• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی بسیار عجیب و تامل برانگیز متخصصان نرم افزار و سخت افزار یه نیگاهی کنن

majidhmt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام majidhmt عزيز
1.gif

. اولين پست شما را در فروم تبريك عرض مي‌كنم...

. من اين تست را انجام نداده‌ام چون سيستمي براي تست نبود! اما sasan7khat جان اين تست را انجام داده، لطفن توضيحات ايشان را مطالعه فرماييد مخصوصن پست 33 ايشان را دقت كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/16
26.gif
103.gif

مرسي منم از ديدن اين فروم حتي شما دوست عزيز خيلي خوشحالم:heart:
من پست شماره 33 را مشاهده كردم مراحل آن پنجره هم رفتم باز كردم ديدم كه هيچ تيكي زده نشده اوكي روز زدم رفتم سراغ نرم افزار رم پثر اجرا كردم بازم حل نشد
چاره چيست؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام majidhmt عزيز
1.gif

. متاسفانه چون موفق به تستش نشده‌ام نمي‌توانم كمكي كنم! اما به sasan7khat جان خبر مي‌دهم كه در اين زمنيه به شما كمك نمايند.

. شايد تنها راهنمايي من اين باشه كه اين برنامه فقط دقيقن روي همان نسخه كرنالي از ويندوز 7 كار مي‌كند كه در سايتش و همچنين خود برنامه ذكر شده است. اگر نسخه كرنال شما فرق كنه ممكنه اين برنامه به درستي عمل نكند. البته حالا صبر كنيد تا sasan7khat كه اين برنامه را تست نموده‌اند تشريف بيارند شايد به نكات ديگري اشاره كنند!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/16
26.gif
103.gif

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از دوست عزیزمون ای جی مکس عزیز ک درنبود من ب تاپیک رسیدگی کرده
دوست عزیز من همین الان دارم از این برنامه استفاده می کنم با هر برنامه تست هم روی سیستم من 4 گیگ رو نشون میده ک قبلا 2 گیگ بیشتر نمیشناخت ولی این نرم لفزار از دید من فقط گول زدن کاربر ینی اگه واقعا بخواین 4 گیگ رو استفاده کنین یا بیشتر باید از نسخه 64 بیتی درست و حسابی استفاده کنین چرا ک من 64 بیتی هایی تست زدم ک بازم در آنها 2 گیگ رو نمیشناخت تا این ک به حرف دوست عزیزمون یه نسخه درست از توزنت دانلود کردم ودیدم بله در این ویندوز 64 بیتی ب طور کامل از 4 گیگ رم استفاده میشه اون برنامه کرنل هم ب نظر شخص بند الکی البته تست دقیق نگرفتم وتا زمانی توی یک گیم تست نزنم نمی تونم بگم ولی بیخیال اون کرنل و پچ شو واگه می خوای از 4 گیگت استفاده کنی برو یه ویندوز 64 بیتی درست پیدا کن درضمن حتما ب توصیه دوستمون هم توجه کن برید تو سایت مادر بوردتون و ببینید درکل چند گیگ روی مادربورد شما جواب میده ب صورت حده اکثر

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
اگه بازم مشکل در اجرای برنامه دارید درصرت تمایل برنامه تیم ویور رو نصب کنید بعد این برنامه یه یوزر پس میده ک با دادن اون برنامه من میتونم بیام رو دسکتاپ شما البته شما میتونین حرکت موس رو ببینین ک من چه کار می کنم و کاری با درایواتون ندارم فقط می خوام msconfig رو چک کنم من ب کسایی بخوام کمک کنم از همین روش استفاده می کنم چون قدرت بیانم روی نوشته خیلی پایین برای همین از این برنامه استفده می کنم درضمن این برنامه اگه adsl نداشته باشین ب درد نمی خوره چون اونوقت من باید ساعت ها منتظر لود شدن صفحه دسکتاپ شما باشم یک مورد دیگه این برنامه رو هر وقت قطع کنین دیگه دسترسی من ب دسکتاپ شما امکان پذیر نیست + این ک هر سری ک برنامه ا باز می کنین پس جدید میده پس هیچ کس نمیتونه با پس قبلی بالا بیاد درصورت اعتماد این برتامه رو دانلود و نصب کنین تا من ببیننم چه میشه کرد البته من یک کاربر حرفه ای نیستم مثل دوست عزیزمو آ ج مکس ولی خوب یه چیزایی سرم میشه
برای هماهنگی بیشتر [email protected]

دانلود برنامه ب همراه توضیحات
دسترسی به سیستم از راه دور با TeamViewer Corporate v7.0.12541.0

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام majidhmt عزيز
1.gif

. پس اگر قرار شد نسخه اصل ويندوز 7 ويرايش 32 يا 64 بيتي را دنلود نماييد لينك دنلود از شبكه تورنت در پست اول اين تاپيك موجود است: http://forum.persiantools.com/t118884.html

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/18
26.gif
103.gif

بالا