؤالم این است که: برای رم256 چه مقداری رو باید وارد کرد؟
ممنون از راهنمایی شما

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام asemani49 عزيز
1.gif

سلام,اگر در بخش Virtual memory ویندوز ما بخواهیم میزان حافظه مجازی را افزایش دهیم,باید از گزینه های Initial Size و Maximum size این کار را انجام دهیم.برای مثال اگر میزان RAM رایانه ما 768 مگابایت است ما باید مقدار 1152 را در این دو جعبه وارد کنید.سؤالم این است که: برای رم256 چه مقداری رو باید وارد کرد؟
ممنون از راهنمایی شما
. البته توجه داشته باشيد كه مطالب اين تاپيك ارتباطي با Virtual Memory ندارد! اما در كل محاسبه آن 2 برابر رم موجود هست. ولي در كل اگر ويندوز XP داريد آن را روي 1500 و اگر 7 داريد آن را روي 2500 قرار دهيد. اگر كمتر بگيريد خود ويندوز در صورتي كه نيازش بشه آن فايل را بزرگتر ميكنه (تا به عدد Max برسه) كه اينكار باعث پراكندگي اين فايل ميشه و كندتر شدن آن. پس با توجه به رم خيلي كم شما و براي جلوگيري از پراكندگي آن بهتره كه آن را روي 3 يا 4 برابر قرار دهيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/01
26.gif
103.gif

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام asemani49 عزيز
1.gif

. البته توجه داشته باشيد كه مطالب اين تاپيك ارتباطي با Virtual Memory ندارد! اما در كل محاسبه آن 2 برابر رم موجود هست.
سلام,ممنون از توضیحی که دادین.من یک سؤال برام پیش اومده که اگر الآن 1گیگ رم داشته باشیم و 3 گیگ رم هم در کنارش اضافه کنیم.اشکالی پیش می آید؟
منظورم این است که در مقدار مورد استفاده مشکل پیش می آید؟به این دلیل میپرسم که همین کار را کسی کرده و حالا وقتی به قسمت اطلاعات سیستم میره نوشته 2گیگ از 4 گیگ قابل استفاده است.
من گفتم شاید بخاطر اینکه هر دو رم با هم سازگار نیستند و یا اینکه برای سیستم تعریف نکرده.اشتباه گفتم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
قابل ذکر است که :من یک مشکل با فایلها و فولدرها دارم,در تاپیکی که فهرست کامل و طبقه بندی لینکها که شما قرار دادین سرچ کردم اما جوابم را پیدا نکردم.چطوری میشه راهنمایی شما را داشته باشم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام asemani49 عزيز
1.gif

سلام,ممنون از توضیحی که دادین.من یک سؤال برام پیش اومده که اگر الآن 1گیگ رم داشته باشیم و 3 گیگ رم هم در کنارش اضافه کنیم.اشکالی پیش می آید؟
منظورم این است که در مقدار مورد استفاده مشکل پیش می آید؟به این دلیل میپرسم که همین کار را کسی کرده و حالا وقتی به قسمت اطلاعات سیستم میره نوشته 2گیگ از 4 گیگ قابل استفاده است.
. پاسخ همه اين سوالات در دفترچه مادربوردي هست كه قراره برروي آن حافظه جديدي نصب نماييد. در دفترچه (و گاهي در سايت) سازنده مادربورد يك جدول هست به نام Memory QVL كه QVL مخفف Qualified Vendor List هست. (ليست تاييد و چك شده حافظه‌هاي مختلف از برندها و مدله‌هاي تست شده)

. به غير از اين ليست بايد ببنيد در دفترچه مادربورد شما تا چه ميزان محدوديت آدرس دهي براي حافظه نوشته شده است و با چه تركيبي؟ مثلن مادربورد كسي فقط تا 2 گيگ ممكنه رم پشتيباني كند و اگر ايشان 3 يا 4 گيگ قرار دهد بايد اصولن 2 گيگ بيشتر نبيند. ولي حالات خاصي هم پيش آمده كه چنين مادربوردهايي توانسته اند 3 يا ‏‏‎3.x گيگابايت را شناسايي نمايند (كه اين خيلي خاص بوده!)

. در كل صحيح نيست كه خلاف راهنماي سازنده مادربورد عمل نمود! من در اين تاپيك و در 3 پست متفاوت تقريبن تمامي مسايل مربوط به حافظه اصلي سيستم را پوشش داده‌ام: http://forum.persiantools.com/t129388.html

قابل ذکر است که :من یک مشکل با فایلها و فولدرها دارم,در تاپیکی که فهرست کامل و طبقه بندی لینکها که شما قرار دادین سرچ کردم اما جوابم را پیدا نکردم.چطوری میشه راهنمایی شما را داشته باشم؟
. اگر ويندوزتان 7 هست در تاپيك ويندوز 7 من در اينجا مطرح نماييد: http://forum.persiantools.com/t118884.html (قبلش لطفن به پست دوم همان تاپيك و فهرست‌ها نگاهي بيندازيد) اگر سيستم عامل ديگري داريد يا سوال خيلي كلي تر هست در انجمن سيستم عامل ها تاپيكي ايجاد نماييد و لينك تاپيك خود را براي من در صفحه مراجعه كنندگانم در اين آدرس قرار دهيد: نمایش مشخصات: igimax - PersianTools Forums

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/05
26.gif
103.gif

majidhmt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من از برنامه UNAWAVE - 32-bit Windows 7 with full 4 GB برای چهار گیگ کردن رمم استفاده کردم بعد از ریستارت سیستم یه صفحه مشکی اومد داشت از رمم تست میکرد وقتی تمام شد دوباره ویندوز که بالا اومد جلوی این رم مینویسه از چهار گیگ فقط 2.87 گیگ قابل استفاده است
من با این یرنامه ویندوز سون 32 انجام دادم البته با 64 هم جواب نداد
دوستان یه راهنمایی آسان بگین
باتشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام majidhmt عزيز
1.gif

. اولين پست شما را در فروم تبريك عرض مي‌كنم...

. من اين تست را انجام نداده‌ام چون سيستمي براي تست نبود! اما sasan7khat جان اين تست را انجام داده، لطفن توضيحات ايشان را مطالعه فرماييد مخصوصن پست 33 ايشان را دقت كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/16
26.gif
103.gif

بالا